26. Ergys Kace

Αποστολέας Θέμα: 26. Ergys Kace  (Αναγνώστηκε 34993 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 26. Ergys Kace
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 09:38:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
++++++++
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 02:43:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 12:53:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Κάτσε, ήταν καταλυτικός στη νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας, σε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που όμως, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 4-2 από την Ξάνθη και το 2-1 από την Γκινγκάμπ.

Συγκέντρωσε ποσοστό 61,13% στις ψήφους, με τον Αφελάι να έρχεται δεύτερος με 23,96% και τον Μλάντεν Πέτριτς τρίτος με 14,91%.

Μπράβο Έργκους... :)

« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 01:05:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να είμαστε αποφασισμένοι»

Ο Έργκους Κάτσε υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να πάρει τη νίκη στο ματς της Πέμπτης. Ο Αλβανός μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε στην κάμερα του Novasports πως η ομάδα του θα πρέπει να πάρει τη νίκη στα δυο ματς, που απομένουν έως τις γιορτές των Χριστουγέννων.

"Τα Γιάννενα είναι μια καλή ομάδα, παίξαμε και στο Κύπελλο όπου ήρθαμε ισοπαλία, ξέρουμε ότι έιναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί παίζουμε σε 4 ημέρες, αλλά έχουμε ακόμα 2 παιχνίδια για να τελειώσει ο πρώτος γύρος, πρέπει να τα κερδίσουμε για να παραμείνουμε και πρώτοι και να κάνουμε Καλά Χριστούγεννα.

Για το πως πρέπει να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα: "Πρέπει να είμαστε από την αρχή αποφασισμένοι να πάρουμε την νίκη".

VIDEO

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=372514&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=158001&Round=414577&Team=16657&Player=169350&Misc=3,1#videoX

« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 12:42:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Φταίει η κούραση»

Ο Εργκους Κάτσε παρέλαβε σήμερα (20/12) το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής, για την παρουσία του στον αγώνα με την Κέρκυρα και το γκολ που σημείωσε. Ο νεαρός μέσος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για κούραση που έχει καταβάλλει τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

"Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται", είπε αρχικά, ενώ για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς τόνισε: "Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα εχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα".

Για τα πολλά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ τελευταία, επεσήμανε: "Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό, σχολίασε: "Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομαδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά".

Τέλος, για τους στόχους του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς".

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 10:52:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στα πλάνα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να ανανεωθεί πρόωρα η συνεργασία τους με τον Έργκους Κάτσε και θα του προταθεί σύντομα νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Μάλιστα, το γνωρίζει ο παίκτης, καθώς μεταφέρθηκε από τον Ζήση Βρύζα μέσω ανθρώπου του στενού του περιβάλλοντος.

sport-fm.gr

Και μια καλή ρήτρα και είμαστε πολύ καλά.... 8)

« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 12:52:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στο χέρι μας η πρωτιά

Εφ' όλη της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σε ιστοσελίδα ο Έργκις Κάτσε, μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους στο μέλλον, αναλύοντας την παρουσία του το τελευταίο διάστημα στον Δικέφαλο και αναφερόμενος στην αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία στο τρέχον πρωτάθλημα η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλβανού αμυντικού χαφ του Δικεφάλου:

- Αν κάποιος σου έλεγε το καλοκαίρι πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρώτος τι θα του έλεγες;
"Πραγματικά δεν γνωρίζω. Χτίστηκε μία καινούργια ομάδα, θα βασιζόμασταν σε λιγότερους παίκτες και θα προσπαθούσαμε με μικρότερο μπάτζετ να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η αλήθεια είναι πως γίναμε ανταγωνιστικοί πάρα πολύ γρήγορα".

- Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος;
"Έχει να κάνει με την σκληρή δουλειά που κάνουμε όλοι. Αυτή είναι η αιτία, παρότι κάποιοι τραυματισμοί, οι κάρτες, ο όγκος των αγώνων μας δημιουργεί προβλήματα. Το σημαντικό για εμάς είναι πως όποιο παιδί παίζει, τα δίνει όλα. Υπάρχει σωστή νοοτροπία, καλό πνεύμα".

- Τι πρέπει να κάνετε για να μείνετε πρώτοι;
"Στο χέρι μας είναι. Υπάρχει πολύς δρόμος, δεν έχει τελειώσει εννοείται τίποτα. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς εχθρούς, βλέπετε τι γίνεται με τους διαιτητές. Δεν πρέπει ποτέ να χάσουμε την συγκέντρωσή μας".

- Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου;
"Προσπαθώ χρόνο με τον χρόνο να διορθώσω τις αδυναμίες μου. Είμαι τυχερός γιατί παίζω και βελτιώνομαι μέσα από τα παιχνίδια. Φέτος προσπαθώ να παίξω λίγο πιο μπροστά, να βοηθήσω περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, ήρθαν κάποια γκολ που βοήθησαν την ψυχολογία μου, όμως πρέπει να δουλέψω ακόμα πάρα πολύ".

- Αισθάνεσαι πως οι απαιτήσεις από εσένα μεγαλώνουν;
"Όταν παίζεις και βελτιώνεσαι, περιμένουν όλοι και σε πιέζουν για να γίνεις καλύτερος. Έτσι γίνεται και μου αρέσει αυτό".

- Πρώτοι στο πρωτάθλημα αλλά αποκλεισμός από την Ευρώπη...
"Σε αυτό έφταιξε το ότι είχαμε απώλειες παικτών και κούρασης. Το πληρώσαμε. Αυτό έφταιξε περισσότερο. Όπως βλέπουμε οι ομάδες στην Ευρώπη έχουν άλλο επίπεδο. Δεν ήμασταν φρέσκοι με την Γκινγκάμπ και το πληρώσαμε. Δεν συγχωρούνται οι αδυναμίες στην Ευρώπη".

- Σας απέκλεισε μία ομάδα που ήταν στην ουρά του γαλλικού πρωταθλήματος...
"Δε σημαίνει τίποτα αυτό. Μετράει το πώς μπαίνει μία ομάδα στο παιχνίδι. Άμα οι αντίπαλοι μπούνε καλύτερα, τότε θα χάσουμε. Πήγαιναν πρώτοι στις μονομαχίες, είχαν πιο καθαρό μυαλό. Μετά από εμάς, κέρδισαν και την Παρί, κάτι λέει αυτό. Οι μικρότερες ομάδες πάντα έχουν υψηλό κίνητρο γιατί οι παίκτες το βλέπουν ως μία ευκαιρία να δείξουν το κάτι παραπάνω".

- Τι λες για τις ήττες που ήρθαν; Μεγάλο πρόβλημα το ότι δέχεστε γκολ μονίμως σε ανοιχτό γήπεδο;
"Μέσα στο παιχνίδι φταίμε εμείς οι παίκτες, γιατί είχαμε πολύ αέρα επειδή ήμασταν πρώτοι. Μετά ο καθένας έπαιζε πιο χαλαρά, δεν ήμασταν σφιχτοί. Αυτός ήταν ο λόγος που δεχτήκαμε τέτοια γκολ. Δεν κάναμε καλή άμυνα, παίζαμε παθητικά και για αυτό δεχτήκαμε γκολ σε ανοιχτό γήπεδο. Είναι θέμα ομαδικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα ατομικής".

- Σε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να πιέσει ψηλά, εσύ καλείσαι και να δημιουργήσεις αλλά και να καλύψεις χώρους. Πως σου βγαίνει αυτό;
"Στη καλή μου μέρα, όταν είμαι καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν είμαι φορτωμένος με παιχνίδια και κουρασμένος, είναι αλήθεια πως δυσκολεύομαι Η κούραση παίζει ρόλο και σε εμένα όπως και σε ολόκληρη την ομάδα".

- Παρότι φέτος πηγαίνεις στις φάσεις πιο προσεκτικά, μαζεύεις πάλι κάρτες. Τι συμβαίνει;
"Εγώ ξέρω πως οι περισσότερες που πήρα δεν ήταν. Ειδικά με Ξάνθη και Ολυμπιακό. Ναι όντως, στη πρώτη μου χρονιά όλες ήταν αφού πήγαινα άγαρμπα και με τα χίλια. Τώρα προσέχω, έχω βρει καλύτερους χρόνους, όμως και πάλι δέχομαι συνεχώς κάρτες".

- Κακά τα ψέματα, οι διαιτησίες που αντιμετωπίζετε είναι αν μη τι άλλο… μυστήριες. Πως προετοιμάζεστε για ένα παιχνίδι; Έχετε στο μυαλό σας τον διαιτητή;

"Το βλέπετε όλοι. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες διαιτησίες. Οι περισσότεροι μας παίζουν εχθρικά. Υπάρχουν μέρες που το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, όπως στο Καραϊσκάκη και δεν μας στοίχησε. Υπάρχουν και μέρες που δεν μπορούμε να κρατηθούμε. Δεν είναι συνθήκες αυτές πάντως".

