Οσο θα προσεγγιζει τα ματς με ποδοσφαιρικη αφελεια αλανας (οσα φαμε , εμεις θα βαλουμε ενα παραπανω ή γουσταρω θεαμα) δεν θα δουμε χαϊρι...
Αυτα που γραφω μπορει να ενοχλουν τις περισσοτερες φορες αλλα ειναι αληθεια... Απο τις 30 Οκτωβριου εχει αναλαβει την ομαδα...Την ιδια ομαδα που παρεδωσε ο αλλος στους -2 και σημερα παρα τις προσθηκες που ζητησε (επιστροφη Βιερινια, Λαμπρου, Ουαρντα, Κρεμντσικ, Καγκαβα, Μπαμπα) και τις αλλαγες που εκανε (4 στην αμυνα) , ειμαστε στο -15....
Δεν μπορει οποτε κερδιζει η ομαδα , να οφειλεται στο "αστραμα του ματιου" του Γκαρσια και οποτε χανουμε να φταει το ροστερ, ο Ιβαν , το FFP, ο Ρεμπε , το VAR , η διαιτησια, Ο Φερειρα και ο Αυγενακης...
Ακομα και ο νουμερο 1 γλειφτης οπως ο Γρηγοριαδης , γραφει σημερα οτι πρεπει να βρει ενα σταθερο σχημα και οτι δεν μπορεις να διεκδικεις τιτλους και νικες με μονο προσον την επιθεση .... 4 μηνες εισαι ρε Παμπλο στην ομαδα....Και εννοειται οτι την γνωριζεις την ομαδα ή τουλαχιστον ετσι ελεγες δεξια και αριστερα...Δεν ηρθες να διαχειριστεις το ροστερ της Λιβερπουλ και της Μπαρτσα....
Μεχρι αυτος το γραφει.... Και επιπλεον ολοι τους (κολκας, Βασιλοπουλος, Γρηγοριαδης, Μινος) μαζι με εκεινον τον κλοουν τον Δουκα , το λαο , τους συνδεσμους αλλα και τον ιδιο τον Γκαρσια διατυμπανιζαν παντου οτι ειναι "ετοιμος να αναλαβει την ομαδα, οτι ξερει τις αδυναμιες της και θα τις βελτιωσει και οτι το ροστερ που εχουμε θα αποδωσει καλυτερα με νεο σχηματισμο"....Ο ιδιος δηλωνε οτι γνωριζει την ομαδα.....Τοσα χρονια "διπλα" ηταν....
Αυτογνωσια μηδεν.....Φτανει που θα αναλαμβανε ο "ενας απο εμας"....Το "δικο μας παιδι"....Ο Παμπλο της καρδιας μας....
Το οτι δεν ειχε την παραμικρη εμπειρια για ομαδα σουπερ λιγκ με τις απαιτησεις που απορρεουν απο αυτη δεν απασχολουσε κανεναν....Αλλωστε και ο Ιβιτς το ιδιο ηταν καποτε....Μονο που δεν ειναι καθε ημερα Κυριακη... Και επιπλεον ο Ιβιτς πηρε και εκεινο το γ@μημενο διπλωμα του προπονητη που δυστυχως ο Παμπλο "κοβοταν" καθε φορα....
Γι' αυτο και μετα πηγε Ισραηλ και Αγγλια....Αν τον διωξουμε εμεις, που θα παει ο Παμπλο ? Ή μαλλον ποια ομαδα θα μας τον ζητησει ?
Και ηταν πολλες φορες που εγραφα οτι τοσο καλη δουλεια που κανει και κανεις δεν εχει ενδιαφερθει να τον ζητησει ? Ουτε καν στην πατριδα του ? "Οχι", ηταν η απαντηση...."Αυτοι δεν ξερουν ...Ο Παμπλο εχει ριξει αγκυρα στην Τουμπα"....
Ρε παιδια εκεινο το δπλωμα γιατι δεν το παιρνει ? "Δεν τρεχει τιποτα" σου απαντουσαν...Να μου το πειτε και εμενα να οδηγησω νταλικα με το διπλωμα που εχω για επιβατηγο αμαξι....
Ρε παιδια , δεν εχει εμπειρια προπονητικη...Το πρωταθλημα των ακαδημιων στην Ελλαδα ειναι απλως ενα χαλαρο , μη ανταγωνιστικο , και χωρις κανενα οφελος πρωταθλημα....Ουτε παραγκες, ουτε διαιτησιες, ουτε ομαδες- δορυφοροι, ουτε δανεικοι παικτες , ουτε τιποτα....Ουτε διακρισεις .....Για εγχωρια καταναλωση και μονο...Πριν μερικα χρονια διεκδικησε το πρωταθλημα ο Ατρομητος με τον ΠΑΟΚ....
"Οχι" σου απαντουσαν .... Ειναι ο αηττητος πρωταθλητης επι μια 3τια !!!!
Ρε παιδια , ακομα και αυτο το ρεκορ της 3τιας , ειναι εξωπραγματικο....Σε κανενα μερος του πλανητη που ασχολουνται σοβαρα με το ποδοσφαιρο δεν συμβαινει....Ουτε καν στις Κ14 και στις Κ9....Δεν ειναι ενδεικτικο της χαλαροτητας και της ελλειψης ανταγωνιστικοτητας ενος τετοιου πρωαταθληματος ?
Δεν ειναι εμφανης ο ποδοσφαιρικος χαβαλες που γινεται στο πρωταθλημα των Ακαδημιων ? Ειναι δυνατον μια ομαδα να παιρνει σερι το πρωταθλημα 3 χρονιες αηττητη ? Μονο νικες και ισοπαλιες ? Μηπως δεν ενδιαφερετε κανεις αλλος εκτος απο εμας και αντε και τον γαυρο ? Μηπως ειναι στα @ρχδια τους ολοι οι υπολοιποι ? Ρε παιδια συνελθετε λιγο....
"Οχι" ηταν η απαντηση...."Το ματι του Παμπλο , ο τσαμπουκας του και οι γνωσεις του (
) , εχουν κανει λιονταρια τους παικτες "....
Τωρα λοιπον τα λουζομαστε ολοι.... Και το ασχημο ειναι οτι εγω ειμαι ο "κακος, ο περιεργος, ο κομπλεξικος με τον Γκαρσια"....
Η κατηφορα συνεχιζεται οχι γιατι θελει ο Γκαρσια να συμβει ...Συνεχιζεται γιατι
πρωτον αρνειται να δει τις αδυναμιες του και
δευτερον γιατι δεν ξερει πως να αντιδρασει σε στοιχειωδως ανταγωνιστικο πρωταθλημα....
Και οσο και να στηριζω και εγω και ολος ο πλανητης, εαν δεν αλλαξει πρωτα ο ιδιος να δει τα δικα του λαθη και τις εμμονες , ετσι θα πορευομαστε....
Υ.Γ. Ολα αυτα και ακομα παραπανω τα εχω γραψει εδω μεσα πριν ακομα σκεφτει να αναλαβει ο Γκαρσια...Οταν ακομα το ονομα του ηταν ενας ψιθυρος στα δημοσιογραφικα γραφεια και site....Οταν ολα ηταν ακομα φημες....Και δυστυχως εχω πεσει μεσα και για την ασχετοσυνη του αλλα και για την "γαργαρα" των οπαδων λογω της προσωπολατρειας τυπου Αγιατολαχ Χομεϊνι...