Οτι χειροτερο ηταν η ανανεωση του συμβολαιου του....Και αυτου και του Ματος....Αλλα ειδικα αυτος με την συμπεριφορα του στο τελευταιο παιχνιδι , ηταν οτι χειροτερο...
Και ενα τελευταιο...Βαλτε τον εαυτο σας στη θεση του Αμπελ...Εχεις καταλαβει οτι ο συγκεκριμενος - που τυγχανει και συμπατριωτης σου- δεν σε γουσταρει με τιποτα....Και βαζει και κατι νουμερα τυπου Πασχαλακη να τον αβανταρουν....Εσυ κανεις τα σχεδια σου, φερνεις τους παικτες που θελεις, παιζεις στην Ευρωπη, παιρνεις θετικα αποτελεσματα στην Ελλαδα (τουλαχιστον δεν χανεις) προσπαθωντας να στρωσεις την ομαδα, εχεις και τη διοικηση να λεει οτι σε στηριζει και ενω η ιστορια δειχνει "τελειωμενη", η διοικηση τον επαναφερει....Και μαζι με αυτον και τον Ματος....
Δεν σε "ακυρωνει" εσενα ως προπονητη η αποφαση αυτη ?
Γιατι στην ουσια η διοικηση δειχνει να "ριχνει νερο στο κρασι της" , να χαιδευει τους οπαδους και σαν κερασακι στην τουρτα , τον επαναφερει στην ομαδα και χωρις προετοιμασια μαλιστα....Και οχι μονο αυτο αλλα βγαινει ο "αρχηγος" να δηλώνει οτι "ανυπομονω να σας ξαναδω ολους και συντομα θα ειμαστε μαζι"....
Τι θα εκανες , σαν προπονητης ?
Εγω προσωπικα θα ελεγα "δεν πατε να γ@μηθειτε ολοι σας...Θα καθομαι εγω να σπαω το στομαχι μου για τον καθε π@παρα ? "
Γιατι να καθισει και να υποστει και την παρουσια του "αρχηγου" ? Εννοειται οτι εχει κανει τον σχεδιασμο χωρις αυτον...Και ξαφνικα τον ξαναβαζουν απο το παραθυρο....Και μετα την αποτυχια στους ομιλους του ΤΣ.Λ....Κατα τη γνωμη μου πιο εμμεσος τροπος να πεις στον Φεριρα "φυγε" , δεν υπηρχε...
Οποτε ?
"Φευγω και αντε γ@μηθειτε ομαδικως"...