Εγω ουτε για "διαφανειες" εγραψα, ουτε για το πλεον "αξιοκρατικο πρωταθλημα". ουτε τιποτα απο αυτα...Εγραψα απλως οτι ειναι ανταγωνιστικο και σημειωσα την περιπτωση του γαυρου...Ουτε οτι θα εξαλειφθουν οι αδικιες εγραψα, ουτε οι σχεσεις των παραγοντων θα σταματησουν να υπαρχουν....Και βεβαιως ολα αυτα οφειλονται στην επιμονη του Ιβαν με το VAR και τους ξενους διαιτητες οταν μονο ο γαυρος φωναζε εναντιον τους..Στη λογικη Ιβαν μαλιστα προσχωρησαν τοτε και ο Αλαφουζος και ο Μελ...
Και φυσικα ο γαυρος θα μεταχειριζεται ολα τα θεμικα και αθεμιτα μεσα για να διακριθει...Απο το "οφσαιντ" του Κατσουρανη και τα Δημητροπουλεια οργια με τις 24 (!!!) αγωνιστκες τιμωριας στον Κασαπη και τους πυροβολισμους μεσα το Members Club μεχρι την υποθεση της πολυιδιοκτησιας....Απο το 1997 γινονται αυτα...
Θα σας μεταφερω λοιπον στο μακρυνο 2003 στη Ριζουπολη στο ματς γαυρος -ΠΑΟΚ 4-3 οπου στο πιο δολοφονικο τακλιν μετα απο εκεινο του Ξενιδη στον Τζιοβανι, ο Ζε Ελιας κοντεψε να σταματησει την καριερα του Οκκα..Οταν ζητησε τα ρεστα ο Οκκας απο το διαιτητη , ο διαιτητης (νομιζω ηταν ο Παπαπετρου αλλα μπορει να κανω και λαθος) εδωσε απο μια κιτρινη καρτα και στους δυο...Στο ιδιο ματς ο Καρεμπε εκανε καφαλοκλειδωμα στον Οκκα αλλα δεν εγινε τίποτα και τιμωρήθηκε τελικα με κοκκινη καρτα γιατι λιγο αργοτερα πλακωσε στις κουτουλιες τονΚαφε...Το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι οι 5 αγωνσιτικες εγιναν μολις 1 !!!
Αρα το να δω κοκκινη καρτα και πεναλντι κατα του γαυρου συνιστα μια εστω και μικρη επιτυχια...Φυσικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο και και κατα ποσο ειναι ακριβως το "αντιθετο" απο αυτο που ειδαμε ολοι ...
Κανει πεναλντι , το σφυριζει, τον αποβαλλει , το πιανει ο Τζολακης και καπακι γκολ στην αντεπιθεση απο τον Ελ Αραμπι...Ο γαυρος οταν ειναι να παρει κατι , το παιρνει...Δεν βλεπω πως σχετιζεται το προχθεσινο ματς με διαφορα σεναρια...Ευκαιριες ειχε ο ρουλης και ο Τζολακης τους κρατησε ορθιους...
Οσο δε για τα 5' αντι για 8 λεπτα καθυστερησεων με τον Οφη να το δεχτω...Συμφωνω και με τον Σκεφελντ...Απο κατω εχω ενα βιντεο απο το ματς με την κουλα στο 2-0...Στο 4.50 γινεται ενα χερι στην περιοχη μας...Παρομοιο με το χθεσινο...Οχι τεραστιες αποκλισεις...Ερωτηση ...Θα μπορουσε να το σφυριξει ναι ή όχι ?
Εγω λεω πως θα μπορουσε να το σφυριξει αλλα ευτυχως που δεν το σφυριξε...Εαν ειμασταν στη θεση της κουλας θα φωναζαμε ναι ή οχι ?
You are not allowed to view links.
Register or
Login