«Όταν έχεις τέτοιους φιλάθλους και παίζεις καλά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις»«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να προσαρμόζεσαι και να συμμετέχεις σε αυτή τη διαδικασία δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, με την ομάδα να τα δίνει όλα για να έρθει. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».
Τι περίμενε να δει από το παιχνίδι: «Γνωρίζω για την αντιπαλότητα των ομάδων, το έχω ζήσει από την άλλη πλευρά. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, και όταν έχεις τέτοιους φιλάθλους δίπλα σου, αν παίξεις καλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις».
Τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Σίγουρα η εμπειρία, είμαι 35 και έχω αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως το ΝΒΑ, μπορώ να φέρω και ηγετικές ικανότητες, τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια, όπως και το σκοράρισμα. Ο προπονητής μου είπε να κάνω το παιχνίδι μου, και όσο περνάει ο καιρός θα προσφέρω όλο και περισσότερα».
Πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος: «Θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα ώστε να μάθω την ομάδα και να προσαρμοστώ απόλυτα στα θέλω της».
Αν προτιμάει να έχει συμπαίκτη ή προπονητή τον Χαραλαμπίδη: «Το χρονικό διάστημα που ήμασταν συμπαίκτες ήταν μεγαλύτερο, ήταν εξαιρετικός. Είναι νέος προπονητής, και καταλαβαίνει τις συνήθειες των παικτών. Οπότε, μου αρέσουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να συνηθίσω το δεύτερο, καθώς έχει πολλές ικανότητες στην προπονητική».
Για το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση: «Είμαστε στη βάση της βαθμολογίας αλλά θεωρώ ότι δεν θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο προπονητής με έφερε εδώ να ηγηθώ της ομάδας, και θα το κάνω. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, καθώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Ξέρω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά ήρθα εδώ για να διευκολύνω το έργο της ομάδας μας».
Δεν θα μου κανει εντυπωση να πετυχει 10-15 ποντους σημερα και με μια προπονηση!
11 Μπιλ....