Άγγελος Αναστασιάδης

Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 68875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Άγγελος Αναστασιάδης (Coach)
« Απάντηση #280 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 06:24:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Να έχουμε διαφορά τον Μάιο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασίαδη στη συνέντευξη Τύπου…

-για την πρώτη θέση στη βαθμολογία:

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, είχαμε σήμερα αγωνιστική πειθαρχία, είχαμε θέληση. Εγώ σας το είχα πει, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά»

-για το παιχνίδι:

«Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Θα ήταν λάθος να χτυπάμε γροθιές στα μαχαίρια. Είχαμε ένα καλό 25λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες φάσεις για γκολ. Ο αντίπαλος έκανε αρκετές πλαγιακοπήσεις, αλλά χωρίς να φτιάξει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα»

-για τον Εργοτέλη:

«Στα χέρια του Δερμιτζάκη ο Εργοτέλης έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν δεν τον λάβεις υπ όψιν σου σοβαρά, μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν μας δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις».

-για τη διαιτησία και λάθη που γίνονται στα άλλα παιχνίδια:

«Οχι, δεν θέλει προσπάθεια. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν τα κάνουν εσύ σαν ομάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να το ξεπεράσεις με την αγωνιστική συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, είναι πρώτο μέλημα δικό μου. Θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται δίπλα, ασχολούμαι μόνο με τον αντίπαλο που έχουμε να παίξουμε την επόμενη αγωνιστική. Οποίος και αν είναι αυτός».

-για τη βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό:

«Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο. Ενα αυτό. Και δεύτερον, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Εγώ το γνωρίζω καλά αυτό και κάνω προσπάθεια να το περάσω στα αποδυτήρια. Εμείς οι μεγαλύτεροι, είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι, τα ξέρουμε αυτά. Ακούμε εύκολα να λέγεται, τι μεγάλος προπονητής είσαι, τι καλός παίκτης είσαι και αυτά κάποια στιγμή γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ως πιο μεγάλος πρέπει να τα σταματάω αυτά. Την ομάδα την έχω αφήσει στην Παναγιά, εάν δεν την άφηνα εκεί θα είχε γίνει κομμάτια».

Προχωρα Αγγελε, μαζι σου ειμαστε!  paokara
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #281 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 06:40:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τεο, το  "Προχωρα Αγγελε" ειναι δικο μου, μην χ#στουμε! :grin1:

ΥΓ. Προχωρα Αγγελε! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #282 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 09:35:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Νομίζω οτι ήταν μεγάλο λάθος να μη γινει ροτεισον με τα Γιάνενα.Ρατς,Μακ,Κλαους ,Σαλπι ήδη "εσκασαν" και σύντομα θα ακολουθήσουν Τζιόλης Κάτσε αν συνεχίσουμε έτσι.Καλές οι 4ρες αλλα μ αυτό το ρόστερ δε μπορείς να τρεχεις ακατάπαυστα μεχρι το 90'.Χρειάζεται να κάνεις και λίγο διαχείρηση .
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #283 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 10:44:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Νομίζω το έχουν κατά νου Κατ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #284 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 11:39:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Μέχρι τώρα δε το δαμε Μοικ.Στα κόκκινα πηγαίναμε.Το θεμα ειναι να προλαβαίνεις παρα να θεραπεύεις.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 11:50:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έχει κάνει καλή προετοιμασία η ομάδα... :)

« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:40:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πρέπει να κερδίσουμε αύριο»

Ο προπονητής του Δικεφάλου αρχικά για το αν έχει καταλήξει σε ενδεκάδα ή αν θα περιμένει μέχρι πριν τη σέντρα του αγώνα: «Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια παιδιά. Έχουν κάποια προβλήματα που θα τα δούμε μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Είμαστε οριακά. Δεν υπάρχεις κανένας λόγος να ρισκάρουμε».

Για το αφιέρωμα της UEFA που "μιλούσε" με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι τον Μάιο να λένε καλύτερα λόγια και να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα».

Για το αν περίμενε ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε αυτήν τη χρονική περίοδο της σεζόν: «Εμείς από την πρώτη μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Αυτό εξαρτάται από πολλά. Από το ποιος θα μπορέσει να ανταποκριθεί τα συνεχόμενα ματς και στις προπονήσεις. Θα μπορούσαν κάποιοι να έχουν βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και τον εαυτό τους. Εμείς κάθε μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο».

