Γυναικείο ποδόσφαιρο 2020-21 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2020-21 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)  (Αναγνώστηκε 2616 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γυναικείο ποδόσφαιρο 20120-21
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 28, 2020, 04:36:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Δήμητρας Καραπέτσα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.

Η 20χρονη διεθνής μπακ, θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Δήμητρα Καραπέτσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εύχομαι ο Θεός να δώσει σε όλο τον κόσμο υγεία, κουράγιο και δύναμη για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Όταν υπάρχει πίστη όλα είναι εφικτά. Ποδοσφαιρικά είμαι έτοιμη να βοηθήσω την ομάδα μου και να φανώ αντάξια των προσδοκιών της. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή και την Διοίκηση του τμήματος, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Πολύ καλή παίκτρια με σημάδια βελτίωσης κάθε χρόνο...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 05, 2020, 09:31:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας του Σπύρου Φιλίππου, και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.

Ο 43χρονος δραμινός προπονητής θα κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου για δεύτερη διαδοχική χρονία.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης του, ο Σπύρος Φιλίππου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εύχομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Προσωπικά, νιώθω πως δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου στο χώρο του ποδοσφαίρου των Γυναικών. Επιθυμία μου είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί κάποια στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο δέσιμο μου με την ομάδα μου, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να παραμείνω στην καθοδήγηση του ΠΑΟΚ.

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη χρόνια για όλον τον αθλητικό κόσμο. Από την μια η πολύμηνη διακοπή και από την άλλη η αβεβαιότητα που υπάρχει. Ευελπιστώ να εξελιχθεί η σεζόν χωρίς απρόοπτα για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους του Συλλόγου μας. Βρισκόμαστε εδώ όλοι ενωμένοι - παράγοντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιρίστριες - και θα τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε. Θα δουλέψουμε με νοοτροπία νικητή, με συνείδηση επαγγελματία, με πειθαρχία και φιλοδοξία έχοντας μοναδικό στόχο το συμφέρον του Συλλόγου.

1- Ο Λ Ο Ι   2- Μ Α Ζ Ι   4- Π Α Ο Κ!».

Πρωτα καναμε μεταγραφες παικτων και μετα....προπονητη! :paokeisai:
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 14, 2020, 08:14:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως ποδοσφαιριστής ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής έχει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Απόλλωνα Αθηνών, Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Πόντου, Άρη, Δόξα Δράμας, Μακεδονικού και Θερμαϊκού.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί την σεζόν 2014-2015 στον Άρη, και την περίοδο 2016-2017 στην Νίκη Μεσημερίου.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο και σε μία πρωταθλήτρια ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη του, είναι κάτι που με τιμάει και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω σκληρά. Είμαι πεπεισμένος στην άριστη συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου να κάνει το βήμα παραπάνω στο Women’s Champions League».

Καλώς ήρθες Δημήτρη!

Ανεβαζουμε το επιπεδο και εκει. :paokeisai:

« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 20, 2020, 08:20:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αναστασία Σπυριδωνίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 1997, η Αναστασία Σπυριδωνίδου αγωνίζεται τόσο στα άκρα ως εξτρέμ, όσο και σέντερ φορ.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως. Επόμενος σταθμός ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης, στον οποίο ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα προσωπικά της τέρματα στην Α' Εθνική.

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 την βρήκε στον ΠΑΟΚ. με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε αυτή τη διάκριση ως δεύτερη σκόρερ της ομάδας.

Την επόμενη σεζόν κυνήγησε την τύχη της στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία, αγωνιζόμενη με την φανέλα της Σαραγόσα. Στο δεύτερο μισό, μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της χώρας μας, πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής γυναικών.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αναστασία Σπυριδωνίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα».

Καλώς ήρθες πίσω Αναστασία!

Καλή επιστροφή...

« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2020, 07:32:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με απόφαση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως το Πρωτάθλημα Γυναικών θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους που δημιουργήθηκαν με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια. Οι δυο όμιλοι:

« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 04, 2020, 02:35:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 04, 2020, 03:53:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
0-2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ  :( :(

« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 04, 2020, 06:38:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το πάλεψε όσο μπορούσε...

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Women's Champions League, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Γήπεδο Μακεδονικού την SL Benfica, από την οποία γνώρισε την ήττα με 1-3.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Παπακωνσταντίνου κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας η Καραπέτσα, στο αριστερό η Μήτκου, και κεντρικά μπακ τις Σμιλίκοβιτς-Γκάτσου. Στο κέντρο οι Στράντζαλη, Πίτσιου και Κακαμπούκη, και επιθετική τριπλέτα τις Μπετανκούρτ, Βαρδαλή και Σπυριδωνίδου.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Δικέφαλο, καθώς η Μπενφίκα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στη πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, με κοντινή προβολή της Άνα Βιτόρια στο 3ο λεπτό.

