11. Χρήστος Τζόλης

Αποστολέας Θέμα: 11. Χρήστος Τζόλης  (Αναγνώστηκε 11943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 11. Χρήστος Τζόλης
« Απάντηση #220 στις: Μαΐου 25, 2021, 11:08:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ο πρωτος παικτης με συμμετοχη σε γκολ (16 γκολ και 10 ασσιστ) δεν επαιξε ουτε λεπτο στον τελικο....Φυσικα δεν επαιζε και στα τελευταια παιχνιδια παρα μονο ως αλλαγη στο 85'....

Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα εξελιχθει η υποθεση του...

Υ.Γ. Και ο ιδιος αφησε αιχμες οτι αισθανοταν καλα αλλα ο προπονητης του ειχε επιλεξει να μην τον χρησιμοποιει λογω τραυματισμου...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #221 στις: Μαΐου 25, 2021, 11:30:03 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τραυματίας.... 1,5 μήνα, 1η φορά βλέπω  :))
Από κει πέρα, αν δεν φύγει δεν θα δει χαιρι.
Τα παραδείγματα είναι πολλά και πρόσφατα.
Ο παίκτης "θάφτηκε" για κάποιο λόγο που θα φανεί σύντομα.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #222 στις: Μαΐου 25, 2021, 03:00:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Για τα όσα έζησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς, το διασκεδάσαμε όλοι, το χαρήκαμε πολύ. Προσωπικά δεν είχα δει ποτέ τόσο κόσμο, δεν το είχα νιώσει και ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε καλά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχαμε καλές και κακές περιόδους, αλλά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν ως Κυπελλούχοι και με την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα».

Για το ότι δεν έπαιξε στον τελικό και τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία: «Ο προπονητής πήρε αυτή την απόφαση, ίσως έκρινε ότι δεν χρειάζεται και δεύτερο επιθετικό. Οι δύο αλλαγές που έγιναν ο Κρμέντσικ και ο Τσιγγάρας έδωσαν πνοή στην ομάδα, αυτές οι δύο αλλαγές ξεκλείδωσαν το ματς». Ο Πασχαλάκης έκανε καίριες επεμβάσεις και ήταν σημαντικό που δεν δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Για το πριμ του Ιβάν Σαββίδη: «Είχαμε υποσχεθεί στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα πάρουμε το Κύπελλο και αυτός μας υποσχέθηκε πριμ».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Μέχρι πριν δύο χρόνια αγωνιζόμουν ως σέντερ φορ. Στην Κ-19 με τον Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο πρώτος που με έβαλε ως εξτρέμ και μου αρέσει γιατί μπορώ να συγκλίνω προς τα μέσα, μου αρέσει να παίζω αριστερά και ως δεύτερος επιθετικός».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν και πριν τον τελικό σε καλό κλίμα, δεν μας επηρέασε καθόλου αυτό. Μιλήσαμε με τον προπονητή και λύσαμε όποια θέματα υπήρχαν».

Για την άνοδο της χρηματιστηριακής του αξίας: «Σίγουρα είναι ένα επίτευγμα για εμένα αλλά φυσικά δεν πρέπει να μένεις μόνο στα νούμερα, θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να ξεκινήσω την επόμενη σεζόν ακόμη καλύτερα».

Για το ότι δεν έπαιξε πολύ προς το τέλος της σεζόν: «Ήταν η πρώτη μου χρονιά σε μεγάλη ομάδα, έπαιξα πολλά παιχνίδια, τους τελευταίους δύο μήνες δεν αγωνίστηκα πολύ, ίσως και λόγω κούρασης, αν και εγώ ένιωθα καλά. Την τελική απόφαση την παίρνει ο προπονητής».

Για τα καλά λόγια που ακούγονται για το όνομά του: «Κάποιοι επηρεάζονται για αυτό, για εμένα έγραφαν και πιο παλιά το έχω συνηθίσει».

