Pablo Gabriel García Pérez

Αποστολέας Θέμα: Pablo Gabriel García Pérez  (Αναγνώστηκε 23475 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Pablo Gabriel García Pérez (Coach)
« Απάντηση #260 στις: Ιανουαρίου 27, 2021, 09:51:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νικολα μπορεις να μου εξηγησεις σε τι αποσκοπει η αλλαγη στο 87΄του Τζολη με τον Λαμπρου?
Εγω δεν καταλαβα. Εδυ τι καταλαβες για να μην πω κατι πιο βαρυ.
Γιατι αν ηταν αλλος προπονητης αποψε με το 3μπαλο και με 3 δοκαρια, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #261 στις: Ιανουαρίου 27, 2021, 09:59:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Νικολα μπορεις να μου εξηγησεις σε τι αποσκοπει η αλλαγη στο 87΄του Τζολη με τον Λαμπρου?
Εγω δεν καταλαβα. Εδυ τι καταλαβες για να μην πω κατι πιο βαρυ.
Γιατι αν ηταν αλλος προπονητης αποψε με το 3μπαλο και με 3 δοκαρια, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
Τίποτα δεν αποσκοπεί αυτούς έχει αυτούς βάζει... αφού ο άλλος δεν τα έβαλε ή δεν του βγήκαν έβαλε τον Λάμπρου... απλά μπορούσε να μην κάνει και τίποτα... ότι και να έκανε λάθος θα ήταν.... Να μην κάνει τίποτα μήπως;;Μήπως στο 87 αν άφηνε τον Τζόλη ή έκανε άλλη αλλαγή θα άλλαζε τίποτα;; Αλλά επειδή είναι "μαθητευόμενος μάγος" είπε μνα κάνει κάτι.... βλέπεις αυτοί έχουν Ελ αραμπί, καμαρά και σα .... και εσύ δανεικό τσέχο, αυγουστο και ζιβκο τερματά με αλλαγή του σούπερμαν

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #262 στις: Ιανουαρίου 27, 2021, 10:27:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα.
Μεχρι πριν 2 εβδομαδες το 1-1 ηταν μαγικη εικονα, τωρα δεν κανουν?
Τεσπα.

« Απάντηση #263 στις: Ιανουαρίου 27, 2021, 10:29:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για την διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ μεταξύ των δύο ημιχρόνων: «Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο, ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ατομικά λάθη που έκριναν το παιχνίδι. Μας κοστίζει πολύ να δεχόμαστε ένα γκολ τόσο νωρίς. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε την ευκαιρία μας να ισοφαρίσουμε. Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού».

Για το αν είναι και ψυχολογικό θέμα για τον ΠΑΟΚ όταν δέχεται γκολ: «Δεν νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το αποδίδω αυτό κυρίως στο ότι όταν ο αντίπαλος μας βάζει γκολ απελευθερώνεται και κρατάει περισσότερα την μπάλα και εμείς πληρώνουμε πολύ ακριβά τα λάθη που κάνουμε».

Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς και το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο αντίπαλος προπονητής δουλεύει την ομάδα του 2,5 χρόνια εμείς είμαστε μόλις 2,5 μήνες. Δεν το λέω σαν δικαιολογία. Είναι μία πραγματικότητα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Βλεπω την δικαιολογια των προηγουμενων, την αναφερει και αυτος.
Και ειναι λογικο.
Απλα οταν ανελαβε ελεγε οτι δεν..... θελει χρονο!