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα του ότι θα αγωνιστεί ο Μάριο Γκόμεζ: «Αν δεν παίξει αυτός, θα παίξει κάποιος άλλος. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας».

Για το αν έχουν αλλάξει τα στάνταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σχέση με το ιταλικό: «Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί παντού. όχι μόνο ανάμεσα στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Βλέπετε τι αποτελέσματα έρχονται. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες, ιστορία, αλλά το ποδόσφαιρο παντού είναι το ίδιο. Δεν γίνεται τώρα αυτό. Τα τελευταία 15 χρόνια ανεβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να νικήσουμε και να περάσουμε. Δεν αποφασίζω εγώ γι’ αυτό, άλλος αποφασίζει».

Για το πως αντιμετωπίζει το θέμα της κούρασης:
«Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι κουρασμένη πριν από το παιχνίδι. Έχουμε μια φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να υπάρχει στα παιδιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αντιμετωπίζουμε».

Για το αν είδε το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Σαμπντόρια και τι λάθη έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας και η ιταλική ομάδα έφυγε νικήτρια από την Θεσσαλονίκη: «Η Φιορεντίνα στην Ιταλία δεν πάει καλά. Το αποτέλεσμα με την Σαμπντόρια δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Εμείς θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν ασχοληθούμε με αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε λάθη που έχουμε ξανακάνει και η Φιορεντίνα το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Υπάρχουν κι άλλα που έγιναν, αλλά δεν πρέπει να τα αναλύσουμε εδώ, αλλά μεταξύ μας».

Για το τι σκέφτεται όταν ακούει ότι ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί περισσότερο με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Αυτό το παιχνίδι που έχουμε αύριο. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά. Αυτό είναι το σκεπτικό μου».

Για το αν προσεγγίζει με ιδιαίτερο τρόπο το παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ιταλική ομάδα, όπως το αντιμετωπίζει ο κόσμος της ομάδας: «Είμαστε σε μια κατάσταση έντασης όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που έγινε με τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι χάσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αύριο, θα ανταμειφθεί και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

« Απάντηση #287 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:51:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφωνω, δεν υπαρχει λογος να ρισκαρουμε σε παικτες!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #288 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 12:57:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #289 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 01:50:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
«Και τώρα ο Παναθηναϊκός»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του, στον βαθμό που πήρε από την Φιορεντίνα, αλλά και στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. 

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους «βιόλα» στο «Αρτέμιο Φράνκι»:

Για τον αγώνα:
«Στο πρώτο μέρος μας γλίτωσε η Παναγιά. Κάναμε αρκετά λάθη. Στο δεύτερο αλλάξαμε την εικόνα και δεν κινδυνεύσαμε ουσιαστικά από τη Φιορεντίνα. Δεν ξέρω αν το γκολ του Κλάους είναι καθαρό, νομίζω ότι είναι. Οταν κάναμε το γκολ και μετά ήμουν σίγουρος ότι θα το παίρναμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη που απαγορεύονται σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Δεν ξέρω που θα μας πάει, αλλά το γεγονός ότι ακόμη μας κρατάει ζωντανούς είναι θετικό, κρατάω τη μαχητικότητα των παιδιών».

Για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι πολλά τα θετικά και πολλά τα αρνητικά. Ποτέ δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα ή στην καλή εμφάνιση, πάντα κοιτάμε να διορθώσουμε τα αρνητικά. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να ηρεμήσουμε για δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής. Η προσπάθεια πάντα θα γίνεται για να βελτιωνόμαστε. Αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν και τώρα πρέπει να κρατηθούμε στην κορυφή. Αυτό είναι το πρώτο μέλημά μου και των παιδιών».

Για το σχόλιο του Μοντέλα ότι ο ΠΑΟΚ έχει προσωπικότητα και νοοτροπία:
«Δεν έκανα τίποτα ακόμη».

Για την αλλαγή τακτικής στο δεύτερο μέρος:
«Από τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του πρώτου μέρους αλλάξαμε την τακτική. Τα συστήματα τα κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε εργαστεί σε ό,τι σύστημα υπάρχει στον κόσμο. Το θέμα είναι το κατά πόσο τα παιδιά είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συστημάτων και των αντιπάλων. Υπάρχουν καλοί αντίπαλοι ποδοσφαιριστές που καταλαβαίνουν τι θέλεις  να κάνεις. Οι παίκτες κάνουν τα συστήματα να είναι καλά ή όχι».

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4