Ειναι παντως λεω κατι μ@λακες , σε κατι site στο FB οι οποιοι ασκουν πολιτικη...Βγαινει γνωστο νουμερο και γραφει οτι μας εχει βαλει στο στοχαστρο ολοκληρη η ΝΔ και ο κουλης μαζι....Αλλη φαγουρα δεν εχει στα @ρχιδια του ο Κουλης, παρα να κυνηγησουν τον ΠΑΟΚ , μη τυχον και παρει πρωταθλημα ...Τους γραφω λοιπον -τα γνωστα που ξερετε ολοι- οτι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΟΠΗ στην ιστορια του ΠΑΟΚ , εγινε με τη χρηση VAR χωρις να υπαρχει VAR στην Τουμπα , επι Αλεξ...Συν ολα τα αλλα που εχω γραψει εδω...
Και αυτο που δεν καταλαβαινουν τα ουγκανα ειναι οτι το συστημα "γαυρος και πρωταθλημα" λειτουργει ανελλειπως απο το 1997 μεχρι σημερα και ειναι υπερανω κυβερνησεων και προσωπων...Και τωρα εχει τον Αυγενακη μπροστινο, και πριν τον Κοντονη και (ειδικα) τον Βασιλειαδη , και καποτε ειχε τον Γιαννη Ιωναννιδη, και πιο παλια τον Γιωργο Λιανη, και πιο παλια την Πετραλια...Ολοι δικοι του...Και με διαφορετικες κυβερνησεις....Και αυτους σε θεσεις κυβερνητικες..Αφηνω στην ακρη κατι Σαρρηδες, Γκιρτζικης και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις στην ΕΠΟ...
Αυτο ομως που μου την δινει , ειναι οταν συνδεουν την ομαδα με μια πολιτικη περιοδο....Δεν διαφερουν σε τιποτα απο αυτους που εγραφαν οτι το 1985 μας εδωσαν τον τιτλο για τα 2.300 χρονια της Θεσ/νικης....
Με αυτη τη λογικη, οι οπαδοι επρεπε να ειναι με τη Χουντα γιατι το 1968 εφερε τον Κουδα πισω και το '72 και το '74 κερδισαμε 2 κυπελλα..Ομοιως επρεπε να ειναι με τη ΝΔ του Καραμανλη γιατι το 1976 , πηραμε το πρωτο πρωταθλημα...Φυσικα δεν συζητω για το ΠΑΣΟΚ...
Και φυσικα δινεις την απολυτη δικαιωση για οσους μιλανε για "πρωταθλημα των Πρεσπων".....Καμμια διαφροα απο τους μ@λακες του 1985...
Τοσο μαλ@κες ειναι....
Υ.Γ. Φυσικα το τι μου εγραψαν απο κατω δεν περιγραφεται...Οτι ειμαι ντεμεκ , ειμαι απαραδεκτος , οτι με την ψηφο μου καταδικασα την ομαδα
και παει λεγοντας...Φυσικα , για να μην τους αδικω ολους, υπηρξαν και αρκετοι που συμφωνησαν μαζι μου...Αλλα απο παιδακια και απο τρομπες, που εγιναν ΠΑΟΚ οταν επαιξε ο Γκαρσια και ο Μουσλιμοβιτς στην ομαδα δεν περιμενα κατι καλυτερο...Λες και μια ομαδα πρεπει να εχει οπαδους μονο αριστερους, ή μονο δεξιους ή μονο αναρχικους ή μονο φασιστες.... Ή οτι η ψηφος πρεπει να εχει οδηγο τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ....Αν τα ειχα λυσει ολα στη ζωη μου ή ημουνα κανας κοπριτης και με πληρωναν , σιγουρα το μονο μου αγχος θα ηταν, τι θα κανει ο ΠΑΟΚ....
Αν ζουσα και πληρωνομουνα απο τον ΠΑΟΚ , σιγουρα θα ψηφιζα αυτο που θα μου υπαγορευε το αφεντικο μου...
Αει στο δια@λο γιδια ....
Σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ , συνυπαρχουν ολοι....Απο τους οπαδους του Μ-Λ ΚΚΕ μεχρι τους οπαδους του Σωρρα...Απο ψεκασμενους που πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη μεχρι καθηγητες Πανεπιστημιου....Και αυτο συμβαινει παντου...Δεν ειμαστε η Κυπρος που η Ομονοια ειναι αριστεροι και ο ΑΠΟΕΛ δεξιοι....Αν και αυτο τα τελευταια χρονια εχει ξεφτισει...
Υ.Γ. 2 Αφηνω στην μπαντα , οτι αν πετυχαμε κατι δικαστικα το καταφεραμε με την παρουσια του Μπαλτακου που τοποθετηκε απο τον Σαββιδη ως επικεφαλης του νομικου team...Ναι , αυτου του φασιστα που ηταν μαζι με τον Σαμαρα...Βλεπεις οι δικοι μας ουτε συναινετικο διαζυγιο δεν μπορουσαν να βγαλουν...
Ουτε οτι η ρυθμιση των χρεων στην Εφορια ειχε γινει απο πριν απο τους "μνημονιακους Σαμαραδες" και τον Απριλιο ο Ιβαν εδωσε απλως την επιταγη στη ΔΟΥ Θεσ/νικης...
Και φυσικα σε ποια πολιτικη περιοδο και με ποιες πιεσεις "εμφανιστηκε" ο Σαββιδης...
Α... Να μην το ξεχασω ....Ο Ζερβας , ο δημαρχος της πολης ηταν υποψηφιος με τη ΝΔ του κακου Σαμαρα το 2015...Και τωρα ειναι με τον κουλη...
Υ.Γ 3. Εδω ευννοηθηκαμε ....
Και φυσικα την νομοθετηση για την δεσμευτικοτητα των οσων αποφασιζει η ΕΕΑ , την εκανε ο κυριος Κοντονης...Γιατι αν θυμαστε εκει πατησαν...Οτι η γνωμοδοτηση της ΕΕΑ ειναι δεσμευτικη....Εκει πατησε και η Επιτροπη Εφεσεων χωρις να δικασει....Αλλα αυτα ειναι "ψιλα γραμματα " για τα βληματα....