- Δεν βλέπεις πως ο αντίπαλός σας έχει άλλη αντιμετώπιση;
"Ο Ολυμπιακός έχει αυτό το συν. Μόνο με το ποδόσφαιρο όμως μπορείς να κερδίσεις. Άμα μιλάμε και μιζεριάζουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Ας είμαστε δύο φορές καλύτεροι για να τους κερδίσουμε. Θέλει βέβαια και τύχη. Άμα είσαι συγκεντρωμένος όλα θα πάνε καλά".

- Η ΠΑΕ ισχυρίζεται πως σύντομα θα σε καλέσει για το νέο συμβόλαιο. Εσύ πως το βλέπεις;
Επειδή δεν έχουμε μιλήσει ακόμη δεν μπορώ να πω. Όταν θα έρθει η ώρα, θα συζητήσω να δω τι θέλει ακριβώς η ομάδα. Πάντα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να προβλέψεις. Θετικός είμαι εννοείται, έχω μεγαλώσει εδώ, είμαι από μικρός στον ΠΑΟΚ, θέλω να μείνω πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να ξέρω στη ζωή τι ξημερώνει. Αν ο ΠΑΟΚ δεχτεί καμιά πρόταση από το εξωτερικό δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσει. Εμένα απλά με τιμά που η ομάδα μου, θέλει να μου επεκτείνει στο συμβόλαιο και να μου δώσει περισσότερα χρήματα, χωρίς να το έχω ζητήσει εγώ. Είναι κάτι που δείχνει πως η προσπάθειά μου αξίζει τον κόπο".

- Η παρουσία σου στην εθνική Αλβανίας πως είναι;

"Δεν είναι όπως στην ομάδα μου. Είμαι καλά, αλλά δεν παίζω μονίμως βασικός. Πιστεύω πάντως πως θα έρθει η ώρα. Έχουμε μεγάλο στόχο μπροστά μας να προκριθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως υπάρχει πολύς δρόμος".

- Από την Εθνική ποιον θα ήθελες να έχεις συμπαίκτη;
"Ο Λενιάνι, ο αριστερός εξτρέμ μου αρέσει πολύ. Δεν έπαιζε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια που μπήκε βασικός, έδειξε πως έχει εξαιρετικά στοιχεία. Είναι απίστευτος παίκτης".

- Για την περιπέτεια που είχες πέρυσι και φέτος πήγε να δημιουργηθεί πάλι θέμα, τι έχεις να πεις;
"Από πέρυσι κατάλαβα πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε αν δεν είμαι προσεκτικός. Έκτοτε, σταμάτησα να ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά που δημιουργούνται με το όνομά μου. Δέκα σβήνω, άλλα δέκα δημιουργούνται".

- Πιστεύεις πως είναι θέμα που εμπεριέχει εκβιασμό; Σε πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο να σου ζητήσει κάτι για να σταματήσει;
"Όχι, δεν είχα τέτοια ενόχληση. Απλά πιστεύω πως είναι κάποιοι που δεν έχουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους και ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Τι να πω για ανθρώπους που έψαχναν φωτογραφίες μου πριν από χρόνια για να υποστηρίξουν κάτι. Δεν αξίζει τον κόπο".

onsports.gr

Κάθε χρόνο και καλύτερος... 8)

« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 09:39:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ποια ποινή προβλέπεται για τον Κάτσε

Σύμφωνα με Άρθρο 10, παρ.4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, η συμπεριφορά του Αλβανού μέσου του "Δικεφάλου" επισύρει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 200 ευρώ διότι εξύβρισε τον διαιτητή του αγώνα.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τι ακριβώς έγραψε ο Μήτσιος στο φύλλο αγώνα και βεβαίως την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, στην οποία θα κληθεί ο Κάτσε μετά τα όσα συνέβησαν στη Μυτιλήνη.

Το σχετικό απόσπασμα από τον Κώδικα:

Τα παιχνίδια που ενδέχεται να χάσει ο χαφ του ΠΑΟΚ είναι αυτά με τον Πλατανιά, τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.
Μεταξύ των τεσσάρων επόμενων είναι και αυτό με τη Νίκη που δεν θα οριστεί. Ερωτηματικό αποτελεί τι θα ισχύσει, από τη στιγμή που η ομάδα του Βόλου δεν έχει αποβληθεί ακόμη από το πρωτάθλημα. Το επόμενο από αυτά τα τέσσερα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

contra.gr

Τι του ειπε ρε @@, γ@μω το σπιτι του του ειπε, κακο ειναι? ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 09:55:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Κακο δεν είναι, κακο είναι που θα λειψει τοσες αγωνιστικες!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 09:26:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Αλλο που δεν ηθελαν.... Ενας απο τους πιο γρηγορους χαφ στο κεντρο...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών