Γενικές ειδήσεις για το Volley II

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley II  (Αναγνώστηκε 6171 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley II
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 31, 2021, 09:55:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμπληρώνει το «καρέ» των ακραίων του με Στέλιο Τζιουμάκα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Στέλιο Τζιουμάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 14/03/1998, ο Στέλιος Τζιουμάκας αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 194cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή το 2011, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές σε νεαρή ηλικία στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ ανδρών της χώρας μας.

Μετέπειτα, μεταφέρθηκε στον Φίλιππο Βέροιας, με τον οποίο έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε την άνοδο από την Α'2. Με την ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε και στην Volleyleague, συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Τζιουμάκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι φέτος στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αρχίζουμε να δένουμε μεταξύ μας από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις, κάτι που πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Καλώς ήρθες Στέλιο!

Καλός παίκτης, θα βοηθήσει...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 27, 2022, 03:44:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  smilepaok smilepaok

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ryley Barnes, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Γεννημένος στις 11/10/1993 στον Καναδά, ο Ryley Barnes αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 200cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, στο οποίο παρέμεινε μέχρι και την περίοδο 2015-16, όπου και τέλειωσε τις σπουδές του. Πραγματοποιώντας και ο ίδιος σπουδαίες εμφανίσεις, έφτασε με το Πανεπιστήμιο του δύο φορές στην κορυφή του Κολεγιακού πρωταθλήματος, τις περιόδους 2013-14 και 2014-15. Μάλιστα, στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα συνυπήρξε με τον φετινό Καναδό πασαδόρο του ΠΑΟΚ, Μπρετ Ουόλς. 

Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε στην Γαλλία, για λογαριασμό της Τουρ. Στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, ο Ryley Barnes κατάφερε να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο, εκείνον του CEV Cup, νικώντας την Τρεντίνο στο «χρυσό» σετ με 15-13.

Η αγωνιστική χρονιά 2017-18 τον βρήκε και πάλι στην Ευρώπη, αυτή την φορά στην Ρωσία, φορώντας την φανέλα της Ουράλ Ούφα, με την οποία πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, οι οποίες του έδωσαν το «εισιτήριο» για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου».

Έτσι, η επόμενη σεζόν τον βρήκε στο ιταλικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Πάντοβα, με την οποία έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, και στην οποία έμεινε για ακόμα σεζόν, η οποία ωστόσο «σημαδεύτηκε» από την πανδημία.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Καναδά, με συμμετοχές τόσο στους Παναμερικανικούς αγώνες, όσο και σε Προολυμπιακά τουρνουά.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ryley Barnes, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, για την οποία έχω ακούσει πολύ όμορφα λόγια για την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, στους οποίους θέλω με την σειρά μου να συμβάλω τα μέγιστα ώστε να τους πετύχει».

Welcome Ryley!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 13, 2022, 10:16:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κλείνει τον Ράπτη ο ΠΑΟΚ!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα ακραίο να είναι ο διακαής πόθος του Δικεφάλου ενόψει της νέας χρονιάς και τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Καλή επιλογή, για να δούμε...

« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 14, 2022, 10:38:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλυτερος του Κουμεντακη που ......ξαναπηγε στον γαυρο.
Καλο μουν@κι και αυτο, πηγαινε-ελα ειναι συνεχεια. >:(

« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 14, 2022, 02:03:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ποια είναι όμως τα δεδομένα για τον διαγώνιο της ομάδας Αρτούρ Ούντρις, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο έμπειρος Λευκορώσος αθλητής αποτελεί «ανοιχτό» θέμα για τους Θεσσαλονικείς και πρόταση ανανέωσης δεν υπάρχει ακόμα από τους «ασπρόμαυρους» για τον θηριώδη διαγώνιο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν σύντομα στο τραπέζι και από εκεί και πέρα θα ξεκαθαριστούν οι προθέσεις αμφότερων.

Αναφορικά τώρα με την επιθυμία του Φοίνικα Σύρου να τον αποκτήσει, δεν υπάρχει προς στιγμήν επίσημη κρούση, αλλά σαφώς ο έμπειρος διαγώνιος θα εξετάσει τις προοπτικές του και σύντομα θα γνωστοποιηθεί το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 07, 2022, 08:19:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης - Δεν τα βρήκαν στις συζητήσεις
Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος στις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση της ομάδας δεν συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Θανάσης Κατσαρής ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον Γιάννη Καλμαζίδη, τον θεώρησε υπεύθυνο για την απώλεια του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ, αλλά πολύ περισσότερο γιατί έκανε άνω-κάτω την ομάδα όταν ήταν πρώτη, με την προσθήκη του Μπαρνς και την αντικατάσταση στην εξάδα του Κουκλίνσκι.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δεν υπέκυψε στις πιέσεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και των μελών του ΤΑΑ όσον αφορά την παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη, γιατί θεωρεί ότι είναι υπαίτιος της απώλειας του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ. Κι αυτό γιατί είχε πρώτη την ομάδα και την ανακάτεψε με την προσθήκη του Καναδού Μπαρνς, που πήρε τη θέση του Πάβελ Κουκλίνσκι. Από τότε η ομάδα πήρε την κατιούσα στο πρωτάθλημα, ενώ επιβαρύνθηκε και ο προϋπολογισμός της ομάδας. Χώρια που ο Καλμαζίδης ζήτησε και αύξηση για τη νέα περίοδο.

Ο Θανάσης Κατσαρής συζητά πλέον με τον βορειομακεδόνα Γιόσκο Μιλενκόσκι, που δούλεψε φέτος στον Φοίνικα Σύρου, ενώ έχει στα υπόψη του και τον Γιάννη Ορφανό. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Θόδωρο Βουλκίδη, στη θέση του Γιώργου Πετρέα που πήγε στον Παναθηναϊκό.

3η φορά φεύγει.
Κατάντησε αηδία....
Από την άλλη κλέινουν παίκτες! facepalm facepalm facepalm

Παράθεση

Συμφώνησε με Βουλκίδη ο ΠΑΟΚ
Ο Θοδωρής Βουλκίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Πετρέα στον ΠΑΟΚ στο κέντρο της επίθεσης την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 07, 2022, 02:54:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σε σχεση με το τσιρκο ΜΕΝΤΡΑΝΟ ειμαστε ενα κλικ πιο αστειοι  facepalm facepalm facepalm facepalm

« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 07, 2022, 07:31:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ποιο Γιαννη Ορφανο ρε νουμερο? >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Ενα μπουρδ@λο και μισο εχουν κανει το τμημα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 09, 2022, 07:39:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Καλμαζίδης: «Δεν έχω επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ». Ααα, φεύγω; Δεν ξέρω. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Αυτά που διαβάζω από τα σάιτ και τις εφημερίδες ότι "τέλος ο Καλμαζίδης", δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση.

η μας δουλευει η ειμαστε πιο μπουρδελ@ απο οτι νομιζαμε! >:( >:(

« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 14, 2022, 06:33:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχουν κλεισει λενε αυτον της Συρου και παιζουν να επιστρεψει ο Ντεν Ντρις  ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!