« Απάντηση #264 στις: Ιανουαρίου 27, 2021, 11:08:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα.
Μεχρι πριν 2 εβδομαδες το 1-1 ηταν μαγικη εικονα, τωρα δεν κανουν?
Τεσπα.
έκανες 1-1 γιατί είχες Σούπερμαν και είχε Σα αλλιώς μπορεί να ήταν και 1-0  ή και παραπάνω
Και σήμερα μπορεί να ήσουν 0-2 ή 1-2 κάποια στιγμή και ήρθε 3-0 μ που είναι λογικό γιατί ανοίχτηκες να ισοφαρίσεις και έφαγες 2 αντί αυτού αφού όποιος δεν τα βαζει μπροστά στο τέλος τα τρώει... Για εκτός έδρας παιχνίδι ήταν αρχικά και στο μεγαλύτερο μέρος μοιρασμένο και θα κρινόταν στο γκολ... αντ΄αυτού εσύ ήθελες επιτακτικά τη νίκη έστω γκολ και τον ήπιες...
Στην Τούμπα κράζαμε τον Γκαρσία γιατί δεν έβαλε το Τζόλη από την αρχή και σήμερα γιατί το έβγαλε στο 87 που το παιχνίδι έιχε κριθεί,,,, Ε εγώ δεν το καταλαβαίνω ... ΑΠΛΑ μπορεί να είμαι άμπαλος
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #265 στις: Ιανουαρίου 28, 2021, 09:01:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Έχω κατακρίνει τις επιλογές Γκαρσία και δεν τον θεωρώ αντάξιο προπονητή για την ομάδα μου. Έχω επισημάνει τα λάθη του σε όλα τα παιχνίδια (και τα ευρωπαϊκά) ακόμα και στο προηγούμενα 2 ντέρμπι. Δεν ψάχνω δικαιολογίες τύπου δεν έχει μπακ και γι' αυτό χάνουμε (με την ΑΕΚ μια χαρά μπορούσε να παίξει ο Κρέσπο αριστερό μπακ).
Έχω δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια.
Θα ρωτήσω ένα πράγμα και θέλω να απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά: Εάν τον Γκαρσία τον λέγαν Παράσχο ή Μάντζιο ή Τσιώλη ή Σταφάνοβιτς ή Μπερέτα κλπ. και έφτιαχνε γκαρμπόν τα ίδια πράγματα όπως ο Γκαρσία, ΟΛΟΙ εσείς που στηρίζετε τόσο φανατικά τον Pablo, θα κάνατε και θα γράφατε τα ίδια ???
Διότι εγώ ακριβώς τα ίδια θα έγραφα.

Και για να το κλεισω...Πάμπλο Γκαρσία προπονητής (άνευ πτυχίου) tale quale Αναστασιάδης σε νέα έκδοση .

Μια προεξοφλημένα αποτυχημένη ΕΠΙΛΟΓΗ προπονητή απο ενα ανυπόληπτο και ανύπαρκτο πρωτάθλημα Ελληνικών Ακαδημιών!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2021, 09:04:47 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #266 στις: Ιανουαρίου 28, 2021, 09:07:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν δέχομαι να χάνει η ομάδα και οι επιλογές από τον πάγκο να είναι "για τα μάτια του κόσμου" ή ακολουθώντας "μια συνταγή χωρίς να βγαίνει πουθενά"
Καμία αλλαγή στο σύστημα, καμία έμπνευση.
Καμία...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #267 στις: Ιανουαρίου 28, 2021, 09:41:01 πμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Χιμενεθ, Καναντι, Μαρτινς και ο προπονητης του ρουλη του κανουν πλακα...Ολοι του βαζουν 3 παικτες στο κεντρο, του δινουν λιγο "αερα" για 20 λεπτα και μετα ξαμολιουνται...Μονο ο Χιμενεθ επαιξε εξ' αρχης επιθετικα.... Εχθες κατα την διαρκεια του αγωνα βλεποντας ο Μαρτινς οτι ο Τζολης ειναι αρκετα ενεργος , εφερε απο την πλευρα που εκανε επιθεσεις τον Σεμεδο και καπου εκει σταματησε ο αμοιρος ο Τζολης (ο φετινος Μισιτς) τις επελασεις του...

Ο δικος μας , χανει 1-0 και κανει αλλαγη στο 70...Και παντα οι αλλαγες ειναι αλλαγες προσωπων λες και φταιει η ατομικη ενεργεια του παικτη....

Οποιος εχει παρακολουθησει παιχνιδια της Κ19 , ηταν "παμε παλικαρια"...Θα φαμε 3 , θα βαλουμε 4....Ουτε εμαθε , ουτε ξερει , ουτε προκειται να μαθει...

Υ.Γ. Μπειτε σε οποιο site θελετε ...Ολοι ανεξαιρετως γραφον "βαστα Παμπλο"....Οπως θα λεγαμε και εμεις....Αλλα εμεις εχουμε δικιο και οι αλλοι ειναι αμπαλοι....

