55. Rafa Soares

Αποστολέας Θέμα: 55. Rafa Soares  (Αναγνώστηκε 2264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

55. Rafa Soares
« στις: Ιουνίου 07, 2022, 11:04:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφα Σοάρες από την Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Ράφα Σοάρες γεννήθηκε στις 09.05.1995 στο Μάρκο ντε Καναβένσες στην περιοχή του Πόρτο. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της Αλπεντοράδα και αποδείχτηκε πως είναι ταλαντούχος. Η πορεία του ταξιδιού του ήταν προδιαγεγραμμένη.Εντάχθηκε στις θρυλικές ακαδημίες της Πόρτο. Έπαιξε σε όλες τις μικρές ομάδες των Δράκων, αγωνίστηκε με την Κ19 στο Youth League κι έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη δεύτερη κατηγορία τον Αύγουστο του 2013, ενώ χρίστηκε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, παίζοντας στο Mundial U20 του 2015.Μετά από δύο γεμάτες σεζόν στη δεύτερη κατηγορία με την Πόρτο Β’, τον Γενάρη του 2016 παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στην Ακαδέμικα, με την οποία έπαιξε τα πρώτα του 15 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία.Την επόμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ρίο Άβε. Εκεί βρήκε χώρο να ξεδιπλώσει τις αγωνιστικές του αρετές, έγινε αμέσως βασικός κι έκλεισε τη σεζόν με 38 συμμετοχές, τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Επέστρεψε στο Πόρτο, αλλά δεν βρήκε θέση στο ρόστερ, παραχωρήθηκε δανεικός στη Φούλαμ κι από εκεί μεταπήδησε στην Πορτιμονένσε. Εκεί πήρε το χρόνο που έψαχνε και όταν, το καλοκαίρι του 2018 αποδεσμεύτηκε από την Πόρτο, πήρε μεταγραφή στη Βιτόρια Γκιμαράες.Στην πρώτη του σεζόν μέτρησε 31 συμμετοχές με πέντε ασίστ, ενώ τη δεύτερη σεζόν στο πρώτο μισό έγραψε άλλες 15 συμμετοχές με μία ασίστ πριν αναχωρήσει για Ισπανία. Η Έιμπαρ του έδωσε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στη La Liga κι ο Ράφα δεν έχασε την ευκαιρία, με τη Γκιμαράες να τον παραχωρεί ως δανεικό. Έμεινε στην ομάδα της χώρας των Βάσκων για 18 μήνες με συνολικό απολογισμό 28 συμμετοχές.

Την περσινή σεζόν ο Ράφα Σοάρες ήταν ένα από τα κορυφαία μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Έπαιξε σε 34 παιχνίδια, σημείωσε δύο γκολ, ενώ μοίρασε οκτώ ασίστ, στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.Το συμβόλαιό του με την Βιτόρια ολοκληρώθηκε κι ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Καλώς ήρθες Ράφα!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 55. Rafa Soares
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 07, 2022, 11:10:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ smilepaok smilepaok

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 07, 2022, 02:47:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ειναι μικρος αλλα εχει εμπειρια απο πολλες ομαδες σε πολυ καλα πρωταθληματα.
Προοριζεται για πουλεν  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 07, 2022, 07:08:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ειναι σε καλη ηλικια, μπορει ανετα να βγαλει 4 ποιοτικα χρονια στην ομαδα.
Πιστευω θα το κανει, γιατι εχει ξαναπαιξει εκτος Προτογαλιας.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 07, 2022, 07:38:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου! Με μεγάλη υπερηφάνεια εκπροσωπήσω τον ΠΑΟΚ και ελπίζω σε πολλά επιτεύγματα με αυτό το μεγάλο κλαμπ! Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή! Ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά για να κερδίσω τίτλους!»

Μακάρι...

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 08, 2022, 03:39:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

“Όταν έμαθα τα νέα πως ήρθε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ήμουν χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Είναι ένας σύλλογος μεγάλος που παλεύει για το πρωτάθλημα. Έχει καταπληκτικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Ήταν εύκολη απόφαση. Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ!”

Και συνέχισε, συστήνοντας τον εαυτό του αγωνιστικά: “Θεωρώ πως είμαι επιθετικός παίκτης. Ένα σύγχρονο μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση και να μοιράζω ασίστ. Ξέρω ότι το πρώτο μου μέλημα είναι η άμυνα. Μου αρέσει να ανεβαίνω στη γραμμή και να συνδυάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Τους ψάχνω συνέχεια μέσα στο παιχνίδι. Έχω ταχύτητα”.

Για να καταλήξει: “Ελπίζω πως θα τα καταφέρω στον ΠΑΟΚ! Κάθε σεζόν προσπαθώ να βελτιώνω τους αριθμούς μου και να παίζω καλύτερα. Θέλω να είμαι καλύτερος από την περασμένη σεζόν, που ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα. Θέλω να κάνω ακόμη μια καλύτερη σεζόν. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να είμαι ένας από τους πρωταγωνιστές της”.

Μακαρι να ειναι αυτος που θα παιξει στο C.L!

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 22, 2022, 12:09:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ paokara

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 23, 2022, 07:26:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Νομιζω οτι ειναι ο πιο "εμπειρος" απο τους νεους παικτες και λογω ηλικιας και λογω εμπειριας.
Τον θεωρω καθοριστικο φετος και πολλα θα εξαρτηθουν απο ποιον θα εχει μπροστα του για να συνεργαστει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 30, 2022, 07:14:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν θα έχει πρόβλημα.
Με ένα καλό εξτρέμ θα βοηθήσει πολύ.

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 07, 2022, 07:07:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες από την ομάδα. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και καλών χαρακτήρων και όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς απέναντι στην Λέφσκι θα είμαστε έτοιμοι».

Όσο για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αλκμααρ: «Ξεκινήσαμε καλά σκοράροντας από νωρίς δύο γκολ, βάλαμε τις βάσεις για κάτι καλό αλλά είχαμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο, που πήρε την κατοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήταν ένα δυνατό τεστ και δεν θα το έλεγα φιλικό παιχνίδι, γιατί υπήρχαν και σκληρά μαρκαρίσματα. Ήταν ένα καλό ματς για εμάς με καλό ξεκίνημα και με κατοχή της μπάλας όπου στη συνέχεια είχε κι ο αντίπαλος».

Εχει την εμπειρια και την ποιοτητα να δημιουργησει κατι καλο, απλα θελει χρονο.