Αυτο το "αηττητος" ειχε γινει συνθημα οταν ηθελαν να διωξουν τον Αμπελ για να ερθει και αναλαβει την ομαδα ο Πογιατος της Ουρουγουαης που με ενα βλεμμα του θα κερδιζε τους παντες... Το βασικο επιχειρημα ηταν οτι εχει 3 χρονια την ομαδα αηττητη και πρωταθλητρια...
Εγω συμφωνω με αυτο που γραφεις...Εγραφα οτι αν παιρνει καποιος 3 σερι χρονια ενα πρωταθλημα αηττητος σημαινει οτι το πρωταθλημα ειναι της πλακας και περα απο 2 ομαδες , οι αλλες ειναι για τα πανηγυρια... Και οτι σε πραγματικες συνθηκες μαχης δεν θα ειναι ετσι τα πραγματα...Οπερ και εγενετο...
Εγω λοιπον συμφωνω οτι "τα αηττητα ειναι σταχτη στα ματια" και μαλιστα ειχα γραψει και ολοκληξρο κειμενο εδω μεσα στη στηλη μου..
Αλλο η ονειρωξη που εχουν καποιοι για επαναληψη αηττητου και τα συναφη και αλλο να μην βλεπεις την πραγματικοτητα και να επιμενεις σε παλιομοδιτικα συστηματα, επιλογες και αντιληψεις...Όταν ολη σου η σκεψη περιστερεφεται απο το αν θα παρεις καποιον Τζοβινκο που εχεις παθει εξαρτηση , τοτε το συγχρονο ποδοσφαιρο θα σε ξεπερασει...
Μην πας μακρυα....Δες τι εκανε ο Μηχανικος εχθες το βραδυ με την λουλου τον Ροναλντο και εχεις την απαντηση...