Μπασκεμπολίστες που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ δήλωσαν...

Αποστολέας Θέμα: Μπασκεμπολίστες που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ δήλωσαν...  (Αναγνώστηκε 5217 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αφιέρωμα στον Άντονι Κουκ!
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 10:55:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Φοβερο,τοση ωρα το διαβαζα και μου αρεσε πολύ.
Μπραβο σε αυτόν που αφιερωσε τοσο χρονο!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Μπασκεμπολίστες που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ δήλωσαν...
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2014, 06:36:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Χρόνια Πολλά να ευχηθούμε όλοι μας στον μεγάλο Κεν Μπάρλοου που σήμερα συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής!! Έγινε 50 ο Κεν... Happy Birthday Kenny

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Εικόνες από τον BARLOW
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokforum.gr/index.php?action=gallery;cat=100

« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2014, 08:27:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Να τα εκατοστήσεις ΚΕΝ και με υγεία!!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2014, 10:36:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ονειρεμένη χρονιά που είχαμε μαζί.

Ο Γιώργος Μπόγρης ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, για τη βοήθειά τους, στην ανάδειξή του, ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της περσινού πρωταθλήματος. Ο 25χρονος παίκτης δεν έδωσε το «παρών» στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του, όμως έστειλε τις ευχαριστίες του, μέσω της σελίδας του στο Instagram.

Χαρακτηριστικά, ο Μπόγρης τόνισε: «Στεναχωριέμαι που δεν μπορούσα να είμαι εκεί να το παραλάβω... Αλλά η τιμή είναι τεράστια έστω κ από μακριά! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @paokbasketball για την ονειρεμένη χρονιά που είχαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ συμπαίκτες, προπονητές, Μπανε, Ζουρνατζίδη, Γαλατσοπουλο, Μάτζικ. Τον Κοσμά, τον Νίκο, τον Μιχάλη, τον Σιφη, τον Στέφανο, την Ναστάζια, την Κατερίνα Γιατί στον ΠΑΟΚ είμαστε οικογένεια είτε έχει να κάνει με τον αγωνιστικό είτε όχι!!! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε @gsofia21 που έλαβε την πλακέτα και είναι εδώ για μένα πάντα όπως κ ο @petran_the_titan, τον Παναγιώτη Χοροζογλου που όπως λέγαμε μεταξύ μας όλη την σεζόν ανεβαίνουμε επίπεδο παρέα, την @nickipetroulaki που τα καλοκαίρια χύνουμε λίτρα ιδρώτα και με βελτιώνει σαν αθλητή κ σαν άνθρωπο.

Τον Μιχάλη Καλαβρό που περνάμε ατέλειωτες ώρες στα γήπεδα. 3-4 πολύ κοντινά μου άτομα που με στηρίζουν με όλο τους το είναι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή! Και φυσικά την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου κ μου πρόσφερε ακόμα κ ότι ΔΕΝ μπορούσε. Κλείνοντας να πω πόσο τυχερός είμαι σαν άνθρωπος που έχω σαν επάγγελμα κάτι που αγαπώ τόσο και μου έχει προσφέρει τόσες συγκινήσεις. Υγεία κ τα καλύτερα έρχονται σας διαβεβαιώσω. Ευχαριστώ κ πάλι για την τεράστια τιμή»!

« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 02:50:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Μπορεί τελικό ο ΠΑΟΚ!"

Έπαιξε την εποχή που το ελληνικό μπάσκετ ήταν στα... πολύ πάνω του και σίγουρα αποτελεί μια τεράστια προσωπικότητα. Ο λόγος για τον Νίκο Μπουντούρη που ήταν ένα σημαντικότατο "εργαλείο" σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, με τον ίδιο να τιμά την φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού και να παίρνει τίτλους με τους δύο συλλόγους (υπηρέτησε φυσικά και την Εθνική). Το Contra.gr απευθύνθηκε σε αυτόν με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου της Κυριακής (22/2) και αρχικά του ζητήσαμε ένα σχόλιο για το τι θυμάται από τις... παλιές κόντρες των δύο ομάδων, όταν ακόμη ήταν παίκτης.

"Υπήρχε μια δυναμική από τον ΠΑΟΚ ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη να παίξει απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ με νέα παιδιά ή ελλείψεις, όπως τότε με τον Σκάιλς. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε μεγάλη απόσταση στο μπάτζετ, αλλά λόγω αυτής της δυναμικής του ΠΑΟΚ, με την έδρα, τον κόσμο του και την ψυχολογία των παικτών, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε εύκολα αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη", είπε ο Μπουντούρης.

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Κυριακής (22/2) ανέφερε:

"Πιστεύω πως παρ' ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει μια σκληρή ομάδα, δεν είναι η ανίκητη ομάδα του παρελθόντος και το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που έχασε από την Κηφισιά. Ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι. Ειδικά σε παιχνίδι νοκ άουτ, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει καθώς αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο αδύναμος. Θεωρώ πως έχει μικρύνει η διαφορά του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού από την τρίτη και την τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό είναι καλό".

