Abel Ferreira II (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira II (Coach)  (Αναγνώστηκε 10360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira II (Coach)
« Απάντηση #210 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 11:26:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
You are not allowed to view links. Register or Login

ΜΥΡΩΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ....ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΟΡΙΛ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #211 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 11:36:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Μακραν το πιο ωραιο, σοβαρο, μεστο και ισορροπημενο σχολιο σε αυτο που εγραψε ο Σπυροπουλος για το Φερειρα...

Ο Άμπελ δεν στηρίχθηκε από κανέναν... ούτε από την διοίκηση, ούτε από τον κόσμο, ενώ πολλά ακούστηκαν για το τι γινόταν στα αποδυτήρια... τόλμησε να προσπαθήσει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας σε κάτι πιο σύγχρονο και πολεμήθηκε εντός από όσους δεν μπορούσαν να το ακολουθήσουν και εκτός από όσους δεν είχαν την υπομονή...

δεν πήρε ποτέ τον μέσο που ζήτησε και είδαμε πόσο διαφορετική είναι η ομάδα χωρίς Καντουρί στην ενδεκάδα... για μια ολόκληρη χρονιά δε, δεν ήρθε ούτε μια επιλογή δική του... κι όχι μόνο αυτό, αλλά λόγω FFP του μείωσαν σημαντικά το μπάτζετ... και δεν βγήκε ποτέ η διοίκηση να στηρίξει ανοιχτά τον προπονητή και άφηνε να μεγαλώνουν οι κόντρες εντός και εκτός ομάδας... πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα παλεύοντας μόνος του και προς το τέλος μόνο είχε συμπαραστάτη τον Ρέμπε...

Έκανε και λάθη... έχει και φανερά κενά, ειδικά σε θέματα ψυχολογίας και ηγετικότητας... αλλά δεν παύει να είναι ένας καλός προπονητής και να έδωσε το 100% του για την ομάδα... σε μια πιο σοβαρή ποδοσφαιρικά χώρα (και στην Βραζιλία δεν πρόκειται να πετύχει γιατί κουβαλάν ίδια μυαλά) θα μπορεί να δείξει παραπάνω αυτό που μπορεί και για ποιον λόγο κάποτε τον συμπεριέλαβαν στο top50...

Όπως και να έχει ευχαριστούμε Άμπελ...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #212 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 12:19:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τέτοιες απόψεις είναι σταγόνα στον ωκεανό των ΑΜΠΑΛΩΝ.

« Απάντηση #213 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 12:21:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Και πάλι προσυπογράφω Τέλη .... Αντίο Αμπελ Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #214 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 12:23:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τουλάχιστον τον αποχαιρέτησε ο γιώργης  facepalm

« Απάντηση #215 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 12:25:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ε τι όλο μαλακίες θα κάνει :grin1:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #216 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 12:37:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στον ΠΑΟΚ βελτιώθηκα - Ο καλύτερος τρόπος να φεύγεις είναι από τη μπροστά πόρτα»

Τι θα θυμάται από τον ΠΑΟΚ και τι θέλει να πει στο αντίο του: «Η πρώτη λέξη που θα ήθελα να πω είναι ευχαριστώ. Ευχαριστώ γιατί έγινα καλύτερος προπονητής. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε η οικογένεια Σαββίδη. Ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που δούλεψα και αυτό γιατί αν πάω κάπου σήμερα, πάω εξαιτίας της δουλειάς τους. Οπότε όλο το οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ, όλη τη δομή, τον κ. Μάκη, την Μαρία, τον Ολαφ, τις ακαδημίες, ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι αδύνατο να ζεις σε αυτόν τον σύλλογο χωρίς να έχεις πάθος. Ζητώ συγγνώμη για τα λάθη μου, που είναι πολλά. Με ξέρετε ως προπονητή και λιγότερο ως άνθρωπο, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους πίκρανα χωρίς να το θέλω. Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος, νίκη, συνεχείς προσπάθεια και όσοι ανήκουν στον σύλλογο το νιώθουν. Εχω την πεποίθηση πως αφήνουμε τον σύλλογο σε καλύτερη μοίρα από αυτή που βρίσκονταν. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου παρείχαν. Σας ευχαριστώ».

Γιατί πήρε την απόφαση να φύγει: «Παρόλο που είμαι προπονητής η μοίρα μου δεν διαφέρει από αυτή των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες αγοράζονται, πωλούνται είναι η δεύτερη φορά που για μένα μία ομάδα δαπανάει ένα ποσό για να με αποκτήσει, κάτι θα βλέπουνε σε μένα. Εδωσα τα πάντα στον ΠΑΟΚ και ο καλύτερος τρόπος να φεύγεις από κάπου είναι πάντα να το κάνεις από την μπροστινή πόρτα. Έζησα 1,5 χρόνο εδώ και από την πρώτη στιγμή όπου κι αν πήγαινα όλοι με κοιτούσαν με μεγάλη συμπάθεια και αυτό το εκτιμώ και ευχαριστώ όλον τον κόσμο για όσα έζησα».

