26. Ergys Kace

Αποστολέας Θέμα: 26. Ergys Kace  (Αναγνώστηκε 34963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 26. Ergys Kace
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:40:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Νίκη ψυχολογίας»

Για μια πολύτιμη νίκη ενόψει των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ έκανε λόγο ο Έργκις Κάτσε μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα. Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης στο Ιόνιο τόνισε ότι η ομάδα του πήρε ψυχολογία μετά από ένα δίμηνο με κακά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Η σημερινή νίκη μας έδωσε ψυχολογία. Είχαμε ένα δίμηνο με άσχημα αποτελέσματα, αλλά ευτυχώς σήμερα κερδίσαμε. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το γκολ, αλλά περισσότερο το ότι κέρδισε η ομάδα. Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι στα παιχνίδια που απομένουν και θα δούμε μετά τα πλέι οφ».

Για το γεγονός ότι ανέλαβε αρκετά στημένα:
«Αυτή την εβδομάδα ο προπονητής με έβαλε να κάνω προπόνηση στα φάουλ. Κι εγώ προσπαθώ να βάζω νέα πράγματα στο παιχνίδι μου».

Για τον αν συζήτησε με τον Νομπόα για την εκτέλεση του φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ:
«Όχι, ήταν από πριν αποφασισμένο. Είχε πει ο προπονητής τα φάουλ από αριστερά να τα εκτελώ εγώ».

Για το τι σκέφτηκε πριν την εκτέλεση:
«Η μόνη σκέψη που ήταν να περάσω την μπάλα από το τείχος και ευχόμουν να μπει γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση μέσα στο 2015:
«Έχω κάνει πολλά λάθη, πήρα μια κόκκινη, πήρα κάποιες κάρτες που δεν έπρεπε και κρέμασα την ομάδα. Αυτά είναι μαθήματα. Όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε».

Για τη συνέχεια:
«Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη και πρέπει να τα κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:55:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
Όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε».

Αυτό!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 19, 2015, 12:22:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αποθεώθηκε ο Κάτσε

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, Έργκις Κάτσε έτυχε αποθέωσης από τους συμπαίκτες του μετά το ματς με την Κέρκυρα.

Ήταν μία από τις περιπτώσεις που το θέμα του είχε μεγαλύτερη αξία λόγω του ότι είχε ένα πρόβλημα, είχε συμπτώματα ίωσης παρά τα οποία αγωνίστηκε και πέτυχε το πρώτο του εκτός έδρας γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος ένιωθε ζαλάδες και χρειάστηκε λίγη ώρα για να συνέλθει.

novasports.gr

« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 19, 2015, 08:26:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Χωρις να κανει κανενα φοβαρο παιχνιδι αν και ετρεξε πολυ σε σημειο να πιεζει μεχρι την μεγαλη περιοχη, ξεχωρισε για την γκολαρα που πετυχε!
Ο Κατσε ειναι ο παικτης που θα πρεπει να κτιστει ο ΠΑΟΚ των επομενων ετων, αλλα με την  facepalm που μας δερνει βλεπω να φευγει για κανενα ξεροκομματο!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 22, 2015, 08:07:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Μια αριστοτεχνική εκτέλεση, ένα κρίσιμο γκολ, μια σημαντική νίκη, ένας δίκαιος τίτλος. Ο Εργκούς Κάτσε είναι η (προφανής) επιλογή σας για το βραβείο Fans Man of the Match του αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα.

Σφράγισε την συνολικά πολύ καλή του παρουσία με ένα υπέροχο γκολ στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Ενα γκολ που χάρισε στον ΠΑΟΚ μια σημαντική για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και στον ίδιο τον τίτλο του Fans Man of the Match.Ο  Εργκούς Κάτσε ήταν εκείνος που – όπως αναμενόταν – συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο σχετικό δημοψήφισμα του paokfc.gr. Ο Αλβανός μέσος με 63,38 % άφησε πολύ πίσω του τον Σαρλ Ιτάνζ με 7,35% και στην τρίτη θέση τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη με 4,71%.