Οσο για τις πιθανότητες πρόκρισης; Ο Μπουντούρης έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

"Νομίζω πως είναι 60%-40% οι πιθανότητες υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά. Αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο πρωτάθλημα, μπορεί να το κάνει και δεύτερη φορά αλλά ο Παναθηναϊκός θα έρθει στη Θεσσαλονίκη πιο υποψιασμένος ψυχολογικά και πιο συγκεντρωμένος για το παιχνίδι".

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως θα έχει την βοήθεια του κόσμου του στο ματς της Κυριακής. Πόσο θα μετρήσει αυτό για τον "Δικέφαλο" για την έκβαση του αγώνα;

"Εξαρτάται από το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα. Ορισμένες φορές η πίστη του κόσμου σε μια ομάδα που δεν είναι τόσο έτοιμη, είναι σαν βάρος προς αυτήν. Επειδή οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο και δεν επηρεάζονται εύκολα από την ατμόσφαιρα, το θέμα είναι να επηρεαστούν θετικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι και να μην επιβαρυνθεί η ομάδα οικονομικά γιατί έμαθα για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε (σ.σ. μιλάει για το πρόστιμο των 35.300 ευρώ για το ματς με τον Αρη και για το οποίο η ΚΑΕ έχει κάνει έφεση για να μειωθεί). Ο ΠΑΟΚ οικονομικά, τα έχει όλα μετρημένα... Η φωνή βοηθά, αλλά όχι τα έκτροπα".

Από τον Μπουντούρη ζητήσαμε να μας πει ποια θεωρεί τα... ατού των δύο ομάδων. "Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αξίες δεδομένες στα γκαρντ, όπως ο Διαμαντίδης και ο Σλότερ. Επίσης υπάρχει ο Μπατίστα που είναι πολύ δυνατός, μπορεί να σπρώξει προς το καλάθι, να δώσει μια δυναμική και να γεμίσει την ρακέτα. Ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης) και ο Φώτσης είναι καλοί στην τεχνική, έχουν καλή επαφή με το καλάθι αλλά δεν προσδίδουν δύναμη. Αν πάει το ματς στην δύναμη του Μπατίστα, πιστεύω πως ένας καλός στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι να τον βγάλει εκτός αγώνα. Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, το ατού του θεωρώ πως είναι ο προπονητής του. Εχουμε συνεργαστεί με τον Σούλη, είναι καλός και σοβαρός άνθρωπος, έχει φιλοσοφία και αυτή την δείχνει στην ομάδα με το έργο που κάνει".

Οσο για το πόσο σημαντική θα ήταν η συμμετοχή του Κώστα Χαραλαμπίδη (είναι τραυματίας) στον ημιτελικό, ενός παίκτης με μεγάλη εμπειρία; Ο Μπουντούρης απάντησε:

"Θα ήταν σημαντική γιατί ο Κώστας είναι ένας έμπειρος παίκτης, διαβάζει το παιχνίδι σωστά και σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα ξέρει πως θα αντιδράσει, κάτι που ίσως ένας ταλαντούχος Αμερικανός ίσως να μην ξέρει να το κάνει καλά. Πριν τραυματιστεί ο Κώστας, όταν το ματς πήγαινε στον πόντο ήξερε πώς να πάρει φάουλ, ήξερε όμως και πως να μην κάνει ένα κακό φάουλ. Βοηθούν στο μπάσκετ το μυαλό και η εμπειρία. Ο Χαραλαμπίδης ήταν ο προπονητής στο γήπεδο... Θα λείψει από το ματς και έτσι σίγουρα γίνεται πιο δύσκολος ο ρόλος του προπονητή".

Ο ίδιος μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ ενώ υποστήριξε πως αν ο "Δικέφαλος" είχε μεγαλύτερο μπάτζετ, θα μπορούσε κάποια στιγμή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

"Αν ο ΠΑΟΚ είχε ένα πιο υψηλό μπάτζετ και αν βρισκόταν κάποιος να επενδύσει χρήματα στην ομάδα και το μπάτζετ ανέβαινε πιο πάνω, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και το πιστεύω αυτό. Αυτό που έχουμε ζήσει όσοι παίξαμε στον ΠΑΟΚ, μας δίνει την δυνατότητα να φανταστούμε μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα στη Θεσσαλονίκη όταν υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ολη η πόλη θα ζούσε στον παλμό του μπάσκετ, θα υπήρχε θετικό κλίμα και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω αν κάποιος επένδυε στην ομάδα. Οχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καλή δουλειά τώρα. Είναι μια σοβαρή ομάδα, ο Μπάνε έχει νοικοκυρέψει τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό αποτελεί την βάση για να έρθει κάποιος και αυτή η σοβαρότητα που ήδη εμπνέει ο ΠΑΟΚ, να γίνει αποτέλεσμα".

