Αργα η γρηγορα ολα θα φανουν.
Προσωπικη αποχη οτι θα γινει μια μεταγραφη.
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω teododo.
Μία ακόμα τελευταία μεταγραφή, σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.
@Omerta76
Φίλε, προσωπικά πιστεύω, ότι παρά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, που μας πηγαίνει πίσω σε άλλους τομείς για το μέλλον, σε σχέση με ευρωπαϊκές κληρώσεις κλπ κλπ....
στο οικονομικό σκέλος, θεωρώ ότι έχει γίνει "εξορθολογισμός" του μισθολογικού μπάτζετ και κάποιες επίσης αποχωρήσεις / αποδεσμεύσεις / μεταγραφές έτσι ώστε η χασούρα να μην είναι πολύ μεγάλη ή και καθόλου.
Η σεζόν 2021 - 2022, δεν θεωρώ ότι ενδέχεται όταν βγει ο ισολογισμός, να είναι ελλειμματική και να χρειαστεί πάλι το Δεκέμβριο να βάλει 4-5 εκατομμύρια ο Σαββίδης, σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα δείξει.
Για τη σεζόν που έρχεται 2022-2023, δεν ξέρω. Ούτε θέλω να κάτσω να κάνω λογιστικούς υπολογισμούς. Ούτε θέλω να επαναλάβω τα τραγικά λάθη του Λουτσέσκου, που στοίχισαν τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι.
Εμείς ως οπαδοί, λογικό είναι να θέλουμε πάντα, ενίσχυση της ομάδας.
Αλλά κι εγώ, εάν ήμουν στη θέση του Σαββίδη, έτσι πρόχειρα όπως το βλέπω, ίσως να έπαιρνα μια τελευταία μεταγραφή στο Λουτσέσκου, ίσως για να του κάνω το χατίρι να μη γκρινιάζει ή ίσως γιατί βλέπω ότι βάση του ανταγωνισμού, με μία τελευταία κίνηση, θα δώσω μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.
Από την άλλη όταν γίνεται επένδυση σε Κουαλιάτα και Σοάρες, που ήταν μαζί με Κοτάρσκι και Νάρεϊ, οι κύριες μεταγραφές που στοίχισαν χρήματα, πρέπει η επένδυση στους ποδοσφαιριστές αυτούς, να στηριχτεί.