Για το ποδοσφαιρικό του όνειρο: «Το χόμπι μου το έχω κάνει επάγγελμα αυτή τη στιγμή και είμαι ικανοποιημένος για αυτό. Πολλά ονειρεύομαι και ελπίζω να πραγματοποιηθούν. Φυσικά κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής ονειρεύεται μια καριέρα σε μεγάλο πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Δεν βγαίνω έξω όπως τα άλλα παιδιά, αλλά η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσεις».

Για το χόμπι του: «Μου αρέσει πολύ το τένις και με την πρώτη ευκαιρία θα παίξω (σ.σ. γέλια)».

Για το μέλλον του: «Πρώτα απ'όλα να ξεκουραστώ και σωματικά και ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, εγώ είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί».

Σιγουρα εχει ενοχληθει αλλα πιτσιρικας και δεν μιλαει γιατι ξερει.
Φυσικα και κανενας απο τους προσωπολατρες του Παμπλο δεν μιλαει, γιατι εξαφανιστηκε ο παικτης.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #223 στις: Μαΐου 25, 2021, 08:07:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Ειλικρινα περιμενω να δω την καραμελα των ΠΑΟΚτσηδων...... "εχει ηδη πουληθει"!

Και τοτε γιατι δεν παιζει ρε ταγαρια? facepalm

Αναμενω εξελιξεις απο το μετωπο που δεν επαιζε τοσο καιρο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #224 στις: Μαΐου 25, 2021, 08:31:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ή έχει πουληθεί,
ή θα παίζει με Γκαρσία, όταν αποφασίσει να το βάλει
η θα γίνει μιας πρώτης τάξεως αρ μπακ όπως ο Λημιός με Λουτσέσκου

Δεν βλέπω άλλη πιθανότητα :grin1: :grin1: :grin1: :grin1:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #225 στις: Μαΐου 25, 2021, 08:51:20 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ειλικρινα περιμενω να δω την καραμελα των ΠΑΟΚτσηδων...... "εχει ηδη πουληθει"!

Και τοτε γιατι δεν παιζει ρε ταγαρια? facepalm

Αναμενω εξελιξεις απο το μετωπο που δεν επαιζε τοσο καιρο.

Οτι εχει πωληθει βγαινει απο την βιτρινα, παει στο ραφι και αμπαλαρεται με την ταμπελα "ΕΥΘΡΑΣΤΟ"....Αυτη ειναι η καλη εκδοχη που θα αποφερει και καλα λεφτα στο ταμειο....Η κακη εκδοχη ειναι να πιστευουν, οτι για παραδειγμα τα 10 εκ. δεν ειναι καλα και θελουμε 20 και 25 εκ....Οποτε τον βαζουμε στο μουσειο και του χρονου θα δειξει ακομα περισσοτερα και θα αυξηθει η τιμη του...

« Απάντηση #226 στις: Μαΐου 25, 2021, 09:09:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καμία σοβαρή διαχείριση πάντως.
Θα εξαρτηθούν πολλά από το ποιος θα είναι προπονητής.

« Απάντηση #227 στις: Μαΐου 25, 2021, 10:10:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παρολα αυτα κληθηκε στην Εθνικη.
Τι σημαινει αυτο?  ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #228 στις: Μαΐου 26, 2021, 10:21:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΠΆΡΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ.... Ο Τελης έπεσε μέσα...

Η “τιμωρία” του Πάμπλο στον Τζόλη και η κόντρα της Wasserman με τον ΠΑΟΚ για την τιμή του.

Τι τρέχει με τον Χρήστο Τζόλη στον ΠΑΟΚ; Από εκεί που το χρυσό wonderkid ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στον “δικέφαλο”, από τους πλέον καταλυτικούς παίκτες και όλη η… Ευρώπη ασχολιόταν μαζί του (με το επικοινωνιακό πουσάρισμα βέβαια και της μεγάλης πολυεθνικής μανατζερικής εταιρίας που τον εκπροσωπεί, της Wasserman, με έδρα το Λος Άντζελες), έγινε παγκίτης, ούτε καν πρώτη αλλαγή και πήρε…διαζύγιο με τα γκολ. Κλείνοντας ουσιαστικά άκρως υποτονικά με μια σεζόν που είχε ξεκινήσει και συνεχίστηκε με τρομερό θόρυβο από πλευράς του!