Τέλος η κουβέντα μας "πήγε" στο ότι είναι πρόεδρος (εκτελεί και χρέη προπονητή) στον Γυμναστικό Σύλλογο Βριλήσσια, του οποίου τα χρώματα μάλιστα είναι το μαύρο και το άσπρο. Ο Μπουντούρης είπε για την επιλογή των συγκεκριμένων χρωμάτων:

"Ποτέ δεν έχω δηλώσει ΠΑΟΚτσής. Είναι μεγάλη υπόθεση να υποστηρίζεις και να πληρώνεις γι' αυτή την ομάδα. Εχω παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και τίμησα τη φανέλα της ομάδας. Δηλώνω μπασκετικός φίλαθλος αλλά τα χρώματα της ομάδας μου είναι μαύρο και άσπρο γιατί 9 χρόνια (σ.σ. τόσα έπαιξε στον ΠΑΟΚ) δεν ξεχνιούνται. Είμαι σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα, η οποία λειτουργεί σε πολύ καλά πλαίσια. Εχει περίπου 300 παιδιά. Λειτουργούμε σαν ομάδα (σ.σ. στον Γυμναστικό Σύλλογο Βριλήσσια), έχουμε γιατρούς και η προοπτική είναι μελλοντικά να βγάλουμε κάποια παιδιά. Είμαι χρόνια, επίσης, στις ακαδημίες μπάσκετ του σχολείου Κωστέας-Γείτονας που έχει 100 παιδιά και έχουμε ως σκοπό να διδάξουμε όχι μόνο μπάσκετ, αλλά και τις αρχές και τις αξίες που υπάρχουν στη ζωή".
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 05:50:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, όχι οι διαιτητές"

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός στο "Αθλητικό Μετρόπολις".

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό: "Ηταν φοβερό παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι βάζεις πάντα τον εαυτό σου στην θέση αυτού που παίζει. Ασφαλώς, πάντα όταν είσαι παίκτης θες να παίζεις, αλλά, πλέον, εμείς είμαστε βετεράνοι αθλητές".

Για το πως έζησε την παρουσία του στο "Παλατάκι": "Ευχαριστήθηκα πολύ την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν βγαλμένη από τα παλιά. Μου αρέσει η ομάδα, αλλά με εκνεύρισαν οι διαιτητές. Εδωσαν τρία ανύπαρκτα φάουλ στον Κάρτερ. Ο ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλή προσπάθεια με χαμηλό μπάτζετ, είναι φοβερός και ο κόουτς".

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που θα ήθελε να παίξει μαζί του:
"Με αρκετούς θα ήθελα. Ο Λάνγκφορντ έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εγώ, πάντως, όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στο τέλος συνήθως δεν χρειαζόμουν πλέι μέικερ να μου δώσει την μπάλα, την έπαιρνα μόνος και έκανα επίθεση".

Για την νίκη επί του Αρη με 81-78 την σεζόν 1988-89, όταν ο ίδιος πέτυχε 30 πόντους": "Πάντα θα το θυμάμαι, μαζί με τα Κύπελλα και τα πρωταθλήματα που κατέκτησα στην Γαλλία, είναι οι πιο δυνατές στιγμές".

Για το ότι βρέθηκε και πέρυσι στο ματς με τον Παναθηναικό:
"Ναι είχα έρθει και πέρυσι όταν η ομάδα είχε χάσει με περισσότερους πόντους, φέτος μόνο με τρεις".

« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 17, 2015, 03:53:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Εχω κινηθεί νομικά..."

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

"Ο φίλος μου ο Χρήστος Καραμπέρης (σ.σ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ) εξέφρασε την απορία του για την στάση μου και γιατί πιέζω. Όλοι οι φίλαθλοι του μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχουν μια εικόνα για το πώς έχει πορευτεί η ομάδα από το 2008 όμως κανείς δεν ξέρει τι έχουν περάσει οι παίκτες στους οποίους οφείλει η ομάδα. Δεν υπάρχουν αντίθετες απόψεις αλλά τα γεγονότα και απλά κάποιοι δεν ενημερώνουν τους ανθρώπους όπως πρέπει. Εγώ μιλάω με τον Μπάνε Πρέλεβιτς τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ το 2006-2008 και ήδη από την πρώτη χρονιά η ομάδα μου χρωστούσε το μισό συμβόλαιο ενώ μετά δεν πήρα τίποτα. Μου υποσχέθηκαν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ.

