Pablo Gabriel García Pérez

Αποστολέας Θέμα: Pablo Gabriel García Pérez  (Αναγνώστηκε 23458 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Pablo Gabriel García Pérez (Coach)
« Απάντηση #180 στις: Ιανουαρίου 07, 2021, 10:54:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στηρίζουμε μέχρι τέλους  facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #181 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 01:50:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Εγώ συνεχίζω να στηρίζω... Για το κωλοχανείο των τελευταίων ματς δεν είναι ο απόλυτος υπεύθυνος. Ούτε ο προηγουμενος ήταν για αυτό δεν τον εκραζα επί ενάμιση χρόνο. Αυτόν γιατί να τον κράξω για ενάμιση μήνα. Άλλο κριτική και άλλο κράξιμο για να μην παρεξηγηθω
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #182 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 01:51:40 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε»

Για το τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές και τη βελτίωση που έχουμε δείξει. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να δουλευτούν και κάποια άλλα όχι. Μας λείπει το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη που δεν μπορείς να κάνεις σε αυτό το επίπεδο χωρίς να τα πληρώσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη».

Για τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου:
«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βελτιώνεσαι με την καθημερινή δουλειά στα τελειώματα. Στο αμυντικό κομμάτι έχει να κάνει με την συγκέντρωση που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Δυστυχώς όταν δεν πετυχαίνεις τα γκολ που πρέπει η αμυντική γραμμή δείχνει νευρική. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και πρέπει να μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, για να βελτιώσουμε τα κομμάτια που δεν έχουμε βελτιώσει».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης:
«Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, απλά μας λείπει η λεπτομέρεια που θα κρίνει αν θα μπει το γκολ ή όχι. Ίσως θα πρέπει να μην ρισκάρουμε τόσο πολύ και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Για τα νέα πρόσωπα και την μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε τρεις παραπάνω επιλογές που μπορούν να μας βοηθήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις. Ο επιθετικός που μπήκε έδωσε κάποια πράγματα στην ομάδα, ο Λάμπρου θέλει να αποκτήσει ρυθμό και είναι στο δικό μας χέρι να τους βοηθήσουμε να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν πράγματα».

Ποια δουλειά, σε έχουν ξεφτιλίσει οι πάντες....

You are not allowed to view links. Register or Login
list delete duplicates
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #183 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 10:01:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εγώ συνεχίζω να στηρίζω... Για το κωλοχανείο των τελευταίων ματς δεν είναι ο απόλυτος υπεύθυνος. Ούτε ο προηγουμενος ήταν για αυτό δεν τον εκραζα επί ενάμιση χρόνο. Αυτόν γιατί να τον κράξω για ενάμιση μήνα. Άλλο κριτική και άλλο κράξιμο για να μην παρεξηγηθω

Δεν τίθεται θέμα κραξιματος. Εδώ έχουν γραφτεί πράγματα όταν οι υπόλοιποι πανηγύριζαν.
Από κει πέρα εγώ είδα και χθες ότι η ομάδα όταν δέχεται γκολ είναι ότι ναι.
Χαμένοι, ούτε ξέρουν τι τους γίνεται.
Θετικό ότι έκανε δηλώσεις μετά από ήττα  ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #184 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 10:22:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Γιώργης έκανε ποστ στήριξης, αλλά ο Ιβάν πήρε τηλέφωνο τον Ιβιτς χθες να έρθει αλλά αρνήθηκε....
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #185 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 11:40:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ωραίος ο Σαββίδης  :))
Για να μην κάτι βαρύ, ας μου γράψει κάποιος στους 2,5 μήνες που είναι ο Γκαρσία,
τι βελτίωση έχει η ομάδα και που ακριβώς.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #186 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 12:38:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Τιποτα δεν θα γινει....Ουτε θα τον διωξει, ουτε τιποτα....Σιγα μην καθισει να ασχοληθει - ειδικα τωρα που λειπει λογω covid- με τον Γκαρσια....Εχει βρει την ησυχια του και τερμα....

