Και ομως υπαρχουν και φυσιολογικές φωνες στους οπαδους της κουλας...Διαβαστε τα δυο παρακατω σχολια...Εχουν αξια..
Τώρα σοβαρά ρε φίλε, πιστεύεις ότι χρειάζονται τάκλιν - καρατέκα στη σέντρα? Ενάεριο πλονζόν με το πόδι απλωμένο δεν είναι επικίνδυνο??? Έλεος δηλαδή, κάπου λίγη λογική. Το επικίνδυνο τάκλιν δεν το κάνει ο Ολιβέιρα, το κάνει ο Αραούχο, και εν πάσει περιπτώσει αν θεωρήσει ο διαιτητής ότι και ο Ολιβέιρα κάνει επικίνδυνο παιχνίδι θα του βγάλει κι αυτουνού μια κίτρινη (που όπως αυτός, έτσι κι εγώ δεν θα την έβγαζα αλλά τεσπα), ε και λοιπόν? Σε τι αλλάζει η συζήτηση? Ο διαιτητής το χειρίστηκε σωστά, δεν άφησε μια κάκιστη φάση εκ μέρους βασικά του Αραούχο να χαλάσει το παιχνίδι και να στερήσει οποιαδήποτε ομάδα από τους παίχτες της, το ματς συνεχίστηκε και ορθώς συνεχίστηκε χωρίς αποβολές, από εκεί και πέρα αν η ΑΕΚ σταθεί στη διαιτησια χτες θα είναι μέγιστη μλκία εκ μέρους της και ελπίζω να μην το κάνει.
Όπως βεβαίως και η φάση του Ίγκασον ακόμα κι αν είναι φάουλ που εμένα σόρυ αλλά δεν μου φαίνεται, επουδενί δεν είναι κόκκινη διότι και το τέρμα και ο άλλος στόπερ είναι υπερβολικα κοντά και δεν τεκμαίρεται κάποια καθαρή φάση για γκολ.
Αρκετά όμως με τη διαιτησία, στερεί τη συζήτηση από τη βασική της ουσία που δεν έχει καμία σχέση με τη χτεσινή διαιτησία.
Προσωπικά προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι τις φάσεις με ανάποδες φανέλες για να κρίνω. Σκέφτομαι λοιπόν τον Αουγκουστο να κάνει αεροπλανικο τάκλιν-βολ πλανέ προς τον Μάνταλο, που έχει πάθει 2 χιαστους όπως κι ο Ολιβέιρα έχει περάσει τρομερούς τραυματισμους, και ο Μάνταλος προσπαθώντας να τον αποφύγει να πέφτει πάνω του με αυτον τον τροπο. Σόρυ αλλά το φταίξιμο θα το έριχνα στον Αουγκουστο. Αν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια φάση με ανάποδες φανέλες, θα έλεγα ότι το φταίξιμο είναι σε αυτόν που κάνει το τάκλιν.