10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37396 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)
« Απάντηση #490 στις: Απριλίου 22, 2019, 02:18:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Φετος δεν ειχε καλη χρονια, αλλα αυτο δεν αλλαζει.
Ειναι σπλαχνο του συλλογου.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #491 στις: Μαΐου 05, 2019, 10:19:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ως πρωταθλητές, με στόχο να κερδίσουμε, να γράψουμε την δική μας ιστορία, να κάνουμε το ρεκόρ το οποίο δεν έχει ξανά γίνει γιατί ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες ισοπαλίες από εμάς, αυτό καταφέραμε, αυτό κάναμε και από αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε έναν τελικό μπροστά μας κόντρα στην ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για το αήττητο πρωτάθλημα, είπε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε στο μυαλό μας πρώτα να πάρουμε το πρωτάθλημα, από την στιγμή που πλησιάζαμε αυτό και βλέπαμε ότι κρατάμε και το αήττητο, μπήκε και αυτός ο στόχος. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι σε όλα τα παιχνίδια, έχουμε καλή χημεία στην ομάδα και αυτό που έγινε θα το θυμόμαστε για πάντα. Θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας και θα το λέμε με καμάρι τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά με τους έντονους πανηγυρισμούς και από τους ξένους παίκτες της ομάδας, ανέφερε: «Όλοι όσοι ήρθανε εδώ, αγαπήσανε την ομάδα, όλοι σχεδόν αυτά τα χρόνια είχανε από μια επιτυχία, φέτος ήρθε και το πρωτάθλημα, νιώθουν και είναι όλοι σημαντικοί, η ομάδα τους αγκάλιασε από την αρχή, είναι κάτι το ξεχωριστό».

Για τα όσα έχει πετύχει ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο από τον ερχομό του κ. Σαββίδη, έδειξε εμπράκτως τις προθέσεις του, έγιναν κάποια λάθη, το καταλάβαμε αυτό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει στην ομάδα αλλά τα διορθώσαμε, και έχουν μπει οι βάσεις για τα καλύτερα. Έχει τα φόντα ο σύλλογος και τον άνθρωπο που πρέπει για να στηρίξει ώστε να έχουμε και άλλες επιτυχίες».

Ερωτηθείς για την απόδοση του στην αρχή της σεζόν και αν επηρεάστηκε από τα όσα έγιναν την περυσινή σεζόν με την ΑΕΚ αλλά και την πρόταση που είχε από ομάδα της Τουρκίας: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι έτσι, αλλά προφανώς θα επηρεάστηκα. Δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο, πέρυσι στεναχωρήθηκα πολύ, κάναμε δυνατή σεζόν και πραγματικά ένιωσα πολύ άδειος μετά τα ματς που μας τα πήρανε όπως μας τα πήρανε. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να βγαίνεις δυνατός από τέτοιες στιγμές που έρχονται, ακόμα και στα κακά, να δουλεύεις, να βάζεις κάτω το κεφάλι και να μην τα παρατάς».

Συμπλήρωσε πως: «Εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας, ένας πρωταθλητής μόνο έτσι σκέφτεται, να κρατήσουμε το αήττητο και να κάνουμε νέο ρεκόρ. Ήταν μια πρόβα για τον τελικό σήμερα, όλοι θέλουν να αγωνιστούν και όλοι θέλουν να δείξουν ότι είναι έτοιμοι. Όταν κερδίζεις παντού, είναι λογικό να σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά.

Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε χημεία στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά, κατά κύριο λόγο είναι αυτός ο λόγος ο οποίος έχει βγει όλο αυτό το συναίσθημα. Στη σημερινή επιτυχία για εμένα έχει παίξε μεγάλο ρόλο ο προπονητής και σε δύσκολες καταστάσεις».

Ενα ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΡΕ! >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #492 στις: Μαΐου 14, 2019, 09:45:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εδωσε ασιστ τελικα  :))
Βρηκε ρυθμο μεσα απο τα παιχνιδια στο τελος και θυμισε λιγο απο τον καλο Πελκα.
Του χρονου θα παιξει πολυ καλυτερα, το πιστευω.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #493 στις: Μαΐου 14, 2019, 11:30:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα μείνω για να παίξω με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Για τους επικριτές του: «Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, κάποιοι θα μιλούν θετικά και κάποιοι άλλοι αρνητικά. Ακόμη και ο Μέσι δέχεται κριτικές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις και να δίνεις το 100% στο γήπεδο».

