Γυναικείο βόλεϊ 2020-21 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021)

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο βόλεϊ 2020-21 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021)  (Αναγνώστηκε 3336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γυναικείο βόλεϊ 2020-21 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021)
« στις: Ιουνίου 09, 2020, 06:58:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Άννα Καλαντάντζε για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 23χρονη αθλήτρια (γενν. 1997) έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

Η Άννα Καλαντάντζε ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, στην οποία και αγωνίστηκε μέχρι το 2017, οπότε και μετακόμισε στο νησί της Νάξου για λογαριασμό του Πανναξιακού. Την αγωνιστική σεζόν 2018-2019, μετακόμισε στη Θήρα, προκειμένου να αγωνιστεί με τα χρώματα του Α.Ο. Θήρας, ενώ την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η 23χρονη κεντρικός, μετά τη σύναψη της συνεργασίας με τον Δικέφαλο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και μια πορεία που να αντιπροσωπεύει τις αξίες, τα ιδανικά και τους στόχους που θα θέσουμε και όλα τα καλά θα έρθουν... Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν! Επιπλέον, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, το τεχνικό τιμ, καθώς και προσωπικά τον κ. Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου".

Καλώς ήρθες Άννα!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Γυναικείο βόλεϊ 2020-21
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 09, 2020, 11:59:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αρχισαν οι ανακοινωσεις. paokara
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 10, 2020, 06:39:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Εύη Γεωργιάδου, η οποία θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 25χρονη αθλήτρια (γενν. 1995), με ύψος 1.60, αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Η Εύη Γεωργιάδου, τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα του ΕΟ Σταυρούπολης.

Μετά τη σύναψη της συμφωνίας, η Εύη Γεωργιάδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Νιώθω ενθουσιασμένη για αυτήν τη μεταγραφή. Αποτελούσε όνειρο και επιθυμία παράλληλα να καταφέρω να ενταχθώ στο δυναμικό μιας τόσο αξιόλογης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Στόχοι μου πλέον την νέα περίοδο, να ενταχθώ ομαλά στο δυναμικό της ομάδας, να συμβάλω στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της και να εξελιχθώ ως παίκτρια. Τέλος, αποτελεί πλέον μεγάλο στοίχημα να μπορέσουμε όλοι μαζί, να οδηγήσουμε την ομάδα σε θέση αντάξια του μεγάλου και ιστορικού ονόματός της".

smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 12, 2020, 12:31:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Σταματία Κυπαρίσση, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα αγωνίζεται με τα "ασπρόμαυρα".

Η 18χρονη αθλήτρια, αν και μικρή σε ηλικία, έχει αποτελέσει μέλος του ρόστερ του ΠΑΟΚ τόσο στην Pre League όσο και στη Volley League, ενώ έχει κατακτήσει και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος Νεανίδων με τον ΠΑΟΚ το 2019.

Η νεαρή ακραία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ομάδα, με τον Γκιγιέρμο Ναράνχο να τη συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το Silver European League στην Πορτογαλία.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Σταματία Κυπαρίσση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά θα αποτελώ μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Νιώθω ότι είναι οικογένειά μου, αφού είναι η τέταρτη χρονιά που θα είμαι στην ομάδα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ελπίζω φέτος να βάλουμε κι εμείς ένα ακόμη λιθαράκι στην ιστορία του. Εύχομαι γι' αυτή τη σεζόν, να έχουμε όλοι υγεία και να κυλήσουν όλα όμορφα στο πλαίσιο μίας δημιουργικής προσπάθειας».

Και συνεχιζουμε  paokara

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 13, 2020, 05:08:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Όλγα Βεργίδου για την αγωνιστική χρονιά 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, η Όλγα Βεργίδου είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 180cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στους Μακεδόνες Αξιού, παραμένοντας εκεί για 10 χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΟ Θήρας, εκεί όπου έπαιξε για τρία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην φινλανδική OrPo Volley.

Η επόμενη σεζόν την βρήκε και πάλι σε νησί, αφού φόρεσε την φανέλα του Πανναξιακού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Για την συμφωνία συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Βεργίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, και ιδιαίτερα τους κύριους Κατσαρή και Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν! Εύχομαι υγεία, μακάρι να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο κανονικότητας, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

Καλώς ήρθες Όλγα!

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 13, 2020, 06:07:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική χρονιά 2020-21.

Η Μαρτίνα αγωνίζεται ως λίμπερο, και συνεχίζει στα ασπρόμαυρα για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που συνεχίζω για τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Αυτό αποδεικνύει την άψογη συνεργασία που υπάρχει. Νιώθω κομμάτι της ομάδας και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Εύχομαι να επιτύχουμε τους στόχους μας που θα θέσουμε τη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κο Κώστα Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς τον πρόσωπο μου».

Ακόμα μία ανανέωση!

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 15, 2020, 08:19:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Ευαγγελία Μερτέκη κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως ακραία, είναι 29 ετών και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τους Μακεδόνες Αξιού το 2004, όπου και παρέμεινε εκεί για εννέα χρονιά, αποχαιρετώντας τον σύλλογο της Μακεδονίας το 2013.

