Κώστας Χαραλαμπίδης (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Κώστας Χαραλαμπίδης (Coach)  (Αναγνώστηκε 3647 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Κώστας Χαραλαμπίδης (Coach)
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 24, 2019, 12:14:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μακαρι να ειναι ετσι και στα επομενα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 30, 2019, 10:46:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Με τον τρόπο που παίξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν αξίζαμε τη νίκη»

«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη σημερινή νίκη. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι δεν μας άξιζε να κερδίσουμε. Τα 7 λάθη που κάναμε στην τέταρτη περίοδο, τα οποία ήταν παιδαριώδη, θεωρώ ότι ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν παίξαμε τακτικά με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαφορά 6 πόντων. Στο τέλος, όμως, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε το σκορ, ούτε τα συναισθήματά μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της και συνήθως δεν παίζει καλά στα τελευταία δεκάλεπτα των εκτός έδρας αγώνων: «Αυτή η ομάδα έχει μια ευχή και μια κατάρα, που είναι να παίζει με τον ενθουσιασμό της και να παίζει και με την απογοήτευσή της. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που παίζουμε. Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε. Η διαφορά της εικόνας της ομάδας με τον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας είναι χαοτική και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

Φερει μεριδιο δτην σημερινη ηττα.
Αργες αντιδρασεις, λαθος αλλαγες και διαχειριση,
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 01, 2019, 01:22:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Θελουμε παρα πολυ δουλεια ακομα και δυστυχως τα περιθωρια στενευουν.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:49:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, γιατί έχουμε πλέον ελπίδες να προκριθούμε. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρχές σε άμυνα κι επίθεση. Είχαμε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα, 16/28, αλλά έχουμε πολύ καλούς σουτέρ και τους εμπιστευόμαστε. Το ότι κερδίσαμε μια τόσο καλή ομάδα εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ για την βοήθειά τους. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς»

Σημερα διαχειριστηκε πολυ καλα το παιχνιδι, μας βγηκαν τα σουτ και η καλη αμυνα.
ΜΠΡΑΒΟ.

« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 17, 2019, 09:42:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Φάλκο. Κατά τη γνώμη μου, άξιζε να νικήσει επειδή της επιτρέψαμε να παίξει με τον τρόπο που θέλει. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεν πιστεύω ότι με τον τρόπο που παίξαμε, έπρεπε να κερδίσουμε».

Για το αν η ομάδα έχει και ψυχολογικό θέμα πλέον, μετά από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα:

«Από την αρχή, ήταν ψυχολογικό το θέμα και τώρα, εξακολουθεί να είναι. Είναι το τέταρτο παιχνίδι, μετά το Περιστέρι, τη Μπεσίκτας και το Λαύριο, που βρισκόμαστε πολύ πίσω στο σκορ και αυτό, είναι το έναυσμα για να ξεκινήσουμε να παίζουμε πολύ μεγάλη ενέργεια, να βγάζουμε πάθος, να προσπαθούμε να λειτουργήσουμε αμυντικά κι επιθετικά. Αυτό πλέον, δε μπορεί να λειτουργήσει, γιατί βρισκόμαστε συνεχώς πίσω στο σκορ και τότε συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Το παίρνω και προσωπικά, κατά πόσο πρέπει να πείσω τους παίκτες μου, ότι αυτό, πρέπει να γίνεται από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού».

Για την αμυντική εικόνα και αν μπορεί να αλλάξει με αυτό το ρόστερ:

«Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους με το συγκεκριμένο ρόστερ, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αμυντικά. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, σε σχέση με το δεύτερο, από την ενέργεια που έβγαζε, ήταν εντελώς διαφορετική και αυτό έχει να κάνει με το ότι βρισκόμαστε ε μειονεκτική θέση και πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να αντιδράμε από την πρώτη στιγμή. Θα ξαναπώ κάτι για το ρόστερ. Όσοι είναι ΠΑΟΚ, όσοι νιώθουν αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα, χρειάζεται να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Μιλάω για όλους, από φιλάθλους, από σταφ, από διοίκηση. Πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια». 

