Θανάσης Χατζόπουλος (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)

Αποστολέας Θέμα: Θανάσης Χατζόπουλος (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)  (Αναγνώστηκε 2629 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Θανάσης Χατζόπουλος (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 23, 2022, 05:03:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Επαναπαυτηκε ο κοσμος.
Πιστεψαν οτι βρηκαμε καποιον που θα σπρωχνει χρημα συνεχεια.
Που ειναι τα διαρκειας?
Ποσα ειχαμε φετος για να βοηθησουμε?
Τα εχουμε γραψει 1 μυριο φορες.
ΚΡΙΜΑ  :(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 23, 2022, 06:48:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Με 1300 διαρκειας τι περιμεναν μερικοι, να παρουμε το Πρωταθλημα?
Οσο βλεπω την δληωση του για.......6000 κοσμο στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ με το Περιστερι  ::)
Τι να πεις, καταδικασμενη αυτη η ομαδα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 01, 2022, 08:16:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αγαπητοί συνοπαδοί, είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και αγανακτισμένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα. Μια χρονιά που ξεκίνησε στραβά, με ένα σωρό προβλήματα και πήγε άνω κάτω όλο τον προγραμματισμό του αγωνιστικού τμήματος, συνεχίζει ακόμη και τώρα στο τέλος τα άσχημα και στενάχωρα αποτελέσματα.

Βγαίνουμε εκτός στόχων αυτονόητων για το μέγεθος του ΠΑΟΚ και οι αιτίες είναι πολλές. Μάλλον κάποιοι στην ομάδα δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται και δεν τους αξίζει να είναι σε ένα εργασιακό περιβάλλον πρότυπο και οικογενειακό.

Η επιβολή προστίμου σε όλο το αγωνιστικό τμήμα είναι επιβεβλημένη.

Πρέπει να αντιληφθούν ότι η προσπάθεια που κάνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου να εξυγιάνουμε το τμήμα, πρέπει να έχει και το ανάλογο αντίκρισμα στο αγωνιστικό.

Θα πρέπει το καλοκαίρι να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και να δουλέψουμε πολύ πιο προσεκτικά για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Ζητώ συγνώμη, εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου από τον κόσμο μας για την φετινή αποτυχημένη αγωνιστικά χρονιά.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε και εμείς οπαδοί σαν εσάς και μόνο όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το τμήμα ζωντανό.

ΥΓ. Όσοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε ποτέ η ομάδα μας να εξευτελιστεί, για να ρυθμίσει την πορεία άλλης ομάδας είναι βαθιά νυχτωμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση όσο εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε στο τιμόνι αυτού του τμήματος αυτό να συμβεί.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Αθανάσιος Χατζόπουλος
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 01, 2022, 08:20:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Βγήκε μπροστά γιατί έτσι πρέπει....

« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 02, 2022, 08:28:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αντιδράσεις για το πρόστιμο

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων τους στο άκουσμα της επιβολής προστίμου για την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας.

Οι αθλητές, αλλά και οι εκπρόσωποι τους έλεγαν ότι δεν προβλέπεται πρόστιμο γιατί δεν έκαναν κάτι και δεν έχει γίνει... σύμβαση με τις νίκες. Όλα τα παιχνίδια κερδίζονται και όλα χάνονται. Γι’ αυτό και εκτιμάται πως αυτό το πρόστιμο δεν μπορεί να εφαρμοστεί αν οι παίκτες προσφύγουν στη FIBA.

Αυτά τα ζητήματα έχουν ξεκαθαριστεί και τα μοναδικά πρόστιμα που παραμένουν σε εφαρμογή είναι εκείνα που έχουν να κάνουν με πειθαρχικά παραπτώματα και εσωτερικό κανονισμό.

Φαπες που θελουν!  >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 03, 2022, 07:39:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μ@λκιες....

« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 01, 2022, 02:34:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τα έσοδα-έξοδα σε πρωτάθλημα είπε: «Για τα εντός έδρας παιχνίδια μας τα έξοδά μας ήταν  116.000 ευρώ, τα έσοδά μας ήταν 64.000 ευρώ , άρα μπήκαμε μέσα 52.000 ευρώ. Αντίστοιχα στην Ευρώπη τα έξοδά μας ήταν στα 68.000 ευρώ, και τα έσοδα πλην του στοιχήματος που έπρεπε να πάρουμε, ήταν 51.000 ευρώ. Χάσαμε 17.000 ευρώ. Αν τα παίρναμε θα ήμασταν σε καλό δρόμο».

Για τα χρέη: «Είχαμε χρέη 2.155.000 ευρώ και καταφέραμε και μειώσαμε το ποσό και χρωστάμε πλέον στην εφορία 1.100.000 ευρώ, ενώ στο ΙΚΑ κατεβήκαμε από τις 330.000 στις 266.000 ευρώ».

Για την επόμενη μέρα: «Ένα από τα βουνά μας είναι το 1.400.000   200.000 ευρώ που υπάρχει από παλιούς ελέγχους».

Για προμηθευτές: «Μηδενίσαμε το ποσό μαζί με τη βοήθεια του ποσό από τον Ιβάν Σαββίδη».

Ανέλυσε ακόμα ότι με 10.000 μετόχους: «Αν είχαμε 3.000 κόσμο στην κερκίδα, υπολογίζουμε πως μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια χάσαμε λίγο πάνω από 1.000.000 ευρώ»

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσα χρωστάμε και λίγες ΚΑΕ έχουν αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Θα συζητηθεί και μια νέα ΑΜΚ της τάξης ξανά των 500.000 ευρώ για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Είμαι άνθρωπος με όρια και φέτος πέρασαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της ομάδας και άλλα 2 εκ. την περσινή. Δεν ξέρω πόσο θα συνεισφέρω του χρόνου. Είναι δύο χρόνια προσπάθειας και αγώνα».

Ανέφερε ακόμα: «Κάθε μήνα χρειαζόμαστε περίπου 50.000 ευρώ στο δημόσιο. Αν πληρώνουμε αυτά τα 500.000 ευρώ κάθε χρόνο, θέλουμε 2 εκατομμύρια για τα επόμενα δύο χρόνια. Ένα κομμάτι της ΑΜΚ θα μπορούσε να σβήσει ένα ποσό και να μας δώσει ένα οξυγόνο. Έχουμε να πληρώνουμε τα τρέχοντα της εφορίας, τους παίκτες… Το μηνιάτικο της ομάδας φέτος ήταν κοντά στα 200.00-220.000 ευρώ».

«Ο κόουτς Λυκογιάννης δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Όταν χάνει και ο παίκτης δεν μπορεί να τα ακολουθήσει. Αυτό οδήγησε σε ένα συνδυασμό πραγμάτων και έτσι δεν έδεσε η χημεία της ομάδας.

Και του χρόνου θα είναι ο προπονητής μας. Θέλουμε να βρούμε πάλι το οικονομικό μας κομμάτι. Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις και να έχουμε μια καλύτερη χρόνια».

«Μας προσέγγισαν EuroCup και Basketball Champions League»

«Περιμένουμε τις συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ και με την ΕΡΤ και όσο ξέρω έχει γίνει κρούση και σε συνδρομητικό κανάλι. Κάποιες ομάδες από την Αθήνα έχουν τρελές απαιτήσεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζητούν, εξ όσων γνωρίζω από 1 εκατομμύριο και αν η ΑΕΚ επιμείνει στα 700 χιλιάρικα, εγώ θα ζητήσω 1 εκατομμύριο ευρώ. Και αν δεν το πάρω ο ΠΑΟΚ δε θα παίζει στην τηλεόραση.

Είχαμε πει όλες οι ομάδες να πάμε κάτω από μια τηλεοπτική στέγη. Αλλά να βγαίνουν ομάδες με τα τόσα προβλήματά τους και να ζητούν τρελά ποσά, δε θα το ανεχτώ. Εκεί μπορεί να κάνουμε συζητήσεις και με δικά μας μέσα».

Στη συνέχεια ο κ.Χατζόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε…

Για το πότε υπολογίζει ότι μπορεί να μηδενίσει τα χρέη: «Εξαρτάται καθαρά από το τι έσοδα μπορεί να έχει η ομάδα. Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα που να μπορούσαμε να τα βάλουμε στην ομάδα και να ξοφλήσουμε τα παλιά χρέη αύριο. Αλλά αυτό δε γίνεται από μέρους μου, δεν υπάρχει η δυνατότητα. Για το λόγο αυτό, ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου και κάθε βοήθεια. Ακόμα επιχειρηματιών που μπορούν να βοηθήσουν, με μεγαλύτερη άνεση για να τελειώσει η «γάγγραινα» και να μπορέσει η ομάδα να αρχίσει να κάνει τα επόμενα της βήματα.

Σήμερα η ομάδα έχει 4.726.000 ευρώ εναπομείναντα χρέη. Μέσα σε αυτά βέβαια, φαίνεται κι ένα κομμάτι δανεισμού που ξέρετε ότι υπάρχει από την οικογένεια Σαββίδη. Μέσα σε αυτά είναι και τα χρήματα τα δικά μου, που μπαίνουν αναγκαστικά λόγω νόμου, μέσω δανεισμού. Δεν έχω χρήματα να βάλω από πλάγιες οδούς. Είναι όλα μου τα χρήματα φορολογημένα, με πληρωμένους φόρους και ό,τι μάζευα για τη ζωή μου το βάζω σε αυτήν την ομάδα. Το οικονομικό, θα εξαρτηθεί από το τι έσοδα θα έχουμε. Από χορηγίες, τα περίφημα χρήματα του στοιχήματος που περιμένουμε κάθε μέρα μήπως ακούσουμε κάποιο νέο. Όλοι τα προϋπολόγισαν, όχι μόνο εμείς, άσχετα αν δεν βγαίνει κανείς να το πει».

Για το τι θα άλλαζε στη φετινή ομάδα: «Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ίσως θα έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε κάποιους με τραυματισμούς, αλλά είχαμε την ατυχία να έχουμε κάποιους να κοιτούν τα νούμερα τους, τους χρόνους συμμετοχής τους και να μη δέχονται ένα συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα. Ίσως αυτό θα έπρεπε να γίνει. Απλώς επειδή πίστευα ότι η ομάδα είχε παραπάνω δυνατότητες, αλλά δεν απέκτησε ποτέ τη χημεία για να τις βγάλει, ίσως τελικά αυτό έπρεπε να γίνει».

