26. Ergys Kace

Αποστολέας Θέμα: 26. Ergys Kace  (Αναγνώστηκε 34965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 26. Ergys Kace (Δανεικός στην Viktoria Plzen)
« Απάντηση #180 στις: Αυγούστου 29, 2016, 08:06:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Αλβανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην «Panorama Sport» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόσφατο περιστατικό με την τιμωρία της εθνικής Αλβανίας για αντικανονική συμμετοχή στο φιλικό με το Λουξεμβούργο.

«Τονίζω ότι δεν ήταν δικό μου λάθος το να θεωρώ ότι έχω δικαίωμα συμμετοχής. Δεν ξέρω ποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το θέμα, αλλά ξέρω ότι μου είπαν ότι μπορώ να παίξω και για το λόγο αυτό ήμουν ενεργό μέλος της ομάδας»
-Μετά από ένα μεγάλο διάστημα άφησες τον ΠΑΟΚ…

«Από το 2004 ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκα και μια σεζόν με την Αναγέννηση Επανομής. Στη συνέχεια επέστρεψα και μπήκα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

-Ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή στην καριέρα μέχρι τώρα;

«Το γκολ επί της Γαλλίας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Όχι μόνο γιατί σκόραρα εναντίον αυτή της ομάδας, αλλά γιατί το γκολ αυτό συνδυάστηκε και με νίκη. Επίσης, μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου ήταν και η στιγμή που έγινα επαγγελματίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

-Η συμφωνία για την παραχώρηση σου ήταν εντολή της διοίκησης του ΠΑΟΚ;

«Δε θέλω να συζητάω και να μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα».

Επιτρέψτε μου να επιμείνω, και να ρωτήσω αν σας ζητήθηκε να φύγετε ή σας επιβλήθηκε ;

«Κοιτάξτε, το καλύτερο για μένα ήταν να παίξει. Για το λόγο αυτό, επέλεξα μια ομάδα όπως η Πλζεν».

-Για τη μεταγραφή υπήρχαν και άλλες επιλογές;

«Ναι, ξέρω ότι υπήρχαν τέσσερις ομάδες. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα, αλλά υπήρχαν κάποιες στην Πορτογαλία και προτίμησα να παίξω στο Europa League. Όταν το αποφάσισε η Πλζεν έπαιζε ακόμα στα πλέι οφ του Champions League».

-Κάποιοι είπαν ότι υπήρξε ενδιαφέρον από μια ομάδα όπως η Ίντερ στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Υπήρχε κάτι πραγματικό;

«Ναι, κάτι υπήρχε. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, αλλά ξέρω ότι η Ιντερ ενδιαφέρθηκε και ζήτησε πληροφορίες για μένα».

-Ποια είναι η αξία της ρήτρας σου;

«Είναι λεπτομέρειες που δεν θα ήθελα να συζητήσω δημοσίως».

-Ειπώθηκε ότι είναι ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατομμύρια. Είναι αλήθεια;

«Ναι, είναι ένα ποσό κοντά στη ρήτρα».

-Επηρέασε τη συμμετοχή σας στην ενδεκάδα της Αλβανίας στο Euro το γεγονός ότι έμεινες στον πάγκο του ΠΑΟΚ;

«Όχι δεν το πιστεύω. Σίγουρα για να είναι ένας παίκτης σε φόρμα παίζει ρόλο να τα δίνει όλα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως δεν πιστεύω ότι ο προπονητής της εθνικής επηρεάζεται από το γεγονός ότι ένας παίκτης έχει χάσει μερικά παιχνίδια στον σύλλογο τον οποίο αγωνίζεται".

-Σκέφτεσαι ότι φέτος θα έχεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής;

«Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Εγώ πρέπει να προετοιμαστώ στο μάξιμουμ, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στη Πλζεν και να είμαι πάντα έτοιμος και για την εθνική».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2016, 10:26:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχει κενά η Σλόβαν Λίμπερετς»

