Δηλαδη Νικόλα με τον Γκαρσια δεν είναι συντεταγμενος ο ΠΑΟΚ με εντολη της διοικησης?
Γιατι ψαχνουμε να βρουμε μια δικαιολογια οταν ειναι πασιφανες οτι το πειραμα απετυχε.
Και δεν ερμηνευω τιποτα κατα το δοκουν.
Γραφω αυτα που βλεπω.
Τωρα στα του Ουαρντα, δεν καταλαβα για ποιο λογο μπηκε μεσα.
Δεν υπηρχε λογος και ο Σβαμπ ειναι δικαιολογια.
Αν ηθελε θα μπορουσε να βαλει τον Καγκαβα.
Απο κει και περα, εγω ξερω οτι η ομαδα εχει ΜΗΔΕΝ βελτθωση.
Τωρα αν πρεπει να βγαλουμε το ροστερ αχρηστο για να πουμε οτι πρεπει να φτιαξει ομαδα του χρονου, οκ, αλλα δεν θα γινει.
Δεν θα φυγουν 11 παικτες για να ερθουν αλλοι, και γιατι δεν γινεται και γιατι δεν ειναι τοσο κακοι.
Το οτι εχουν χαθει τα αποδυτηρια με τους παικτες, ειναι το τελευταιο.
Λυπάμαι ... ή εγώ δεν τα γράφω σωστά.... πολύ πιθανόν... ή διαβάζεις μόνο τίτλους..Ο Καγκάβα νομίζω δεν ήταν καν στην αποστολή (μπορεί να κάνω και λάθος) και ο Σβαμπ έπαιζε με κάρτα από το πρώτο ημίχρονο, και θες να βάλεις ταχύτητα στα χαφ, και να κυνηγήσεις το σκορ ,,,, δεν βλέπω το λόγο να μην βάλεις Ουάρντα ...Ρισκάρεις γιατί θες τη νίκη ... Αν δεν σου βγει, λογικά ο αντίπαλος θα κάνει αντεπιθέσεις και ρισκάρεις να εκτεθείς... Εκτός αν συμφωνέις με μερικούς καλύτερα να έχανα με 1-0 παρά με 3-0. Για εμένα είναι το ίδιο...σημασία έχουν μόνο οι βαθμοί 3 για νίκη ή 1 για ισοπαλία... τα άλλα είναι για τον εγωισμό.
Από εκεί και πέρα δεν ψάχνω δικαιολογίες γιατί δεν θέλω να δικαιολογήσω κανένα, τον Γκαρσία δεν το επέλεξα ... όπως ούτε τον Λουτσέσκου ούτε τον Φερέιρα ούτε κανέναν άλλο... 'Αλλοι επιλέξανε..και αν εξαιρέσεις τον ΓιΔι δεν απαξίωσα κανένα προπονητή .... (άλλο κριτική και άλλο ανάθεμα, ανάθεμα μόνο στο ΓίΔι) ...Επίσης ποιος είπε να φύγουν 11 παίκτες;;; Δηλαδή στήνω ομάδα δικιά μου σημαίνει ότι διώχνω 11 παίκτες και παίρνω άλλους 11;; πού ακούστηκε αυτό; 'Άλλωστε συμβόλαια λήγουν, προτάσεις για κάποιους υπάρχουν, σίγουρα θα υπάρξουν ανακατατάξεις ανεξάρτητα ποιος θα είναι προπονητής... Ας βρούνε πρώτα ΤΔ
Επίσης τα αποδυτήρια δεν τα επικαλέστηκα εγώ... εδώ το διάβασα με αφορμή τις δηλώσεις του Μουργκ... εκτός αν δεν θυμούνται μερικοί τί γράφεται εδώ μέσα.... Με αφορμή αυτό απάντησα..
Νικολα ο Καγκαβα δεν ηταν στην αποστολη, αλλα στην θεση του πηρε τον........Κωνσταντελια!
Τι να την κανω την ταχυτητα στα χαφ?
Καθετη θελω να βγαλω, καμια μπαλια της προκοπης να βγαλω που ειχαμε γ@μιθει στην γιομα (45).
Ξαναλεω ομως οτι το ροστερ ειναι καλο και επειδη δεν βολευει καποιους το παρουσιαζουν σαν προβληματικο.
Εσυ ποια βελτιωση ειδες σε τοσους μηνες?
Εγω προσωπικα καμια.
Οσο για τα αποδυτηρια,ο Μουργκ το εννοει ξεκαθαρα.
Και αν πας πιο πισω, θεμα ειχε γινει και με τον Μιχαηλιδη που εξαφανιστηκε μετα την αποχωρηση Φερειρα.
Υποτιθεται θα επαιζαν οι πιτσιρικαδες της Κ 19
Οσο για την μειωμενη αποδοση, δεν μου κανει εντυπωση.
Γιατι ο Γκαρσια ως παικτης εκανε διαφορες μ@λκιες που ειχαν ομως την ανοχη του κοσμου.
Εκει δεν ειδα να πειραζει κανεναν.
Στο Γιαννενο π.χ που εκανε "απεργια" με τον Κοντρερας και φαγαμε το 4μπαλο, ήταν ολα οκ?
Δεν νομιζω.
Καλημερα και καλη εβδομαδα.