Για το αν θα τον βοηθήσει αυτή η διετία για την επόμενη χρονιά όσον αφορά τις εμπειρίες: «Μπορεί να συγκινούμαι εύκολα και να κλαίω κι εύκολα, αλλά αυτό έρχεται από το συναίσθημα. Είμαι όμως πολύ πεισματάρης άνθρωπος. Δεν παρατάω εύκολα κάτι που έχω ξεκινήσει, εκτός αν φτάσω σε σημείο, που πραγματικά να μην υπάρχει πραγματικά ευρώ. Εκεί θα πρέπει να βγω και να πω στον κόσμο, συγνώμη τελείωσαν τα ευρώ, δεν υπάρχει μία, οπότε δε μπορώ να συνεχίσω. Να κάνω τι; Να δημιουργήσω άλλα χρέη; Δεν υπάρχει νόημα. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη σε επιλογές προσώπων που κάναμε πέρσι. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις στα οικονομικά μας, που θα ξέρουμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε το ύψος του μπάτζετ που θα έχουμε για τους χρόνου και θα δούμε αν θα ξαναπάμε Ευρώπη, τι παίκτες θα πάρουμε και τι οικονομική δυνατότητα θα έχουμε. Θα πρέπει να βρούμε παιδιά, με μία φιλοδοξία, να θέλουν να πάνε μπροστά. Να θέλουν να μπουν στο πετσί αυτής της ομάδας. Να θέλουν να παλεύουν σε κάθε ματς. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά».

Για το ποσό που απομένει σε χρέη που φτάνει περίπου τα 2.000.000 και πως υπολογίζει να αποπληρωθούν: «Η Εφορία πληρώνεται κάθε μήνα, χρειαζόμαστε κάθε μήνα περίπου 50.000 ευρώ για τις ρυθμίσεις για να μειώνουμε αυτό το ποσό. Αν συνεχίσουμε να πληρώνουμε θέλουμε ακόμα δύο και κάτι χρόνια. Αν πετύχουμε μία αύξηση, θα μπορούσε κάλλιστα ένα κομμάτι να σβήσει κάποιες από τις ρυθμίσεις, ούτως ώστε το μηνιαίο δοσολόγιο να μειωθεί. Αυτό είναι ένα οξυγόνο κάθε μήνα για την εταιρία και για αυτά που έχει να πληρώνει. Έχουμε να πληρώνουμε κάθε μήνα το προσωπικό, τους παίκτες, τα σπίτια των παικτών, τα τρέχοντα της Εφορίας και όχι μόνο τα παλιά. Τα τρέχοντα είναι άλλο ένα τέτοιο ποσό. Φέτος θέλαμε κάθε μήνα 100-110.000 ευρώ, κάθε μήνα για να πληρώνουμε Εφορία. Το μηνιάτικο της ομάδας ήτα περίπου 200-220.000 ευρώ! Όταν η ρευστότητα, κάποιους μήνες, δεν είναι αυτή που πρέπει, αρχίζουν τα ζόρια. Εκεί πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα βοηθάει. Εγώ βόηθα-βόηθα, έχω αρχίσει να ζορίζομαι σοβαρά. Δεν κρύβομαι, ούτε υπόσχομαι. Δεν το παίζω μεγιστάνας. Δεν υποσχέθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό που πάντα ευχόμουν, ήταν να ξεχρεώσουμε την ομάδα και να έρθει να την πάρει κάποιους καθαρή και να μπορέσει να συνεχίσει αυτή η ομάδα και να βρει το δρόμο της».

Για το δάνειο της οικογένειας Σαββίδη: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την οικογένεια για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε να δούμε τι ισχύει. Από πέρσι που είχαμε αναλάβει, είχε ειπωθεί ότι η οικογένεια δεν τα θέλει αυτά τα χρήματα, αλλά αυτό απέχει από το να σβηστούν από τα βιβλία μας. Μην ξεχνάτε ότι στο διπλασιασμό του ποσού που μαζεύτηκε από την ΑΜΚ, η οικογένεια Σαββίδη μηδένισε ένα ποσό της τάξης των 300.000€. Έχουν τόσες επιχειρήσεις, είναι η ΠΑΕ, είναι και η ΚΑΕ μία από τις εκκρεμότητές τους. Πιστεύω ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα ωριμάσει κι αυτό και θα γίνει η συζήτηση για το τι θα γίνει με αυτό το ποσό».