Ο Κάτσε μίλησε στην εφημερίδα «Real News».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Μετά από πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην καριέρα μου με τον δανεισμό μου στην Πλζεν. Δεν ξέρω τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ επεκτάθηκε για επιπλέον τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μείνω εδώ, μπορεί να βρεθεί μια άλλη ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ και να μην υπολογίζομαι. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο. Έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθώ δανεικός και αυτό έγινε. Το σίγουρο είναι ότι μου λείπει και η ομάδα, αλλά και η Θεσσαλονίκη. Εκεί μεγάλωσα και είναι λογικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φέτος καλύτερος από πέρυσι: «Από όσο έζησα την ομάδα στις προπονήσεις και αυτό που είδα στους αγώνες με τον Άγιαξ, πιστεύω ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πλούσιο. Έχουν έρθει καλοί παίκτες και η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο. Για την ώρα τα πράγματα δείχνουν ότι πηγαίνουν καλά και ελπίζω η καλή πορεία να έχει διάρκεια».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι εξαρτάται από την ίδια την ομάδα. Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται επιτέλους έναν τίτλο, για τον οποίο παλέψαμε πολύ, όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Και εύχομαι να τα καταφέρει, για να χαρούν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος που περιμένει καιρό κάτι τέτοιο, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης που πιστεύω ότι έχει κάνει πολλά για αυτή την ομάδα».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής. Δεν είναι εύκολο. Η Λίμπερετς είναι μια ομάδα δυνατή που βασίζεται πολύ στην πείρα του Μίλαν Μπάρος που είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της. Παίζει επιθετικά και αφήνει χώρους που οι γρήγοροι Ροντρίγκες και Κάμπος μπορούν να εκμεταλλευτούν».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 12, 2016, 05:36:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Επιστροφή στην Τούμπα θέλει ο Κάτσε

Ο Κάτσε πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είχε ζητήσει άδεια τριών ημερών από την διοίκηση της Βικτόρια. Του δόθηκε, ήρθε και είδε την σύζυγό του και το παιδί τους και επέστρεψε και πάλι.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος, δεν αντέχει να συνεχίσει άλλο στην Βικτόρια. Θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τα καψόνια που του κάνουν δεν μπορεί να τα δεχθεί. Στο τελευταίο παιχνίδι της Βικτόρια με αντίπαλο την Γιάμπλονετς στις 6 Νοεμβρίου, ήταν εκτός αποστολής με απόφαση του προπονητή του. Στις 30 Οκτωβρίου στο ματς με την Ντούγκλα Πράγας ήταν στην αποστολή όμως δεν έπαιξε.

Ο Κάτσε έστειλε το μήνυμα στον ατζέντη του πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Τσεχία και του ζήτησε να βρει τρόπο να αλλάξει ομάδα. Κυρίως να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Οι εκπρόσωποι της Βικτόρια τον ενημέρωσαν, στέλνοντας του ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο πως πρέπει να συνεχίσει να προπονείται με την δεύτερη ομάδα ! Και αυτό τον «τρέλανε». Είναι πολύ πιθανό να έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ για το θέμα.

Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο για δανεισμό ενός έτους, ανήκει όμως στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες του θέματος που θα αποκαλύψουμε. Το βέβαιο είναι πως δεν θέλει να μείνει στην Βικτόρια.

Θα πωληθεί εκτός και φύγει ο Ίβιτς....
Δύσκολα να μείνει στον ΠΑΟΚ

« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 15, 2016, 03:08:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Για αυτό τα "έσπασε" με την Πλζεν ο Κάτσε

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η σχέση του 23χρονου μέσου με τον γενικό διευθυντή, Άντολφ Σάντεκ, δεν είναι καθόλου καλή. Αυτός είναι που διατηρεί τέτοια άκαμπτη στάση με τον Κάτσε και τον έχει... περιθωριοποιήσει, μια και ο προπονητής θα επιθυμούσε να έχει στη διάθεσή του τον ποδοσφαιριστή, αλλά προς το παρόν δεν παίρνει θέση.

Μετά το ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με την Άστρα, για την Βικτόρια Πλζεν ακολουθούσε η αναμέτρηση με την Γιάμπλονετς. Ο Κάτσε έμεινε εκτός και αντέδρασε. Μίλησε στους ανθρώπους τους ομάδας και τους εξέφρασε το παράπονό του. "Γιατί με αφήσατε εκτός; Με την Άστρα ήμουν ο καλύτερος" είπε ο Κάτσε, προσθέτοντας ότι υπέγραψε εκεί για να παίζει και όχι να μένει εκτός.

Προφανώς ο τρόπος που μίλησε δεν άρεσε στη διοίκηση, η οποία βρήκε... πάτημα να θέσει στο περιθώριο τον Κάτσε την περασμένη Πέμπτη (10/11). Ο ποδοσφαιριστής είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει ορισμένες εκκρεμότητες αναφορικά με έγγραφα, ώστε να μπορεί η οικογένειά του να βρίσκεται μαζί του στην Τσεχία.

Θα έπρεπε το πρωί εκείνης της ημέρας να βρίσκεται στην προπόνηση, αλλά η πτήση του από Κωνσταντινούπολη είχε καθυστέρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάει στο πρόγραμμα στην ώρα του, κάτι που εκνεύρισε τη διοίκηση. Σαν να μην έφτανε αυτό, του πήραν το αυτοκίνητο και ο Κάτσε αναγκάζεται αυτές τις μέρες να νοικιάζει για να πηγαίνει στην προπόνηση.