Την περίοδο 2007-2008 δεν πήρα τίποτα από αυτά που έπρεπε. Εγώ είχα κάνει κάποιες επενδυτικές κινήσεις και περίμενα να πληρωθώ από τον ΠΑΟΚ. Πήρα κάποια δάνεια και όλοι ξέρουν πως είναι οι τόκοι. Το 2008 έγινε ξανά νέος διακανονισμός και ξανά δεν κρατήθηκαν οι υποσχέσεις. Αυτό έγινε πάλι και μετά. Στην συνέχεια, η ομάδα μπήκε στο άρθρο 99 και δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα αν δεν με πλήρωναν. Εκείνη την χρονιά δέχτηκα, σεβόμενος τον κ. Κανότα επειδή τον ξέρω προσωπικά, να μπω σε νέο διακανονισμό σε 10 δόσεις. Όλο αυτό τον καιρό έκανα πάρα πολλές υποχωρήσεις και πάρα πολύ υπομονή. Ενώ τα δικά μου επιτόκια έτρεχαν, ποτέ δεν πληρώθηκαν οι δόσεις στην ώρα τους και οι καθυστερήσεις έφταναν τον ενάμιση χρόνο.

Πλήρωνα χιλιάδες ευρώ για την καθυστέρηση του ΠΑΟΚ. Εγώ εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει ο κ. Πρέλεβιτς για την ομάδα αλλά όταν κάποιοι άνθρωποι δεν πληρώνονται είναι δύσκολο. Το υπόλοιπο ήταν 108.000 ευρώ και το μειώσαμε στις 98.000 ευρώ. Αυτό έπρεπε να πληρωθεί σε τέσσερα χρόνια και τώρα είμαστε δύο χρόνια πίσω. Έχουν μείνει περίπου 38.000 ευρώ. Εγώ περίμενα μια επικοινωνία και μια συνεννόηση αλλά αν έπαιρνα τον κ. Πρέλεβιτς 100 φορές μου απαντούσε μία. Δεν με έπαιρνε έστω να μου πει πως υπάρχει πρόβλημα. Έχω δείξει απεριόριστη κατανόηση όμως είμαι άνθρωπος και έχω υποχρεώσεις".

Για την εκχώρηση που πήρε:

"Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Πρέλεβιτς και μου είπε πως θα μου δοθούν μετρητά από κάποιους συγκεκριμένους αγώνες που έχουν τα περισσότερα εισιτήρια. Επίσης, μου είπε για κάποιες επιταγές χορηγών. Τον Νοέμβριο του 2015 ο ΠΑΟΚ παίρνει κάποια χρήματα από τον ΕΣΑΚΕ για τα λαχεία. Μου είπε ο κ. Πρέλεβιτς πως θα μπουν ως εγγύηση τα χρήματα από τον ΕΣΑΚΕ. Το ότι θα έφτανε ως τον Νοέμβριο του 2015 ούτε που το συζητούσαμε και το απευχόμασταν. Ο Μάιος είναι σε μια βδομάδα και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Αυτή η εκχώρηση θα γινόταν ως εγγύηση και όχι ως πληρωμή. Κατά σύμπτωση, συνάντησα τον κ. Χαλβατζάκη σε μια εκδήλωση και προς μεγάλη μου έκπληξη με ενημέρωσε πως αυτή η συμφωνία είναι άκυρη και πως η σύμβαση ΕΣΑΚΕ – Ελληνικών Λαχείων είναι ανεκχώρητη. Ενημέρωσα τον ΠΑΟΚ και τον κ. Πρέλεβιτς αλλά φυσικά δεν τον βρίσκω πουθενά γιατί δεν θέλει να τον βρω.

Κάποια στιγμή για να διευκολύνει ο ΕΣΑΚΕ τον ΠΑΟΚ, μου έστειλαν ένα έγγραφο που έλεγε πως παρόλο που αυτή η εκχώρηση που έγινε είναι παράτυπη, με μέριμνα του προέδρου θα γίνει κάτι διαφορετικό για αυτή την περίπτωση. Εγώ καταλαβαίνω την καλή πρόθεση του κ. Χαλβατζάκη αλλά τι θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος του 2015 δεν είναι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ; Ποιος καλύπτει τον Κούβελα; Το έγγραφο λέει με μέριμνα και όχι πως είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος να το κάνει. Επίσης, αν ο ΠΑΟΚ κάνει επεισόδια όλα τα χρήματα θα αντληθούν από το μερίδιο του ΕΣΑΚΕ. Τι θα γίνει αν εξαντληθούν αυτά τα χρήματα; Όταν ένα χαρτί λέει με την μέριμνα του προέδρου τότε δεν αποτελεί καμία νομική δέσμευση. Δεν είμαι καθόλου εξασφαλισμένος και δεν μπορώ να ξέρω το τι θα συμβεί τον Νοέμβριο του 2015 ή το 2016. Εγώ ποτέ δεν συμφώνησα να πληρωθώ τον Νοέμβριο του 2015 αλλά μήνες που έχουν περάσει και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ".

