26. Ergys Kace

Αποστολέας Θέμα: 26. Ergys Kace  (Αναγνώστηκε 34977 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 26. Ergys Kace
« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 10:40:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Θέλει τον Κάτσε η Λάτσιο

Ο Έργκους Κάτσε διάγει την τέταρτη "γεμάτη" σεζόν του στον ΠΑΟΚ και νιώθει πώς είναι η ώρα να αμειφθεί αδρά, όπως έχουν κάνει και άλλοι συμπαίκτες του τα τελευταία χρόνια. Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε βάλει από το καλοκαίρι στον προγραμματισμό του το θέμα της αναπροσαρμογής και επέκτασης του συμβολαίου του 22χρονου μέσου που είναι δεμένος με τον "Δικέφαλο" μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Μάλιστα, είχε μιλήσει για έναρξη επαφών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Πλησιάζουμε στη χειμερινή και οι δύο πλευρές ακόμη δεν έχουν βρει λύση για να πάνε σε υπογραφές, παρότι έχει αποσυρθεί (με δική του πρωτοβουλία) από τις συζητήσεις ο ατζέντης, Γιάννης Ευαγγελόπουλος που λόγω της μεταγραφής του Φάνη Τζανδάρη στον Ολυμπιακό, θεωρούταν από κάποιους τροχοπέδη στις συζητήσεις (κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έφθασε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, λίγο καιρό πριν τον σοβαρό τραυματισμό του).

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Κάτσε ζητά ένα ποσό πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως και ο ΠΑΟΚ του δίνει λίγο πάνω από 300.000, χωρίς όμως γι' αυτό να υπάρχει επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές.

Σενάριο πώλησης στο τραπέζι

Ο διεθνής Αλβανός νιώθει ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του, καθώς το καλοκαίρι θα πάρει μέρος στα τελικά του EURO 2016 με την Εθνική Αλβανίας και τον επόμενο Γενάρη θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε θα έχει το δικαίωμα να συζητά με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του. Τα παραπάνω δεδομένα δημιουργούν ένα σκηνικό που καλλιεργεί τις σκέψεις πώλησης εντός της ΠΑΕ. Σκέψεις που ενισχύονται και από τις πληροφορίες που φθάνουν στο στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη για πρόταση που έρχεται από τη Λάτσιο ύψους 1,6 εκ. ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης.

Ως γνωστό, στην ομάδα της Ρώμης τεχνικός διευθυντής είναι ο Ίλι Τάρε, που εδώ και καιρό παρακολουθεί στενά την πορεία του συμπατριώτη του (όπως κάνει και η Αντερλεχτ, με τον επίσης Αλβανό Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο της).

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης, αφού το μότο τους είναι "κάθε παίκτης πωλείται, αρκεί να έρθει η πρόταση που καλύπτει την αξία του". Από το περιβάλλον του Σαββίδη, μάλιστα, διαρρέεται πως ένα ποσό περίπου στα 2 εκ. ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης θα ήταν ικανό να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε συμφωνία.

Η στάση του παίκτη

Από την περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, δηλώνουν άγνοια για τα περί Λάτσιο και επερχόμενης πρότασης, ωστόσο, δεν κρύβουν πως σκέφτονται όλες τις εναλλακτικές όσο δεν συμφωνούν με τον ΠΑΟΚ. Κοντολογίς, είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τρέχει με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση πηγαίνει το θέμα. Ανανέωση; Πώληση; Ή παραμονή ως έχει με τον Κάτσε να ισχυροποιείται ως περνά ο χρόνος; Ίδωμεν...

sport24.gr

Μην λεμε οτι να ναι.
Ο Κατσε ειναι καλος παικτης με μεγαλες προοπτικες εξελιξης.
Τωρα αν θελει να την κανει, με ενα ποσο ανταξιο των ικανοτητων που εχει σαν παικτης, ας παει...
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 03:38:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δηλαδη τα 300 ειναι λιγα?
Τεσπα αν παρουμε 1,6 απο την Λατσιο συν ποσοστο μεταπωλησης πιστευω ειναι καλα.
Το οτι δεν υπογραφει σημαινει οτι εχει πεσει συρμα στην περιπτωση του.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 11:00:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν είπα ποτέ όχι στον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκούς Κάτσε:

Εργκούς, συνεχώς βγαίνουν στο προσκήνιο δημοσιεύματα για ομάδες του εξωτερικού που φέρονται να ενδιαφέρονται για σένα. Εσύ τι ξέρεις επί του θέματος, ισχύει κάτι από όσα γράφονται;

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τίποτα για όλα αυτά και εγώ απλά διαβάζω αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου, από κάποια ομάδα».

Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα ανέφερε πως αρνήθηκες πρόταση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου σου. Ποια είναι η αλήθεια για την επέκταση της συνεργασίας σου με την ομάδα;

«Δεν ισχύει διότι ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσεις τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, σε ότι αφορά με το συμβόλαιο μου και δεν ξέρω και ποτέ θα ξεκινήσουν αυτές».

Εσύ θες να μείνεις στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια;

«Γιατί όχι; Εδώ μεγάλωσα, εδώ έζησα! Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με ανέδειξε και σίγουρα θέλω να μείνω, Βέβαια, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να τα φέρει η ζωή…»

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν έχει πετύχει κάτι το σημαντικό (π.χ. η κατάκτηση κάποιου τίτλου εκτός από μερικές μεγάλες νίκες, όπως αυτή με την Ντόρτμουντ πρόσφατα. Τι φταίει για αυτό;

«Ναι αυτό είναι μια αλήθεια. Φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς αυτό. Αν το είχαμε κατακτήσει θα ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έρχονται νέοι παίκτες, νέοι προπονητές. Πρέπει να στηριχτεί από όλους, ένα πλάνο».

Γίνεται αρκετός λόγος για την απόδοση της ομάδας φέτος και υπάρχει μία αίσθηση ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Εσύ τι έχεις να πεις για αυτό;

«Έχουμε πολλούς νέους παίκτες φέτος, αλλά και πολλούς τραυματισμούς. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα στα αποδυτήρια και ότι όλοι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Είναι θέμα χρόνου να γίνουμε μία οικογένεια. Όταν νιώθεις έτσι όλα είναι διαφορετικά. Είναι νωρίς ακόμα και έχουμε δύο στόχους στους οποίους είμαστε αφοσιωμένοι. Ο ένας είναι το κύπελλο και ο άλλος η δεύτερη θέση που θα μας οδηγήσει στα Play Off του Champions League. Αν η ομάδα πάρει το κύπελλο θα είναι κάτι φανταστικό. Θα χαρούμε όλοι πάρα πολύ. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε».

Ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής που είχες;

«Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν τους. Ο καθένας είχε να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα και όλοι μου έμαθαν κάτι σημαντικό που με βοήθησε να εξελίξω το παιχνίδι μου».

Ποιον- ποιους παίκτες είχες ως πρότυπο στα πρώτα σου βήματα και ποιοι σου αρέσουν;

«Ως πρότυπο είχα τους Γκαρσία και Βιτόλο ήθελα να παίξω όπως και αυτοί. Όταν όμως αρχίζεις και παίρνεις παιχνίδια στα πόδια σου πάντα θες το κάτι παραπάνω. Έτσι έγινε και με μένα πλέον οι «στόχοι» μου έχουν αλλάξει. Όπως είπα θέλω πάντα να κοιτάω ψηλά. Από παίκτες μου αρέσει ο Πίρλο, oποίος σιγά-σιγά ολοκληρώνει την καριέρα του, αλλά είναι ένας τεράστιος παίκτης. Επίσης στη θέση μου, μου αρέσει πολύ ο Μάρκο Βεράτι της Παρί, αλλά φυσικά ξεχωρίζω και τον Λούκας Μόντριτς. Ωστόσο κοιτάω παίκτες και από άλλες θέσεις εκτός της δικιάς μου και δεν σου κρύβω πως μου αρέσει και ο Μέσι».

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχες πει πως η συμμετοχή στο EURO της Γαλλίας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα (δείτε εδώ). Πλέον ποιος είναι το επόμενο όνειρο-στόχος σου;

«Θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ! Αυτό ήταν το όνειρο μου από το 2005 που ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Πριν προωθηθώ στην πρώτη ομάδα και ήμουν στις ακαδημίες είχα ως όνειρο να παίξω στην ανδρική ομάδα. Όσο περνάνε τα χρόνια και εξελίσσεσαι αλλάζουν και οι στόχοι. Εγώ θέλω πάντα να κοιτάω ψηλά!»

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχεις χρόνο για διακοπές, αφού θα βρίσκεσαι στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για το EURO 2016 ανυπομονείς για την έναρξη της διοργάνωσης;

«Το περιμένω πως και πως αυτό το Euro. Είναι μία τεράστια ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είμαι τυχερός που θα συμμετέχω σε αυτό. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται».

Είσαι τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα που ξέρουμε είναι πολύ λίγα για σένα. Πως διασκεδάζει ο Εργκούς Κάτσε όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο; Τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του;

«Περνάω τον χρόνο μου με τους φίλους μου. Δεν μου αρέσει να κάθομαι σπίτι. Παίζουμε, πάμε σινεμά, πάμε για φαγητό. Είναι καλό να έχεις ανθρώπους με τους οποίους περνάνε καλά γιατί ακόμα και στις δυσκολίες είναι εκεί για σένα και σε στηρίζουν».