Για το αν πίστευε στο νταμπλ στο ξεκίνημα της χρονιάς: «Φιλοσοφία μας ήταν να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, Κυριακή με Κυριακή. Μπαίναμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που πήραμε το νταμπλ. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι από την αρχή. Όταν φτάνεις όμως όλο και πιο κοντά το πιστεύεις και παραπάνω».

Για τη στιγμή που είπε μέσα του “τέλειωσε, είμαστε πρωταθλητές”: «Στο 2-0 με τον Λεβαδειακό, ούτε καν στο 1-0».

Για τη συνταγή επιτυχίας του φετινού ΠΑΟΚ: «Τα πολύ καλά αποδυτήρια, η καλή χημεία που είχαμε. Ήμασταν επί 2-3 χρόνια πολλοί παίκτες μαζί. Είχαμε καλό κλίμα. Αυτό οφείλεται στον προπονητή. Υπήρχε πίστη και αυτοπεποίθηση, μπαίναμε σε κάθε ματς με έναν σκοπό τη νίκη».

Για τη συγκινητική στιγμή στο ματς με τον Λεβαδειακό όπου έβαλε τα κλάματα: «Εκατσα ένα λεπτό στον πάγκο μετά την αλλαγή μου και συνειδητοποίησα τι καταφέραμε. Πέρασαν πολλές εικόνες από μπροστά μου. Ηταν πολύ έντονη η στιγμή, δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Το ονειρευόμουν αυτό από μικρό παιδί. Έζησα χαρές και λύπες με την ομάδα, περιμέναμε χρόνια για το Πρωτάθλημα. Ήταν μια στιγμή που δεν την αλλάζω με καμία άλλη».

Για το ότι αποτελεί πρότυπο για τους παίκτες των ακαδημιών: «Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς. Τους προτρέπω να έχουν πίστη και να είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση. Διότι αν δεν είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή, το τρένο θα περάσει και θα φύγει».

Για το αν μπορεί ο Γιαννούλης να καθιερωθεί ως βασικός: «Έδειξε όσο ήταν στον Ατρόμητο πόσο καλός και εξελίξιμος παίκτης είναι. Στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά σίγουρα. Θέλει δουλειά, πίστη και αυτοπεποίθηση. Είναι η ευκαιρία του μετά την απώλεια του Αντρέ, που μας στενοχώρησε όλους. Άνοιξε ο δρόμος για να δείξει τα στοιχεία του, πόσο καλός και έτοιμος είναι να πάρει το βάρος. Μπορεί να γίνει από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ. Μέσω του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μια λαμπρή καριέρα με προοπτική να αγωνιστεί σε κάποιο τοπ κλαμπ του εξωτερικού».

Για τη δική του φετινή χρονιά: «Δεν είναι όλες οι χρονιές ίδιες. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, τραυματισμοί. Έγιναν πράγματα που μου έριξαν το ηθικό χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτό που έκανα και θα κάνω είναι να δουλεύω, να βγαίνω δυνατός και να βοηθώ όσο μπορώ την ομάδα».

Για την πρόκληση της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι μεγάλο κίνητρο να συγκαταλέγεσαι στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ευκαιρία, πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από ότι φέτος στα προκριματικά. Όποιες κι αν είναι, είναι πρωταθλήτριες ομάδες. Πέρσι φτάσαμε ένα βήμα πριν την είσοδο, όμως, για να ανταπεξέλθουμε πρέπει να ανέβει κι άλλο επίπεδο η ομάδα. Πέρσι έλειψε η εμπειρία, ήταν πρωτόγνωρες καταστάσεις για τους περισσότερους παίκτες. Ίσως επηρεαστήκαμε και από τον κόσμο, μας παρότρυνε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Ίσως παρασυρθήκαμε. Δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε τα πράγματα. Ήταν ένα καλό μάθημα για φέτος».