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή της Πανδώρας από την Θεσσαλονίκη, ο Τζόλης υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που τον είχε και στην Ακαδημία και τον φώναζαν (και ο Τζόλης αλλά και οι Μιχαηλίδης, Τσιγκάρας) “ο πατέρας μας”, δεν χαρίστηκε στο super talent κι ας ήταν μέχρι τότε από τους κορυφαίους σκόρερ U19 πανευρωπαϊκά.

Κάπως έτσι προς το φινάλε του πρωταθλήματος ο Τζόλης έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα, συνέπεσε δε με την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ αλλά και των Ζίφκοβιτς, Ουάρντα, οπότε τελείωσε την σεζόν ως παγκίτης. Στην διάρκεια της σεζόν πάντως, ανάλογη…διαχείριση έτυχαν από τον Πάμπλο Γκαρσία και οι Μιχαηλίδης, Ντούγκλας Αγκούστο, όταν είχε “στραβώσει” μαζί τους για θέματα συμπεριφοράς!

Στην υπόθεση Τζόλη υπάρχει και κάτι άλλο πάντως: η πλευρά του, τόσο η Wasserman όσο και ο άσος, εκτιμούν πως θα είναι καλύτερο για την καριέρα του να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ όμως, αξιώνει ποσό των 17 και 20.000.000 ευρώ! Τέτοια λεφτά φαντάζει σχεδόν αδύνατον να βρεθούν, γιατί όντως ο Τζόλης μπορεί να κάνει γκέλ, σε βαθμό να υπάρχει φάκελός του στα τμήματα σκάουτινγκ πολλών τοπ κλάμπ από την big 5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά προτάσεις με 8ψηφια νούμερα δεν υπάρχουν.

Για αυτό και η Wasserman προσπαθεί να πείσει τον ΠΑΟΚ πως θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον Τζόλη στα 10.000.000 ευρώ (με ταβάνι τα 12 αλλά με κάποια μπόνους στόχων) συν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να έρθουν προτάσεις από μικρομεσαίες ομάδες από την Γερμανία, την Αγγλία ή την Ισπανία. Προς το παρόν πάντως οι Σαββίδηδες για Τζόλη συζητούν μόνο για plus 15 εκατ. ευρώ και υπάρχει μια “τριβή” μεταξύ τους.

ΥΓ. Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης με την αποκάλυψη της στήλης βασικό στόπερ του ΠΑΟΚ που λόγω του covid 19 δεν θα έπαιζε στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, στον οποίο αφιέρωσαν ο Βιεϊρίνια το γκολ του και ο Πασχαλάκης το Κύπελλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2021, 10:26:05 πμ από m01can4 »

« Απάντηση #229 στις: Μαΐου 26, 2021, 10:50:44 πμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Πεσαμε μεσα και στο οικονομικο κομματι , και στον παπα που εχουν φαει για 20εκ., και στο ταβανι που βαζουν οι ομαδες στην τιμη του και για τον παραγκωνισμο του παικτη...Παραδοξως πειθαρχικα παραπτωματα ειχαν μονο οι Αουγκουστο, Μιχαηλιδης και Τζολης....Τρεις απο τους πιο αγαπημενους παικτες του κατοχου του Κοπα Λιμπερταδορες...

Οσο δε για τα "πειθαρχικα παραπτωματα" , αυτα μπορει να ειναι του τυπου "δεν χαιρετησες όταν σε εκανα αλλαγη"...Της πλακας δικαιολογιες...Μην νομιζετε οτι τους επιασαν στις 4 το πρωι να κανουν παρτουζες σε ξενοδοχειο με ναρκωτικα και αλκοολ...