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ....
Ακόμα είμαστε στην προσπάθεια να παίξουμε....άμυνα  facepalm
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 17, 2019, 11:04:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Με ευχολογια Κωστακη δεν γινεται δουλεια.
Αμυνα δεν βλεπουμε, αλλα 80αρες και 90αρες στην αμυνα.
Αυτο ειναι το ροστερ, αυτο ηταν απο την αρχη.
Ομαδα χωρις αμυνα, ομαδα με αθλια στατιστικα στην επιθεση.
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ και γι αυτο κατρακυλαει

« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 21, 2019, 08:37:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να αντιστρέψουμε την κατάσταση και την ψυχολογία των παικτών»

«Καταρχάς να συγχαρώ τον Προμηθέα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα ήταν και δίκαιο και άδικο και για τις δύο ομάδες να χάσουν. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο μέσα από την άμυνα να είμαστε μπροστά και τα καταφέραμε μέχρι ένα σημείο. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν δύσκολο αλλά επιστρέψαμε γρήγορα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά χρειάζεται και λίγη τύχη. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και κυρίως την ψυχολογία των παιδιών που προσπάθησαν πολύ και έχουν απογοητευτεί. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο, είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η στήριξη του και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος».

Για τον Λιούις και την πολύ μέτρια εικόνα του στο 3ο δεκάλεπτο: « Έχουμε ένα συγκεκριμένο ροστερ με συγκεκριμένα παιδιά και χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε τα καλά όλων και να κρύβουμε τις αδυναμίες τους. Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε ένα άτομο για το πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου, θεωρώ ότι γενικά δεν είχαμε σωστή λειτουργία σαν ομάδα».

Θα το παλέψουμε αλλά θέλουμε νίκες.
Ο 2ος γύρος θα είναι καθοριστικός.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 21, 2019, 09:02:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Βελτιωση να δειξει η ομαδα για να μπορεσει να σηκωσει κεφαλι.
Θα μου πεις το ροστερ ειναι για τα σκυλια, αλλα δεν γινεται τιποτα τωρα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 28, 2019, 08:22:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΜΗΔΕΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
Εκνευριστηκες με τον Τσοχλα, οκ, και τον βγαζεις.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 28, 2019, 09:40:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πέσει»

«Aξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή γιατί ήταν φανερά καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Η εικόνα της ομάδας μου, θεωρώ ότι, δεν είναι εικόνα ομάδας η οποία παλεύει για τη σωτηρία. Προσωπικά, λυπάμαι πολύ και ζητάω συγνώμη».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια υποστηρίζοντας ότι: «Τα ψέματα τελείωσαν. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και βρισκόμαστε σε δεινή βαθμολογική θέση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν πρόκειται ναν πέσει αυτή η ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα παλέψουμε αρχής γενομένης της επόμενης αναμέτρησης η οποία είναι ζωής ή θανάτου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει. Σας δίνω μια υπόσχεση προσωπική, δεν εμπλέκω κανέναν, θα βρούμε τη λύση εκ των έσω, δεν περιμένουμε να κάνουμε 5 αλλαγές για να σωθούμε, θα παλέψουμε με τα δεδομένα που έχουμε και θα σωθούμε».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στάθηκε στις αντιδράσεις των παικτών του. «Είχαμε κάκιστες επιλογές επιθετικά και κακές αντιδράσεις αμυντικά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλη εικόνα όταν έχουμε αυτή την αντίδταση. Δεν γίνεται σε κάθε αγώνα να δεχόμαστε 50 πόντους στο ημίχρονο. Υπάρχει πρόβλημα, είναι ξεκάθαρο αλλά δεν έχουμε άλλη δικαιολογία. Παίζουμε τη ζωή μας πλέον και δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσους πόντους».

ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ! >:( >:( >:( >:(