Απλως ο Γκαρσια τοσο καιρο διαλαλουσε παντου οτι ειναι ετοιμος - απο καιρο μαλιστα-  να αναλαβει την πρωτη ομαδα που ηταν και το ονειρο του...

Τωρα φερνει στην επιφανεια δικαιολογιες που ειναι σωστες  -προσωπικα δεν διαφωνω - αλλα οταν τις εκστομιζε ο αλλος τον ξεφτυλιζαν με ολους τους δυνατους τροπους...

Οταν ο "αμπαλος" ελεγε για ατομικα λαθη , τον εκραζαν...Τωρα ειναι απλως Παρασκευη και η ομαδα θελει ανασυνταξη...

Ο "αμπαλος" αφησε την ομαδα στους -4 και μεσα στους στοχους της στην Ευρωπη και τωρα το κοντερ λεει -10 και εκτος Ευρωπης.... Και φυσικα γα τα πασης φυσεως δημοσιογραφικα φερεφωνα, η χρονια εληξε οχι στο -10 αλλα στο -4....Γιατι βλεπεις, για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να το καθαρισεις αηττητος...Βεβαια οταν κερδιζε η ομαδα εστω και στο 90' ηταν το "eye of the tiger" στον παγκο που αλλαζε τα παντα και ειμασταν ξανα μεσα στους στοχους....Τωρα που χανει , εχουμε το αλλοθι της καμμενης γης και των -4 στην αρχη του πρωταθληματος...

Ο Πασχαλακης και ο Βιερινια εγιναν αναντικαταστατοι....Απο την ημερα που παιζει βασικος ο "αρχηγος" , χαθηκε ο Ζιβκοβιτς...Ο Νινουα δεν "εδειξε" τιποτα και πρεπει να φυγει....Ο Μουργκ και αυτος κανει και δεν κανει....Ο Γιαννούλης ξαφνικά "θελει παγκο" για να στρωσει.... Οι 4 στην αμυνα τελικα δεν αποτελουν λυση για το θεμα του γκολ που δεχομαστε σε καθε ματς...Ο Μπισεβαρ φετος εγινε κατανοητο οτι δεν παιζει...Περυσι τον αδικουσε ο "αμπαλος"...Μας λειπει ο Ακπομ λες και διωξαμε τον Τειρι Ανρι....Σε 19 ματς με την Μιλντεσμπρο εχει 4 γκολ...Ελεος πια...Οι γιομες συνεχιζουν παρα την ελευση του Γκαρσια....Ο δε τελευταιος, ψαχνει "10αρι" σε μια τελειως απαρχειωμενη οπτικη των πραγματων.... Και εν τελει αποδεικνυεται, οτι ο προπονητης πρεπει να εχει παραστασεις σαν προπονητης.....Το πειραμα με Ιβιτς, Γκουαρντιολα και Μουρινια δεν πετυχαινει καθε μερα....

Οσο δε για το περιβοητο 3τες πλανο του Σαββιδη , αποτελει το πιο συντομο ανεκδοτο στην ποδοσφαιρικη ιστορια του ΠΑΟΚ...

Αυτο το πετυχε ενας ..Ο Ζαγορακης που κοντρα σε ολους και σε ολα , κρατησε τον Σαντος που εδωσε αγωνιστικη ταυτοτητα στον ΠΑΟΚ....

Υ.Γ. Αφηνω σαν υστερογραφο ενα σχολιο που παιζει πολυ συχνα εσχατως.... "Στηριζουμε τον Παμπλο γιατι ειναι ενας απο εμας"....

Εκει ειναι το προβλημα κυριοι ...Οτι εχει αναλάβει την τεχνικη ηγεσια ενας απο εμας....Θα μπορουσε να ειναι ο Κατ, ο Νικολας , ο Μοικανος ή και εγω....