Για την πίεση που ασκεί:

"Δυστυχώς ενώ έχω υποστεί πάρα πολλά έχω δείξει πάρα πολύ υπομονή. Κάποιες διοικήσεις είχαν βάλει και φιλάθλους να με βρίζουν και αυτό μου το είπαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι! Πλέον, έχω κινηθεί νομικά και θα γίνει ένα δικαστήριο σε 10 μέρες. Ακόμα και μετά από αυτή την κίνηση κανείς δεν έχει συγκινηθεί. Εγώ πήγαινα με την καλύτερη διάθεση και το μόνο που άκουγα ήταν πως δεν είχαν τα χρήματα που μου είχαν υποσχεθεί. Ελπίζω ο Μπάνε να εκτιμάει πως όταν βρισκόμαστε στους αγώνες των βετεράνων, δεν του μιλάω ποτέ για τα χρήματα και ας μη σηκώνει το τηλέφωνο. Είναι θέμα επικοινωνίας και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει κάποια κίνηση. Προφανώς θα πει κάποιος γιατί οι άλλοι δεν αντιδρούν έτσι; Πολλοί παίζουν ακόμα μπάσκετ ενώ άλλοι έχουν βγάλει εκατομμύρια από το μπάσκετ. Επίσης, υπάρχουν πολλοί που θα κινηθούν με τον ίδιο τρόπο που κινούμαι εγώ".

Για την πιθανότητα να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης την ΚΑΕ:

"Εγώ το εύχομαι αυτό και για την ομάδα και για τους παίκτες φυσικά. Όσοι έχουν παίξει στην ομάδα τελευταία πληρώνονται καθώς έχουν υπογράψει εγγυήσεις ενώ εμείς που έχουμε παίξει από το 2006 δεν παίρνουμε τα χρήματα μας. Εύχομαι να πάρει την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης και να πάνε όλα καλά για όλους".

Δεν λεω οτι ο Κουβελας δεν εχει δικιο.
Προφανως.
Αλλα το οτι τον Μπανε δεν τον βρισκει πουθενα στην ιδια πολη, ειναι αν μη τι αλλο γραφικοτητα για να μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα! facepalm
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2015, 03:55:52 μμ από teododo »

« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 23, 2015, 06:09:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
“Δεν με νοιάζει που έμεινα στην ιστορία ως 'προδότης' του ΠΑΟΚ"

Ο Φασούλας έπαιξε για πρώτη φορά μπάσκετ λίγο πριν κλείσει τα 16, ηλικία που φαντάζει εξωφρενικά μεγάλη σήμερα, σε μια χώρα τόσο βαθιά συνδεδεμένη με το μπάσκετ που τα πιτσιρίκια γράφονται σε ακαδημίες και ομάδες από τα 7-8 και ονειρεύονται να κάνουν το ένα πέμπτο της καριέρας που έκανε εκείνος.
Στα 16 του, το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η ΜΕΝΤ στα ανατολικά προάστια, ενώ κοντά στη Νεάπολη που μεγάλωσε, υπήρχαν ο ΒΑΟ, ο ΠΑΟ Διοικητηρίου και ο Έσπερος Καλλιθέας. Ένας από τους φίλους του στην ΚΝΕ τον πήγε σχεδόν σηκωτό στον Έσπερο Καλλιθέας, αλλά ο Παναγιώτης δεν ενθουσιάστηκε. Για να τον εξιτάρει λίγο περισσότερο με το άθλημα, ο ίδιος φίλος τον πήγε στο Παλέ για να δουν μαζί ένα Άρης-Ολυμπιακός. Στα σκαλιά του γηπέδου, τον εντόπισε ο Ορέστης Αγγελίδης του ΠΑΟΚ και τον πήγε αγκαζέ ως τα γραφεία του Δικεφάλου.
Στα 16 του, ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν ήδη 2.09.

“ΠΑΟΚ ήμουν απ' το σχολείο. Όλοι ΠΑΟΚτζήδες ήταν στο Βαρδάρη, και συνεπώς στο σχολείο μου. Είχαμε κι έναν Αρειανό, κάνα δυο 'γριές' κι έναν Ολυμπιακό”.

“Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και όταν πήρε μετάθεση για το Διδυμότειχο, αποφάσισε με τη μάνα μου, με έναν πρωτοποριακό τρόπο σκέψης που ακόμα δεν μπορώ να συλλάβω, ότι πρέπει να μείνω στη Θεσσαλονίκη μ' αυτήν και την αδερφή μου για να παίξω μπάσκετ. Το '79, το μπάσκετ δεν υπήρχε σε καμία αθλητική εφημερίδα. Η απόφαση τους ήταν αδιανόητη, δεν υπήρχε καμία προοπτική τότε στο άθλημα”.
“Παίζω ήδη 3-4 χρόνια στον ΠΑΟΚ και για κάποιο λόγο, για ό,τι αρνητικό συμβαίνει, φταίω πάντα εγώ. Ποτέ δεν το κατάλαβα. Χάνουμε από το Σπόρτιγκ και απ' όλους που έπαιζαν στην ομάδα, ο μόνος που τιμωρήθηκε -για να ευχαριστηθεί ο κόσμος- ήμουν εγώ. Μου έδιναν 200.000 δραχμές το μήνα και τις έκοψαν στις 70. Τέλειωσε η χρονιά και κάνω τα χαρτιά μου για να φύγω στην Αμερική”.

