10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37408 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 77.Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 12:47:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Αν συνεχισει ετσι ωραια μεχρι το τελος της χρονιας,  βλεπω να δινουν 10 εκ....

Παντως εδω ειμαστε....

Καθε - καλη και μην ζημιογονα - προσφορα δεκτη....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 02:32:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μεγάλη τιμή η εθνική»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κλήση του στην εθνική Ελλάδος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας, μετά την πρώτη του κλήση στην εθνική Ελλάδος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως θέλει να γίνει καλύτερος και να δικαιώσει όσους τους εμπιστεύονται.

Χαρακτηριστικά, ο Πέλκας τόνισε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την κλήση του: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται κάποια στιγμή να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για την πολύτιμη βοήθεια και τη στήριξή τους από την αρχή της σεζόν. Είναι μεγάλη μου τιμή που κλήθηκα στην Εθνική. Είναι μια εξέλιξη που μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα. Βρίσκομαι στην αρχή και πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια για να γίνω καλύτερος και να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται».

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ! :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 03:02:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μπραβο ρε μικρε, επιτελους δικαιωση μετα τους Μανταλους τους Αραβιδηδες και τον καθε καραγκιοζακο που εχει μεσο και παιζει!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 11:45:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Το 200% για την Εθνική»

Περήφανος για την κλήση του στην Εθνική και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή στον ΠΑΟΚ που με εμπιστεύονται και με βοήθησαν πολύ. Όσον αφορά την Εθνική κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή για να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται. Έχει πολύ ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές αυτή η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πέλκας.

Για την κλήση του:
«Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να παίξει με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι πολύ σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος. Σε κάθε προπόνηση και αγώνα, όσο κι αν αγωνίζομαι θα δίνω το 200% ώστε να βοηθάω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το μέλλον της Εθνικής: «Έχει μεγάλη ιστορία αυτή η Εθνική. Εμείς οι νέοι προσπαθούμε να πάρουμε όσο πιο πολλά μπορούμε από τις προηγούμενες γενιές και να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, ούτε να απογοητευόμαστε με κάτι κακό. Το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά».

Για το τι θυμάται από το 2004: «Θυμάμαι ότι είχα βγει στα Γιαννιτσά στην πόλη μου να πανηγυρίσω με όλο τον κόσμο. Ήταν απίστευτες στιγμές».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην Εθνική: «Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο».

Μικρε, κρατα κατι και για τον ΠΑΟΚ, μην "σκοτωθεις" κιολας! ;)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 09:59:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δημήτρης Πέλκας, ο 66ος του ΠΑΟΚ

O Πέλκας, με το βαρύ Νο 7 στην πλάτη, έγινε ο 66ος ποδοσφαιριστής, που χρίζεται (και αγωνίζεται) διεθνής παίζοντας στον ΠΑΟΚ. Γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου δεκαετίες πίσω, σταματάμε στο 1938 για να βρούμε τον πρώτο διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ηταν ο τερματοφύλακας, Νίκος Σωτηριάδης, που έπαιξε στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Παλαιστίνη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η «χρυσή γενιά» του ΠΑΟΚ, τη δεκαετία του ’70, αποτελούσε σε πολλά παιχνίδια τον κορμό της εθνικής ομάδας. Κούδας, Σαράφης, Ιωσηφίδης, Γούναρης, Τερζανίδης, Παρίδης, Ασλανίδης, Αποστολίδης, Αναστασιάδης, ήταν όλοι τους αναπόσπαστα κομμάτια στη μηχανή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο φιλικό με την Κύπρο (2-1) στις 01.04.1975 πέντε ποδοσφαιριστές (Γούναρης, Πέλλιος, Τερζανίδης, Αναστασιάδης, Παρίδης) του ΠΑΟΚ ήταν στην σύνθεση της εθνικής ομάδας, ενώ σε δυο φιλικά με Κύπρο και Δανία το 1981 υπήρξαν έξι ασπρόμαυροι στην σύνθεση: Γούναρης, Πέλλιος, Τερζανίδης, Αναστασιάδης και Παρίδης στο πρώτο, Παντέλης, Ιωσηφίδης, Κωστίκος, Κούδας, Δαμανάκης, Γούναρης στο δεύτερο.