Για το τι θα του λείψει περισσότερο στον ΠΑΟΚ: «Πάνω από όλα θα μου λείψουν οι ποδοσφαιριστές μου. Ακούστηκαν διάφορα για συρράξεις και εντάσεις που είχα με κάποιους. Είναι όλα ένα ψέμα. Πάντα κυριαρχούσε ο σεβασμός και η φιλία μέσα σε αυτά. Αυτό που ζούμε στη Μεσήμβρια είναι το πνεύμα της ομαδικότητας και αυτό που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές είναι κάτι το καταπληκτικό. Θέλω να πω πως φέτος νιώσαμε πόσο μας έλειπαν οι φίλαθλοί μας που δεν ήταν μαζί μας να έχουμε την έξτρα ώθηση».

Ένας ειλικρινής και καθαρός άνθρωπος που δεν μπόρεσε τα ΑΜΠΑΛΑ ΟΥΓΚΑΝΑ να καταλάβουν οτιδήποτε παραπάνω από την νοοτροπία του χωριάτη.

« Απάντηση #217 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 01:21:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Την καλύτερη χρονιά του έκανε με αυτόν...

« Απάντηση #218 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 03:32:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεύτερη φορά σε 16 μήνες, ο προπονητής (τους) φεύγει. Να το κοιτάξουν!

Αλέξης Σπυρόπουλος

Στην πραγματικότητα, κανείς στον ευρύτερο περίγυρο δεν μπορεί να έχει σοβαρά παράπονα από τον Αμπέλ. Ο Πορτογάλος ως το τελευταίο λεπτό του τελευταίου ματς, τίμησε τη δουλειά που πέρυσι του προσφέρθηκε. Αφησε, σχόλια (του προπονητή και παικτών της Γρανάδα) για "μεγάλη ομάδα". Αφησε αντίπαλους, ευχαριστημένους ότι δεν ηττήθηκαν. Αφησε το πρώτο, μες στη σεζόν, ματς που η Γρανάδα δεν σκόραρε. Αφησε ομάδα στην οποία εν τέλει μπόρεσε να δώσει, ομολογουμένως αφού τον τυράννησε αρκούντως, διακριτή ταυτότητα.   

Ας είμαστε όσο γίνεται, όσο αντέχουμε, ειλικρινείς. Τον Αμπέλ στη Θεσσαλονίκη, δεν τον αγάπησε/αγκάλιασε κανείς. Ο Αμπέλ δεν είναι ηλίθιος ή χαζοχαρούμενος. Το ένιωσε. Ξένος ήλθε, ξένος παρέμεινε, ξένος έφυγε. Κατά βάθος βέβαια, δεν αντιπάθησαν τον άνθρωπο. Αντιπάθησαν...τα αποτελέσματα μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του 2019. Εφαγε τα απόνερα που ο οποιοσδήποτε, μετά τον Λουτσέσκου, αναπόφευκτα θα τα έτρωγε μες στα μούτρα. Δεν είναι απλά πράγματα, αυτές οι σκυταλοδρομίες. Θυμηθείτε τι έγινε μετά τον Ιβιτς, με τον Στανόεβιτς. Για να μη το φτάσουμε ως το μετά τον Φερνάντο Σάντος, με τον Μπερέτα!

Κι όμως ο Αμπέλ στον ΠΑΟΚ, υπό τις πιο δυσμενείς περιρρέουσες συνθήκες από την πρώτη ημέρα κιόλας, παρά ταύτα εξάντλησε το όριο του εφικτού. Κάτι περισσότερο από τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πέρυσι, ήταν ουτοπία. Ο Ολυμπιακός, και ισχυρή ομάδα είχε/έχει και πέτυχε να εμβολίσει ανεπανόρθωτα τον ΠΑΟΚ μες στη μέση της χρονιάς (με την πολυϊδιοκτησία). Και στον Ραζβάν εδώ που τα λέμε, τα αποτελέσματά του αγαπήθηκαν. Πριν από αυτά, ο Ραζβάν υπήρξε εξαιρετικά αντιπαθής φιγούρα στις επισκέψεις του με την Ξάνθη στην Τούμπα. Θα ήταν by far τελευταίος και καταϊδρωμένος, σε κατάταξη διαγωνισμού δημοφιλίας. Μετά από αυτά, τα αποτελέσματα δηλαδή, αγαπήθηκε ακόμη και το χειμωνιάτικο σκουφί του!

Πανηγυρτζήδες, λοιπόν; Να απαντήσω, με ερώτηση. Και ποιος δεν είναι; Είπαμε, θα είμαστε όσο ειλικρινείς αντέχουμε. Να μη γράψω για άλλους (...κι έχει γεμίσει ο τόπος παρεξηγιάρηδες), να γράψω για τον δικό μου μικρόκοσμο κι ας παρεξηγήσου

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ....ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ

Το τοπικ παει για ΚΛΕΙΔΩΜΑ με αυτο το ερωτηματικο.
Βεβαια ουδεις ασχολειται αλλα τεσπα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #219 στις: Οκτωβρίου 31, 2020, 07:16:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Βλεπω μονο ο Γιαννουλης εγραψε κατι γι αυτον.
Αντε και ο Ζαμπα.
Ισως και ειρωνικα.
Απο κει και περα, ας παει στο καλο .
ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!