66. Bibras Natcho

Αποστολέας Θέμα: 66. Bibras Natcho  (Αναγνώστηκε 14933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 66. Bibras Natcho
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 09, 2014, 03:59:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αν βγει εκτος και ο Βουκιτς σε βλεπω με φιαλη οξυγονου μεχρι να τελειωσουν τα play offs, ηδη δεν εισαι καλα απο την κουραση και τα συνεχομενα παιχνιδια
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 17, 2014, 12:01:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Νάτχο γέρνει προς Γαλατά

H Παραμονή όχι του Μπίμπρας Νάτχο απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά μετά την αποχώρηση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ φαίνεται πως η υπόθεση παίρνει αρνητική κατάληξη για το "Δικέφαλο".

Μπορεί η Μαρία Γκονστάρεβα να βρισκόταν συνεχώς σε επαφές με την πλευρά του Νάτχο, αλλά αυτός που είχε αναλάβει το "ψηστήρι" ήταν ο Λιθουανός, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ατζέντη του Ισραηλινού, τον Λεοντίν Ιστράτι, με τον οποίο έχει προσωπικές επαφές.

Μετά την αποχώρηση του στρατηγικού συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παραμονή του Νάτχο είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη (έτσι κι αλλιώς τα λεφτά που ζητούσε ο Νάτχο ήταν πολλά) και όπως φαίνεται ο Ισραηλινός θα καταλήξει στην Γαλατάσαραϊ.

Έτσι κι αλλιώς και το Γενάρη ο Νάτχο είχε φτάσει κοντά στην τουρκική ομάδα, αλλά τότε δεν υπήρχε θέση για ξένο και η περίπτωση πήρε "αναβολή".

Τέλος, να σημειωθεί ότι από το περιβάλλον του ατζέντη του Νάτχο βγαίνει ότι έχει γίνει νέα κρούση από τον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης είναι αρνητικός πέρα από το οικονομικό.

You are not allowed to view links. Register or Login

Γιατί να μείνει, για να παίζει 40+ παιχνίδια να γίνεται κουρέλι και να μην υπάρχει και αποτέλεσμα?
Έτσι μένουν τέτοιοι παίκτες?
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 17, 2014, 10:21:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτοι οι παικτες για να μεινουν δεν θελουν μονο λεφτα αλλα να δουν οτι θα τους πλαισιωσουν και αλλοι παικτες με ποιοτητα.

Δηλ να μεινει να παιζει με τον Νινη, τον Ολισε και τον Γεωργιαδη?
Εσεις θα μενατε, τι λεμε τωρα

« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 20, 2014, 02:55:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έχω όνειρα με τον ΠΑΟΚ»!

Στον Arena FM 89.4 φιλοξενήθηκε ο Μπίρμπας Νάτχο, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και τα όσα έζησε στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, είπε: “Δεν είμαι Θεσσαλονίκη, επέστρεψα στο Ισραήλ. Αγαπώ και εγώ πολύ το κόσμο του ΠΑΟΚ και ευχαριστήθηκα αυτούς τους έξι μήνες που ήμουν εδώ. Κάθε φορά που έπαιζα στην Τούμπα με αυτό το κόσμο ήταν εκπλητικά. Ποιος ξέρει μπορεί να γυρίσω..”

Και προσέθεσε για το μέλλον του: “Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, το μόνο που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι να ξεκουραστώ ¨μία με δυο βδομάδες και να περάσω καλά με την οικογένεια μου. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχω κάποια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ”.

Σχετικά με το κόσμο του ΠΑΟΚ: “Αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μου στέλνουν την αγάπη τους με μηνύματα και μου λένε να παραμείνω. Μπορώ να παίξω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά απόλαυσα εγώ και η οικογένειά μου αυτούς τους έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη, μας άρεσε πολύ και αυτό για μένα είναι σημαντικό κριτήριο για την απόφαση που θα πάρω για το μέλλον μου. Για μένα είναι σημαντικό το πως αισθάνομαι, και εδώ περνάω καλά. Αυτό θα επηρεάσει την απόφαση μου”.

Για το πως έκλεισε η φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ: “Στον τελικό έπαιξε σημαντικό ρόλο οτι είχαμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών της ομάδας, επίσης ήταν άδικη η αφαίρεση των τριών βαθμών, θα ήμασταν εμείς στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό δεν είναι αυτή που φάνηκε στην βαθμολογία. Με μια καλή ομάδα του χρόνου μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα και να το πάρουμε”.

