Διαψεύδει ξανά ο Νάτχο, στο περίμενε ο Στοχ
Οι τελευταίες εξελίξεις στα δύο μεταγραφικά σίριαλ του ΠΑΟΚ που αφορούν τους Νάτχο και Στοχ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Όσες φορές και να το διαψεύσει οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του στην Τραμπζοσπόρ. Πρώτα το έκανε στο Sport24.gr πριν μερικές μέρες, αλλά οι ανακοινώσεις συνεχίστηκαν.
Αυτή τη φορά μίλησε στη ισραηλινή "one.co.il" και με ένα απλό, αλλά περιεκτικό: "Όχι! Δεν μιλάω με την Τραμπζονσπόρ, αυτή τη στιγμή!", ελπίζει να σταματήσουν οι φήμες που εμπλέκουν το όνομά του με την ομάδα της Τραπεζούντας.
"Θα δούμε τι θα γίνει!"
Στο άλλο μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ και τον Μίροσλαβ Στοχ, τώρα. Ο Σλοβάκος σε δηλώσεις που έκανε σε τουρκικά μέσα άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα εκτός της Φενέρμπαχτσε.
Πιο συγκεκριμένα ο Στοχ δήλωσε στην "futborsa.com.tr": "Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην Τουρκία για την Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Φενέρ. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο ατζέντης μου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Φενέρμπαχτσε."
Από sport24.gr