Για την πορεία του από τα τμήματα υποδομής ως την πρώτη ομάδα: «Είναι πολύ δύσκολο, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα ο δρόμος για να φτάσουμε εδώ. Το σημαντικό είναι να έχεις πίστη, να δουλεύεις, να έχεις δίπλα σου την οικογένεια και κυρίως στις κακές στιγμές που είναι οι πιο πολλές. Και όταν έρθει η στιγμή της χαράς, δεν την αλλάζεις με τίποτα. Η συμβουλή που θα έδινα στους νεαρούς είναι δουλειά, πίστη, να έχουν το κεφάλι κάτω, να πατούν στη γη, να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Να είναι αφοσιωμένοι 100% πάνω στο ποδόσφαιρο».

Για την καλοκαιρινή του απόφαση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να αψηφήσει την πρόταση που δέχθηκε από την Τουρκία: «Ήταν πολλά τα λεφτά και για μένα και την ομάδα. Είχα κάνει μια καλή χρονιά και ήρθε ως ανταμοιβή όλο αυτό. Από την άλλη, όμως, είχα απέναντι τον στόχο να πάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Πρώτη φορά μου συνέβαινε αυτό. Δεν ήμουν ποτέ πλούσιος, όποιος κι αν ήταν στη θέση μου θα του περνούσαν πολλά από το μυαλό. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι μέσω της δουλειάς και των επιτυχιών καταφέρνεις πράγματα, και, πλέον, είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Πρώτος μου στόχος είναι να μείνω στην ομάδα, να παίξω με αυτήν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #494 στις: Ιουνίου 14, 2019, 10:28:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η επέκταση του συμβολαίου μοιάζει να είναι μονόδρομος εκτός και αν προκύψει μια πρόταση που καλύπτει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και παραχωρηθεί. Η ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει σε ισχύ φτάνει στα 7,5 εκατομμύρια ποσό που απαιτούσε πέρυσι ο ΠΑΟΚ από τη Φενέρ για την παραχώρηση του.

Σε περίπτωση πάντως συμφωνίας για νέο συμβόλαιο η ρήτρα αυτή θα οριστεί τουλάχιστον στα 10 εκατομμύρια καθώς θα υπάρχει και αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν και από ενδεχόμενες προτάσεις που θα προσκομίσει  ο εκπρόσωπος του στη συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Πέλκας έκλεισε καλά τη σεζόν δείχνοντας εκτός των άλλων και ισχυρή προσωπικότητα από την στιγμή που προέκυψε ο τραυματισμός του φυσικού ηγέτη του Δικέφαλου, Βιεϊρίνια.

Ο....Πολ που είναι εκπρόσωπος του παίκτη, όλο και κάποιο κόλπο θα βρει για τον πελάτη του... ::)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #495 στις: Ιουλίου 08, 2019, 12:44:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πώς έζησες μέσα στις διακοπές σου αυτό το σοκ της αποχώρησης του Λουτσέσκου, αλλά και την πολύ γρήγορη αντίδραση της ΠΑΕ που κατάφερε να συμφωνήσει με τον προπονητή της Μπράγκα που είναι ένα μέγεθος στην Πορτογαλία;

«Όπως εγώ, έτσι και άλλοι παίκτες, μας αρέσει να υπάρχει ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο και μία συνέχεια στην ομάδα. Να μην έχουμε ξαφνικές αλλαγές. Όταν έμαθα τι έγινε με τον Λουτσέσκου, προβληματίστηκα. Άδειασα, γιατί είχα άλλες σκέψεις στο μυαλό μου. Οφείλω όμως να ομολογήσω, ότι δεν περίμενα τόσο γρήγορη αντίδραση. Ήταν πολύ καλό αυτό που έγινε και ευτυχώς με το που ήρθαμε εδώ για προετοιμασία ήρθε και ο νέος προπονητής. Όλα τώρα πρέπει να μπουν και πάλι σε μία τάξη και να κυλάνε, όπως μάθαμε τα τελευταία δύο χρόνια όπου είχαμε πολλές επιτυχίες»

-Δημήτρη θεωρείς ότι αυτή η προετοιμασία είναι πολύ ιδιαίτερη λόγω της απότομης και απρόσμενης αλλαγής προπονητή;

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και εμείς και ταυτόχρονα προσπαθούμε να βοηθήσουμε το νέο προπονητή να καταλάβει καλύτερα την ομάδα. Πρέπει να πω ότι ήδη μιλήσαμε μαζί του οι πέντε αρχηγοί της ομάδας. Ο Αντρέ, ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Μάτος και εγώ. Κάναμε μία ωραία κουβέντα μαζί του και εκεί μας είπε κάποια πράγματα που θέλει να εφαρμοστούν εντός και εκτός γηπέδου. Γενικά ζήτησε να υπάρχει καλή επικοινωνία για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο»