Για τον Άρη Λυκογιάννη και τη συνεργασία μαζί του: «Βιώσαμε διάφορες καταστάσεις καθημερινά, οι οποίες ξεκινήσουν κατά κύριο λόγο από τους παίκτες. Δε λέω ότι ο κ. Λυκογιάννης είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος, αλλά δεν του αρέσει να χάνει. Όταν λέει κάποια πράγματα κι ο παίκτης δεν τα ακολουθεί, αυτό οδηγεί σε ένα συνδυασμό πραγμάτων και δεν υπήρξε ποτέ χημεία στην ομάδα. Ο κόουτς Λυκογιάννης θα είναι και του χρόνου ο προπονητής μας. Θεωρώ ότι αυτό το ζήτημα πρέπει να τελειώνει. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να μείνουμε στο οικονομικό. Εσείς θα επιμένετε στον κόουτς και στο αγωνιστικό, εγώ θα επιμένω στο οικονομικό και να δούμε ποιος θα σπάσει το ντουβάρι. Εφόσον βρούμε το οικονομικό και του πούμε του ανθρώπου τι λεφτά έχουμε, τότε να του πούμε ότι πάμε να κάνουμε την ομάδα, με πιο σωστές αποφάσεις και να προχωρήσουμε για την επόμενη χρονιά».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν σχετικά με την Ευρώπη: «Μπορεί βαθμολογικά να μην έχουμε δικαίωμα αλλά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, έχουν φύγει κάποιες ομάδες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε ψάχνουν συγκεκριμένο αριθμό ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα brand name στην Ευρώπη που τον θέλουν οι διοργανώσεις. Πρόσφατα έγινε πρόσκληση και από Eurocup. Δε νομίζω ότι είναι σοφό να πάμε γιατί απαιτεί κάποια επίπεδα μπάτζετ, που δε μπορούμε να φτάσουμε. Βλέποντας το οικονομικό μας πλάνο, θα δούμε αν και εφόσον μπορούσε να το στηρίξουμε το θέμα της Ευρώπης, συζητώντας με τη διοργάνωση που ήμασταν και πέρσι. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή, αυτό βοηθά να σε καλέσουν και είναι μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι ενώ κάνει προσπάθεια για παλιά χρέη, άλλες ομάδες έχουν προβλήματα και δεν έχουν κυρώσεις: «Εγώ προσωπικά κοιτάω το σπίτι μου. Την ομάδα και την εταιρεία. Να είμαστε εμείς συμμαζεμένοι, τυπικοί και στην ώρα μας. Το τι κάνουν οι άλλοι και τι προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω δε με απασχολεί πολύ. Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα και θα έχουν πρόβλημα γιατί πλέον η ΕΟΚ έχει εναρμονίσει το καταστατικό της με τη FIBA. Αυτό που κάναμε εμείς πέρσι, που δώσαμε προτεραιότητα στις υποθέσεις που είχαν φτάσει στο ΒΑΤ, αποδεικνύεται σοφό, γιατί δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, Από εδώ και πέρα ομάδα που χρωστάει σε παλιά, θα έχουν ζήτημα, θα προσπαθήσουν να τις βοηθήσουν με κάποια πλάνα πληρωμών, αλλά αν δεν ακολουθηθούν και δελτία να βγάλουν θα έχουμε ανάκληση. Ο κανονισμός είναι πιο αυστηρός. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουν πρόβλημα και ομάδες που έχουν και κόσμο. Δεν είναι και καλό για το μπάσκετ να παίζουμε με ομάδες με λίγο κόσμο και 50 φιλάθλους. Οι ομάδες θα πρέπει να συμμαζευτούν. Ο ΕΣΑΚΕ γι’ αυτό θέσπισε τον καινούργιο κανονισμό με το φάκελο στις 30 Μαΐου, ίσως να είναι λίγο νωρίς, αλλά γίνεται για να αναγκαστούν οι ομάδες να είναι πιο τακτοποιημένες. Από τη μία είναι καλό, από την άλλη δημιουργεί προβλήματα, γιατί χρειάζεται ένα ποσό 80.000€ στην εγγυητική που πρέπει να κλείσεις. Εμείς είμαστε τακτοποιημένοι, καταθέσαμε πλήρη φάκελο με την εγγυητική και τα πάντα, οπότε δε μας ανησυχεί το θέμα του πιστοποιητικού».

Για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν: «Θα το αποφασίσουμε μέσα Ιουνίου, όταν και θα ξέρουμε και τα βασικά μας έσοδα. Για τους παίκτες που πρέπει να πάρουμε, αλλά και για το ποιοι πρέπει να μείνουν θα εξαρτηθεί από αυτό. Πέρσι, δεν είχαμε τα χρήματα του στοιχήματος. Αν τα είχαμε θα ήμασταν ακριβώς στον προϋπολογισμό μας. Αν έρθουν θετικές απαντήσεις και έρθουν έσοδα, θα ξαναπάμε στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Αν δεν έρθουν, θα κάνουμε μείωση αναγκαστικά. Νομίζω ότι είναι και λογικό».

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αν σκέφτεται ενίσχυση του τιμ: «Ο κ. Σταυρόπουλος με την ενασχόληση του με την ΕΟΚ έρχεται με συμβουλευτικό περισσότερο ρόλο. Έκανε αυτήν τη δουλειά τόσα χρόνια αμμισθί και δυστυχώς λόγω των οικονομικών μας, το να πάρουμε έναν τεχνικό διευθυντή, είναι μία επιβάρυνση οικονομική που δε μπορούμε να τη σηκώσουμε. Φυσικά και θέλουμε, αλλά μέχρι να ξεχρεώσουμε όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε το κατιτίς παραπάνω. Και αυτήν τη δουλειά θα πρέπει να την κάνουμε μεταξύ μας, μέχρι να αναπνεύσουμε καλύτερα οικονομικά. Όχι ότι δε θέλουμε όμως».

Για την πιο ευχάριστη στιγμή της σεζόν: «Σίγουρα κάποιες νίκες της ομάδας. Οι 32 πόντοι επί του Άρη, η νίκη επί της Galatasaray. Κοντράραμε ομάδες με αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, αλλά γενικά η χρονιά ήταν μυστήρια. Είχαμε καλές νίκες, πολύ άσχημες νίκες. Το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι χάσαμε παιδιά, όπως ο Griffin που έδινε τρομερή ζωντάνια ακόμη και στις π0ροπονήσεις και τραβούσε όλη την ομάδα. Ο Carter που ήταν ένας άψογος επαγγελματίας. Ο Jones, ήταν μία δύσκολη απόφαση την οποία πήραμε. Έχασε και τη μητέρα του πρόσφατα και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ αυτό συναίσθημα».

