Ένας τελικός κυπέλλου είναι διαφορετικός από τους 36 αγώνες του μαραθώνιου ΣουπερΛιγκ.
Υπάρχουν παραγοντες αγωνιστικοί και μη που μπορούν να κρίνουν αυτό το αποτέλεσμα ενός μονού αγώνα.
Ένας τρόπος είναι να μπει ψιλωμένη η αεκ με τον αέρα της πρωταθλήτριας και να είναι χαλαρή. Αυτό που λένε λαϊκά στα καφενεία "μεθυσμένη πολιτεία". Να γίνει αυτό προσωπικά το αμφιβάλλω, λόγω Αλμέιδα. Γιατί να μην συνεχίσει αυτό το aggressive style που παίζει από τον Αύγουστο; Δεν έχει να χάσει κάτι. Θα φτιάξει και όνομα, σου λέει πρώτη φορά πάτησα το πόδι μου εδώ και πήρα double ενώ μου έδωσαν ένα χάλι που τερμάτισε πέρυσι στη 5η θέση.
Άλλος τρόπος για να το κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να το χάσει η αεκ είναι να μπει πολύ ψυχωμένος ο ΠΑΟΚ και να κάνει το παιχνίδι του. Χαμηλό τέμπο θέλει ο Λουτσέσκου, Βuild up από πίσω με τρομερό ρίσκο. Ένα λάθος και το 'φαγες. Ναι, θα πιέσει η αεκ ψηλά το ξέρουν και οι τυφλοί. Αλλά, υπάρχει το ουδέτερο γήπεδο, κεκλεισμένων των θυρών. Δεν θα έχει την δύναμη της νέας έδρας της.
Αλλά ρε γ@μώτο πως θα φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας δει τους φετινούς αγώνες μου φαίνεται πρακτικά αδύνατο.
Επίσης, μεγάλο ρόλο παίζει και η τύχη σε έναν τελικό. Μια λάθος πάσα, ένα τσαφ. Αλλάζουν τα δεδομένα, ένα γκολ και μετά παίζεις με τον χρόνο. Η μπάλα βαραίνει για τον αντίπαλο.
Κακά τα ψέμματα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τύχη.
Η ομάδα δεν τραβάει, μπροστά ζορίζεται να βάλει το γαμημένο τόπι στο πλεκτό και πίσω μπάζει.
Ματώστε τη φανέλα και ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!