Οι προπονητες πρεπει να ειναι πανω απο εμας....Αυτη ειναι η πικρη αληθεια που δεν θελουμε να δουμε....Γι΄αυτο εφυγε ο Μπολονι...Γι' αυτο εφυγε ο Στεφενς ...Γι' αυτο εφυγε ο Φερειρα....Και για αυτο εφυγαν οι Μιχελς, Μπρανκο, Αρνενσεν....Ο συγκεκριμενος απλως εγινε ημιθεος για μια μπουνια στον Ντιογο...

Αυτα....

Υ.Γ. 2 Καλη επιτυχια στην Παλμειρας , καθοσον σε περιπτωση κατακτησης του τροπαιου θα τσιμπησουμε και εμεις ( ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ) απο τον "αμπαλο" , 250.000 ευρω.... 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2021, 01:54:06 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #187 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 10:16:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ωραίος ο Σαββίδης  :))
Για να μην κάτι βαρύ, ας μου γράψει κάποιος στους 2,5 μήνες που είναι ο Γκαρσία,
τι βελτίωση έχει η ομάδα και που ακριβώς.

Ωραια ερωτηση.
Απο την αλλη προς τι η δηλωση....... οτι θα φυγει και δεν θα χρειαστει να τον διωξουν? facepalm
Βλεπει το τελος?
Εντελως ακυρη, για να μην πω Μ@ΛΑΚΙΑ! facepalm
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #188 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 11:07:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ο Γιώργης έκανε ποστ στήριξης, αλλά ο Ιβάν πήρε τηλέφωνο τον Ιβιτς χθες να έρθει αλλά αρνήθηκε....
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.....

Εγω του πα να παρει ρε.Διαβασε σ αλλα φορουμ και θα δεις  :grin1: Για αλλο λογο βεβαια.

Κουδουνια δε θα του κρεμασω  του Παυλαρα ,στο πρωτο ημιχρονο ειμασταν καλοι ειχαμε 3-4 ευκαιριες να το τελειωσουμε αλλα δεν
Στο δευτερο  μας πηραν το κεντρο κι εκει εχει ευθηνη ο Παμπλο αλλα και ποιον να βαλει .Ολοι μαυρο χωμα ειναι
Ακομα κι ο καντουρις του καλοκαιριου  εξαφανιστηκε.
Σιγουρα κανει λαθη ο αλλα βλεπω και καποια θετικα.Ταχυτητα ,προσπαθεια να παιξουμε με τη μια αυτα προσπαθει να βαλει στο παιχνιδι μας.Αν ο Σβι κι ο τζιολης δε χαναν  τ αχαστα θα ταν 0-3 στο ημιχρονο και θα λεγαμε αλλα.
Ανεξηγητο το πως  επαγγελμτιες παικτες  κανουν παιδικα λαθη στην αμυνα για συνεχη παιχνιδια.
Το βλεπαμε και με αμπελ αυτο .Σατανικη συμπτωση η κατι αλλο?
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #189 στις: Ιανουαρίου 08, 2021, 11:50:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358

Δεν τίθεται θέμα κραξιματος. Εδώ έχουν γραφτεί πράγματα όταν οι υπόλοιποι πανηγύριζαν.
Από κει πέρα εγώ είδα και χθες ότι η ομάδα όταν δέχεται γκολ είναι ότι ναι.
Χαμένοι, ούτε ξέρουν τι τους γίνεται.
Θετικό ότι έκανε δηλώσεις μετά από ήττα  ::)
Εγώ για τον εαυτό μου μιλάω και όχι για άλλους... και εν πάση περιπτώσει ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει και όχι το να δικαιωθώ έναντι άλλων...Δεν θα ασχοληθώ με ηλίθιους τύπου δοκάρι μέσα δοκάρι έξω .... τέτοιοι υπάρχουν παντού χιλιάδες, γιατί όχι και στον ΠΑΟΚ.... Το θέμα είναι, κράξιμο από τον δεύτερο μήνα ή όχι... Εγώ για αυτό μιλάω.. Εγώ άμπαλο μάγο δεν είπα ούτε τον προηγούμενο μετά από ενάμιση χρόνο... Αυτά τα λίγα και σταράτα
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4