Από τη στιγμή που μπορούμε να πάρουμε παίκτη από τους ελεύθερους, δεν είναι καθόλου απίθανο, να γίνει κάτι τέτοιο.
Πιστεύω, εκτιμώ, θεωρώ, ότι εάν κάνουμε ακόμα ΜΙΑ μεταγραφή, αυτή θα είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Οι λόγοι ευνόητοι.
Προσωπικά,
εάν ήμουν στη θέση του Ιβάν, αυτό θα έκανα.
Επίσης, παρ'όλο που έχω πολύ μεγάλα παράπονα από τον Λουτσέσκου,τα οποία τα διατυπώνω πολύ συχνά και με όσο το δυνατόν, πιο λεπτομερή ανάλυση και όση περισσότερη αιτιολόγηση μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου,
βρίσκομαι σε ΑΡΝΗΣΗ, να συμμετέχω στο γενικότερο κλίμα εσωστρέφειας και καταστροφολογίας επί παντός επιστητού, κατά παντός υπευθύνου και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Στα 10 χρόνια του Ιβάν στην ομάδα, έχουμε τερματίσει :
1 φορά Πρώτοι
6 φορές δεύτεροι
1 φορά τρίτοι
1 φορά τέταρτοι
1 φορά πέμπτοι
Η τελευταία φορά που τερματίσαμε κάτω από τη δεύτερη θέση, ήταν τη σεζόν 2016-2017, που βγήκαμε τέταρτοι.
Μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ (μετά το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου), θα έχει παιχτεί όλος ο πρώτος γύρος
(13 αγωνιστικές ).
Λογικά, λίγο μετά το Μουντιάλ και πριν το νέο έτος, θα παιχτεί και η 14η αγωνιστική.
Μετά ξεκινάει η χειμερινή περίοδος μεταγραφών....όπου θα έχουν φανεί καλύτερα, τα πραγματικά κενά του ρόστερ, όπως επίσης και που το πάει ο προπονητής μας, με την αξιοποίηση ΟΛΟΥ του διαθέσιμου ρόστερ.
Στάση αναμονής λοιπόν, ούτε αισιοδοξία ούτε απαισιοδοξία και παιχνίδι το παιχνίδι.