10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37409 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 10. Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #430 στις: Αυγούστου 09, 2018, 10:17:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δυσκολα θα ξαναχασει τετοιο τετ α τετ.
Ακομα ομως και στο 0-2, ηταν ο καλυτερος και ξεχωριζε με διαφορα για την θεληση και το παθος του.
Αργοτερα του βγηκαν ολα!
ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 10. Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #431 στις: Αυγούστου 09, 2018, 06:31:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχω γραψει οτι θα σκοραρει το εκανε χθες στο τελος σε μια ευκολη φαση.
Ευκολο ηταν και το τετ α τετ, αλλα μετα στα στιγμιοτυπα καταλαβα οτι δεν ειχε αποφασισει τι να κανει, και στο τελος πηρε την αποφαση.
Αν το δειτε θα καταλαβετε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)
« Απάντηση #432 στις: Αυγούστου 23, 2018, 10:47:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ανατρίχιασα με τον ύμνο του Champions League, τα πάντα για να γράψουμε ιστορία»

«Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, μας δυσκόλεψε και μας πίεσε πολύ η Μπενφίκα αλλά το περιμέναμε. Είναι πολύ σημαντικό που μπορούμε να αντιδρούμε. Στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε, να απαντήσουμε  στο άδικο γκολ της Μπενφίκα και να βρούμε έστω τη μια ευκαιρία και να την κάνουμε γκολ. Αυτό κάναμε, σκοράραμε αν και θα μπορούσαμε και νωρίτερα, στη φάση του Ζαμπά να έχουμε πετύχει εκεί το γκολ.

Ευτυχώς ήρθε έστω και έτσι το γκολ, αν και είδατε ότι στη φάση αυτοί ήμασταν και άτυχοι γιατί η μπάλα βρήκε το δοκάρι από την προσπάθεια του Βαρέλα. Σημασία έχει ότι σκοράραμε και πάμε τώρα για τον τελικό. Το καλό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση, να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει τελειώσει τίποτε. Μπροστά μας έχουμε έναν μεγάλο τελικό όπου δεν αρκεί να τα δώσεις όλα απλά, αλλά ακόμη παραπάνω για να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία».

Για το πως βίωσε εκείνες τις στιγμές:

«Πραγματικά είναι το κάτι άλλο όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ακούς στα αφτιά σου τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά, ανατρίχιασα, λίγο ήθελα για να συγκινηθώ, το ίδιο ένιωθαν και τα υπόλοιπα παιδιά, όπως ο Βαρέλα. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση το να μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα με την ομάδα που αγαπάς και να είσαι τόσο κοντά στο να πετύχεις έναν άθλο. Το ξαναλέω στο δεύτερο ματς με την Μπενφίκα θα δώσουμε όχι απλά τα πάντα, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουν στη φάση των ομίλων».

Για την πρόκληση να φοράει τη φανέλα με το «10» στην πλάτη:

«Θέλω να είμαστε εμείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα γράψουν ιστορία. Στη ζωή μου θέλω να πετυχαίνω συνέχεια πράγματα, θέλω να είμαι ο πρώτος που θα έχει καταφέρει με τον ΠΑΟΚ να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γενικά, θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα, στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, να φέρουμε κι άλλα τρόπαια στον σύλλογο και να μεγαλώνουμε την ομάδα».

Για το τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Τώρα έχουμε το ματς με τον Αστέρα και μη ξεχνάτε ότι αρχίζουμε τη σεζόν με -2 βαθμούς. Θέλουμε τη νίκη!  Όταν κάνεις Πρωταθλητισμό, πρέπει να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά και να το κερδίζεις. Αυτό λοιπόν που προέχει είναι το ματς του Σαββάτου για εμάς και εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και μετά στη ρεβάνς με τη Μπενφίκα».

Πολύ τρέξιμο προχθές, σύντομα πιστεύω θα σκοράρει καμιά γκολάρα πάλι.... smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #433 στις: Αυγούστου 25, 2018, 11:02:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League;

«Ο ΠΑΟΚ. Γιατί η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έχει ανεβάσει κατά πολύ την ποιότητά της, κάτι που φάνηκε από πέρυσι και θα φανεί και τη φετινή χρονιά πολύ περισσότερο».