Από το 2013 μέχρι και το 2017 φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 κυνήγησε την τύχη της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην Ιταλική, Βόλεϊ Μαρσάλα.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 επέστρεψε και πάλι στην χώρα μας για λογαριασμό του Α.Ο Θήρας, για τον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τις Διεθνείς συμμετοχές, η Ευαγγελία Μερτέκη είναι από το 2006 μέλος της Εθνικής Κορασίδων και αργότερα της Εθνικής Νεανίδων, με συμμετοχές σε προκριματικούς των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Το 2010 καλείται στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών, ξεκινώντας τους επίσημους αγώνες της με την Ευρωπαϊκή Λίγκα της ίδιας χρονιάς. Από τότε είναι μόνιμο και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας, συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις, όπως σε προκριματικούς Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και σε αγώνες για την Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Το 2018 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ευαγγελία Μερτέκη δήλωσε στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ! Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από κει και πέρα εύχομαι υγεία σε όλα τα τμήματα. Ανυπομονούμε όλες να ξεκινήσει η σεζόν και να φορέσουμε τα ασπρόμαυρα».

Καλώς ήρθες Ευαγγελία!

Αρκετα εμπειρη!

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 15, 2020, 08:20:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρία Κλέπκου, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για τρίτη συνεχή αγωνιστική σεζόν.

Η 20χρονη Μαρία Κλέπκου έκανε το ντεμπούτο της με τον ΠΑΟΚ στην Pre League, αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Volley League, ενώ την ίδια χρονιά στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος με τις Νεάνιδες του Δικεφάλου.

Την δεύτερη σεζόν της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου αγωνίστηκε στην Volley League Γυναικών, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση και, προσωπικά, τον κύριο Αμοιρίδη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά. Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, που πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι η χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή, όπως του αξίζει».

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 17, 2020, 07:16:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου είναι γεννημένη το 1995, αγωνίζεται ως κεντρικός, και έγινε μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Για την επέκταση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας, και ιδιαίτερα τον κύριο Κώστα Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ελπίζω πρώτα απ'όλα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι οποίοι θα μας επιτρέψουν να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε υπό κανονικές συνθήκες. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή και πετυχημένη χρονιά που θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο».

8η μεταγραφη- ανανεωση και συνεχιζουμε δυναμικα.

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 17, 2020, 07:34:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μόνικα Πότοκαρ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας το 1987, η Μόνικα Πότοκαρ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 177cm.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2007 στην σλοβενική, Νόβα Γκόριτσα, όπου και έμεινε για 2 αγωνιστικές σεζόν. Το 2008 ήρθε η πρώτη επαφή της με τους τίτλους καθώς κατέκτησε το σλοβενικό «νταμπλ», ενώ την επόμενη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε με την Νόβα Γκόριτσα το κύπελλο Σλοβενίας.

Το 2009 συνέχισε «εντός των τειχών» καθώς μετακόμισε στην Μπράνικ. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2012, με τον τελικό απολογισμό να είναι δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

Η αγωνιστική χρονιά 2012-13 την βρήκε για πρώτη φορά στην καριέρα της εκτός Σλοβενίας. Η ιταλική, Παλάβολο Κιέρι, κάνει δικιά της την Μόνικα Πότοκαρ, με την αθλήτρια να μένει εκεί για τέσσερις μήνες, κλείνοντας την τότε αγωνιστική σεζόν στην γαλλική, Βαλενσιέν.

Η σεζόν 2013-14 την βρίσκει αυτή τη φορά στην ρουμανική, Μπακάου. Αυτή ήταν ακόμα μία χρονιά τίτλων για την Μόνικα Πότοκαρ, καθώς ο τελικός απολογισμός ήταν το «νταμπλ».

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η Μόνικα Πότοκαρ επέστρεψε και πάλι στην σλοβενική, Μπράνικ, ολοκληρώνοντας ακόμα μία χρονιά στην πατρίδα της.

Το 2015-16 επιστρέφει και πάλι στην Ιταλία, αγωνιζόμενη για πέντε μήνες με την φανέλα της Φορλί, ενώ το δεύτερο μισό εκείνης της περιόδου την βρήκε στην σλοβενική, Κάμνικ, με την οποία πρόσθεσε ακόμα ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ της.

Από το 2016 μέχρι και 2018, έχει την πρώτη επαφή της με τα ελληνικά εδάφη, καθώς αγωνίστηκε με την σειρά στον Πανναξιακό, τον ΑΟ Θήρας και την Ηλιούπολη. Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 την βρήκε με την φανέλα της πολωνικής, Βρότσλαβ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τις διεθνείς εμφανίσεις, η Μόνικα Πότοκαρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Σλοβενίας από το 2009.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μόνικα Πότοκαρ δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Επίσης είμαι χαρούμενη που θα συναντήσω στη νέα μου ομάδα κοπέλες με τις οποίες έχω παίξει ως συμπαίκτρια στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος και καλά οργανωμένος σύλλογος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Κώστα Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη του. Όλα τα κορίτσια θα δώσουμε το 100% μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μεγαλη κινηση, πολυ ποιοτικη πιίκτρια.
Μενει διαγωνιος και πασαδορος και παμε για ΤΙΤΛΟ!