Ο Κάτσε διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 22 εμφανίσεις και 1931′ συμμετοχής, ενώ τον Φεβρουάριο το  Football Observatory (ποδοσφαιρικό παρατηρητήριο) του αναγνωρισμένου και έγκυρου Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (CIES) τον είχε αναδείξει κορυφαίο ταλέντο στην Ευρώπη στη θέση του αμυντικού χαφ, στα πρωταθλήματα μέσης δυναμικότητας.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/fans-man-of-the-match-o-ergys-kace/

« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 22, 2015, 08:09:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Best Goal της αγωνιστικής του Κάτσε

Αμφιβολία ουσιαστικά δεν υπήρχε, αλλά ο διαγωνισμός έπρεπε να γίνει. Για να νικήσει ο Εργκούς Κάτσε. Το γκολ φάουλ στον αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα αναδείχτηκε Best Goal της αγωνιστικής.

Όταν ένας παίκτης του επιπέδου και της προσωπικότητας του Κρίστιαν Νομπόα  κάνει στην άκρη και δίνει την εκτέλεση του φάουλ από τόσο “προνομιακό” σημείο σε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή, μόνο τυχαία επιλογή δεν είναι. Και ο Εργκούς Κάτσε  με μια τέλεια εκτέλεση φρόντισε να τον δικαιώσει και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρα.

Το γκολ του Αλβανού μέσου έτυχε αναγνώρισης από όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας και αναδείχθηκε Best Goal της 32ης αγωνιστικής στην ψηφοφορία που διοργανώνει η Super League, ο ΠΣΑΠ και το Novasports, συγκεντρώνοντας το 53,52% των συνολικών ψήφων.Αυτό που δίνει μεγαλύτερη αξία στο βραβείο ήταν ο ανταγωνισμός που υπήρχε καθώς και τα άλλα δύο υποψήφια τέρματα ήταν άκρως εντυπωσιακά και καθοριστικά.

Δεύτερο αναδείχθηκε το τέρμα του Πίτου Γκαρσία στην αναμέτρηση του Ατρομήτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 32,17% και τρίτο αυτό του Χρήστου Τζάνη με 14,31%, το οποίο χάρισε την νίκη στον Πανθρακικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 24, 2015, 06:26:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
'Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ"

-Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου;
«Ο στόχος μας ήταν και παραμένει να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θ’ αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο, θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και θ’ αποτελέσει τον κορμό για τα επόμενα χρόνια. Αγωνιστικά ο στόχος που μας έχει απομείνει είναι η πρωτιά στα Play Offs».

-Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η ομάδα «έπεσε» στον δεύτερο γύρο;
«Αυτή η ερώτηση γίνεται συνεχώς τόσο σε μένα όσο και στους συμπαίκτες μου. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που μπορούμε να το απαντήσουμε και δεν είναι μόνο ένας ο λόγος της πτώσης. Το σίγουρο είναι πως όλοι έχουμε ευθύνη και πως οι όποιες συζητήσεις για κάτι τέτοιο πρέπει να γίνονται εσωτερικά».

-Είσαι από τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Όταν αγωνίζεσαι νιώθεις περισσότερο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ή ΠAOKτσής ποδοσφαιριστής;
«Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με έντονα συναισθήματα για την ομάδα που με μεγάλωσε και με ανέδειξε. Για όλα τα παιδιά που βγήκαμε από τις ακαδημίες του συλλόγου είναι τιμή μας που μπαίνουμε στην Τούμπα και φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Μέσα στο γήπεδο, όμως, πρέπει να είσαι απόλυτα επαγγελματίας ειδάλλως θα κάνεις κακό και στον εαυτό σου και στην ομάδα. Τα συναισθήματά μου για τον ΠΑΟΚ, βέβαια, με κάνουν να δίνω το 100% των δυνάμεών μου».

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον της καριέρας σου;
«Δεν το σκέφτομαι και δεν με αγχώνει. Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να βοηθήσω την ομάδα μου και να δουλεύω σκληρά για να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Το τι θα… γράψει το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το ξέρει».

-Αν έφευγες από τον Π.Α.Ο.Κ. σε ποια ομάδα θα ήθελες να αγωνιστείς;
«Ποιος ποδοσφαιριστής δε θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα; Είπαμε, όμως, αυτό αφορά το μέλλον και δεν το σκέφτομαι. Είμαι στον ΠΑΟΚ και με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ».

