Περιμενα να δω απο εχθες εαν καποιο site του ΠΑΟΚ θα το εχει ανεβασει...Τίποτα...Το εχω διαβασει απο εχθες...Σας το παραθετω...Αυτοι που τα γραφουν ειναι απο οικονομικo-επενδυτικo site...Εννίοτε γράφει και δυο-τρια πολιτικά σχολια στην αρχη αλλα είναι κυρίως οικονομικη στηλη και ασχολειται με το χρηματιστηριο, με επενδυσεις κλπ...Το παρακάτω το εντασσει στα οικονομικα..Σε οτι ειχε γραψει για εκλογες και τα συναφη ειχε πεσει μεσα ...Παλαιοτερα ειχε γραψει για το ΠΔ για το γηπεδο της Τουμπας και παλι ειχε πεσει μεσα στην ημερομηνια...
Λοιπόν, όποιος σας πει ότι το Μέγαρο Μαξίμου τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές δεν ενδιαφέρεται για θέματα που αφορούν ευαίσθητες ή διακεκαυμένες ζώνες -όπως η τύχη του ΠΑΟΚ, ας πούμε- δεν έχει καλή πληροφόρηση. Η πηγή μου λοιπόν με διαβεβαιώνει ότι η δημοφιλής ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με τη μόνιμη απουσία του ιδιοκτήτη της, Ιβάν Σαββίδη, από την Ελλάδα, αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση. Αν είναι ο ΠΑΟΚ καλά, είναι και η Θεσσαλονίκη καλά, αλλά εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Σαββίδη το επόμενο διάστημα. Το λιμάνι θα βρει τον δρόμο του αν χρειαστεί, όπως και οι υπόλοιπες επενδύσεις, με τον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε», είπε η πηγή μου. Ποιος είναι η λύση; Αν «ψηθεί» ένας είναι, πάμπλουτος (περί τα 3 δισ. ευρώ περιουσία αποτιμά το Forbes) και τρελός ΠΑΟΚτζής ο Τέλης Μυστακίδης, άνθρωπος με επίπεδο, έχει τελειώσει το LSE, κάτοικος Zug Ελβετίας, έβγαλε τα πρώτα χοντρά λεφτά από την πώληση του 3% της Glencore, μιας από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εμπορίου μετάλλων. Ο Τέλης είναι η ιδανική λύση, αρκεί να πειστεί και η οικογένειά του να μπλέξει με την μπάλα στην Ελλάδα και, φυσικά, να πουλήσει ο Ιβάν να τελειώνουμε», μου είπε καλή πηγή που ασχολείται με το θέμα. Ιδωμεν…
Υ.Γ. Η μεγαλυτερη τροχοπεδη αυτη τη στιγμη ειναι -δυστυχως λογω του προβληματος του- ο Ιβαν...Απο εκει ξεκινανε ολα οσα βλεπουμε...