Προσπαθώντας να συνέλθει από το «σοκ» του πρώτου γκολ, η ομάδα του ΠΑΟΚ επιχείρησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, δημιουργώντας μάλιστα δύο φάσεις στο 28' με την Σπυριδωνίδου και στο 36' με την Μπετανκούρτ. Ωστόσο, η Μπενφίκα ήταν εκείνη που σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου, μετά από αντεπίθεση η Λακάς νίκησε στο τετ α τετ την Παπακωνσταντίνου και έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένος, έβαλε κάτω την μπάλα και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ στο 57', καθώς με μακρινό εξαιρετικό πλασέ η Θωμαή Βαρδαλή «κρέμασε» την Καρολίνα Ντίας για το 1-2.

Ο ενθουσιασμός και η θέληση για ισοφάριση από τις παίκτριες ΠΑΟΚ δημιούργησαν χώρους στην Μπενφίκα. Στην προσπάθεια τους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, οι «ασπρόμαυρες» βγήκαν ψηλά να πιέσουν ρισκάροντας. Αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε η πορτογαλική ομάδα, και στο 61ο λεπτό με προβολή η Αμάντο έκανε το 1-3.

Στο επόμενο μισάωρο το παιχνίδι ισορρόπησε, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός αλλά δεν δημιούργησε κάποια φάση. Το 1-3 δεν άλλαξε, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο δια ταύτα, η αγωνιστική απραξία περίπου οκτώ μηνών μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας φάνηκε στο γήπεδο, καθώς η Μπενφίκα έχοντας ήδη πέντε επίσημους αγώνες στα πόδια της ήταν πιο έτοιμη. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις όταν αυτές αρχίσουν μετά τη νέα αναστολή λόγω της πανδημίας.

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Προέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιου Κατσαρή, καθώς και του Γενικού Γραμματέα, κ. Αθανάσιου Καπετανάκη, στο Γήπεδο Μακεδονικού, όπου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Σκορερ: Άνα Βιτόρια 3', Λακάς 44', Βαρδαλή 57', Αμάντο 61'

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (69' Πατερνά), Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Πίτσιου (50' Πούλιου), Βαρδαλή, Μπετανκούρτ (83' Μπαξεβάνου), Σπυριδωνίδου (88' Δοϊναρλή)

Χωρίς παιχνίδια εμείς και πολύ καλύτερες αυτές...

« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 31, 2021, 09:41:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αλλαγή προπονητή στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Λόγω προσωπικού κωλύματος ο μέχρι πρότινος τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Σπύρος Φιλίππου αφήνει τη θέση του και θα μετακινηθεί σε νέα στο τμήμα.
Ο Δικέφαλος πλέον ψάχνει τον νέο του τεχνικό για την ομάδα γυναικών, καθώς ο Σπύρος Φιλίππου θα μετακινηθεί σε άλλη οργανική θέση εντός της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, λόγω προσωπικού κωλύματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την μετακίνηση του μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας, κ. Σπύρου Φιλίππου, λόγω προσωπικού του κωλύματος σε άλλη οργανική θέση του Σωματείου».

Τι εγινεε, τι παιχτηκε?  ::)

« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 01, 2021, 10:57:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο τρις πρωταθλητής Πέριτσα Κρστιτς επέστρεψε σπίτι...

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν, την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πέριτσα Κρστιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην Εθνική Σερβίας και στη Μάσινατς, την οποία και έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα στο σέρβικο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ήρθε για πρώτη φορά το 2005, όποτε και έμεινε για δύο χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα (2005/06, 2006/07). Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη δρομολογήθηκε μετά από 11 χρόνια, όπου έκατσε ξανά στον «ασπρόμαυρο» πάγκο για να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα (2018/19), αήττητος και σημειώνοντας ρεκόρ επίτευξης τερμάτων (106).

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Πέριτσα Κρστιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με χαρά και χωρίς να το σκεφθώ δεύτερη φορά, δέχθηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, για να ολοκληρώσω το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη φορά, και που δυστυχώς διακόπηκε για προσωπικούς μου λόγους, οι οποίοι δε μου έδωσαν την χαρά να αγωνιστώ με την ομάδα στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε νίκες. Είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνω την ομάδα και κάθε φορά από τις δύο προηγούμενες κατακτούσαμε τους τίτλους. Αυτό θέλω να κάνουμε και τώρα. Το ρόστερ το ξέρω, το εμπιστεύομαι, και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, όπου ανυπομονώ να συναντήσω γνώριμά μου πρόσωπα. Είναι ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις και εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν».

Ότι και έγινε, επέστρεψε ο πιο πετυχημένος προπονητής για την ομάδα....