-Νιώθεις ότι ο χρόνος τώρα που περνάει είναι αντίπαλος σας; Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και εσείς και ο προπονητής σε μικρό διάστημα;

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο χρόνος τώρα είναι αντίπαλος. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα πριν από το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς που είναι το πρώτο. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να μπούμε στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτά που ζητάει και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, όπως και να βοηθήσουμε τους νέους που ήρθαν για να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι απλά τα πράγματα. Εδώ αν χάσεις δεν σημαίνει ότι… δεν τρέχει και τίποτα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι πρέπει να διατηρήσουμε αυτή η νοοτροπία του νικητή που είχαμε»

-Αυτό που τώρα περιγράφεις πώς χτίστηκε; Ήταν φοβερό το πώς πέρυσι δεν ανεχόσασταν όχι μόνο την ήττα, αλλά ούτε καν την ισοπαλία;

«Σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ ο προηγούμενος προπονητής, αλλά και το γκρουπ που φτιάξαμε όλοι οι παίκτες. Έχουμε πολλές προσωπικότητες στην ομάδα, παίκτες που θέλουν πραγματικά να κάνουν κάτι διαφορετικό με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ μας, μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια μας μπήκε η ιδέα ότι δεν πρέπει να χάσουμε πουθενά»

-Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα; Ένας νέος σχηματισμός για παράδειγμα, αποτελεί μία μεγάλη αλλαγή για μία ομάδα και τη φιλοσοφία της;

«Αν έχεις παίκτες, που μπορούν να καταλάβουν γρήγορα τι ζητάει ο προπονητής και εδώ να πω ότι οι πιο πολλοί ζητάνε τα απλά, που είναι βέβαια και τα δύσκολα, τότε όλα γίνονται καλύτερα. Το καλό είναι ότι μιλάμε για νέο προπονητή που είναι κοντά στους παίκτες μια και πριν δέκα χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο, αφού σταμάτησε μικρός μετά από έναν τραυματισμό όπως μας είπε. Άρα, μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει ο ποδοσφαιριστής. Δείχνει καλός άνθρωπος και φαίνεται ότι έχει τρόπο να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα. Στην ερώτηση αν μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα όσα ζητάει, πρέπει να πω ότι είναι δύσκολο. Σε ένα μήνα μέσα πρέπει να φθάσουμε στο τέλειο για να μπούμε στους ομίλους. Και με τον Λουτσέσκου βέβαια, η ομάδα χρειάστηκε 3-4 μήνες για να ξεκινήσει να παίζει καλά. Τίποτα δεν είναι εύκολο»

-Ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα, έχοντας ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αυτός ο τρόπος δεν τον βοήθησε στην Ευρώπη. Το στυλ αυτό, είχε πολύ κομβικούς δύο παίκτες που δεν θα έχει τώρα στην αρχή. Εσύ τι θα έκανες; Θα κρατούσες ίδιο στυλ χωρίς τους δύο ή θα άλλαζες αρκετά και για να κάνεις μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη;

«Το ίδιο στυλ δεν γίνεται να διατηρηθεί μια και άλλαξε ο προπονητής. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικές οι απώλειες αλλά αν έμενε ο περασμένος προπονητής και όλοι γνωρίζαμε τι ζητάει, θα προσαρμόζονταν γρήγορα και οι νέοι παίκτες. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι σε όσα ζητάει ο κ. Φερέιρα γιατί δείχνει να έχει μία διαφορετική και ωραία φιλοσοφία επιθετικού ποδοσφαίρου, κάτι που όλοι το θέλουμε»

-Τώρα που πετύχατε κάτι τόσο μεγάλο στην Ελλάδα, δεν θεωρείς ότι φεύγει από πάνω σας μία ψύχωση και θα μπορέστε πλέον να ευχαριστηθείτε περισσότερο το ποδόσφαιρο;