Για τα τμήματα υποδομής… «Έχουμε το μυαλό μας στα νέα παιδιά. Υπογράψαμε συμβόλαιο με τον Θοδωρή Κωνσταντινίδη, έρχεται και ένα ακόμη παιδί ο Καλλιοντζής και γενικά είναι μονόδρομος το να προσπαθήσουμε να βγάλουμε νέα παιδιά για την πρώτη ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Έτσι όπως είναι ο νόμος, στα 18 μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν, Έρχονται στιγμές που σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να επενδύσεις χρήματα και να σου φύγει ένας παίκτης. Παράδειγμα ο Τανούλης, που βγήκε από τις ακαδημίες μας, αλλά όταν έγινε 18 έφυγε. Δεν ξέρω αν ή5αν απόφαση ή καθοδήγηση. Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή παίζει σε άλλη ομάδα. Με το πλαίσιο που υπάρχει αυτή την στιγμή δεν είναι τόσο εύκολο. Σε πρώτη φάση, μέχρι να στρώσουμε λίγο και να πατήσει καλά στα πόδια της η εταιρεία, δεν ξέρω αν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις ακαδημίες. Είναι αρκετά παιδιά, αρκετοί προπονητές και θέλει παρακολούθηση. Το θέμα είναι να το πάρεις και να κάνεις δουλειά. Είναι καλό να έρθουν κάποια στιγμή και να είναι κάτω από την ΚΑΕ. Όσο είμαστε ακόμα αδύναμοι στο οικονομικό είναι δύσκολο…»

Για το πως κλείνει η φετινή χρονιά και αν μένει υπόλοιπο: «Δε νομίζω ότι θα έχουμε θέμα. Ήδη έχουμε διακανονίσει τους παίκτες, έχουμε πληρώσει και εφορία Μαΐου. Το οικονομικό πλάνο το ξεκινάμε Ιούλιο και τελειώνει Ιούνιο. Νομίζω θα είμαστε πληρωμένοι φέτος. Το θέμα είναι να είμαστε δυνατοί να ξεκινήσουμε δυνατά την επόμενη σεζόν. Αυτό έχει να κάνει με το πως θα πάει η αύξηση, τα διαρκείας…»

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Οι τιμές των διαρκείας τόσα χρόνια είναι ίδιες. Δεν αλλάζουν. Αν τις χαμηλώσουμε, καλύτερα να το κλείσουμε, να φύγουμε! Οι τιμές είναι φθηνές. Είναι βασικό έσοδο τα διαρκείας για μία επαγγελματική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια που θυμάμαι, παίζει περίπου στις 2.000 διαρκείας. Φέτος που υπήρχε μία δυναμική υποτίθεται, για παραπάνω λόγω των μέτρων, μείναμε ξανά στα ίδια. Θέλω να πιστεύω ότι και του χρόνου, θα είμαστε στα ίδια. Εκτός κι αν ο κόσμος, αντί να επικεντρωθεί στην εξυγίανση, μείνει μόνο στο αγωνιστικό. Θα σημαίνει ότι δε συμβαδίζει το όραμα το δικό μου, με τα «θέλω» του κόσμου. Ας μου το πει ο κόσμος «θέλουμε παικταράδες, χρέωσε την ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει». Οπότε εγώ επειδή αυτό δεν κάνω, θα πω γεια σας…»

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα: «Περιμένουμε τις συζητήσεις του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ και με συνδρομητικό κανάλι που από ότι ξέρω έχουν γίνει συζητήσεις. Θα γίνει συμβούλιο για το πως θα πάει η μοιρασιά. Κάποιες ομάδες από την Αθήνα έχουν κατά τη γνώμη μου τρελές απαιτήσεις. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ζητούν από 1 εκατομμύριο από ότι έχει ακουστεί, αλλά ακούγεται ότι και η ΑΕΚ ζητάει 700.000. Αν τα πάρει η ΑΕΚ αυτά τα λεφτά, εγώ θα ζητήσω 1.000.000 και αν δεν τα πάρω ο ΠΑΟΚ δε θα παίζει στην τηλεόραση. Είχαμε κάνει μια συμφωνία να πάμε όλες οι ομάδες μαζί. Να γίνει ένας επιμερισμός, σύμφωνα με θέσεις και εμπορικότητα. Αλλά να βγαίνουν ομάδες με χίλια μύρια προβλήματα και να ζητάνε τρελά πράγματα, δε θα το ανεχτώ. Εκεί μπορεί μετά, να πάμε μόνοι μας, με δικά μας μέσα».

