20. Adelino André Vieira de Freitas ΙΙ (C)

Αποστολέας Θέμα: 20. Adelino André Vieira de Freitas ΙΙ (C)  (Αναγνώστηκε 19752 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 20. Adelino André Vieira de Freitas ΙΙ (C)
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 08, 2020, 06:51:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Δεν είναι εύκολο. Ποτέ μου δεν το είχα με τα λόγια, δεν μου χρειάστηκαν ποτέ για να εξηγήσω όσα νιώθω. Γνωριζόμαστε καλά πια. Δύο θητείες, μια ζωή. Έχουμε πανηγυρίσει και κλάψει μαζί. Όλα μαζί. Μέχρι χθες...

Τώρα ρωτάτε, έχετε ανάγκη να μάθετε και νιώθω και εγώ την ανάγκη να απαντήσω γιατί πάντα σας κοιτάω στα μάτια. Δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Γυρνώντας από την Βόλφσμπουργκ, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Να φύγω από το σπίτι μου.

Από την πλευρά μου το πάλεψα μέχρι το τέλος. Έκανα υπομονή και δεν μίλησα ποτέ δημόσια για να μην φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση. Κι ας άκουσα πολλά, τα περισσότερα άδικα και ψέματα. Ως εδώ όμως.

Με σεβασμό απέναντι σας και την σχέση ειλικρίνειας που από την πρώτη στιγμή είχαμε, οφείλω να πω ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξω τι θα κάνω. Το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της ζωής μου, όπως και ο ΠΑΟΚ. Αλλά τη ζωή του την ορίζει ο καθένας όπως θέλει. Και εγώ θέλω ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο. Νιώθω και έχω την ανάγκη να προσφέρω ακόμη...

Και εφόσον δεν μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω στο σπίτι μου, όσο κι αν το προσπάθησα, πλέον θα πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ενδεχομένως ανοίγει. Δεν ξέρω τι ακριβώς με περιμένει αλλά σίγουρα ξέρω πόσο δύσκολα αναγκάζομαι να κλείσω αυτήν του σπιτιού μου. Και το δικαίωμα να λέω τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα σπίτι μου,νομιζω οτι το κέρδισα. Το νιώθω.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων απέναντι σε εσάς που παιδί από την Πορτογαλία με πήρατε από το χέρι και μου γνωρίσατε τον κόσμο. Φεύγω άντρας, οικογενειάρχης, πατέρας, Σαλονικιός και πάντα ΠΑΟΚτσής.

Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα μου. Δεν μπορώ παρά να θέλω τα καλύτερα για το σπίτι μου και φυσικά για την κεφαλή αυτού του σπιτιού, την οικογένεια Σαββίδη, μόνο χαρές και επιτυχίες. Αντίο.

Ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας χαρισες.
Μπηκες στην ιστορια της ομαδας και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
Οσο για υπολοιπα, ας μην μιλησω! :whistiling: :whistiling: :whistiling:
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 08, 2020, 07:21:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 08, 2020, 08:47:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ήσουν και είσαι μία από τις εμβληματικές προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Δύο περάσματα με συγκινήσεις και το δεύτερο με χρυσές σελίδες.
Λυπάμαι που κατέληξε έτσι για λόγους τυπικούς και κακών χειρισμών και όχι ουσίας. Σε ήθελα πάντα στο σπίτι σου έστω και από άλλο πόστο. Ευθύνες εκατέρωθεν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Μερικές φορές όμως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου.
Καλή συνέχεια Αντελίνο και Υγεία! Πάντα στην καρδιά μου ότι και αν έγινε!!!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 08, 2020, 09:45:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ευχαριστουμε για τις μεγαλες στιγμες που μας χαρισες και θα τις θυμομαστε για παντα.
Ειναι λυπηρο ομως να αφηνεις αιχμες για κατι που εχεις ευθυνη εσυ.
Πολυ λυπηρο.
Καλη τυχη.
Μπορει καποτε να ξαναβρεθουμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 09, 2020, 07:09:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Πότε φάνηκε ότι τα πράγματα με την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δεν εξελίσσονται καλά; Όταν χρειάστηκε να επεκταθεί το συμβόλαιο του για έναν μήνα ώστε να είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια των playoffs που έγιναν τον Ιούλιο. Το ίδιο πρόβλημα προέκυψε και με τον Μαουρίσιο με τον οποίο επικοινώνησε ο Ιβάν Σαββίδης και με ένα τηλεφώνημα του τον έπεισε να δεχθεί χωρίς όρους την επέκταση του δικού του συμβολαίου για να παίξει στα playoffs.

Ότι χρειάστηκε να φτάσει στην ύστατη στιγμή ο Βιεϊρίνια για να συμφωνήσει και να υπογράψει στην επέκταση του συμβολαίου του για τρείς στην ουσία εβδομάδες έμοιαζε αδιανόητο στους φίλους του Δικεφάλου που κατάλαβαν ότι πλέον το γυαλί στις σχέσεις του αρχηγού με τον ΠΑΟΚ άρχισε να ραγίζει επικίνδυνα.

Και είναι δεδομένο ότι προκάλεσε τριγμούς και εντάσεις και εντός των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια τελικά αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι playoffs τον Ιούλιο το τελευταίο με αντίπαλο τον Άρη στην Τούμπα στο οποίο μπήκε ως αλλαγή στο 77΄και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 90. Αυτή αποδείχθηκε τελικά η τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ας αναλογιστεί γιατί φτάσαμε εδώ.
Σαφώς και τα έκανε σκ@τα πέρσι και δεν του φταίει κανένας.
Ο Σαββίδης έπινε νερό στο όνομά του και τώρα ούτε να ακούσει δεν ήθελε.
Τρελάθηκε? ::) Μπα.

