Οι μεταγραφές σαφώς έγιναν ΚΑΙ με τη σύμφωνη γνώμη Λουτσέσκου.
Αυτό μάλλον το ξεχνάνε, όσοι ΑΡΔ θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον του Μπότο για να τον καταστήσουν "εξιλαστήριο θύμα" σε οποιαδήποτε απευκταία μελλοντική αναποδιά / γκέλα / αποτυχία.
Από εκεί και πέρα, δεν περιμένω ο Λουτσέσκου να έχει φιλικές σχέσεις με τον Μπότο, γιατί όπως πάρα πολύ σωστά προαναφέρθηκε, πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι για να είναι κολλητοί.
Η μεταξύ τους σχέση είναι επαγγελματική.
Και ως επαγγελματική που είναι, ΠΡΕΠΕΙ για το καλό της ομάδας να είναι ΚΑΛΗ, ακόμα και εάν υπάρχουν μεγάλες έως τεράστιες διαφορές ποδοσφαιρικής κουλτούρας, αντίληψης και νοοτροπίας μεταξύ τους.
Για να είναι καλή μια επαγγελματική σχέση, πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και ενίοτε συμβιβασμός.
Η ένστασή μου είναι στις αλλαγές θέσεων των ποδοσφαιριστών που κάνει ο Λουτσέσκου. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, αλλά έχω την αίσθηση, ότι χωρίς να το θέλει, ακυρώνει με αυτό τον τρόπο, εκ των πραγμάτων, κάποιες εκ των μεταγραφών / επιλογών του Μπότο.
Θα αποφύγω να αναφερθώ στα παράπονα / γκρίνια του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές, που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στη συνέντευξη τύπου, πριν το πρώτο ματς με τη Λέφσκι, γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω εάν είχαν αποδέκτη τον Μποτο ή την Διοίκηση ή και τους δύο.