Για το πως θα ένιωθε ο ίδιος, ως νεαρός οπαδός αν έβλεπε την ομάδα του εκτός πλέι οφ, μετά από 14 χρόνια: «Νομίζω ότι είπα ήδη ότι αποτύχαμε αγωνιστικά και ο πρώτος που έχει την ευθύνη είμαι εγώ. Ο νεαρός οπαδός, αν είναι και μέτοχος, ας έρθει στη Γ.Σ., μπορεί να έρθει να μου «Χατζόπουλε απέτυχες και θέλω να φύγεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα». Η ζωή είναι τροχός και γυρίζει. Έρχονται και εύκολα και δύσκολα. Πέρσι ήταν μια καλή χρονιά. Μας πήγαν όλα πρίμα. Φέτος μας πήγαν όλα ανάποδα. Εμείς δεν είμαστε στεναχωρημένοι; Δε με καίει εμένα μέσα μου; Βλέποντας όμως τα χίλια άλλα προβλήματα που έχουμε, πιστέψτε με ότι είναι δεύτερης προτεραιότητας. Όταν παίζεται ύπαρξη σου, ενδιαφέρεσαι γι’αυτό, κοιτάς να υπάρχεις και μετά όλα τα υπόλοιπα. Όταν εγώ δεν ήξερα αν θα βγει ο Μάιος, ποια πλέι οφ να σκεφτώ; Ήμασταν ένα βήμα από το γκρεμό. Προσπαθούσαμε να φρενάρουμε για να μην πέσουμε. Ο νεαρός οπαδός δεν έχει την εμπειρία. Βλέπει μόνο καθαρά οπαδικά κι εγώ πλέον στην ηλικία που είμαι, είμαι οπαδός, αλλά πρέπει να βλέπω κι άλλα πράγματα. Και να μην τυφλώνομαι από τον οπαδισμό μου. Πρέπει να θυμάμαι αυτά που έλεγα όταν ανέλαβα. Προτιμώ να με κράζετε γιατί δεν πήγαμε καλά στο αγωνιστικό και να ζει η εταιρεία και να συνεχίζουμε, γιατί φέτος είμαστε από τους πρώτους με πλήρη φάκελο. Με πλήρη φάκελο και όχι να συμπληρώνει μετά από 15 ημέρες. Οι δικαιολογίες για τις τράπεζες που δε μας βγάζουν την εγγυητική… Εγώ σε μία μέρα την έβγαλα! Γιατί μου την έβγαλε. Μόλις είχα τα χρήματα. Εγώ θέλω να είμαι καθαρός και να είναι η ομάδα μου καθαρή.

Κάποια ματς που χάσαμε δεν τα χάσαμε μόνο επειδή ήμασταν κακοί. Να μην την ανοίξω αυτήν την κουβέντα. Γιατί άλλες φορές που την άνοιξα δεν άρεσε και μετά η τιμωρία έρχεται μέσα στο γήπεδο… Ας το σταματήσω εδώ. Πρώτος στόχος είναι η υγεία του σπιτιού μας. Έχω αξίες, έχω το όραμά μου και μία ημέρα θέλω να βγω εδώ και να πω ξεχρεώσαμε. Όλοι μας όμως και μαζί πρέπει να πάμε στον πόλεμο. Και στα καλά και στις χαρές και στις λύπες και όχι μόνο να γράφουμε».

Για τη συνεργασία με τον Α.Σ.ΠΑΟΚ : «Με τον πρόεδρο του Α.Σ. από την πρώτη μέρα που συζητήσαμε να αναλάβουμε, μου έδωσε την ομάδα εν λευκώ. Η λειτουργία που έχουμε στο γήπεδο, τα τμήματα, οι ώρες, λογικό είναι όταν είναι τόσα τμήματα, λογικό είναι να υπάρχουν κάποια ζητήματα με αγώνες. Καλή διάθεση να υπάρχει. Αν τα δούμε καλοπροαίρετα μια χαρά μπορούμε να συνεννοηθούμε. Πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή να δούμε το γήπεδο που «βογγάει». Είναι πλέον 22 ετών. Έχει αρχίσει να έχει θέματα, να ζητάει συντήρηση που εγώ μόνος μου, δε μπορώ να αντέξω, οπότε θα πρέπει να μπει το χέρι στη τσέπη κι από αλλού. Φτιάξαμε πέρσι το παρκέ, πρέπει να κάνουμε και το παρκέ στο βοηθητικό γήπεδο. Το γήπεδο είναι τεράστιο, τα κόστη δε μπορούμε να τα αντέξουμε μόνοι μας. Πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη και από αλλού».

Εφτασε στο όριά του, αλλά ο κόσμος ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
Παλεύει να ξεχρεώσει απέναντι στον "πόλεμο" χρησιμοποιώντας.....σφεντόνες!

« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 01, 2022, 08:59:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο πηχης πεφτει απο οτι καταλαβα, δινεται πλεον ακομα περισσοτερη βαση στο οικονομικο.
Βεβαια θα στηριξουν οι ιδιοι και οι ιδιοι.

« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 17, 2022, 06:29:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Οι ομάδες να υποβιβάζονται στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά - Δεν σηκώνω τσαμπουκάδες»

«Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα περνάμε μια νέα διαδικασία. Είναι μια καινούρια επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, εκτός από την ΕΕΑ. Στην ουσία περνάμε δύο φορές φάκελο αδειοδότησης. Αυτό κατά τη γνώμη μου γίνεται νωρίς, μιας και οι φάκελοι πρέπει να κατατεθούν 30/5. Δεν έχει κλείσει ακόμα η αγωνιστική σεζόν και η χρήση των ομάδων, η οποία συνήθως τελειώνει 30/6. Εδώ καλούμαστε να φέρουμε κάποια έγγραφα, εκτός από φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μια έξτρα εγγυητική, τον προϋπολογισμό μας αλλά και πως θα βρούμε τα έσοδα για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς. Αυτό ωστόσο είναι δύσκολο να γίνει, καθώς καμία ομάδα στο τέλος της σεζόν δεν ξέρει ακριβώς τα έσοδα της επόμενης. Αυτό γενικός δημιουργεί μια δυσκολία».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει:

