Κοινός παρονομαστης ο Λουτσέσκου... Δεν λεω να φυγει.... Οχι δεν είμαι από αυτούς.... Πρέπει όμως να εξελιχθεί να αλλάξει, και επιτέλους να δουλέψει. Να δουλέψει πανω στους νέους παίκτες..... Η περιοδος του έχω 10 έμπειρους και απλά τους τοποθετω κατάλληλα στο γήπεδο τελείωσε... Δουλειά και δημιουργική προπονητικη, αλλιώς κάνουμε μια τρυπα στο νερό
Μία ενδεχόμενη περιληπτική επικεφαλίδα,
ίσως είχε τον τίτλο....
" ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε".
Καλοπροαίρετα βλέπω κάποια δείγματα αλλαγής,
έμφασης στην ασφυκτική πίεση και πρέσινγκ,
αλλά την ίδια στιγμή βλέπω και κινήσεις αντίρροπες, προσκόλλησης στο ξεπερασμένο προ τριετίας ή τετραετίας αγωνιστικό μοτίβο σε κάποιες περιπτώσεις.
Επειδή οι αλλαγές στο ρόστερ είναι όντως τεράστιες,
θα χρειαστεί αναγκαστικά,
να υπομείνουμε στην αρχή,
τη βάσανο της φυσικής και βιολογικής αποκαθήλωσης προσώπων,
γιατί ο πραγματικός αγωνιστικός καθρέφτης που είναι το γήπεδο, είναι αμείλικτος για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, όσο τεράστιος και να υπήρξε στο παρελθόν.
Εύχομαι αυτό να γίνει σταδιακά, όχι εις βάρος της ομάδας και όχι κατά τρόπο τραυματικό και ανεπανόρθωτο....δηλαδή που θα υποθηκεύει το μέλλον της ομάδας ή θα έχει ως αποτέλεσμα να υπολειπόμαστε έναντι ομάδων που δεν θα έπρεπε ούτε να τις βλέπουμε....
γιατί τότε η εσωστρέφεια, η μίρλα, η γκρίνια και η αγανάκτηση θα χτυπήσουν αστρονομικά μεγέθη,
επί δικαίων και αδίκων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λάβουν όλοι υπόψιν τους και να αποφευχθεί οπωσδήποτε.
Εγώ εύχομαι για λίγο τύχη στο ξεκίνημα, μέχρι να μπει το νερό
στ' αυλάκι και μετά όλα θα πάνε καλά.