Σνάουτσνερ: «Αυτό είναι το πλάνο μας για τη νέα σεζόν Για το τι τους δίδαξε η φετινή σεζόν: «Η μετάβαση από την Κ19 στην πρώτη ομάδα δεν ήταν εύκολη. Νομίζω και ο Πάμπλο και σαν τιμ είμαστε έμπειροι, παίξαμε ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργούμε, πως να μιλάμε με τους παίκτες. Αλλιώς είναι βέβαια στην Κ19 με τα μικρά παιδιά, αλλιώς στην πρώτη με πολλούς παίκτες με προσωπικότητα. Χρειάζεται διαχείριση. Μάθαμε πράγματα».
Για τον MVP της σεζόν: «Έχω δύο υποψήφιους.
Τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Βιεϊρίνία. Βέβαια και ο Κάρολ (σ.σ. Σφιντέρσκι) και
ο Τζόλης έκαναν καταπληκτική χρονιά. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι MVP».
Για το τι τους δίδαξε η φετινή σεζόν: «Η μετάβαση από την Κ19 στην πρώτη ομάδα δεν ήταν εύκολη. Νομίζω και ο Πάμπλο και σαν τιμ είμαστε έμπειροι, παίξαμε ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργούμε, πως να μιλάμε με τους παίκτες. Αλλιώς είναι βέβαια στην Κ19 με τα μικρά παιδιά, αλλιώς στην πρώτη με πολλούς παίκτες με προσωπικότητα. Χρειάζεται διαχείριση. Μάθαμε πράγματα».
Για τη νέα σεζόν και το τι θα χρειαστεί η ομάδα: «Έχουμε κάποιες πρώτες σκέψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Να είμαστε πιο δυνατοί, πιο καλή ομάδα. Βρήκαμε τον τρόπο πως θέλουμε να δουλέψουμε.
Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να δουλέψουμε σε δύο συστήματα και στο 3-4-3 και στο 4-3-3. Χρειαζόμαστε διαφορετικούς παίκτες για κάθε σύστημα. Θα τα δούμε όλα. Να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε».
MVP o...... Βιερίνια