“Είχε ένα μπαρ ο Γιατζόγλου στη Θεσσαλονίκη, καθόμαστε ένα βράδυ και έρχονται οι παράγοντες του ΠΑΟΚ με τον Κορωναίο, που έχουν φέρει μόλις απ' τον Παναθηναϊκό. Την τελευταία χρονιά, αυτή με την ήττα απ' το Σπόρτιγκ, είχαμε βγει δεύτεροι. Τους λέω 'Παιδιά, εγώ θα φύγω', με πιάνει ο Κορωναίος, 'Όχι ρε ψηλέ, πού να πας, εδώ, μαζί θα κάνουμε το ένα το άλλο', του λέω 'Τάκη μου εγώ την Πέμπτη φεύγω, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω'. Δεν με πίστευαν, αλλά όντως την Πέμπτη έφυγα. Τη σεζόν που ακολούθησε, ο ΠΑΟΚ βγήκε έκτος”.

“Αν ξαναέπαιζα ένα ματς, αυτό θα ήταν σίγουρα μια ήττα. Θα έπαιζα τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Ναντ (σ.σ. τελικός Κυπελλούχων που κρίθηκε οδυνηρά από μια λάθος πάσα του στο τέλος). Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό case study για την περίπτωσή μου. Χάνουμε σε όλο το ματς και το έχω γυρίσει εγώ. Έχω βάλει 21 πόντους, κάνω τάπες, βγάζω άμυνες και φτάνουμε στην τελευταία φάση. Το ματς είναι ισόπαλο, παίρνω το ριμπάουντ και μένουν επτά δευτερόλεπτα. Φεύγουν όλοι στην επίθεση εκτός απ' τον Κόρφα που στέκεται πίσω από τον Ρίκι Μπράουν. Δεν μπορώ να τη δώσω αλλού, δεν προλαβαίνω να την κατεβάσω και την πετάω ψιλοκρεμαστά στον Κόρφα (σ.σ. τον μπέρδεψε με τον Μπουντούρη). Την κλέβει ο Μπράουν και τη βάζει. Χαμός. Ήταν κάτι το τραγικό. Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το ματς, θα είχε ιδιαίτερη σημασία να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τη Ρεάλ Μαδρίτης".

“Ήμουν αντιδραστικός ως παίκτης, δεν ήμουν το καλύτερο παιδί, αλλά δεν ήμουν και αληταράς. Αντιμετώπιζα λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. Και τι έγινε δηλαδή άμα δεν παίξεις μπάσκετ; Έπαιζα γιατί μ' άρεσε και γιατί δεν έβλεπα τι άλλο μπορώ να κάνω στη ζωή μου. Θα έπαιζα είτε με πλήρωναν είτε όχι. Απλά, αν δεν με πληρώνεις, δεν θα μου κάθεσαι και στο σβέρκο. Αυτή ήταν η λογική μου”.

“Αν ο άνθρωπος δεν ευχαριστιέται που παίζει, δεν μπορεί να παίξει. Τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν ήταν ευχάριστα για μένα, όχι γιατί δε μ' άρεσε ο ΠΑΟΚ, αλλά γιατί ό,τι καλό γινόταν το έκανε κάποιος άλλος, ενώ στα κακά έφταιγα μόνο εγώ. Ήθελα να φύγω διακαώς”.
“Με πετυχαίνουν ΠΑΟΚτζήδες εδώ και με ρωτάνε 'Γιατί ρε Παναγιώτη άφησες τη Θεσσαλονίκη;' και όταν τους ρωτάω πίσω, μου λένε 'Ε, εμάς μας έφερε η ζωή εδώ'. Κι εμένα τι με έφερε; Το περιστέρι; Όταν έρχεται η ώρα ακόμη πιο οι πιο φανατικοί να πάρουν μια απόφαση για τη ζωή τους, να 'σαι σίγουρος ότι δεν θα μετρήσει ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Ολυμπιακός στην απόφαση τους”.
“Δεν έχω ζητήματα να φύγω από οπουδήποτε για να πάω κάπου που νιώθω καλύτερα. Ισχύει και για τη ζωή και για το μπάσκετ. Ήταν συνειδητή επιλογή να σταματήσω στον Ολυμπιακό. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ, κάτι δε μου βγήκε, έφυγα και τέλος. Σταμάτησα στα 36, θα μπορούσα να παίξω άλλα δυο χρόνια, αλλά ήθελα να σταματήσω στον Ολυμπιακό”.
“Όταν τελειώνει μια καριέρα, παραμένεις εκεί που έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Γι' αυτό σταμάτησα στον Ολυμπιακό, γιατί τις καλύτερες αναμνήσεις τις είχα εκεί. Ολυμπιακός είμαι. Τελεία”.

