Με λίγα λόγια φίλε.
Αν οι Αμερικανοί θέλουν και έχουν συμφέροντα, σαφώς και θα γίνει.
Νομίζω έχει σουίτα στην Τούμπα.
Από την άλλη και εγώ αν ήμουν ο Μυστακίδης, δεν θα το έπαιρνα το μπάσκετ.
Τι να το κάνω, ελάχιστοι ασχολούνται...αλλά ο Σαββίδης ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ...
Οι "φίλοι μας" εκ της εσπερίας και δεν αναφέρομαι μόνο στους υπερατλαντικούς, αλλά και στους εδώ, τους Ευρωπαίους, θέλουν να γίνεται η δουλειά τους, χωρίς όμως να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Ο Σαββίδης ΔΕΝ πουλάει και αυτό είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό σε "φίλους και εχθρούς".
Αλλά χωρίς να αναφερθώ σε λιμάνια και σε άλλες επενδύσεις....ποιός είναι αυτός ο οποίος θα χώσει 200 εκατομμύρια ευρώ, για να αγοράσει τον ΠΑΟΚ τώρα, χωρίς το γήπεδο;
Γιατί αν βάλεις και την υπεραξία της ομάδας, που θα φέρει το γήπεδο, το κόστος κτήσης του μετοχολογίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να υπολογίσω, ότι θα μπορεί να είναι κάτω από 300 εκατομμύρια.
Τη στιγμή που πριν λίγα χρόνια, ο σε "ομηρία" ΠΑΟΚ, δεν είχε να δώσει ούτε 10 ψωροεκατομμυριάκια για ένα τσάι στη ΔΟΥ, για να μην αρχίσει τουρνέ στην επαρχία.
Τώρα που ο ΠΑΟΚ του Ιβάν είναι υγιέστατος, βρεθήκαν και εμφανίστηκαν και θα εμφανιστούν και άλλοι διάφοροι.
Ο κύριος Τέλης Μυστακίδης, πού ήταν πριν 10 χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Ρωτάω καλοπροαίρετα.
Μήπως θα έμπαιναν κάποιοι να πάρουν τον ΠΑΟΚ, καθαρό από χρέη, μετά από μια ολιγοετή τουρνέ στην επαρχία, όπως έγινε και με άλλες ομάδες ;
Όμως ο ΠΟΝΤΙΟΣ έβαλε το χέρι στην τσέπη και κράτησε ψηλά και την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ.
Οι λοιποί που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, αλλά χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη ή στην καλύτερη να πληρώνουν με κρατικά λεφτά, που προέρχονται από τους "κακομοίρογλου" τους φορολογουμένους, θα πρέπει να πλένουν το στόμα τους, όταν αναφέρονται στον Σαββίδη.
Σαφώς και ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ.
Παρά την (παρούσα) συγκυρία.
Τους γράφει στα @@ του.
Και στο τέλος, οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν, πιστεύω ότι θα τον δικαιώσουν, πάνω σε πάρα πολλά θέματα.