Πηγή: sdna.gr
Δηλώσεις μετά το χθεσινό παιχνίδι με το Βόλο:
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε την επανεμφάνισή του στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου και αρκέστηκε να δηλώσει πως: «εγώ παίζω όπου με θέλουν κι όπου με χρειαστεί η ομάδα».
Ερωτηθείς για τη νίκη με τον Βόλο και την «καυτή» συνέχεια του ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν, υπογράμμισε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα έχουμε άλλον έναν τελικό την Κυριακή (14/5), αυτό σκεφτόμαστε πλέον, ο άλλος... τελικός με την ΑΕΚ μπορεί να περιμένει, μπας και μάθουμε ποτέ και που θα παίξουμε! Προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το πιο σημαντικό προς το παρόν».
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ «απασφάλισε» για τον τελικό του Κυπέλλου, παρακολουθώντας με τη σειρά του τα όσα συμβαίνουν καθημερινά: «Αυτά τα πράγματα ειναι αστεία, πραγματικά! Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία, φτάνουμε το 2023 και είμαστε 10 μέρες πριν τον τελικό, χωρίς να ξέρει κανείς που θα παίξουμε και πότε θα παίξουμε. Αυτή η κατάσταση ειναι για γέλια! Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όσο για το αν προσανατολίζονται κάπου ως προς την έδρα του τελικού; «Εμείς θέλουμε να παίξουμε, όπως θέλουμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι και κάθε τελικό. Όπως είπα και πριν όμως προέχει και είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ειναι ο πρώτος τελικός που έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να κερδίσουμε για να πετύχουμε έναν από τους στόχους που μας έχουν απομείνει και είναι η 3η θέση. Μετά θα σκεφτούμε... μπας και μας πουν και εμάς πότε και που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου».
Δεδομένου πως στο μυαλό του υπάρχει επί του παρόντος μόνο ο «τελικός» με τον Ολυμπιακό, ως ο πιο έμπειρος του Δικεφάλου, ο Πορτογάλος έδωσε μία εικόνα των όσων βιώνουν στα αποδυτήρια: «Να το ζεις απο μέσα δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα γιατί εμείς στην αρχή της σεζόν θέλαμε το κάτι παραπάνω... Στη διάρκεια της χρονιάς δεν κύλησαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε και φτάσαμε σε αυτή την περίοδο που έχουμε αυτόν τον στόχο. Ειναι ένας τελικός για την 3η θέση, ένα ντέρμπι μέσα στο σπίτι μας και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».
Προ ημερών έφτασε τις 300 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και μπήκε στο σχετικό «ασπρόμαυρο» top10 αλλά όπως σημειώνει ο ίδιος: «Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ,
απλά θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και όποτε μου το ζητάει ο προπονητής. Όπως έχω πει πολλές φορές απο την στιγμή που νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω, θα συνεχίζω. Όταν θα έρθει η στιγμή να νιώσω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω, θα φύγω»____
____
Το καλύτερο το άφησε για το τέλος. Το πιάσατε το υπονοούμενο, ε;
Αν και εμάς εδώ ο m01can4, μας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.