“Πες ότι εγώ είμαι προδότης και θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Μου χρωστάνε 170 εκ. δραχμές, δεν μ' έχουν πληρώσει καθόλου εκείνη τη χρονιά. Αν πάνε στο Παρακαταθηκών και μου βάλουν 23 εκ. στο λογαριασμό, με δεσμεύουν και δεν μπορώ να πάω πουθενά. Με εκδικούνται, μου καρφώνουν το δελτίο στο ταβάνι, παίρνουν το αίμα τους πίσω. Ε, δεν έκαναν ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. (γελάει δυνατά) Με τους τόκους, το ποσό είχε φτάσει στα 280 εκατομμύρια. Τελικά, τους χάρισα όλους τους τόκους και το μισό κεφάλαιο και πήρα 80 εκατομμύρια για να μην τους πάρουν το γήπεδο. Ούτε αυτό το είπανε. Τα περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ τα έχω βάλει εγώ. Και δεν τους έχω πάρει και εφάπαξ”.

“Δεν με νοιάζει που έμεινα στην ιστορία ως 'προδότης' του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσα να κάνω δηλώσεις μετάνοιας, να τους προσκυνάω από το πρωί μέχρι το βράδυ, να το παίζω ΠΑΟΚάρα. Δεν το έκανα. Πραγματικά δε με νοιάζει. Έχει μεγαλώσει μια γενιά παραγόντων του ΠΑΟΚ βασισμένη στο μίσος κατά του Φασούλα. Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα το 2015 που κάνουν δηλώσεις εναντίον μου αποδεικνύοντας ότι η βλακεία είναι ανίκητη”.

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ @ΡΧΙΔΙ!

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 23, 2015, 06:10:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Το ποτό πειράζει τον Φασούλα..."

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Φασούλα στο Oneman.gr προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Βεζυρτζή. Σ' ένα κομμάτι των όσων είπε η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε: "πες ότι εγώ είμαι προδότης και θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Μου χρωστάνε 170 εκ. δραχμές, δεν μ' έχουν πληρώσει καθόλου εκείνη τη χρονιά. Αν πάνε στο Παρακαταθηκών και μου βάλουν 23 εκ. στο λογαριασμό, με δεσμεύουν και δεν μπορώ να πάω πουθενά. Με εκδικούνται, μου καρφώνουν το δελτίο στο ταβάνι, παίρνουν το αίμα τους πίσω. Ε, δεν έκαναν ούτε αυτό". Και ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε να σχολιάσει αρκετά επ' αυτού.

"Μάλλον ήπιε λίγο παραπάνω..."

Αρχικά o άλλοτε πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ δήλωσε στον Libero για τον Φασούλα και την συνέντευξη που έδωσε: "Δεν την είχα διαβάσει, άκουσα πως έκανε κάτι δηλώσεις, αλλά φαίνεται ότι η σαμπάνια του πειράζει το λαιμό και μάλλον ήπιε λίγο παραπάνω. Αφού τον πειράζει τι το πίνει; Αυτές οι δηλώσεις ενός ανθρώπου που ευεργετήθηκε από τον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ τον έκανε άνθρωπο, πούλησε την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη και δεν έχει ούτε το θάρρος να πατήσει στην πόλη. Είναι ένας άνθρωπος που ασπάζεται την ιδέα του Ολυμπιακού.

Μπορεί αυτός να κάνει δηλώσεις; Κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ. Έκανε βίλες, αυτοκίνητα και οτιδήποτε άλλο από τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε στο φάιναλ φορ και στη συνέχεια χάσαμε και το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και εκείνος πήγε πρωί πρωί να πάρει τα χρήματα του.
Δεν του καθυστερήσαμε ούτε ένα μήνα τα χρήματα του. Δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά και να μην αναρωτηθείς μέσα σου αν τον πείραξε το ποτό. Κάτι ήθελε να πει και μάλλον μπερδεύτηκε".

"Κατασχέσεις στα γραφεία, ακόμη και στο οικόπεδο του γηπέδου"

"Δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό τη μία μέρα, χάσαμε το πρωτάθλημα και την άλλη μέρα το πρωί πήγε να εισπράξει το μηνιάτικο του. Μέχρι να τελειώσει και να μας ειδοποιήσουν, είχε στείλει ήδη την προσφυγή στον ΠΑΟΚ και από ότι φάνηκε είχε υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό. Όταν πήγαμε στην Αθήνα και του προσφέραμε τα χρήματα σε τραπεζική επιταγή, αυτός ήθελε να πάρει τα λεφτά και να μην αποσύρει την προσφυγή!