Από το εξωτερικό ποιες ομάδες υποστηρίζεις;

«Από την Ισπανία φυσικά την Μπαρτσελόνα. Από την Αγγλία την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την Ιταλία την Μίλαν. Όσον αφορά την Γερμανία δεν έχω κάποια ομάδα που να υποστηρίζω, αλλά μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Μπάγερν».

Θέλεις να στείλεις τις ευχές σου στον κόσμο;

«Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος. Εύχομαι να είναι όμορφες αυτές οι μέρες για όλες. Για το 2016 εύχομαι να πάρουμε κάποιο τίτλο, έτσι ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι!»

onsports.gr

Θα έχουμε επεισόδια μάλλον....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 11:52:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κάτι δεν πάει καλά με τον Κάτσε

Για δεύτερο σερί ματς ο Ιγκόρ Τούντορ έστειλε το… μήνυμα στον Εργκούς Κάτσε, που έχει ζητήσει συνάντηση με τον Φρανκ Αρνεσεν.

Ο Κάτσε αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει να συναντηθεί και να μιλήσει με τον Φρανκ Αρνεσεν, χωρίς όμως ο Δανός αθλητικός διευθυντής να τον έχει δει μέχρι τώρα.

Από την πλευρά του ο Κροάτης προπονητής επιμένει, ότι οι λόγοι του αποκλεισμού είναι καθαρά αγωνιστικοί. Μέχρι ενός σημείου μπορεί να έχει δίκιο.

Ο 23χρονος μέσος με 20 συμμετοχές (17 βασικός) στους 32 φετινούς αγώνες, βρίσκεται αυτό τον καιρό σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου, με προτροπή του ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή μάνατζερ (είχε τον ίδιο με τον Τζανδάρη…), αλλά προφανώς και δεν είναι μόνο το νέο συμβόλαιο και η μη συμφωνία, που ωθεί τον Τούντορ να τον αφήνει εκτός αποστολής

gazzetta.gr

Αν καταλαβαίνω καλά ο κ.Σουντουλίδης, κάνει ..."θέμα" τον αποκλεισμό του Κάτσε από την αποστολή για 2 συνεχόμενα παιχνίδια (λες και απαγορεύεται) αφήνοντας υπονοούμενα μεταξύ και αυτών η μη συμφωνία του συμβολαίου!
Κάνω λάθος?

« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 12:04:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Το παιδι να μην βγαλει ....χαρτζηλικι ρε φιλε? ::)

« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 12:10:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Υπονοείς κάτι?

« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 12:17:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οχι. Ειμαι σαφης! 8)

« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 09:24:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Προφανως ο ΑΡΔ πηρε εντολη- παραγγελια.
Απο ποιον τωρα, ας κανουμε υποθεσεις διαφορες!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 04:25:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τι συμβαίνει στα αλήθεια με Κάτσε…

Ο Έργκους Κάτσε βρίσκεται για τρίτο συνεχόμενο αγώνα εκτός αποστολής, με αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη που… αρέσκονται σε σενάρια και κουτσομπολιά να γράφονται και να ακούγονται πολλά, όμως, είναι εκτός πραγματικότητας.

Η απόφαση του αποκλεισμού του Αλβανού μέσου από τις αποστολές της ομάδας αφορά καθαρά αγωνιστικούς λόγους και τίποτα άλλο. Με λίγα λόγια, η απόφαση του Κροάτη τεχνικού, να μην χρησιμοποιεί τον Κάτσε, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη, αλλά και με τις σχέσεις των δύο.

Ο Τούντορ, βλέποντας τους Τσίμιροτ και Χαρίση να κάνουν ακριβώς αυτά που θέλει στο γήπεδο (να αποφεύγουν τις πολλές επαφές, να είναι πιο γρήγοροι στις κινήσεις τους και να απειλούν περισσότερο την αντίπαλη εστία), εμπιστεύεται αυτούς για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Έργκους Κάτσε, ούτε στο περιθώριο θα μπει, ούτε είναι εκτός πλάνων του Τούντορ. Απλά, ο Κροάτης ζητάει περισσότερα από τον Αλβανό άσο και περιμένει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του «Δικέφαλου».

onsports.gr

Εγώ επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά ε κ.Σουντουλίδη? facepalm

« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 08:02:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ασχετο απο τα υπολοιπα, ο Κατσε γιατι δεν υπογραφει?
Θελει παραπανω λεφτα, διαρκεια συμβολαιου?
Τι ακριβως παιζει, η κανενας μανατζερ του εχει φουσκωσει τα μυαλα οτι θα παρει μεταγραφη και θα....... "απογειωθει"  facepalm facepalm
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!