Ψηφοφορία

MVP

Omonoia - PAOK 2-1 Mvp + Match talk ( Group E Eur.League)

Αποστολέας Θέμα: Omonoia - PAOK 2-1 Mvp + Match talk ( Group E Eur.League)  (Αναγνώστηκε 2022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Omonoia - PAOK 3/12, 22:00 Cosmotesports2HD ( Group E Eur.League)
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 02, 2020, 06:00:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καταζητούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ από την κυπριακή Αστυνομία

Στην Κύπρο, ωστόσο ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας και συγκεκριμένα απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Γι' αυτό και η κυπριακή Αστυνομία αναζητεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η κυπριακή αστυνομία με επίσημη ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι ασχολείται με την υπόθεση, αφού πραγματοποιήθηκε παράνομη συνάθροιση. Μάλιστα η αστυνομία μελετά υλικό για να προχωρήσει στην ταυτοποίηση των οπαδών που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ! facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 02, 2020, 06:21:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο παιχνίδι και για το τι άλλαξε από τότε: «Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας, δεν παίξαμε τόσο καλά για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πραγματα καθημερινά στις προπονήσεις και θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε...».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια:
«Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πιο... οικογενειακό το κλίμα με το νέο τεχνικό επιτελείο, καθώς τους γνωρίζουμε από την Κ19. Δεν έχει τελειώσει κάτι και πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για τον αν περίμενε να είναι τόσο κομβικός παίκτης στον ΠΑΟΚ: «Η πρόκριση είναι κύριος στόχος μας και θέλουμε μόνο τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια για να το πετύχουμε. Δεν περίμενα να βρίσκομαι εδώ τώρα. Το ήθελα και το ονειρευόμουν, αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω».

ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ!

« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 02, 2020, 09:52:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το αν περιμένει ένα διαφορετικό πρόσωπο από την Ομόνοια:
«Όλα τα παιχνίδια είναι τελικός για εμάς, θα δούμε μέσα στο γήπεδο πως θα παίξει ο αντίπαλος. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχει ο αντίπαλος, εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είδαμε παιχνίδια, άκουσα ότι θα κάνουν αλλαγές, δεν ξέρω τι αντίπαλο θα έχουμε, γι' αυτό λέω ότι πρέπει εμείς να είμαστε καλά και εμείς για να τους δούμε μέσα στο γήπεδο. Τα στατιστικά δεν μου αρέσουν, δεν τα κοιτάω γιατί σε κάθε παιχνίδι ετοιμάζεις κάτι, έχει λεπτομέρειες. Μπορεί ένας παίκτης να μην είναι σε καλή μέρα, μπορεί ο αντίπαλος να έχει κίνητρο. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο αντίπαλος και δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα πάει ο ρυθμός του αγώνα. Είναι περίπου ο ίδιος ρυθμός όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα, εδώ στην Κύπρο από όσα έχω δει».

Για τους φιλάθλους:
«Ελπίζω να μην μας κολλήσουν κορωνοϊό (σ.σ γελάει)! Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε παντού κόσμο, ξέρουμε ότι πολλά παιδιά κάνουν πολλά χιλιόμετρα και εμείς θέλουμε να παίξουμε για αυτούς».

Για το μηδέν στην άμυνα με την Λαμία και για την επιστροφή Γιαννούλη: «Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Θέλουμε δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Είναι καλά ο Γιαννούλης στην υγεία του, είναι και ο Λύρατζης καλά, είμαστε χαρούμενοι που είναι υγιείς. Κάνανε προπονήσεις όπως όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι. Το σημαντικό είναι ότι έχει την υγεία».

Για το αν σκέφτεται να ξεκουράσει παίκτες: «Δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι δεν θα παιξει πχ ο Βαρέλα ή ο Μιχαηλίδης. Βλέπουμε ποιος έτρεξε περισσότερο, κάνουμε βάσει των στοιχείων μια διαχείριση. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ 25-26 παιδιών και όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους».

Για την θέση του τερματοφύλακα:
«Ο Πασχαλάκης και πέρσι έπαιξε, είναι ένας καλός τερματοφύλακας, φέτος άρχισε ο Ζίβκοβιτς και οι δυο είναι καλοί τερματοφύλακες. Έχουμε και τον Ταλιχμανίδη, που είναι τρίτος. Εγώ κοιτάω ποιος δουλεύει καλά, δεν με ενδιαφέρει η ηλικία όπως έχουν ξαναπεί. Κάποιοι παίζουν πολύ, κάποιοι όχι. Αφού είναι εδώ σημαίνει ότι έχουν ποιότητα, κάθε μέρα είναι τεστ. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Για το αν θεωρεί παγίδα ότι η Ομόνοια έχει προτεραιότητα άλλο παιχνίδι: «Αυτό είναι το ωραίο που έχει το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι μέσα στο γήπεδο, δεν έχει σημασία τι λένε ή τι δεν λένε. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν, η κάθε ομάδα έχει τα δικά της. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη».