-Ποιοι παράγοντες συνέβαλλαν ώστε να αγωνίζεσαι σήμερα στη θέση του αμυντικού χαφ; Η σωματοδομή σου, τα χαρακτηριστικά σου ως παίκτης, οι συμβουλές των προπονητών σου; Επίσης, είχες ως όνειρο να αγωνιστείς σε κάποια άλλη θέση;
«Ίσα, ίσα που η σωματοδομή μου δεν βοηθά! Μου αρέσει να βρίσκομαι στο κέντρο, να βοηθάω την ομάδα τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, να συμμετέχω στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, οι συμβουλές των προπονητών μου, ναι, με έχουν καθοδηγήσει στην ως τώρα πορεία μου».

-Βελτιώνεσαι συνεχώς και προσθέτεις νέα στοιχεία στο παιχνίδι σου. Θεωρείς ότι το επόμενο στοιχείο που πρέπει να βελτιώσεις είναι οι κάθετες πάσες;
«Γιατί όχι; Οι κάθετες πάσες είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο διότι μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις μέχρι σήμερα;
«Θέλω να παίξω στο Champions League και να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ».

-Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο καθοριστικό γκολ που έχεις πετύχει;
«Θα σου πω το τελευταίο, με την Κέρκυρα γιατί χάρισε στην ομάδα μου τη νίκη».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ;
«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει λάθη κατά τη διάρκεια της σεζόν και πως τον απογοητεύσαμε με την πορεία μας στο δεύτερο γύρο, αλλά μόνο όλοι μαζί ως μια οικογένεια μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε». 

"Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος" - PAOK TV
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 25, 2015, 11:20:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 25, 2015, 07:39:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
“Θα τα καταφέρουμε”

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλβανός μέσος του Δικεφάλου.

Για το αν θα αναλάβει να εκτελεί αυτός πλέον τα φάουλ:“Πιστεύω πως ναι. Από εδώ και πέρα θα προπονούμαι καλύτερα και θα προσπαθώ να εκτελώ περισσότερα φάουλ. Η αλήθεια είναι ότι τα φάουλ είναι πολύ δύσκολα γκολ και πάντα είναι ωραία να τα εκτελείς”.

Για το ότι προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς στοιχεία του παιχνιδιού του:“Προσπαθώ να βελτιώνω πράγματα που δεν έχω και τόσο πολύ. Πιστεύω ότι καταφέρνω να βελτιώνομαι, γιατί είμαι ακόμη μικρός και έχω να μάθω πολλά παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:“Ο ΠΑΣ έχει καλή ομάδα, αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πάρουμε τη νίκη, για να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε”.Για τα Play Off:“Δουλειά μας είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ έτσι ώστε να παίξουμε στο Champions League. Αν καταφέρουμε να πάρουμε όλα τα ματς στην έδρα μας και κάνουμε και μία νίκη εκτός έδρας, θα τα καταφέρουμε”.

Για το πως επηρεάζουν τους παίκτες οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:“Τώρα που μιλάμε δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Εμείς δουλεύουμε για το σήμερα. Είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να δουλεύουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας μας”.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο:“Τον τελευταίο καιρό κάναμε μία νέα αρχή για να πετύχουμε τον στόχο μας στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, θα καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο”.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20150425-katse-tha-ta-kataferoume/

« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 31, 2015, 11:41:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα»

Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Σίγουρα έχουμε κάνει τέσσερα ματς στα οποία δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Στα δύο ήμασταν λίγο άτυχοι και πλέον μένουν άλλα δύο που είναι τελικοί για εμάς και θα πρέπει να κερδίσουμε.»

Για την κακή εικόνα στα πλέι οφ:
«Πολλοί παίκτες είναι κουρασμένοι στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, ενώ εμείς έχουμε πολλούς τραυματίες, μένουν δύο τελικοί όπως είπαμε και θέλουμε την δεύτερη θέση γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα γιατί θα ξεκινήσουμε πολύ νωρίς προετοιμασία και κάποιοι που παίζουμε με τις Εθνικές δεν θα έχουμε χρόνον ξεκούρασης».

Για την συνέχεια: «Στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα, εμείς φταίμε για ότι έχει γίνει, εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Είπαμε μένουν δύο παιχνίδια και θα πρέπει να τα πάρουμε».

Καλυτερα το ραψεις.
Ολο  facepalm λετε!