«Υπάρχει αυτός ο κανονισμός που ξεκίνησε από τη σεζόν 2019-20, τότε δεν ήμουν παρόν. Βρήκαμε έναν κανονισμό που έχει κάποιες δυσκολίες αλλά εμείς σαν ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε να τον ακολουθήσουμε. Και εμείς είχαμε ερωτήματα. Τρέχαμε για αρκετές ημέρες για αυτό το πράγμα. Πρόκειται για κάτι αρκετά σύνθετο και από τι στιγμή που περνάμε την ΕΕΑ, δεν ξέρω γιατί πρέπει να περάσουμε και αυτό. Στην ουσία κάνουμε διπλή δουλειά για το ίδιο πράγμα».

Για τον ανταγωνισμό και της ομάδες που έχουν ban και χρωστάνε:

«Για να πάμε συγκεκριμένα, επειδή μιλάμε για την ΑΕΚ, η ομάδα είχε καταθέσει τα χαρτιά και τον φάκελο από ότι κατάλαβα, απλώς άργησαν σε κάποια έξτρα έγγραφα. Δεν ήταν ότι δεν είχε τακτοποιημένα κάποια πράγματα. Αφορούσε κάποιες λεπτομέρειες. Ξέρετε ότι όλες οι ομάδες φέτος υποφέρουν με το θέμα των χρημάτων του στοιχήματος. Χρειαζόταν να έχουν κάποια χρήματα για να λειτουργήσουν. Εγώ σας λέω οκ, να τις απορρίψουμε. Τι πρωτάθλημα θέλουμε να έχουμε; Χωρίς ΑΕΚ, Άρη ή ΠΑΟΚ; Δύο χρόνια ζω το πρόβλημα με τα χρέη, έχει μπει μέσα στο πετσί μου και υποφέρω. Μπορώ να καταλάβω τι περνάνε αυτές οι ομάδες. Αν σταματήσουν να λειτουργούν, ποιον θα ζημιώσουν;  Όχι μόνο τις ίδιες, αλλά και αυτούς που έχουν να παίρνουν, το ελληνικό πρωτάθλημα. Με πόσες ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα. Πάνω σε αυτή τη βάση ψήφισα να μην εγκριθεί η εισήγηση της Επιτροπής, δεν ξέρω που θα φτάσει το μπάσκετ. Αν φύγουν ομάδες με κόσμο, που προσπαθούν να ξεχρεώσουν. Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολο, βλέπω προσπάθεια από κάποιες ομάδες».

Για την κίνηση αλληλεγγύης του ΠΑΟΚ:

«Εγώ είμαι ένας τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όποιος πέσει να πέσει μέσα στο γήπεδο, όχι για χαρτιά.  Χθες (16/6) φτάνοντας στη συνεδρίαση προπηλακίστηκα από οπαδούς και υπήρχε ένα ζήτημα, όταν έφευγα είδα ότι υπήρχαν ζημιές και στο αυτοκίνητο μου. Δεν τα μετράω αυτά, ο κόσμος είναι ανεγκέφαλος. Τι να πω τώρα, ορισμένοι οπαδοί δεν έχουν ούτε κουκούτσι μυαλό. Αν θέλουμε το καλό του μπάσκετ, πρέπει να υπάρχει μια λογική. Καταλαβαίνω τους κανόνες, αλλά στραβά τόσων χρόνων πως θέλουμε να τα διορθώσουμε σε ένα- δύο χρόνια. Ναι εμείς σαν ΠΑΟΚ είμαστε σύννομοι και πληρώνουμε κανονικά, τα έχουμε όλα αλλά πάλι πληρώνουμε χρέη και τραβάμε ζόρι. Άλλες ομάδες μπορεί να μην έχουνε Χατζόπουλο που μπορεί να πληρώνει και να κρατιέται με νύχια και με δόντια για να υπάρχει η ομάδα. Εμείς έχουμε την τεράστια τρέλα και αγάπη για την ομάδα μας και είμαστε εκεί και προσπαθούμε, δεν είμαστε μόνοι. Κάποιες ομάδες είχανε πρόβλημα γιατί παίκτες δεν υπογράφανε τους διακανονισμούς. Κι εμείς είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο, και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τις ομάδες. Να λειτουργούμε όλοι μαζί. Να πληρώνουμε τους παίκτες, αλλά μια ομάδα δεν μπορεί να έχει ρευστότητα κάθε μήνα, είναι αδύνατο, αν δεν έχει ζάμπλουτο ιδιοκτήτη. Εγώ προσωπικά ζορίζομαι, προσπαθώ να κρατάω τις ημερομηνίες, κι εγώ μπορεί να αργήσω κάποιες ημέρες. Στο παρελθόν έχει γινεί πολλές φορές το λάθος να απλώνεται μια ομάδα πέρα από το οικονομικό της «πάπλωμα» με τη λαχτάρα της διάκρισης. Έχω πει ότι αυτό το λάθος εγώ δεν θα το κάνω».