Οι εκπρόσωποι του Κάτσε βρίσκονται στο Πλζεν, λύση δεν βρίσκουν και όλα δείχνουν πως τον Δεκέμβριο ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί για την κατάσταση αυτή και είναι πλέον στο χέρι του Βλάνταν Ίβιτς να αποφασίσει αν τον θέλει πίσω και αν σκοπεύει να τον χρησιμοποιεί. Διαφορετικά η εταιρεία που ανήκει ο Αλβανός, η Pro Profil, θα ψαχτεί για νέο δανεισμό.

Θα έρθουν προτάσεις από ....Ιταλία  facepalm

« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 15, 2016, 08:58:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δικαιολογιες!
Τι θα πει η πτηση ειχε καθυστερηση κτλ?
Δεν μπορουσε να ενημερωσει?
Μονος του εφυγε?
Το θεμα είναι ότι δημιουργηθηκε θεμα και πρεπει να λυθει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 19, 2016, 10:08:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Προτάσεις από ΗΠΑ και Γαλλία

Υπήρξε χθες συνάντηση του μάνατζερ του Αλβανού μέσου, Νίκου Καγιούλη, με τον Λούμπος Μίχελ.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο διεθνής άσος έχει προτάσεις από συλλόγους των ΗΠΑ και της Γαλλίας, όμως αναμένεται να υπάρξουν κάποιες επαφές με την Βικτόρια Πλζεν στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού ο 23ρονος άσος για να σπάσει ο δανεισμός του.

Παραμένει όμως άγνωστο αν τελικά υπάρξει ανατροπή και μείνει τελικά ο Κάτσε στον «Δικέφαλο του Βορρά», στον οποίο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη θέση του αμυντικού χαφ (μόνο ο Κάνιας υπάρχει και ο Τζιόλης δεν υπολογίζεται).

Θα είναι όπως τις προτάσεις που είχε από......Ιταλία  facepalm

« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 19, 2016, 08:15:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ομαδες που δεν τις ξερουμε θα ειναι.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 26. Ergys Kace
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 29, 2016, 09:05:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οι πληροφορίες του contra.gr αναφέρουν πως το συμβόλαιό του λύθηκε, απλά για τυπικούς λόγους αυτό θα φανεί ότι έγινε στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή μέχρι τον Φεβρουάριο.

Την Τετάρτη (30/11) ο Αλβανός μέσος θα βρίσκεται πίσω στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου δεν έχει δικαίωμα να κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά.

Ο Κάτσε θα το επιθυμούσε να μείνει στον Δικέφαλο αν υπολόγιζαν σε αυτόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα δοθεί εκ νέου δανεικός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και μέρες διαπραγματεύσεις έχουν γίνει με την πορτογαλική Μπελενένσες, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με ομάδες από την Τουρκία.

Αμα ειναι ελευθερος τι διαπραγματευσεις ρε βοδι ΑΡΔ? >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 21, 2016, 11:05:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παραμένει στον ΠΑΟΚ και ο Κάτσε!

Πριν λίγο καιρό, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε ερωτηθεί για την περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο είχε αφήσει ανοικτό το θέμα.

Όπως δείχνουν όλα, ο Έργκους Κάτσε θα συνεχίσει από το νέο έτος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ κανονικά, εκτός και αν υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση για δανεισμό του παίκτη.

You are not allowed to view links. Register or Login
Οι πληροφορίες του contra.gr αναφέρουν πως το συμβόλαιό του λύθηκε, απλά για τυπικούς λόγους αυτό θα φανεί ότι έγινε στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή μέχρι τον Φεβρουάριο.

Την Τετάρτη (30/11) ο Αλβανός μέσος θα βρίσκεται πίσω στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου δεν έχει δικαίωμα να κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά.

Ο Κάτσε θα το επιθυμούσε να μείνει στον Δικέφαλο αν υπολόγιζαν σε αυτόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα δοθεί εκ νέου δανεικός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και μέρες διαπραγματεύσεις έχουν γίνει με την πορτογαλική Μπελενένσες, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με ομάδες από την Τουρκία.

Αμα ειναι ελευθερος τι διαπραγματευσεις ρε βοδι ΑΡΔ? >:(

χααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαααχαχαχαχαχαχαχχα

Ρε το κοντρα, μέσα έπεσε  facepalm

« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 22, 2016, 11:47:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δεν πιστευω να μεινει στην ομαδα.
Απλα θα προπονειται μεχρι να τον ξεφορτωθουν!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!