Για το αν υπάρχει πάθος για αυτά τα ματς: «Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι, να τους μεταφέρω αυτά που θέλω. Αυτό είναι δικό μου κομμάτι, μα τους κάνω να καταλάβουν που βρίσκονται. Το πρώτο βήμα είναι με την Ομόνοια και μετά βλέπουμε».

Για τα συμπεράσματα του για την Ομόνοια: «Έχουμε δει τον αντίπαλο με βίντεο, με αναλύσεις και drone, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το νέο συμβόλαιο: «Είμαι πολύ περήφανος. Ειμαι 12 χρόνοα στην Ελλάδα και πάντα είμαι χαρούμενος, είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω φίλους Έλληνες, είμαστε προνομιούχοι κάνουμε μια καλή ζωή στην Ελλάδα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, πρέπει να τα δίνουμε όλα καθημερινά για να ανταποδώσουμε ότι μας έχει δοθεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και το αν η νίκη είναι μονόδρομος: «Σαν παίκτης και σαν προπονητής δεν κοιτάω ποιος είναι φαβορί. Πάντα όλα τα παιχνίδια και τώρα αυτό προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες να παιζουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι».

H 11αδα ειναι η γνωστη και δεν θα αλλαξει λογικα.

« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 02, 2020, 09:55:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μπεργκ: «Θα κάνουμε αλλαγές με ΠΑΟΚ, προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα»

Για τις διαφορές που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα: «Ο προηγούμενος προπονητής είχε φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο σύστημα. Παίζουν περισσότερο σχηματισμό 4-3-3 με κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλές μονάδες. Ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες την Κυριακή και περιμένουμε να παίξουν με τους παίκτες που χρησιμοποίησαν κόντρα στην Αϊντχόφεν. Έρχονται ξέροντας ότι αν κερδίσουν θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Εμείς έχουμε προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Παίζουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες, θα κάνουμε αλλαγές και θα έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι που έρχεται. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κομμάτι  της διαδικασίας ανάπτυξης».

Νομιζω το συνθημα ειναι ξεκαθαρο απο τον προπονητη τους.
Και δεν πιστευω οτι μπλοφαρει.
Θα αλλαξει πολλους παικτες λογικα, κατι που μας βολευει.

« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 08:20:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το σημαντικό ότι έχουμε καταλάβει πως με άλλο αποτέλεσμα δεν έχουμε πολλές ελπίδες.
Νίκη όπως και να έχει.
Σημαντικό ότι θα παίξει ο Γιαννούλης.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 11:57:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Σύλληψη οπαδού του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για την υποδοχή της ομάδας

Σοβαρό επίτευγμα.... facepalm

« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 06:25:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Οι μπατσοι ιδιοι ειναι παντου.
Επιασαν τον δολοφονο  facepalm
Νικη για τον ΝΑΣΟ.
Αυτο αρκει.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 07:34:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μετά απο καταγγελίες που δεχτήκαμε από φιλάθλους μας στην Κύπρο, που τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα και αποστάσεις) βρέθηκαν για ολιγόλεπτη εμψύχωση κατά την άφιξη της ομάδας στο νησί, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τις διώξεις εναντίον τους, θεωρώντας ότι εργαλειοποιούνται για παραδειγματισμό. Παρακαλούμε τις Αρχές της Κύπρου να μην διώκουν τη αγνή επιθυμία των φιλάθλων να χειροκροτήσουν από απόσταση την ομάδα τους, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις της στην Κύπρο. Παράλληλα συστήνουμε στους φιλάθλους να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης, προκειμένου σύντομα να μπορέσουμε με ασφάλεια να αγκαλιαστούμε στις χαρές και τις λύπες όλοι μαζί...».

O ΠΑΟΚ επιτέλους ξύπνησε και κατήγγειλε το γεγονός έστω και αργά....

« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 08:37:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Θα ήθελα Μουργκ αντί για Τσιγγάρα αλλά τέσπα.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 08:45:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Με σύστημα 5-4-1 και αλλαγές θα παρατάξει την Ομόνοια απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Χένινγκ Μπεργκ, που άφησε αρκετούς από τους λογιζόμενους ως βασικούς στον πάγκο.

Όλοι πίσω...