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρηθείς ψηλά στην κορυφή. Αυτός που θέλει να κερδίζει συνέχεια, είναι αυτός που στο τέλος ονομάζεται πρωταθλητής. Έτσι ανεβαίνεις επίπεδο. Καλό είναι να μην έχεις έξτρα πίεση, αλλά αυτό πολλές φορές δεν γίνεται. Εγώ θέλω να μάθω να ζω με αυτή»

-Όταν έκανες απολογισμό της χρονιάς που έφυγε για εσένα τι συμπέρασμα έβγαλες; Συμφωνείς ότι ξεκίνησες καλά και τελείωσες καλά, ίσως με ένα διάλειμμα στη μέση;

«Ναι, έτσι είναι. Στη χρονιά είχα σκαμπανεβάσματα. Είχα και καλά ματς όπου δεν έβγαιναν κάποια γκολ και ασίστ και αυτό χαλούσε την εικόνα. Είχα και κακές εμφανίσεις. Δεν με ανησυχεί όλο αυτό. Προσπαθώ να ξεπερνάω τις κακές στιγμές και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Φάνηκε στο τέλος, όταν είπα με αποφασιστικότητα ότι θα κάνω τα πάντα για να κλείσω καλά τη χρονιά»

-Επί Λουτσέσκου ήσουν ο κατ’ εντολή χαμάλης της ομάδας; Έτσι ένιωθες;

«Στο πρώτο εξάμηνο, που παίξαμε με τον Πρίγιοβιτς που είχε διαφορετικό στυλ, προσπαθούσα περισσότερο να κάνω αυτό που έλεγε ο προπονητής, κλείνοντας τους πιο πολλούς χώρους μπροστά. Ήμουν πρώτος στο πρέσινγκ, βοηθούσα και τα αμυντικά χαφ. Πολλές φορές δεν μου βγήκε σε καλό, αλλά βοηθούσε την ομάδα. Πρόσφατα μίλησα με έναν μεγάλο πρώην διεθνή παίκτη, που είχε πει ότι γι’ αυτούς τότε, ίσχυε ότι δεν τους ένοιαζε να είναι καλοί, απλά έκαναν τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Έβαλα κατ’ ευθείαν τον εαυτό μου στη θέση του, μια και πολλές φορές το έκανα αυτό. Μετά βέβαια στα λίγα ματς που έπαιξε με τον Άκπομ, ήταν όλα διαφορετικά»

-Υπάρχει πάλι η αίσθηση ότι και αυτό το καλοκαίρι θα έρθει πάλι κάποια πρόταση για τον Πέλκα και ίσως να φύγει; Τι λες εσύ γι’ αυτό;

«Δεν ξέρω κάτι και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα. Αν έρθει πρόταση από οπουδήποτε, ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει τι θα κάνει μαζί μου. Μου έχουν δείξει ότι με θέλουν εδώ, ως ένα παιδί από τις ακαδημίες που ξέρω καλά την κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο και στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…».

-Τώρα έχεις και εσύ όνειρο το 2022 που ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει νέο γήπεδο, να είσαι και εσύ, εκεί παρών;

«Σίγουρα! Θα είναι ωραίο να είσαι τόσα χρόνια σε αυτή την Τούμπα και ξαφνικά να βρεθούμε στο νέο γήπεδο. Θέλω πολύ να βλέπω τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και να είμαι ακόμη εδώ. Αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον;»

-Τι πρωτάθλημα περιμένεις με λιγότερες ομάδες και πλέι οφ;

«Δεν μας αρέσουν ιδιαίτερα τα πλέι οφ. Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα κερδίζει τον τίτλο αυτός που τερματίζει πρώτος στην κανονική περίοδο. Αφού όμως δεν έχουμε 16-18 ανταγωνιστικές ομάδες, ίσως είναι και καλύτερα το να έχουμε 14 ομάδες όπου όλοι θα έχουν συνεχώς στόχους. Τελικά το πρωτάθλημα θα γίνει πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό»

-Επειδή θυμόμαστε από το παρελθόν ότι έκανες καλές-επιτυχημένες προβλέψεις για τους αντιπάλους που έβγαζαν οι κληρώσεις για τον ΠΑΟΚ, τώρα τι βλέπεις;

«Είναι ακόμη νωρίς, αλλά μας βλέπω με τους Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Αυτή τη φωνή έχω…»