Τεσπα, η ουσία είναι ότι μπήκε στην ιστορία της ομάδας, πέτυχε απίστευτα πράγματα, μας χάρισε ωραίες στιγμές.
Θεωρώ πως με την πάροδο του χρόνου, το θέμα που δημιουργήθηκε θα καταλαγιάσει και θα επιστρέψει από άλλο πόστο.
Το θεωρώ σίγουρο.

Ευχαριστούμε και καλή τύχη με υγεία.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 09, 2020, 09:36:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
H καλυτερη λυση που θα μπορουσε να υπαρξει....Ο Βιερινια ηρθε στον ΠΑΟΚ με προσωπικη παρεμβαση Σαντος ( "που θα παιξεις με αυτον τον χοντρο ? Αυτος δεν μπορει να τρεξει "... Τα θυμαστε αυτα  απο τους σημερινους "Βιερινολατρες" ?), του εμαθε να χρησιμοποιει και τα δυο ποδια (κατα δηλωση του Βιερινια) και αφου καθιερωθηκε , πηρε την καλη μετεγγραφη για τη Βολφσμπουργκ...

Απο εκει και περα οταν και η καριερα του στη Γερμανια , δεν πηγαινε ιδιαιτερως καλα, επεμενε να μην θελει να ερθει στην Ελλαδα και στον ΠΑΟΚ "που αγαπησε" γιατι οπως ελεγε "ακομα δεν ειχε ερθει ο καιρος"... Kαι ας "επεφταν στα ποδια του" οι οπαδοι....Και ας παρακαλουσαν καθε καλοκαιρι την Παναγια να τον φερει πισω....Ηταν το καλοκαιρινο σηριαλ για αρκετα χρονια...

Οταν ηρθε βοηθησε τα μεγιστα την ομαδα , οπως και η ομαδα τον βοηθησε απιστευτα στο οικονομικο κομματι...Για οσους δεν θυμουνται, ματαια ¨"εψαχνε" να βρει ομαδα να παει μετα την Βολφσμπουργκ  και οταν ειδε οτι ουτε ομαδα της γ' κατηγοριας της Γερμανιας δεν τον ηθελε , γυρισε στην "αγαπη του"....

Τα πραγματα με δικη του ευθυνη (βλ.110.000 ευρω για 3 ματς και για μολις 20 λεπτα αντι για ετοιμο συμβολαιο  που με τα μπονους εφτανε τις 900.000 ετησιως) εφτασαν ως εδω και καπως ετσι  "επεσαν οι τιτλοι τελους"....

Και για να το ληξω ουτε τσαμπα ηρθε , ουτε τσαμπα επαιξε (απεναντιας ακριβως το αντιθετο) και οφεληθηκε τα μεγιστα στο τελος της καριερας του....Ακομα και για τα τελευταια 20 λεπτα της καριερας του...Ακομα και για την τελευταια κοκκινη καρτα πληρωθηκε 110.000 ευρω...

Τον ευχαριστουμε που ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, επελεξε να γυρισει στην ομαδα που τον ανεδειξε και απο τη θεση του αρχηγου να μας χαρισει μαζι με τους υπολοιπους παικτες τους τιτλους....Ως εκει.... 8)

Υ.Γ.

Επειδη εχω βαρεθει να ακουω συνεχεια για "αρχηγους",  "θρυλους", "ζωντανη ιστορια της ομαδας " και τα συναφη , οταν θελετε να αναφερεστε σε "ΑΡΧΗΓΟ ΟΜΑΔΑΣ" , θα εχετε στο νου σας τον παρακατω ΚΥΡΙΟ....Ο οποιος πεταξε τα απιστευτα εκατομμυρια της Ρεαλ (εποχη γκαλακτικος με Ζινταν , Φιγκο κλπ) και εμεινε στη Ρομα απο οπου ειχε ξεκινησει....Και φυσικα εκει εκλεισε και τη καριερα του... Ολοι οι υπολοιποι ειναι "απλες οδοντοκρεμες" που ελεγε και μια διαφημιση....

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2020, 12:57:46 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 09, 2020, 10:20:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 09, 2020, 03:04:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Κρατάω ότι δεν τον έχει χαιρετήσει ο ΠΑΟΚ. Εμφανίζεται ακόμα στο ρόστερ. Το όνομά του υπάρχει ακόμα παντού. Είναι σαν να είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το θέμα και περιμένουμε να δούμε τι περιμένει

Δ.Τσορμπατζογλου.

Σαν φαντασμα πλαναται πανω απο την Τουμπα  :)) :)) :)) :)) :)) :))
Ρε τι μ@λκιες καθονται και λενε! facepalm

« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 12:14:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το κλειδώνω καθώς πρόκειται για ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΔ.

Αν προκύψει βλέπουμε...

« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 17, 2020, 11:18:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Forza έχει υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα στο θέμα της παραμονής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Στο σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και του Πορτογάλου.

Συγκεκριμένα μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Ολαφ Ρέμπε και του Αμπέλ Φερέιρα με τον παίκτη που έχουν γεφυρώσει το χάσμα που υπήρχε και το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του Βιεϊρίνια είναι πλέον υπαρκτό.

Τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες που αναμένουμε να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

Ξεκλειδώνουμε καθώς βλέπω να επιστρέφει... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2020, 11:31:27 πμ από m01can4 »