Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020  (Αναγνώστηκε 10864 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2020, 09:24:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Περέιρα για ΠΑΟΚ: «Πρώτα οι υπογραφές με Βίκινγκ και μετά η Ελλάδα»

«Δεν θα πάμε στην Ελλάδα μέχρι οι δύο ομάδες να υπογράψουν τη συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Τόμας Περέιρα, δείχνοντας πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ακόμη δρόμο.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Δικεφάλου τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από την υπόθεση, με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για να κλείσει οριστικά η υπόθεση..

Δεν νομιζω να χαλασει η μεταγραφη οπως και του Γιανκου, αν και καπου γραφτηκε οτι μπηκε στο παιχνιδι η Γιουνκ Μποις που επαιζε περσι. ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2020, 10:35:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο Γιανκο κατα μερικους ΑΡΔ θα ηταν σημερα εδω.
Τεσπα, θα δουμε ποτε θα το βγαλει η ΠΑΕ οτι ερχεται.
Μαλλον ειναι περιπτωσεις που θελουν χειρισμο, οπως φαινεται και για τον Περειρα.
Οσο για τον Σωτηριου,τα νουμερα του ειναι καλα, δεν ξερω ομως ποσο ισχυει και αν ειναι αυτος ο επιθετικος που θελουμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2020, 07:09:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τα... γύρισε ο Γιάνκο

Ολα δείχνουν πως η περίπτωση του παύει να απασχολεί πλέον τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ δεδομένης της τροπής που πήρε το ζήτημα του Γιάνκο λόγω των απαιτήσεων του, όπως λέγεται! Ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο έμοιαζε μια... ανάσα από το δανεισμό του στον Δικέφαλο, ωστόσο, σημειώθηκε ανατροπή δεδομένων και ο 24χρονος αμυντικός οδεύει προς Ισπανία...

Τελικά υπάρχει θέμα και προφανώς εγκαταλείπεται η προσπάθεια....

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Περέιρα

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούνται... περίεργες καταστάσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που δεν βοηθούν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας!

Δουλειά μανατζαραίων κόβω να είναι....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2020, 02:32:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα καθώς συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους». Συμβόλαιο 4ετίας υπογράφει ο Νορβηγός που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ!

ΠΑΟΚ και Βίκινγκ έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου ποδοσφαιριστή στην Τούμπα, ο οποίος ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη...

Σαφώς μεγάλο ρόλο στο να δρομολογηθούν οι εξελίξεις έπαιξε και η επιθυμία του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, κάτι που εκφράστηκε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο νεαρός Νορβηγός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ορίζοντα τετραετίας και με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του...

musicrocker musicrocker

« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2020, 07:08:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ musicrocker musicrocker

Παράθεση
Επιβεβαίωση για Περέιρα και ΠΑΟΚ: «Ταξιδεύει την Παρασκευή για Ελλάδα»

« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2020, 10:47:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο Γιανκο ειδα πηγε Ισπανια γι αυτο χαλασε.
Πιστευω ο Ρεμπε εχει εναλλακτικες τις οποιες θα ενεργοποιησει.
Οσο για τον Περειρα, τον θελαμε και το πετυχαμε. 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #146 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2020, 02:31:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Περήφανος που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, ανυπομονώ να παίξω για τον κόσμο του!»

Εχεις προλάβει να δεις video με αγώνες του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο στην Τούμπα;

"Ναι φυσικά φρόντισα να δω και διαπίστωσα πόσο καυτή έδρα έχει ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πως στην παρούσα φάση οι αγώνες διεξάγονται χωρίς τον κόσμο αλλά ελπίζω πολύ σύντομα να παίξω για τον κόσμο αυτό. Μου άρεσε ότι έχω δει στα videos, με ενθουσίασε και βλέπω πόσο φανατικούς οπαδούς έχει η ομάδα".

- Για πρώτη φορά θα αγωνιστείς μακριά από την πατρίδα σου. Εχεις άγχος για αυτό;

"Κανένα άγχος. Είμαι πανέτοιμος να ενσωματωθώ στην νέα μου ομάδα. Πιθανώς απλά θα πρέπει να συνηθίσω τις υψηλές θερμοκρασίες γιατί στην Νορβηγία είναι διαφορετικά τα πράγματα..."

- Ποια πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα σου αρχίζοντας τις προπονήσεις;

"Οπως γνωρίζεις έπαιζα ποδόσφαιρο με την Βίκινγκ και είμαι σε φουλ ρυθμούς. Επομένως αυτό που απλά πρέπει να κάνω είναι να "μάθω" τα θέλω του νέου μου προπονητή και να αφομοιώσω το σύστημα που παίζει η ομάδα. Είμαι πανέτοιμος για αυτό".

- Λίγο πριν βρεθείς στην Ελλάδα ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Οτι είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να τους γνωρίσω. Με εξιτάρει η ιδέα ότι θα φορέσω αυτή τη φανέλα και θα παίζω με αυτούς τους οπαδούς. Είμαι περήφανος για αυτό, είμαι φιλόδοξος και μακάρι να παίξουμε και στους ομίλους του CHL".

Αυτο το θεμα με την θερμοκρασια ειναι ζητημα παντως.
Δεν ειναι ευκολο.

« Απάντηση #147 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2020, 04:13:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Θα παιζει το χειμωνα  :)
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #148 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2020, 05:44:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δικιο εχεις  :))

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο 21χρονος Νορβηγός, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 16.30 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

« Απάντηση #149 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2020, 01:53:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αρέσει στον Φερέιρα ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς

Την περίπτωση του Φιλίπ Κροβίνοβιτς φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο Αμπέλ Φερέιρα, για την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κροάτη μεσοεπιθετικού και έχει κάνει τη σχετική εισήγηση στον Όλαφ Ρέμπε για την απόκτησή του.

Ο Κροβίνοβιτς δεν υπολογίζεται από την Μπενφίκα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος.

Ο 25χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2022 και η πορτογαλική ομάδα αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει, είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, μετά την αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League.

Τι έχει η Μπενφίκα ρε...? ::)