Ψηφοφορία

MVP

Slavan Bratislava - PAOK 1-0 MVP + Match talk (Play offs Europa League)

Αποστολέας Θέμα: Slavan Bratislava - PAOK 1-0 MVP + Match talk (Play offs Europa League)  (Αναγνώστηκε 4320 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Slavan Bratislava - PAOK 22/8, 22:00 Cosmotetv1HD (Play offs Europa League)
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 20, 2019, 10:36:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

O ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Tehelne pole την Τετάρτη (21.08) στις 21:00, ενώ νωρίτερα στις 20:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.Οι γηπεδούχοι έχουν προγραμματίσει την προπόνησή τους για τις 19:00 και μισή ώρα νωρίτερα την συνέντευξη Τύπου του Γιαν Κόζακ και ενός ποδοσφαιριστή.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (23.08), αφού πρώτα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 20, 2019, 06:42:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Το πρωί της Τρίτης (20.08) το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε στο γήπεδο της Τούμπας. To πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα τραυματισμών, και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο .Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη λήξη της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία, η οποία αποτελείται από τους:Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης, Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μάτος , Ροντρίγκο , Γιαννούλη , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Μίσιτς , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιό , Στοχ , Λάμπρου , Γαϊτανίδη , Πέλκα , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Στην αποστολη ο Λαμπρου? ::)

« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 20, 2019, 07:44:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλο ταξιδι στα αδερφια που θα ταξιδεψουν στην Μπρατισλαβα.
Ενα μεγαλο και μακρινο ταξιδι.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΑΦΙΑ! paokara paokara
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 20, 2019, 08:28:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Προσοχη στους Σλοβάκους αν και πιστευω πως εμεις θα ειμαστε κυριαρχοι του αγωνα.
Αντιπαλος μας το μ@νι της Κροατιας απο την μαφια! >:( >:( >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 21, 2019, 11:26:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αναχώρησε η ΠΑΟΚΑΡΑ για Μπρατισλάβα..... flag
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 21, 2019, 01:52:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αναχωρησαν ολοι γενικως! smilepaok

« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 21, 2019, 08:21:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"Είναι υπέροχο το συναίσθημα, είναι πάντα ωραίο να γυρίζεις στο σπίτι σου και θα είναι ακόμη πιο ωραίο αν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα:

"Στην παρούσα φάση δεν έχω παίξει πολύ. Απλά δουλεύω σκληρά, να προοδεύω και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Προσαρμόζομαι στα δεδομένα του συλλόγου και του προπονητή, βρίσκω τα πατήματα μου και θα διεκδικήσω χρόνο συμμετοχής".

Ο Στοχ ρωτήθηκε από Σλοβάκο δημοσιογράφο για την Σλόβαν Μπρατισλάβας και αν δίνει πιθανότητες να κερδίσει τον ΠΑΟΚ:

"Το κάθε ματς αρχίζει από το 0-0. Εμείς γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση. Το αντιμετωπίζουμε σοβαρά το παιχνίδι".

Αναφέρθηκε και στο ότι ο ΠΑΟΚ γνώρισε έναν άδικο αποκλεισμό στο Champions League και αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία τους, τώρα που αναγκάζονται να αγωνιστούν στο Europa:

"Παίξαμε δυο σπουδαίους αγώνες απέναντι στον Αγιαξ και ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι, δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα είμαστε σε αυτή την διοργάνωση, πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Δεν μας άξιζε να αποκλειστούμε αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει".

Ρωτήθηκε για το αν είναι αβαντάζ για την Σλόβαν το ότι έχει ήδη πέντε επίσημα ματς στα πόδια της:

"Δεν το νομίζω. Και εμείς έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία, δώσαμε φιλικούς αγώνες, ενώ δώσαμε δυο δυνατά ματς απέναντι στον Αγιαξ και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν το θεωρώ αβαντάζ για τον αντίπαλο μας".

« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 21, 2019, 08:40:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Σκληρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, είναι φαβορί»

"Θέλουμε να πιάσουμε υψηλή απόδοσή. Μας περιμένει ένας σκληρός αντίπαλος. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα έχουμε πιθανότητες" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ναι, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μου μέχρι στιγμής, αλλά είμαι νευρικός πριν από κάθε αγώνα, όχι μόνο τώρα". Ο νεαρός προπονητής "τρέχει" με την Σλόβαν ένα νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων:

"Σε αυτά τα παιχνίδια το φαβορί είναι σαφές, ο ