Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 11:00:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Κάθε εβδομάδα που περνά γινόμαστε καλύτεροι"

Στην ομάδα του και στους συμπαίκτες του αφιέρωσε ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς τη διάκριση του MVP της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.

«Δεν ξέρω πως προκύπτει αυτή η διάκριση αλλά ξέρω πως χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν τα κατάφερνα να κερδίσω αυτό το έπαθλο. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε στο ματς. Ήταν ομαδική προσπάθεια για να ανατρέψουμε τον δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό».

Φοβήθηκες όταν το σκορ έγινε 2-0 ότι θα χάσετε ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι;
«Όχι σε καμία περίπτωση. Στο βόλεϊ κάθε σετ ξεκινά από το 0-0 και μέχρι να γράψει το ταμπλό 3-0 κανένα ματς δεν τελειώσει. Έχω βρεθεί πολλές φορές σε ανάλογη ή και σε χειρότερη θέση με την ομάδα μου να χάνει με 2-0 σετ και να είναι πίσω με 3-4 πόντους στο τρίτο σετ, όμως στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήταν ακριβώς αυτό που έγινε την προηγούμενη αγωνιστική με εμάς και τον Ολυμπιακό. Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ. Στο πρώτο σετ είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούμε αλλά στο δεύτερο ο Εθνικός μας διέλυσε. Ήταν σχεδόν τέλειος σε όλους τους τομείς, χωρίς λάθη και άσκησε τρομερή πίεση πάνω μας. Το θετικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 και ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το δεύτερο σετ βρήκαμε τη δύναμη, όχι μόνο την αγωνιστική αλλά και ψυχική για να αντιδράσουμε και να πάρουμε το ματς. Ακόμα και στο τέταρτο σετ κινδυνέψαμε με τα σερβίς του Τσουκ. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Είναι πραγματικά δύσκολο να παίζεις μέσα στην Αλεξανδρούπολη γιατί το γήπεδο είναι πολύ μικρό -οικογενειακό και δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας γήπεδο».

Ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός θα είναι οι βασικοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού;
«Αυτή τη στιγμή οι αυτές οι τρεις ομάδες ξεχωρίζουν. Δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και πιο κάτω και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Περιμένω ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην διεκδίκηση των στόχων. Αποκλειστήκαμε από το Λιγκ Καπ αλλά είμαστε εντός στόχων και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Αυτή η ανατροπή ήταν μία απόδειξη των ικανοτήτων που έχει η ομάδα σου φέτος και μια επιβεβαίωση ότι θα διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους;
«Νομίζω πως ναι ήταν μια επιβεβαίωση των όσων μπορεί να πετύχει ο φετινός ΠΑΟΚ, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τίτλους. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με το ταλέντο, έχουμε μια καταπληκτική συνεργασία με το προπονητικό τιμ και κάθε εβδομάδα που περνά γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμη όμως η ομάδα φτιάχνεται και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του».

Πόσο διαφορετικό είναι πλέον το Ελληνικό πρωτάθλημα συγκρινόμενο με την προηγούμενη θητεία σου στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας όταν είχες φορέσει τη φανέλα της ΕΑ Πατρών;
«Υπάρχουν σημαντικές διαφορές... Τότε υπήρχαν σπουδαίοι ξένοι στα ρόστερ των ομάδων, τα μπάτζετ ήταν διαφορετικά, αλλά νομίζω ότι την τελευταία διετία το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι να ανεβαίνει επίπεδο. Γα μένα πάντως είναι πάντα πολύ όμορφο να βρίσκεσαι στην Ελλάδα και περνάμε υπέροχα με την οικογένεια μου στην Θεσσαλονίκη».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ :
«Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το ματς με την ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες το προπονητικό τιμ θα μας παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να την αντιμετωπίσουμε».

Μαζι με Γκομεζ, σηκωνουν ολο τον ΠΑΟΚ στις πλατες τους.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 06:54:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ»

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στον τίτλο, αλλά και στο ισχυρό κίνητρο που έχει για να το καταφέρει στάθηκε ο Ερνάντο Γκόμεζ σε συνέντευξη που έδωσε στο Novasports.

Ο διαγώνιος του «Δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και στη ζωή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Όταν ξεκίνησε η χρονιά όλοι μας περίμεναν να πάμε ψηλά λόγω της μεταγραφικής ενίσχυσης που είχε γίνει στο τμήμα. Κάναμε καλή αρχή, θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και ότι βγει».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν κρατήσαμε το υψηλό επίπεδο μας σε όλο το ματς και για αυτό χάσαμε. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτό συνέβη σε μας στην Πυλαία, αυτό συνέβη στον Εθνικό στο ματς με εμάς. Αυτά πρέπει να τα περιμένουμε μέσα στην χρονιά. Καθημερινά επειδή έχουμε και νεαρούς παίκτες θα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε».

Γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα και με ποιους μίλησε πριν αποφασίσει: «Η πρώτη μου χώρα μετά την Βενεζουέλα ήταν η Ελλάδα. Ήρθα στον Ολυμπιακό όπου έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Γενικά στην Ελλάδα ήταν όμορφα. Και στον Παναθηναϊκό ήταν επίσης υπέροχα. Γνώρισα μεγάλους αθλητές όπως ο Κουρνέτας με τον οποίο μίλησα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Πέρασα δύσκολες στιγμές με τραυματισμό και ήταν σωστή επιλογή για μένα να έρθω. Η Ελλάδα είναι χώρα με πολιτισμό και κουλτούρα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο, θεωρούμε πως έχουμε την ευκαιρία να παραμείνουμε ψηλά, διαθέτουμε το απαραίτητο δυναμικό για να το πράξουμε. Βέβαια δεν είναι εύκολο, ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, ο Εθνικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι αυτό φαίνεται από τ' αποτελέσματά του στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι πολύ μεγάλο και δύσκολο το πρωτάθλημα για να πω από τώρα ότι θα πάρουμε σίγουρα τον τίτλο. Όμως έχουμε τους παίκτες και την αυτοπεποίθηση για να το πετύχουμε. Είναι λογικό να έχουμε στόχο τον τίτλο αλλά είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αλλιώς είδατε τι έγινε στον αγώνα με τον Άρη για το Λιγκ Καπ».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό και την απόδοσή του: «Στα πρώτα δύο σετ ήταν πολύ δύσκολα για μας και για μένα προσωπικά. Το μπλοκ του Εθνικού ήταν καταπληκτικό. Είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα κι εγώ στον εαυτό μου, ανέβηκα και έτσι έγινε η ανατροπή».

Για την ηλικία του: «Είναι δύσκολο να κρατηθώ όπως ήμουν παλιά. Είμαι πλέον 32 ετών. Ήρθα 18 χρονών στον Ολυμπιακό και έφυγα στα 22 μου. Μεγάλωσα, έκανα οικογένεια αλλά γενικά δεν άλλαξα πολύ».

Πως βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα επτά χρόνια μετά: «Είναι λίγο χαμηλότερο το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά πιο ισορροπημένο. Βέβαια όταν πρωταγωνιστούσαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είχαν άλλα μπάτζετ και άλλους παίκτες. Όμως θα έλεγα ότι είναι πιο ανταγωνιστικό και περισσότερες ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που συνεχίζουν αλλά και πολλοί που έχουν γίνει προπονητές πλέον. Τους βλέπω και καταλαβαίνω ότι μεγάλωσα, αλλά από την άλλη αισθάνομαι κι ωραία».

Για τον Καλμαζίδη: «Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ακόμη καλύτερος ως προπονητής. Πολύ σπουδαία προσωπικότητα. Τον γνώριζα πολύ καλά όταν έπαιζε. Είχε καλά στοιχεία αλλά δεν ήξερα αν θα ήθελε να γίνει προπονητής».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος έχει μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Ίσως όχι τόσο μεγάλη στο βόλεϊ. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να είναι κοντά για να μας οδηγήσουν ως τον τίτλο. Όλοι μαζί για να φτάσουμε στην επιτυχία».

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 07:45:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Κίνηση αγάπης από ΠΑΟΚ και ΜΕΝΤ

Αγάπη και αλληλεγγύη «μοίρασαν» ο ΠΑΟΚ και η ΜΕΝΤ που συμμετείχαν σε τουρνουά για την οικονομική ενίσχυση της 4χρονης Ιωάννας, που χρειάζεται άμεσα επέμβαση καρδιάς.

Το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΟ Μουδανιών έγινε στο γυμναστήριο της περιοχής, με 400 περίπου άτομα να στηρίζουν την σημαντική πρωτοβουλία, ενώ οι παίκτες του «δικέφαλου του βορρά» συγκέντρωσαν ένα ποσό που έδωσαν στους διοργανωτές μετά το τέλος των ματς.

Αγωνιστικά,ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα σετ κόντρα στην ομάδα των Μουδανιών, ενώ αναμετρήθηκε για δύο σετ κόντρα στη ΜΕΝΤ. Για το τέλος, η ομάδα της Τούμπας έπαιξε κόντρα στους διοργανωτές. Φυσικά, δεν κρατήθηκε σκορ, αφού ο σκοπός ήταν οι τρεις ομάδες να σκορπίσουν χαμόγελα και αισιοδοξία.

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας είχε να πει: «Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία και της διοίκησης των Μουδανιών αλλά και των διοικήσεων του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ που συνέβαλλαν για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά.

Όλοι οι αθλητές πολύ ευχάριστα συμμετείχαμε σε αυτή την εκδήλωση που έγινε για καλό σκοπό. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο για να δει ομάδες υψηλού επιπέδου αλλά και να βοηθήσει την μικρή Ιωάννα.

Μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις για αυτό το σκοπό και φυσικά όλοι ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά το μικρό κοριτσάκι».

Συγκινημένος ο πρόεδρος του ΠΟ Μουδανιών Βασίλης Κουβράκης τόνισε: «Θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ που αποδέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα μας και συνέβαλλαν στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Είναι η συνέχεια της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει στην τοπική κοινωνία των Μουδανιών για την εύρεση των χρημάτων που χρειάζονται για την εγχείρηση της μικρής Ιωάννας. Από την πλευρά μας είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί το τουρνουά ήταν πολύ πετυχημένο. Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε από νωρίς στα Μουδανιά το γήπεδο γέμισε από μικρά παιδιά. Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και καταφέραμε ένα μαζέψουμε ένα σημαντικό ποσό για την οικογένεια της μικρής Ιωάννας. Έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις το επόμενο δεκαήμερο και ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα».

Μικρα παιδακια να βοηθησουμε ρε γμτ, μπορουμε!

« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 09:54:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Κορυφαίος ο Σαφράνοβιτς

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς αναδείχτηκε αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σαφράνοβιτς αναδεικνύεται MVP στο εφετινό πρωτάθλημα μετά την 6η αγωνιστική.

O Aλεξάντερ Σαφράνοβιτς βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Α.Ο.Κηφισιάς με 3-0 σετ.  Ο 31χρονος ακραίος πήρε 12 πόντους (11/17 τελειωμένες επιθέσεις) ενώ είχε 67% υποδοχή και 83% τέλειες.

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς έμεινε έκπληκτος από τη διάκριση του MVP στην 10η αγωνιστική και είπε πως θα μοιραστεί τον τίτλο με τον Βασίλη Κουρνέτα και τον Ερνάντο Γκόμεζ που έκαναν πολύ δουλειά στον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.

«Νιώθω έκπληκτος από το ευχάριστο νέο. Αυτό το βραβείο θα έπρεπε να το κερδίσει ο Κουρνέτας ή ο Γκόμεζ που επίσης έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι. Γενικά όλη η ομάδα έκανε φοβερή εμφάνιση με την Κηφισιά και για το λόγο αυτό θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη διάκριση με όλη την ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο με ιδιαίτερα απαιτητικό αντίπαλο. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεν κάνουμε εύκολα λάθη και όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερο βόλεϊ γιατί γνωριζόμαστε καλύτερα και υπάρχουν μεγαλύτεροι αυτοματισμοί».

Ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά τίτλου;

«Ο ΠΑΟΚ είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και όλοι βλέπουν πως στα περισσότερα ματς παίζουμε στα όρια μας. Είναι θετικό πως με το τέλος του Α΄ γύρου είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Η σύζυγος σου έμεινε στο Ισραήλ και όπως είπε θα θυμάται αυτά τα Χριστούγεννα...

«Κάποιες καταστάσεις τα έφεραν έτσι ΄και πέρασα μόνος μου αυτές τις μέρες. Μου έλειψε η οικογένεια μου αλλά είμαι χαρούμενος που στον ΠΑΟΚ υπάρχει καλό κλίμα. Ήμουν μεταξύ καλών φίλων. Κάποιες καταστάσεις δε μας επέτρεψαν να είμαι με την οικογένεια μου αλλά ένας επαγγελματίας πρέπει να τα αντιμετωπίζει όλα θετικά».

Η ευχή σου για το 2015;

«Υγεία σε όλους τους αθλητές και καλύτερες μέρες. Εύχομαι να δω περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως βλέπουν την προσπάθεια μας και την αξιολογούν θετικά. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν όπως έκαναν και με τον Ολυμπιακό».

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΑΦΡΑΝΟΒΙΤΣ

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς είναι γεννημένος 2 Απριλίου 1983 στο Ισραήλ. Αγωνίζεται ακραίος κι έχει ύψος 1.94.

2013-2014 Ναντ (Γαλλία)

2011-2013 Ουντερχάκινγκ (Γερμανία)

2010-2011 Μπούντβα (Μαυροβούνιο)

2008-2010 Μονπελιέ (Γαλλία)

2007-2008 Μποβέ (Γαλλία)

2006-2007 Μαριουπόλ (Ουκρανία)

2005-2006 ΕΑ Πατρών (Ελλάδα)

2004-2005 Φριντρισχάφεν (Γερμανία)

ALL STAR TEAM THΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

MVP: Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ΠΑΟΚ)

Καλύτερος Πασαδόρος: Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Καλύτερος Διαγώνιος: Ερνάντο Γκόμεζ (ΠΑΟΚ)

Καλύτεροι Ακραίοι: Αντρέι Ντιάτσκοφ (Ολυμπιακός) - Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ΠΑΟΚ)

Καλύτεροι Κεντρικοί: Κάσσανδρος Στίγγας (Ά.Σ.Αρης) - Τζορτζ Παπαδόπουλος (Παμβοχαϊκός)

Λίμπερο: Γιώργος Κνάπεκ (ΜΕΝΤ)

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΠΑΟΚ (Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς) – Α.Ο.Κηφισιάς (Ζόραν Γιοβάνοβιτς)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μπόζινταρ Τσουκ) – Παναθηναϊκός (Μπράιαν Κουκ)

ΑΕΚ (Τσέντομιρ Ιλιτς) – Παμβοχαϊκός (Τζορτζ Παπαδόπουλος)

Άρης (Γιάννης Κυριακίδης) – Γ.Σ.Λαμία (Ούγκο Γκιμαράες)

ΜΕΝΤ (Ζένια Γκόρτσανιουκ) – Α.Ο.Ορεστιάδας (Ράιαν Σκοτ Τόμσον)

Ολυμπιακός (Αντρί Ντιάτσκοφ) – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Τόμισλαβ Ντόκιτς)

Οι MVP του πρωταθλήματος Volleyleague 2014-15

1η αγωνιστική: Κώστας Προύσαλης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2η αγωνιστική: Γιώργος Παπάζογλου (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

3η αγωνιστική: Ερνάντο Γκόμεζ (Π.Α.Ο.Κ.)

4η αγωνιστική: Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός)

5η αγωνιστική: Αντρί Ντιάτσκοφ (Ολυμπιακός)

6η αγωνιστική: Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (Π.Α.Ο.Κ.)

7η αγωνιστική: Ματέο Πάρις (Μ.Ε.Ν.Τ.)

8η αγωνιστική: Χρήστος Παπαδόπουλος (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

9η αγωνιστική: Αντρί Ντιάτσκοφ (Ολυμπιακός)

10η αγωνιστική: Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (Π.Α.Ο.Κ.)

Μαζι με Γκομεζ, ολος ο ΠΑΟΚ!  8)

« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 07:53:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Επιτυχία με Χιμένες για τον ΠΑΟΚ

Ο Χαβιέρ Ερνέστο Χιμένες Σκουλ είναι ο νέος ξένος του ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος Κουβανός διεθνής, μέλος της εθνικής που μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα ενισχύσει τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος της περιόδου και μαζί την προσπάθειά του να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χιμένες στην ελληνική ομάδα ήταν απαραίτητη η έγκριση της κουβανικής κυβέρνησης. Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και κάλυψε τις απαιτήσεις αυτής, αποκτώντας έναν παίκτη που ο Γιάννης Καλμαζίδης ελπίζει ότι θα προσφέρει πολλά.

Ο Κουβανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα μετά το παιχνίδι με το Φοίνικα.

contra.gr

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!! smilepaok

« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 08:12:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μετά από τρεις μήνες αναμονής και διαρκούς αναζήτησης ο ΠΑΟΚ βρίσκει στο πρόσωπο του διεθνή Κουβανού Χαβιέ Ερνέστο Χιμένεζ (16/11/1989, ύψος 1.98) τον αντικαταστάτη του Αμερικανού Μπραντ Λόουσον.

Είναι η πρώτη φορά που Κουβανός αθλητής αφήνει νομότυπα την πατρίδά του για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και αυτό επετεύχθη ύστερα από τις προσπάθειες του προέδρου του ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου και των συνεργατών του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ εξαιτίας και της ιδιαιτερότητας που υπήρχε έως  τώρα στην μετακίνηση των Κουβανών αθλητών σε συλλόγους του εξωτερικού.  Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο που φέρνει νομότυπα εν ενεργεία διεθνή αθλητή της Κούβας στην Ελλάδα. O 25χρονος αθλητής (1.98μ) που αποτελεί το μέλλον του Κουβανικού βόλεϊ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κούβας και αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Πολωνίας. Πρόκειται για έναν αθλητή -κόσμημα-  με εξαιρετικά σωματικά και τεχνικά χαρίσματα που θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κουβανός Javier Jimenez θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» με τις ευλογίες της χώρας του , αφού είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αθλητής από την Κούβα παίρνει μεταγραφή σε ξένο σύλλογο νομότυπα, με έγκριση από το Υπουργείο Αθλητισμού και της Ολυμπιακής Επιτροπής της Κούβας. Κάτι που επιτεύχθηκε χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες όταν  παλαίμαχος διεθνής διαιτητής και νυν μάνατζερ  παικτών Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια ενημέρωσε τη διοίκηση του ΤΑΠ για την πρόθεση των Κουβανών να επιτρέψουν στους διεθνείς αθλητές να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού , εάν και εφόσον αυτές  θα πληρούσαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και έστειλε ένα πλήρες φάκελο στην Κουβανική Ομοσπονδία , η οποία αναγνωρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και με σύγχρονες εγκαταστάσεις , άναψε το πράσινο φως για περεταίρω συζητήσεις. Κάτω από άκρα μυστικότητα η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έστειλε στις 17 Δεκεμβρίου τον κ. Μαργαρίτη στη Κούβα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του αθλητή.  Εξουσιοδοτώντας τον ΠΑΟΚ και έχοντας τη βοήθεια του κ. Guillermo Paredes , ο παίκτης υπέγραψε στην Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού το πρώτο του συμβόλαιο. 

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξαν οι καλές σχέσεις που είχε η χώρα μας με την Κούβα αφού κατά το παρελθόν η Ελλάδα έχει φιλοξενήσει την Εθνική της  ομάδα της. Ο Javier Ernesto Scull Jimenez αναμένεται τη Δευτέρα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη».

novasports.gr

Μπραβο για την κινηση.! Μιλαμε για παικτη παγκοσμιο βεληνεκους!

« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 09:33:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ήρθα για τον τίτλο"

Απόλυτα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα αλλά και για τους στόχους της εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Κουβανός Χιμένεζ. Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Κονσταντίν Ανδρέου αλλά και η υπεύθυνη γραφείου τύπου Τάνια Δήμου. "Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα και ξέρω ότι ήρθα για να πάρω τον τίτλο" είπε στον συνάδελφο Ευγένιο Δαδαλιάρα που κάλυψε για λογαριασμό των καναλιών Novasports την άφιξη του νέου σταρ του "δικεφάλου" στην Θεσσαλονίκη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ίδια ομάδα με τον Γκόμεζ" πρόσθεσε ο δίμετρος Κουβανός που επιβεβαίωσε το νομότυπο της μετακίνησής του από την πατρίδά του κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Ο Χιμένεζ φωτογραφήθηκε με κασκόλ του ΠΑΟΚ και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί μετά το μεγάλο ταξίδι του. Την Τρίτη θα γνωρίσει από κοντά το νέο του γήπεδο ενώ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου στο "Παλατάκι".

novasports.gr

Δυναμώνουμε αρκετά με την προσθήκη του! smilepaok

« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 13, 2015, 09:49:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν ξερω τιποτα απο βολλευ αλλα διαβαζοντας το βιογραφικο καταληγεις οτι προκειται για πολυ ικανο παικτη! :)

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 09:11:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ απευθύνει το "ασπρόμαυρο" ΤΑΑ ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία, ματς στο οποίο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χαβιέρ Χιμένες.

Η ανακοίνωση:

"Την Δευτέρα 19/1 και ώρα 19:00 ο ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague υποδέχεται τη Λαμία στο PAOK Sports Arena.Εκεί θα κάνει το ντεμπούτο του ο νέος παίκτης της ομάδας μας , ο διεθνής Κουβανός ακραίος, Χαβιέρ Χιμένες , που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ και μία από τις σπουδαιότερος στο ελληνικό βόλεϊ.

Όμως εσύ φίλε του ΠΑΟΚ παραμένεις ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας, που σε χρειάζεται στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου που όλοι ονειρευόμαστε.
Ο Χιμένες και οι άλλοι σπουδαίοι αθλητές της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη σας περιμένουν και σας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμα νίκη.

Γενική είσοδος 5 ευρώ".

« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 11:59:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
5 ΕΥΡΩ!!!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!! smilepaok