Σ’ αυτή την προκριματική φάση του Euro 2016, εκτός του Πέλκα, έκανε ντεμπούτο στην Εθνική και ο Στέλιος Κίτσιου.

gazzetta.gr

« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 11:12:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είναι όνειρο»

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να φορέσει το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Vodafone: ««Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική, η στιγμή ήταν πολύ ξεχωριστή άσχετα με τις συνθήκες του αγώνα. Σε κάθε ματς θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα, να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι όλα να μπουν σε μία τάξη και να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό να έχεις κάτω το κεφάλι γιατί μόνο έτσι πετυχαίνεις στόχους, συνεχίζω έτσι με πολύ δουλειά και να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίζει ανεξάρτητα απ’ το ματς, είναι τιμή να φοράς το εθνόσημο και σε κάθε ματς κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να δίνει το 100%. Την Κυριακή θα μπούμε για να κερδίσουμε και να τελειώσουμε αυτή τη φάση με μία νίκη για να επανέρθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Υπάρχει ποιότητα αρκεί να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να δούμε σοβαρά το πράγμα».

« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 11:30:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Θέλαμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και να δώσουμε το 100%. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, θέλει πολύ δουλειά και σιγά-σιγά για να έρθει και πάλι αυτή η ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Για τη χρησιμοποίηση τριών παικτών με το ίδιο προφίλ (Φορτούνη, Μάνταλου και του ίδιου) στο κέντρο: «Ήμασταν τρεις μέσοι που μπορούσαμε να αλλάζουμε και να κινούμαστε ελεύθερα. Πρώτη φορά παίξαμε έτσι, δεν ήταν εύκολο όμως, επειδή σε όλα τα παιδιά μας αρέσει να έχουμε κάτω τη μπάλα μας βοήθησε να παίξουμε. Προσπαθήσαμε να έχουμε κάτω την μπάλα, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν γιατί παίζαμε για πρώτη φορά μαζί. Είπαμε βήμα-βήμα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Όλοι μας δείξαμε διάθεση γιατί δεν έχουμε πολλές συμμετοχές με την Εθνική. Είχαμε όρεξη, τρέξαμε και μας βγήκε το καλό παιχνίδι».

Ωραίος ρε μικρέ... :)

« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 12:35:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Νομίζω θα είναι πάντα σημαντική μονάδα για την Εθνική μετά το αποψινό!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 11:35:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πορτογαλικά εγκώμια για Πέλκα

Η ιστοσελίδα zerozero.pt με αφορμή τη διπλή παρουσία, του πρώην μέσου της Σετούμπαλ, στους αγώνες με τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία, φιλοξενεί ρεπορτάζ με τον εξής τίτλο: «Θυμάστε τον Δημήτρη Πέλκα; Η καριέρα του έχει απογειωθεί».

Την περασμένη σεζόν, ο μέσος του ΠΑΟΚ, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των Πορτογάλων. Αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα της Σετούμπαλ, ενώ φέτος, «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟΚ και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ιγκόρ Τούντορ» αν και όπως επισημαίνουν «στα τελευταία παιχνίδια δεν πραγματοποίησε ιδιαίτερα υψηλές "πτήσεις"...».

gazzetta.gr

Του έκανε καλό ο δανεισμός...

« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 02:45:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Σκοπός μου να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Το υπέροχο γκολ που πέτυχε στον αγώνα της Τούμπας με την Μπρόντμπι, του χάρισε το βραβείο του καλύτερου γκολ του ΠΑΟΚ για τον μήνα Αύγουστο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα που μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του από την Σετούμπαλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηρθα πιο έτοιμος από την Πορτογαλία, ο δανεισμός στη Σετούμπαλ με βοήθησε. Ηρθα με σκοπό να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Δούλεψα πολύ και συνεχίζω να το κάνω. Ελπίζω να έχω μια ανοδική συνεχόμενη πορεία. Το να παίζεις στην Εθνική είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Το θέμα είναι να μην μένω εδώ αλλά να συνεχίζω και να έχω επόμενους στόχους».

Συνεχισε την δουλεια μικρε!