0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
-“Διαβάζω διάφορα σχόλια συνοπαδών μου γιατί δεν πήραμε τον τάδε παίκτη ή γιατί αποκτήσαμε τον άλλο, αλλά δεν κατάλαβαν ότι δημιουργούμε κάτι καινούργιο και όταν δεν υπάρχουν χρήματα, είναι περιορισμένες οι επιλογές παικτών. Καιγόμαστε για έσοδα, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή τους στην αύξηση κεφαλαίου και οι μεταγραφές θα γίνουν ανάλογα με τα λεφτά που έχουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβά συμβόλαια, θέλουμε να χαμηλώσουμε το μπάτζετ, γιατί τα έσοδα είναι ελάχιστα, ψάχνουμε και για χορηγό φανέλας, θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά. Εγώ τα λέω, τα φωνάζω, παλεύουμε όσο μπορούμε και πρέπει να βάλουν πλάτη οι συνοπαδοί μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, θα κλείσω τον διακόπτη, θα πληρώσω τις υποχρεώσεις της δικής μας θητείας και θα αποχωρήσω, θα παραιτηθώ. Ο στόχος μας ήταν να ξεχρεώσει η ομάδα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος και στο αγωνιστικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Πρόπερσι κάναμε αξιοπρεπή πορεία, πέρσι δεν μας πήγαν καλά, είχαμε στραβά στη διάρκεια της χρονιάς, ακόμη και τώρα, ο Ολλανδός παίκτης μας (Γιανίκ Φράνκε) μπήκε στο χειρουργείο, έπαθε κάταγμα στο χέρι, σε φιλικό της εθνικής ομάδας του και δεν θα τον έχουμε όπως θα θέλαμε. Τι να πω άλλο; Όλα στραβά και δύσκολα…”
Βαλτε οσοι και οσο μπορειτε. Και ψηστε και κανα φιλο.Δε γινεται να καθομαστε απραγοι. Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