Από ότι έμαθα κινήθηκε για κατασχέσεις στα γραφεία, ακόμη και στο οικόπεδο του γηπέδου. Όλοι ήταν χαζοί και αυτός ήταν ο ξύπνιος. Αλλά αφού κατόρθωνε με μηδέν προσφορά να παίρνει όλα τα λεφτά της Θεσσαλονίκης, ήταν πρώτος μάγκας. Ήθελε κανένας από τον κόσμο τον Φασούλα; Εμείς κρατούσαμε τον Φασούλα. Οι παλιοί θυμούνται ότι γινόντουσαν όλα τα φάουλ στον Φασούλα για να μη βάλει καμία βολή. Λόγω ύψους είχε δηλώσει ότι είναι μπασκετμπολίστας. Κάναμε μεγάλη την ομάδα, αλλά στερηθήκαμε μεγάλους τίτλους, δύο πρωταθλήματα τα οποία χάσαμε από αυτόν, ένα φάιναλ φορ το οποίο χάσαμε επίσης από αυτόν..."

"Εξώδικο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό"

"Καταλαβαίνεις που είχαμε στηριχθεί. Παρόλα αυτά που έκανε, μετά ακριβώς από το φάιναλ φορ, το "ευχαριστώ" το οποίο μας έστειλε ήταν ένα εξώδικο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Πως είναι δυνατόν τη μία μέρα να χάνουμε το πρωτάθλημα και την άλλη μέρα να στείλει εξώδικο στα γραφεία του ΠΑΟΚ; Και όταν πήγαμε και του δώσαμε την τραπεζική επιταγή, αυτός ήθελε να πάρει τα χρήματα, αλλά να μην αποσύρει την προσφυγή. Τι να πω για τον άνθρωπο αυτό; Και πολύ ώρα μιλάμε για αυτόν. Αν δεν το μπορείς, τι το πίνεις το ποτό;

Όλη η γενιά των παραγόντων του ΠΑΟΚ, είχαν στο μυαλό τους την ομάδα. Άλλη δουλειά δεν είχαμε, μεγαλώσαμε με το μίσος; Όταν τελείωσε το καταραμένο φάιναλ φορ, μετά από τρεις μέρες ακριβώς, παίξαμε με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και σε μία εβδομάδα χάσαμε και το πρωτάθλημα. Σε 15 ημέρες τα χάσαμε όλα. Όταν παίξαμε και χάσαμε στην Αθήνα, την άλλη μέρα το πρωί, γιατί υπάρχουν και μαρτυρίες, πήγε να πάρει τα χρήματα του, ένα ποσό της τάξης των 25 εκατομμυρίων. Όταν δεν πληρώθηκε, πήγε στα γραφεία του ΠΑΟΚ η προσφυγή".

"Τον συνέλαβαν στο ξενοδοχείο με πούρα και ποτό"

Ακόμη τόνισε για τον άλλοτε σέντερ του "Δικεφάλου". "Του δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη αξία, να είναι καλά, να πιστεύει ακόμη ότι όλοι εδώ στη Θεσσαλονίκη είμαστε κορόιδα και ότι ήταν να γίνει, έγινε... Ξέρεις κανέναν που δεν άκουσε πολλά; Ο ΠΑΟΚτσής που έβλεπε να χάνει η ομάδα πάλι από ένα τέτοιο λάθος, με ποιον θα τα έβαζες; Με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ΠΑΟΚ. Εδώ ο Κούδας άκουσε τα μύρια. Ποιος δεν έχει ακούσει; Και οι άλλοι ήταν φίρμες, γιατί δεν τα άκουσαν οι άλλοι και τα άκουσε αυτός.

Να σου πω ότι μετά το φάιναλ φορ της Αθήνας, τον συνέλαβαν στο ξενοδοχείο με πούρα και ποτό; Ε ο κόσμος θα τα βάλει μαζί σου; Δηλαδή τι νόμιζε ότι θα λέγανε, του δώσαμε τα πάντα. Όλοι ήξεραν ότι από τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να χάσουν ούτε μία δραχμή. Και πολύ καλύτεροι παίκτες από αυτόν, όπως είναι για παράδειγμα ο Πρέλεβιτς. Καθαρά ερασιτεχνικό ήταν το μπάσκετ τότε, είχανε μόλις γίνει τα συμβόλαια. Τα χρήματα τα οποία έπαιρναν, ήταν χρήματα τσέπης".

contra.gr

Έγινε άνθρωπος το γίδι γ@μω την φάρα του.

« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 24, 2015, 12:11:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Και αυτον τον καναμε ανθρωπο γ@μω το σπιτι του ολο τον κ@ριολη!!!!!! >:( >:( >:(