10. Δημήτρης Πέλκας (C)

Αποστολέας Θέμα: 10. Δημήτρης Πέλκας (C)  (Αναγνώστηκε 37433 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 77.Δημήτρης Πέλκας
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 02, 2017, 01:58:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας: «Ξεκινήσαμε πιο χαλαρά, γιατί είχαμε λίγες μέρες για ξεκούραση. Εδώ και λίγες μέρες έχουμε ανεβάσει ρυθμό. Έχει πολλή ζέστη. Παρακαλούσα να έρθει η ώρα να φύγουμε, για να βρούμε κατάλληλες καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ καλή η προετοιμασία μέχρι τώρα, περιμένουμε τη συνέχεια».

Για τη δυσκολία της προετοιμασίας στο εξωτερικό: «Για όσους αφήνουν πίσω οικογένειες και παιδιά, είναι δύσκολο. Είναι καλύτερα, όμως, να προπονείσαι σε τέτοιες συνθήκες γιατί δημιουργείται μεγαλύτερο δέσιμο ανάμεσα στην ομάδα. Είσαι πιο συγκεντρωμένος και μπορείς να εμπεδώσεις καλύτερα αυτό που σου ζητάει ο προπονητής. Αυτό μας κάνει πολύ καλό. Τις τελευταίες μέρες πάντα υπάρχει κούραση, αλλά προσωπικά μου αρέσει και ανυπομονώ να φύγουμε».

Για τους προσωπικούς τους στόχους: «Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, να βάζω πράγματα στο παιχνίδι μου και να μη μένω στάσιμος. Έχω πολλά να δώσω ακόμα, δεν έχω φτάσει ταβάνι. Αυτό θα γίνει με πολλή δουλειά και με σκέψη γύρω από το παιχνίδι μου, για να βγουν αυτά που θέλει ο κόσμος και αυτά που ξέρω ότι μπορώ να δώσω στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς: «Έχει διαφορετική φιλοσοφία, που μου έχει μάθει στις αρχές ακόμα ο κ. Κολομπούρδας, έπαιζε με το ίδιο σύστημα, είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Μου αρέσει. Έχω μόνο θετικά σχόλια. Ελπίζω όλη η ομάδα να εμπεδώσει σιγά-σιγά τη φιλοσοφία του, γιατί πιστεύω πως έχουμε να δώσουμε πολλά φέτος».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #231 στις: Ιουλίου 03, 2017, 04:17:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Η με αλλο συστημα η στα ακρα μονο ο Πελκας.
Αλλος χωρος δεν υπαρχει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #232 στις: Ιουλίου 11, 2017, 11:31:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Όπου κι αν παίζω αισθάνομαι καλά"

Για το πώς κυλά η προετοιμασία: "Οι προπονήσεις είναι έντονες. Ανεβάσαμε ρυθμό, δείχνουμε ότι δουλεύουμε σκληρά, ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε άλλα δύο φιλικά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Για το πώς βλέπει τον εαυτό του ως "8άρι": "Μόνο 20 λεπτά έχω αγωνιστεί σε αυτή τη θέση. Όπου και να αγωνιστώ θα δίνω τα πάντα, αισθάνομαι καλά που παίζω".

Για την βαριά τιμωρία της Τούμπας: "Δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς κόσμο. Είναι σαν να μην είναι επίσημο το παιχνίδι. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Η τιμωρία είναι βαριά σε σχέση με αυτή του αντιπάλου. Θα το ξεπεράσουμε αγωνιστικά".

Για τους στόχους που θέτει τη νέα σεζόν: "Ομαδικούς στόχους δε θέλω να θέσω, να πω δηλαδή κάτι και μετά να εννοηθεί κάτι άλλο. Εννοείται θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Πάμε βήμα - βήμα, αγώνα - αγώνα, να μπούμε ομίλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι , να παίζω και να βοηθάω την ομάδα, αλλά και να βοηθιέμαι από αυτήν".

Για τον Στανόγεβιτς: "Είναι ευδιάθετος ο προπονητής, έχει τον τρόπο του να μας περνάει αυτά που θέλει, δείχνει να έχει όρεξη και αυτό είναι καλό".

Για την άποψή του για Ρέι και πόσο λείπει ο Γλύκος: "Είδαμε στιγμιότυπα, ελπίζουμε να είναι αυτός που βλέπουμε να έχει ηγετικό ρόλο όπως ο Παναγιώτης που ήταν άτυχος και μας λείπει πολύ από αυτή την προετοιμασία. Είναι ο top Έλληνας τερματοφύλακας".

Για τους αγαπημένους παίκτες και τις ομάδες που υποστηρίζουν στο εξωτερικό: "Ήμουν φαν της Μάντσεστερ επί Φέργκιουσον, δεν αλλάζω όμως ομάδα παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν πάει καλά. Ινιέστα, Μέσι, Ίσκο, Μόντριτς, είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που απολαμβάνω το παιχνίδι τους".

Σιγουτα θα παιξει σε αλλη θεση και οχι ως 10αρι.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #233 στις: Ιουλίου 11, 2017, 02:58:43 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Θα εχει μεγαλο ανταγωνισμο φετος και πιστευω θα ανταπεξελθει αρκει να συνηθισει την θεση στα αριστερα και στα εξτρεμ.
Για εκει τον κοβω.

« Απάντηση #234 στις: Ιουλίου 29, 2017, 03:26:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Δεν άντεξες έτσι...? :)) :)) :)) :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #235 στις: Ιουλίου 29, 2017, 09:18:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Π@τανα Μαλαματινα  smilepaok

« Απάντηση #236 στις: Ιουλίου 30, 2017, 11:50:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ζτησ ζμπουτσατ! :paokeisai:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #237 στις: Ιουλίου 31, 2017, 01:39:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login

Δεν άντεξες έτσι...? :)) :)) :)) :))

Το γκομενακι(τες πα) πολυ χαρουμενο το ειδα  :grin1:
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #238 στις: Ιουλίου 31, 2017, 07:11:29 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Τι ειδε τιποτα και φοβηθηκε?  8)

« Απάντηση #239 στις: Αυγούστου 02, 2017, 10:16:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μεγάλη η διαφορά για το νέο συμβόλαιο

Οι δύο πλευρές έκαναν τις πρώτες επαφές για το νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, καταγράφηκε μεγάλη διαφορά σε αυτά που θέλει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός και αυτά που προσφέρει ο Δικέφαλος.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο αμείβεται με περίπου 200.000 ετησίως (με βάση το συμβόλαιο που είχε κάνει με τον Άρνεσεν το καλοκαίρι του 2015) και ζητά μία γενναία αύξηση απολαβών για να φτάσει στα επίπεδα που βρίσκονται άλλοι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και με βάση την επιθυμία που προκύπτει και από τις δύο πλευρές για να πορευτούν μαζί και για τα επόμενα χρόνια, θα βρεθεί το σημείο επαφής, μόνο που αυτό χρειάζεται χρόνο.

Θυμίζουμε τις στατιστικές επιδόσεις του Πέλκα από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι σήμερα:

2015-2016: 49 συμμετοχές, 9 γκολ, 7 ασίστ

2016-2017: 26 συμμετοχές, 7 γκολ, 1 ασίστ

Και καλα κανει.
Τουλαχιστον τα διπλασια αξιζει.