Για τους Έλληνες διαιτητές: “Μερικές φορές όταν δεν λες τίποτα δημόσια είναι καλύτερα, δεν λέγονται αυτά στο ραδιόφωνο”.

Για την γνώμη του σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη: “Πήρε τον ΠΑΟΚ και θέλει να τον κάνει την ομάδα μεγαλύτερη της Ελλάδας. Μπορεί να το κάνει, αλλά χρειάζεται χρόνο και την υποστήριξη όλων όσων αγαπούν τον ΠΑΟΚ, βέβαια υπάρχουν και κάποια προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα οποία δεν μπορώ να πω στο ραδιόφωνο”

Για το ραντεβού με τον Σαββίδη στο δείπνο μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ: “Μιλήσαμε για το μέλλον μου και του είπα ότι λέω και τώρα σε σας. Μου είπε ο κ.Σαββίδης ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα, το οποίο είναι πολύ τιμητικό για μένα. Του είπα ότι είμαι θετικός, απλά χρειάζομαι να ξεκουραστώ λίγο μαζί με την οικογένεια μου για να συζητήσω. Αισθάνομαι θετικά συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και εγώ και η οικογένεια μου. Στην Θεσσαλονίκη πολλές φορές κι εγώ και η γυναίκα μου νιώθουμε λες και είμαστε στην πατρίδα μας. Θα πάω στην Αμερική τώρα για δυο φιλικά με την Εθνική Ισραήλ και μετά το πιθανότερο είναι πως θα έχουμε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: “Δεν θα πήγαινα ποτέ,γιατί απλά δεν θέλω. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Είναι για μένα πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν φαντάζομαι το μέλλον μου σε άλλη ομάδα, εφόσον συνεχίσω να παίζω στην Ελλάδα, δεν θέλω να πάω αλλού”.

Και προσέθεσε: “Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό και σε καμία άλλη ελληνική ομάδα”.

Για το ότι η Ελλάδα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες σαν κι αυτόν: “Φυσικά, κάθε πρωτάθλημα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες, αλλά στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο για να έρθουν και άλλοι πιο καλοί ποδοσφαιριστές…”

Το μήνυμα του προς το κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτούς τους έξι μήνες, τους αγαπώ πολύ, εύχομαι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν όπως και τώρα την ομάδα και ελπίζω να συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια για να πάμε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Αυτό που μπορώ να τους πω στα ελληνικά είναι “οοο ΠΑΟΚάρα”".

Σχετικά με την Τούμπα: “Είναι κάτι φανταστικό. Μόνο σε αυτό το γήπεδο μπορείς να ζήσεις τέτοια ατμόσφαιρα. Την χρειαζόμαστε όμως σε όλα τα ματς και όχι μόνο στα ντέρμπι”.

Σχετικά με τον Στέφενς και τον Γεωργιάδη: “Και οι δυο προσπαθούσαν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Μετά τον Χουμπ προσπαθήσαμε να πάρουμε το κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε παρά την πρόκριση με πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό”.

Για τις πιθανότητες να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: “Θέλω να μείνω στο ΠΑΟΚ γιατί έχω όνειρα μ’ αυτήν την ομάδα αλλά δεν μπορώ να μιλάω με ποσοστά. Πρέπει να σκεφτώ οριστικά όταν ξεκουραστώ τι είναι το καλύτερο για μένα και για την οικογένεια μου”.

Επιβάλλεται να μείνει δεν ξέρω πως αλλά επιβάλλεται

« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 20, 2014, 10:29:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Γρίφος με Νάτχο!

Μαδούν την μαργαρίτα στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Νάτχο και τη νέα σεζόν, στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ισραηλινός αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα άδειασε και το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ για τη διαμονή του. Μέχρι και τα κλειδιά στο νοικάρη παρέδωσε και αυτή η κίνηση ερμηνεύτηκε από πολλούς πως δύσκολα θα ξαναγυρίσει στην συμπρωτεύουσα.

Στο δικέφαλο πάντως όχι μόνο θέλουν τον Νάτχο και τη νέα σεζόν, του το είπε ευθέως άλλωστε ο Σαββίδης στο γεύμα μετά το τέλος των πλέι οφ, αλλά είναι πρόθυμος να του προσφέρει και συμβόλαιο περίπου 1 εκατ. ευρώ για να τον δέσει.

