Γυναικείο ποδόσφαιρο 2023-24

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2023-24  (Αναγνώστηκε 1177 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2023-24
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 19, 2023, 06:17:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Παραμένει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Γεωργία Χαλατσογιάννη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Γεωργία Χαλατσογιάννη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής μέσος, γεννημένη το 2005, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris, μετά την πολύ καλή παρουσία της την περασμένη σεζόν, η οποία συνέβαλλε στην κατάκτηση του 18ου Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Γεωργία Χαλατσογιάννη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη της, γι' άλλη μία χρονιά. Εύχομαι με τη κατάλληλη προετοιμασία, η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της νέας χρονιάς, κάνοντας και το βήμα παραπάνω στο Champions League».

____
____

Συγχαρητήρια στη 18χρονη μέσο μας, για την τρίτη της χρονιά στις Ισόβιες Πρωταθλήτριες! pano

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 20, 2023, 09:14:44 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, γεννημένη το 2001 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ κομμάτι του ΠΑΟΚ και τη φετινή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της σ' εμένα. Μετά από μία χρονιά προσαρμογής, είμαι έτοιμη να δώσω ακόμα περισσότερα για την κατάκτηση των στόχων μας. Εύχομαι σε όλες και σε όλους υγεία, και μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Πάμε ΠΑΟΚ!».

____
____

Συγχαρητήρια στην εξτρέμ μας, για την ανανέωση! Πάμε ΠΑΟΚ ! paokara

« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 22, 2023, 08:27:43 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Έσε Ακίντα... πράξη τρίτη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Έσε Ακίντα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Κενυάτισσα επιθετικός, γεννημένη το 1992 και με ύψος 176cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Έσε Ακίντα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το ότι μένω για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι περνάω υπέροχα στον σύλλογο, και αυτό είναι κάτι το οποίο μου αρέσει και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να τα πηγαίνω περίφημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της σ' εμένα. Είναι πάντα εξαιρετικό συναίσθημα να είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ, είμαι χαρούμενη, είμαι στο σπίτι μου!».

____
____

Δυνατή ανανέωση με την Ακίντα, την επιθετικό μας! pano

« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 22, 2023, 11:49:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΠΟΛΥΒΟΛΟ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 23, 2023, 04:53:55 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris για την Μαρία Ζώτου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Ζώτου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2003, θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για πέμπτη χρονιά, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Ζώτου, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενη και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας, για ακόμα μία ανανέωση της συνεργασίας μας. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που έπονται, με κοντινότερο μας στόχο μία καλή πορεία στο φετινό Champions League. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε όλες και όλους μέσα στη νέα σεζόν. Τα καλύτερα έρχονται!».

____
____

Συγχαρητήρια στη 20χρονη μεσοεπιθετικό μας για την ανανέωση. pano

« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 24, 2023, 05:34:49 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris για την Ελπίδα Κατσάνου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελπίδα Κατσάνου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2002 και με ύψος 170cm, θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» για τρίτη συνεχή σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ελπίδα Κατσάνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Από μεριάς μου, είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα, για ακόμα μία χρονιά. Φετινός στόχος είναι το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, και φυσικά η διατήρηση της κορυφής στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εύχομαι μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στην επιθετικό μας! Καλά τα λέει, για τον φετινό στόχο μας. pano

« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 24, 2023, 06:12:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μακάρι να το πετύχουμε, είναι δύσκολο πάντως.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 25, 2023, 07:51:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Ναταλία Γιοβάνη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ναταλία Γιοβάνη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα χαφ, γεννημένη το 2006 και με ύψος 171cm, συνεχίζει για τρίτη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή πολύ καλή παρουσία της.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ναταλία Γιοβάνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνει στο πρόσωπο μου, για άλλη μία χρονιά. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, χωρίς τραυματισμούς, και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, τόσο στο Champions League, όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 25, 2023, 08:51:03 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια στη 17χρονη χαφ, για την ανανέωση!  pano

« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 25, 2023, 10:59:39 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Ώρα Ευρώπης για ΠΑΟΚ!
Μαθαίνουν αντιπάλους οι πρωταθλήτριες

Αντίστροφα μετράει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ για την κλήρωση του UEFA Womens Champions League της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την UEFA η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Εκεί λοιπόν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα μάθουν τους αντιπάλους της ή τον αντίπαλο της, αναλόγως με το πόσες ομάδες θα βρίσκονται στον προκριματικό όμιλο.

Τα θετικά νέα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι βρίσκεται στους ισχυρούς του Champions Path του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Επομένως, δεν αποκλείεται στα ημιτελικά του προκριματικού ομίλου, ο Δικέφαλος να αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα βατό αντίπαλο και να βρεθεί,
όπως και πέρσι στον τελικό για να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, που είναι και ο τελευταίος πριν από τους ομίλους του Champions League.

Όσον αφορά τον προκριματικό όμιλο που θα λάβει μέρος ο ΠΑΟΚ, ο ημιτελικός θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου και ο τελικός στις 9 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:paok24.com

____
____

Ζητούμενο και στόχος η ευρωπαϊκή πορεία, για τις ''Ισόβιες'' Πρωταθλήτριες.

____

____

Ζητούμενο και στόχος η ευρωπαϊκή πορεία, για τις ''Ισόβιες'' Πρωταθλήτριες.