- Σε προσωπικό επίπεδο νιώθεις πως έχει εκπληρώσει τα όνειρά σου;

«Ως ένα σημείο, ναι! Πέτυχα αρκετά από αυτά. Ομως σταματούν τα όνειρα; Οχι, τουναντίον, αυξάνονται και συνεχώς θέλεις να πετύχεις ακόμα περισσότερα πράγματα...».

- Αρα, ποια τα επόμενα όνειρα του Δημήτρη Πέλκα;

«Οι τίτλοι. Θέλω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να αγωνιστώ με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας σε τελική φάση Euro και Mundial».

- O φετινός μεγάλος σου στόχος;

«Το νταμπλ και να παίξω με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League».

- Tελικά υπήρξε ποτέ πρόταση της Μπεσίκτας;

«Απλό ενδιαφέρον...».

- Τι είναι ο ΠΑΟΚ για σένα;

«Τα πάντα. Δεύτερη οικογένεια. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου φοράω αυτά τα χρώματα. Εχει στιγματίσει τη ζωή μου ο σύλλογος αυτός».

- Σε ποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού θα ήθελες να αγωνιστείς και γιατί;

«Δίχως σκέψη, στο ισπανικό. Ο τρόπος παιχνιδιού μου ταιριάζει, είναι στα χαρακτηριστικά μου».

- Τι σκέφτεσαι πριν μπεις στο γήπεδο;

«Πως θα βγω από αυτό νικητής...».

- Ποιο θα ψήφιζες εσύ ως το καλύτερο γκολ της καριέρας σου;

«Χμ, για ομορφότερα θα ψήφιζα τα δύο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Ως καλύτερο όμως αυτό στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έδωσε τίτλο».

Confidence!! 8)

« Απάντηση #434 στις: Αυγούστου 25, 2018, 03:01:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
LEADER! 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #435 στις: Αυγούστου 28, 2018, 10:44:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Θα παιξει καθοριστικο ρολο αυριο,περιμενω να ειναι αρκετα δραστηριος στον αξονα!

« Απάντηση #436 στις: Αυγούστου 30, 2018, 02:09:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Κάναμε πέντε πολύ καλά μας, ήρθε το ένα το οποίο ξεκίνησε πολύ καλά αλλά όταν σε ένα τέτοιο επίπεδο αγώνων κάνεις λάθη, τα πληρώνεις. Τα δώσαμε όλα για το αποτέλεσμα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συνεχίσουμε την πορεία μας στο Europa. Από τέτοια παιχνίδια βγαίνεις πιο έμπειρος και πιο δυνατός. Αν δεν αποτύχεις, δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτε. Κρατάμε την εμπειρία από αυτό το ματς».

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος:

«Αυτό που κερδίσαμε να χειροκροτήσει όλος ο κόσμος μετά τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο. Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δίπλα μας. Εμείς τον φέραμε εδώ και θέλουμε να τον κρατήσουμε και να του δίνουμε μόνο χαρές».

Για το αν το 1-4 είναι πλασματικό σκορ:

«Κάναμε κάποια λάθη, μετά το 1-2 έπεσε η ψυχολογία μας κακώς, αλλά πρέπει να γίνει μάθημα αυτό, η Μπενφίκα έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα, είδε ότι πέσαμε και το εκμεταλλεύτηκε».

Για τη στήριξη σε Πασχαλάκη και Βαρέλα:

«Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές. Θα δείξουν τη δύναμή τους στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομενης από την Κυριακή».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ ώστε να μπει στους ομίλους:

«Φέτος πιστεύω ότι ήμασταν έτοιμοι για τους ομίλους, απλά ένα κακό ματς και τα λάθη μας κόστισαν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύουμε ως οργανισμός ΠΑΟΚ με αυτο το μοτίβο και πλάνο να συνεχισουμε. Εχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή».

« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2018, 08:54:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ξεκιναει βασικος εναντιον της Εσθονιας.

« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2018, 11:39:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Δεν τα πήγε άσχημα αλλά τα μ@νοπανα λες και επίτηδες δεν του έδιναν την μπάλα....
Ειδικά στην τελευταία φάση η π@τανα η φουρτούνα ξεκάθαρε το έκανε ΕΠΙΤΗΔΕΣ! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2018, 11:14:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν το ειδα λογω γαμου, αλλα φανταζομαι πως τον επαιζαν τον Πελκα.
Τι θελουν και πανε ρε π@στη μου!