« Απάντηση #268 στις: Ιανουαρίου 28, 2021, 11:28:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Έχω κατακρίνει τις επιλογές Γκαρσία και δεν τον θεωρώ αντάξιο προπονητή για την ομάδα μου. Έχω επισημάνει τα λάθη του σε όλα τα παιχνίδια (και τα ευρωπαϊκά) ακόμα και στο προηγούμενα 2 ντέρμπι. Δεν ψάχνω δικαιολογίες τύπου δεν έχει μπακ και γι' αυτό χάνουμε (με την ΑΕΚ μια χαρά μπορούσε να παίξει ο Κρέσπο αριστερό μπακ).
Έχω δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια.
Θα ρωτήσω ένα πράγμα και θέλω να απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά: Εάν τον Γκαρσία τον λέγαν Παράσχο ή Μάντζιο ή Τσιώλη ή Σταφάνοβιτς ή Μπερέτα κλπ. και έφτιαχνε γκαρμπόν τα ίδια πράγματα όπως ο Γκαρσία, ΟΛΟΙ εσείς που στηρίζετε τόσο φανατικά τον Pablo, θα κάνατε και θα γράφατε τα ίδια ???
Διότι εγώ ακριβώς τα ίδια θα έγραφα.

Και για να το κλεισω...Πάμπλο Γκαρσία προπονητής (άνευ πτυχίου) tale quale Αναστασιάδης σε νέα έκδοση .

Μια προεξοφλημένα αποτυχημένη ΕΠΙΛΟΓΗ προπονητή απο ενα ανυπόληπτο και ανύπαρκτο πρωτάθλημα Ελληνικών Ακαδημιών!
Σορυ αλλα δεν ειδα καποιον εδω μεσα  να στηριζει φανατικα τον Παμπλο σαν προπονητη. Προσωπικα ειτε γκαρσια, ειτε παρασχος, ειτε Κλοπ θεωρω οτι πρεπει να εχουν μινιμουμ  ενα 6 μηνο στην ομαδα, ενα ροστερ χωρις κενα και για να ειμαστε και πιο ασφαλεις στη κριση μας να χουν κανει την προετοιμασια αυτοι. Το να παρεις μια ομαδα που χτιστηκε απο αλλον, για να παιξει κατι διαφορετικο και να την κανεις να πεταει στο τριμηνο υο θεωρω πολυ δυσκολο.Αυτο ελεγα παντα.
 Απο κει και περα η εικονα που μου δινει η ομαδα ειναι οτι υπαρχει βελτιωση σε σχεση με τοτε που ανελαβε. Και το καταφερε με την προσθηκη ενος φορ της προκοπης και τον τρελοουαρντα.
 Σιγα τις προσθηκες δηλαδη(σε σχεση με τα κενα στα χαφ και τα πλαγια μπακ).
 Απο κει και περα εχει πολυ δρομο (ακομα μαθαινει) για να πουμε οτι αξιζει να μεινει για χρονια.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #269 στις: Ιανουαρίου 28, 2021, 11:36:31 πμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δεν το γραφω για κανεναν απολυτως εδω μεσα....Και αν καποιος το εξελαβε ετσι, ζηταω συγγνωμη.... Απλως εχω σαλταρει οπως ολοι μας μετα το χθεσινο αποτελεσμα αλλα και την επερχομενη κατακρυλα ...Εχω σαλταρει μετα τα project του Ιβαν που παντα ξεκινανε αλλα ποτε δεν ολοκληρωνονται...Με την απαξιωση προσωπων...Εχω σαλταρει με την πλυση εγκεφαλου οτι εχουμε ενα διαμαντι της προπονητικης στην ομαδα και τοσα χρονια πληρωνουμε αμπαλους και αχρηστους....Ομοιως για τους  ΤΔ....Που μονο επι Βρυζα φεραμε Κοντρεαρς, Μουσλιμοβιτς και Γκαρσια...

Και βλεπεις τον γαυρο (αφηνω στην ακρη ολες τις π@υστιες) και κραταει εναν ανθρωπο στον παγκο που τους εχει κανει ομαδα...Να γιατι αναπολω τον Ζαγορακη...

Αυτα...

Υ.Γ. Δοξα τω Θεω, ειμαι σε "χωρο" αρκετα προφυλαγμενο....Σε αλλους διαδικτυακους χωρους θα ειχε φαει μπαν και για την επομενη ζωη...

Υ.Γ.2 Τον Στεφενς μετα απο μια 4αρα στο Καραισκακη κοντεψαν να τον φανε ζωντανο...Φυσικα τον εδιωξαν κακην-κακως... Σημερα ειναι απλως Πεμπτη....Και φταινε ολοι πλην του "εκλεκτου"...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2021, 11:48:16 πμ από Telis Stallone »