Ωραία ήταν χθες.
Χαρήκαμε πολύ όσοι ήμασταν μέσα στο γήπεδο, με την ατμόσφαιρα που είχε και μια εσάνς 80's και 90's και όχι μόνο μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά, καθώς ένα deja-vu το πάθαιναν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, όταν άκουγαν τα συνθήματα για τον ξανθό, το γκάλη κλπ κλπ.
Επίσης θα αναφέρω και κάτι που μου είχε αναφέρει και ο φίλος ο "Λαός (δεν) ξεχνά.!!", στο γήπεδο στον αγώνα με το βάζελο και εγώ το παρατήρησα χτες.
Μέσα στο γήπεδο είχε πολλά αμερικανάκια νεαρής ηλικίας.
Από ό,τι έχω ακούσει, πολλά πλέον κρουαζιερόπλοια, πιάνουν Θεσσαλονίκη. Πολλά νεαρά άτομα από την Αμερική, επιλέγουν και επέλεξαν και χτες να παραβρεθούν στο Παλατάκι, όπως και στην Τούμπα,
για να δουν την ατμόσφαιρα, στα γήπεδα του ΠΑΟΚ, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν αυτής της πόλης και όχι μόνο, καθώς είναι ξακουστός, ανά την υφήλιο ο Λαός του ΠΑΟΚ.
Τα αμερικανάκια χτες στο Παλατάκι, είχαν πάθει πολιτισμικό σοκ, γελούσαν, ήταν χαρούμενα, είχαν ενθουσιαστεί με αυτό που βίωσαν.
Καμία σχέση με τα ξενέρωτα συνθήματα τύπου "Defence Defence" του ΝBA.
Εδώ βίωσαν την απόλυτη "τρέλα", του κόσμου του ΠΑΟΚ, σε μια σίγουρα "lifetime experience", για αυτά τα παιδιά, που θα έχουν να το λένε, για τους τρελούς με τις ασπρόμαυρες φανέλες, από τη Θεσσαλονίκη.