« Απάντηση #496 στις: Ιουλίου 08, 2019, 04:14:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Με το συστημα που θελει ο Φερειρα, δεν νομιζω οτι ειναι 100% σιγουρος για ενδεκαδα καθε φορα.
Θα φανει και μεσα απο τις εμφανισεις του.
Εχει παντως ταχυτητα και τεχνικη να υποστηριξει αυτο που θελει ο Πορτογαλος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #497 στις: Ιουλίου 08, 2019, 09:08:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αρχικά αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνουν με τον νέο προπονητή: «Προσπαθούμε να τον διευκολύνουμε ώστε να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα. Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, αλλά πολλές φορές το απόλο είναι και το πιο δύσκολο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση ώστε να τον βοηθήσουμε αλλά και να βοηθηθούμε με στόχο να αφομοιώσουμε όλα όσα μας ζητά να κάνουμε στο παιχνίδι μας».

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα της ομάδας και στις καθημερινές μάχες στην προπόνηση: «Εχουμε φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ παικτών και πρέπει να βάλουμε και σε αυτούς τα νέα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Εμείς μπορεί να πήραμε πέρσι το νταμπλ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως φτάσαμε κάπου. Η μεγάλη ομάδα προχωρά για να κατακτήσει και άλλα τρόπαια. Αυτό θέλουμε. Να μπούμε στους ομίλους και να να κατακτήσουμε και φέτος τους τίτλους».

Για το δικό του ρόλο στην ομάδα είπε: «Είμαι από τους παλιούς στην ομάδα και φυσικά υπάρχουν και πιο έμπειροι από μένα. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ και θέλουμε να το δώσουμε και στα άλλα παιδιά να το καταλάβουν. Ολοι μαζί να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ ξανά στις επιτυχίες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει την ίδια δίψα με την έναρξη της σεζόν από τη στιγμή που πέρσι κατέκτησε το νταμπλ: «Τώρα είναι το δύσκολο κομμάτι. Δεν είναι το δύσκολο να φτάσεις ψηλά αλλά να παραμείνεις εκεί και να πας ακόμη πιο μπροστά. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τις περσινές επιτυχίες. Είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Να έχουμε και φέτος το μαχαίρι στα δόντια».

Για το ότι φέτος ο τίτλος κρίνεται στα πλέι οφ: «Στα μεγάλα Πρωταθλήματα αυτά δεν το βλέπεις. Στην Ελλάδα δεν έχει πολλές ομάδες που να κάνουν πρωταθλητισμό. Σαφώς και δεν μου αρέσουν τα πλέι οφ αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε και να πάρουμε διαφορά και να είμαστε και καλά στην διαδικασία του μίνι Πρωταθλήματος».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τους αγώνες του CHL: «Δεν είναι υπέρ μας ο χρόνος. Ηρθε νέος τεχνικός και προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Αλλά οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα στις προπονήσεις ώστε να μάθουμε ότι ζητά. Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό της σεζόν γιατί πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να μπούμε στους ομίλους, επομένως χρειάζεται να δίνουμε τα πάντα κάθε μέρα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και στη νοοτροπία πλέον: «Το θέμα είναι να εμπεδώσουμε ότι ζητά ο νέος τεχνικός. Ζητά επιθετικό ποδόσφαιρο, που αρέσει στην Ευρώπη. Δεν έχουμε χρόνο να το δουλέψουμε και επομένως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να το αφομοιώσουμε».

Για τον αντίπαλο που θα ήθελε στον δρόμο του CHL: «Δεν θέλω να επιλέξω κάποιον, ίσως καλό θα ήταν να μην έχουμε μπροστά μας τον Αγιαξ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε. Πιστεύω όμως ότι θα βρούμε μπροστά μας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Για τους δικούς του στόχους:
«Πέρσι μπορεί να έκλεισε καλά η χρονιά, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα ώστε να μπούμε στους ομίλους και να πάρουμε τους τίτλους».

Για το αυριανό φιλικό με την Τσβόλε: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε σχόλια. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει διάθεση και θα το δείτε και σε αυτό το ματς. Ολα τα παιδιά θέλουν να παίζουν και αυτό είναι σημαντικό. Οπως το να συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια».

« Απάντηση #498 στις: Ιουλίου 23, 2019, 08:17:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μου αρεσει σημερα.

« Απάντηση #499 στις: Ιουλίου 26, 2019, 03:32:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

:) :) :)