Η υπόθεση Νάτχο δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα γίνει και νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές από βδομάδα για να φανούν ξεκάθαρα και οι προθέσεις του παίκτη

You are not allowed to view links. Register or Login

Θα αλλάξει σπίτι ρε κορόϊδα... 8)

« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 21, 2014, 07:56:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τον θέλει ο Σαββίδης και το δείχνει!

Η πληροφορία θα κυκλοφορήσει ευρέως σήμερα και είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο επιχειρεί να δελεάσει τον Μπίρμπας Νάτχο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όταν η διοίκηση δεξιώθηκε τους παίκτες στον 4ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Τούμπας, ο Μπίρμπας Νάτχο συζήτησε για λίγα λεπτά με τον Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, του είπε πως θέλει να τον κρατήσει στην Τούμπα για πολλά ακόμη χρόνια. Αυτό που διέρρευσε ως πληροφορία, την οποία αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Σπορ του Βορρά, είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δίνει 1,6 εκ. ευρώ στον Νάτχο για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Το ποσό, ξεφεύγει από τα δεδομένα που γνωρίζουμε, τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ που δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λίγκ και δεν έχει πολλαπλά έσοδα από την Ευρώπη όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Έχει όμως μεγαλομέτοχο που θέλει να κρατήσει το καλό «προϊόν». Για αυτό κάνει κίνηση στον Νάτχο. Ο Ισραηλινός απέφυγε να απαντήσει, υποσχέθηκε όμως πως μετά τα φιλικά παιχνίδια του Ισραήλ στο Μεξικό, θα συζητήσει αναλυτικά για το μέλλον του.
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.coppa.gr/news/3287/ton-thelei-o-savvidis-kai-deihnei
Σπρωξε χρημα για τον παικταρα Ιβαν

« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 21, 2014, 06:42:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα δούμε τι θα γίνει με Νάτχο»

Ο ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσαν ότι θέλουν τον Μπίρμπας Νάτχο και του χρόνου στην ομάδα. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος στο γεύμα που παρέθεσε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στους παίκτες φρόντισε να μεταφέρει την επιθυμία του στον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό. 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες, είχε δηλώσει πως περάνει ωραία στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει πρόβλημα να μείνει στην Τούμπα. Αν προσθέσει κανείς και το μήνυμα που ανέβασε ο Ρώσος μάνατζερ του παίκτη, Λεονίντ Ιστράτις, στο Twitter: «Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος. Ιβάν Σαββίδης και Νάτχο είναι ικανοποιημένοι. Θα δούμε τι θα γίνει», ο Δικέφαλος μπορεί να κρατήσει τον έμπειρο μέσο στο ρόστερ του

http://www.gazzetta.gr/football/article/615301/tha-doyme-ti-tha-ginei-me-natho

« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 22, 2014, 11:09:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Δεν έχω ακόμη πρόταση για τον Νάτχο από τον ΠΑΟΚ"

Ο Μπίμπρας Νάτχο και η παραμονή του και τη νέα σεζόν είναι ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους του ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του Ισραηλινού, Λεονίντ Ιστράτι, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" εξηγεί σε ποιο σημείο είναι οι επαφές των δύο πλευρών.

"Δεν έχω ακόμη καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν μίλησε με μένα κανείς άνθρωπος της ομάδας, ούτε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είχε, πάντως, μία σύντομη συνομιλία με τον Νάτχο μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι καλό νομίζω να λέμε θεωρίες, εάν θέλει ο Σαββίδης, εγώ είμαι ο επίσημος ο ατζέντης του μπορεί να με προσεγγίσει για να συζητήσουμε. Το τι σκέφτεται ο Νάτχο για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να λέμε ξανά τα ίδια..." τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπίμπρας από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ποτέ δεν έπαψε να συμβαίνει αυτό. Ήταν γνωστό ακόμη και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ότι τον βολιδοσκοπούν πολλές ομάδες. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι και τη Ρόμα και από μερικές ακόμη".

Τέλος, αποκάλυψε πότε αναμένεται ο Νάτχο να πάρει την τελική απόφασή του: "Πρόθεσή μας είναι τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου να καταλήξουμε στην επιλογή μας. Δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε παραπάνω".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/den-exw-akomh-protash-gia-ton-natxo-apo-ton-paok.2800543.html
Το κοβω για το σιριαλ του καλοκαιριου

« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 22, 2014, 11:11:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μηπως το κανει για να πιεσει τον ΠΑΟΚ να βιαστει?
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 22, 2014, 01:56:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μπορεί πολλά παίζονται...