Τα γράφω εδώ γιατί δεν υπάρχει Τ.Δ. και φυσιολογικά αντίστοιχο τοπικ:
1. Του χρόνου λήγουν 15 περίπου συμβόλαια και ανανέωσες μόνο Σβιντέρσκυ που είναι προς πώληση. Άρα ξεκινάς του χρόνου με νέα εκ βάθρων ομάδα... Αυτό δείχνει έλλειψη πλάνου και σχεδιασμού
2. Ο Μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι ο υψηλότερος στην εποχή Σαββίδη.
3. Η ομάδα λογω χαρακτηριστικών των παικτών είναι εκ των πραγμάτων πολύ αργή σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο στηρίζεται στην ταχυδύναμη
4, Ουσιαστικά μεταγραφές δεν γίνανε πλην 2 και αρκετών δανεικών που από την μέχρι τώρα ιστορία Σαββίδη σπάνια μένουν μετά το τέλος του δανεισμού
5. Ο προπονητής ζήτησε 10αρι και 10αρι δεν ήρθε
6. Η ομάδα δείχνει να παίζει αναχρονιστικό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο και αυτό δεν δείχνει να αλλάζει γιατί με την μέχρι τώρα προϊστορία του προπονητή σπάνια αλλάζει το στυλ που πάιζει, άλλωστε δεν ξέρω αν μπορεί το συγκεκριμένο ροστερ να παίξει κάτι άλλο
7. Μέχρι και στα πιο απλά δείχνουμε ατσούμπαλοι και ανοργάνωτοι (βλέπε το θέμα του χλοοτάπητα)
8. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά αυτά μου ήρθαν πιο πρόχειρα και χρόνο δεν έχω πολύ
Η ομάδα γενικά δείχνει αγωνιστικά παρατημένη και να δουλεύει στον αυτόματο
Δεν θέλω να στηρίξω ούτε καν να αναφέρω τα πάμπολλα σενάρια συνωμοσίας που κυκλοφορούν, αλλά εγώ μάγκες λογική εξήγηση δεν βρίσκω.... Εσείς;;;;;