Για την επίθεση κι αν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ:

«Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο, μου επιτέθηκαν οι μοναδικοί που ήταν εκεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Εγώ δεν «τρώω» τσαμπουκάδες, απάντησα γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν είμαι από τους προέδρους που έχουν συναντήσει. Εγώ το ξαναλέω, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Κι όταν μιλάς σε οπαδό του ΠΑΟΚ θα πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ καλά. Αν θέλουν να συζητήσουμε, ευχαρίστως. Αλλά τσαμπουκάδες εγώ δε σηκώνω. Τσαμπουκάδες σε μένα δεν κάνει άνθρωπος. Ας φτάσω και 80 χρονών, ο ίδιος θα είμαι».

Για το δήθεν «μπλοκ» του Παναθηναϊκού:

«To διάβασα και εγώ για το μπλοκ του Παναθηναϊκού και αντιδράσαμε. Πρώτα ψήφισε ο ΠΑΟΚ, δηλαδή εγώ, και μετά ο Παναθηναϊκός. Οπότε για ποια μπλοκ μιλάνε; Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος, δεν ανήκει σε κανένα μπλοκ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύναμη μόνος του και έτσι θα πορεύεται, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εδώ. Ακόμα κι αν μας πολεμάνε, ας έρθουν να βαράνε το ντουβάρι. Αν μπορέσουν να μας σπάσουν, ας το κάνουν. Όσο είμαστε ενωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και πηγαίνουμε την ομάδα μπροστά, δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα. Δεν ανήκω σε καμία παράταξη η μπλοκ, μόνο στον ΠΑΟΚ ανήκω. Με τη καρδιά μου και τη ψυχή μου».

Για τα νέα δεδομένα:

«Και σε αυτό ακόμα το θέμα δεν έχει τελειώσει. Αν μια ομάδα που χρωστάει δεν τηρήσει τα όσα συμφωνήθηκαν, και να πάρει άδεια, και να κάνει μεταγραφές, θα γίνει ανάκληση των δελτίων. Οπότε θέλουν, δεν θέλουν είναι μονόδρομος να τηρούν τις συμφωνίες. Ας βοηθήσουμε όλοι, και αν δεν πληρώνουν μετά οι ομάδες, να γίνει ανάκληση των δελτίων. Για εμάς το πρωτάθλημα είναι ακριβό γιατί πάμε συνέχεια στην Αθήνα, ενώ αυτοί παίζουν εκτός και ξοδεύουν τσίχλες».

Για την επιστροφή του Βαγγέλη Μαργαρίτη:

«Ο αρχηγός γύρισε σπίτι του και τελειώνει εκεί. Είναι εκεί που πρέπει να είναι. Έγινε αυτό που έγινε πέρσι. Επαναλαμβάνω, δεν είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε λάθη. Ο Βαγγέλης θα είναι για ακόμα μια φορά ο αρχηγός μας, για ακόμα μια φορά. Εγώ του εύχομαι να έχει υγεία και από εκεί και πέρα ότι καταφέρουμε καλύτερο είναι ευχής έργο».

Για την ΑΜΚ:

«Είναι πρωταρχικός στόχος η ΑΜΚ, για την εξυγίανση του τμήματος. Να μπορεί να ζει, να ξεχρεώνει τα χρέη του και να πάει μπροστά. Καλώ όλους τους συνοπαδούς μου να έρθουν για ακόμα μια φορά δίπλα μας. Όπως κατέβηκαν πάνω από 20.000 κόσμου στον τελικό Κυπέλου στο ΟΑΚΑ, σκέφτεστε το ποσό που ξόδεψαν σε μια μέρα; Είναι πάνω από 2.000.000 ευρώ. Εμείς ζητάμε 500.000. Εδώ μιλάμε για την επιβίωση ενός ιστορικού τμήματος. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε 500.000 ευρώ; Εγώ θα είμαι εδώ και θα παλεύω όσο μπορώ, όσο πάει η τσέπη μου, μέχρι να ξεπαραδιαστώ».

Για το πότε θα ξεκινήσει η ΑΜΚ:

«Τα εισιτήρια διαρκείας σκεφτόμαστε φέτος να τα ξεκινήσουμε αργότερα, γιατί και πέρσι που ξεκινήσαμε νωρίς η κίνηση άρχισε στα τέλη Αυγούστου. Οπότε ας ξεκινήσουμε τώρα με την ΑΜΚ, ας έρθει πρώτα εκεί κοντά ο κόσμος που χρειάζεται η ομάδα «αίμα». Το καλοκαίρι δεν έχουμε έσοδα, αλλά οι δόσεις στην εφορία συνεχίζουν να τρέχουν, και θα είμαστε δύσκολα και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Για αυτό ας πέσουμε με τα μούτρα στην ΑΜΚ, για να συνεχίσει η ομάδα να λειτουργεί. Θα βγουν τα διαρκείας, θα πάρουμε και παίκτες, όλα θα γίνουν. Από αυτό θα εξαρτηθεί τι ομάδα θα μπορέσουμε να έχουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε χάσει και τον κεντρικό χορηγό μας και πρέπει να βγούμε σε ένα σαφάρι για να τον αντικαταστήσουμε. Θα ξεκινήσουμε να τρέχουμε για να φέρουμε έσοδα στην ομάδα, να συνεχίζει να ζει η ομάδα».

Αυτοι οι μπαγλαμαδες που πηγαν να του κανουν μανουρα τι σοι ηταν αραγε? ::) facepalm

« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 18, 2022, 05:18:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ούτε οι ίδιοι ξέρουν  :))