Χαλαρο ματσακι το χθεσινο...Ματς διαχειρισης θα ελεγα..Εαν εξαιρεσεις την απιστευτη αποκρουση του Κοταρσκι, κανενας αλλος κινδυνος...
Ο Μπισεσβαρ δεν κανει ουτε για τετοια ματς...Οταν βγηκε και μπηκε Σβαμπ και Μουργκ εγιναν οι πρωτες καλες μπαλιες -ειδικα ο Σβαμπ- με αποδεκτες ειτε τον Μπραντον ειτε τον Ναρει...
Ειμασταν πιο κινητικοι...Παμε τωρα στα ωραια του χθεσινου ματς...
Εχω ενα μ@λακα απο πισω μου ο οποιος εχει περασει πριονοκορδελα τον Μποτο (!!!!) και βριζει συνεχεια τον Ολιβειρα..Προφανως οπαδος της χαρτινης...Μιλαμε τον εχει ξεσκισει τον Μποτο...Εαν ειναι δυνατον να βριζεις τον ΤΔ μιας ομαδας !!!
Η ατμοσφαιρα δεν ηταν τελειως αρνητικη αλλα αν σκεφτεις κανεις οτι στο ματς με τον γαυρο σε καθε γκολ του μπ@@δελου σηκωνοταν ολο το γηπεδο στο ποδι, καταλαβαινει κανεις τη διαφορα...
Επειδη ειχα και τον μικρο μαζι μου , σε καθε φαση του ΠΑΟΚ τον κραταγα μην τυχον και σηκωθει και γινει κανας τσαμπουκας...
Εγινε και βραβευση Μαυρεα, Γεωργοπουλου και Καλογεροπουλου (μεγαλο παλτο της εποχης) που επαιξαν και στις δυο ομαδες ενω τιμηθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προσφορα της στο ελληνικο ποδοσφαιρο
Και κλεινω...Διπλα μου ακριβως (μας χωριζε ενας μικρος διαδρομος) καθονται αδερφος Κυρ-κυρ, Κυρ-Κυρ, Μποτο, Γκαγκατσης και ενας αλλος που δεν το ηξερα..Αυτοι καθονται στην πρωτη σειρα στα επισημα (κατω- κατω) και εγω ειμαι ακριβως διπλα τους...Φουμαρανε και οι τρεις ηλεκτρονικο τσιγαρο...Φανταστειτε ποσο διπλα ειμαι...Ο Μποτο εφυγε απο εκει και κατεβηκε στον αγωνιστικο χωρο γυρω στο 80'....Πριν απο αυτο που θα σας πω μου λεει ο μικρος "μπαμπα μην τους πεις τιποτα"..."Σιγα, ρε " του λέω, "δεν θα τους βρισω κιολας"...
Στο ημιχρονο σηκωνομαι περναω απο μπροστα τους για να παω στο κυλικείο και λέω του Μποτο :
"Hola Mister Boto, please can you bring back Abel Ferreira ?"
Ο Μποτο - δεν του το'χα - χαμογελασε αλλα ο Γκαγκατσης απλως με κοιταξε αμηχανα...Κυρ-Κυρ ειχα πλατη δεν ειδα αντιδρασεις...
Στο τελος του αγωνα απλώς ειπα φευγοντας "καλο βραδυ" σε Γκαγκατση και Κυρ-Κυρ...
Αυτα ...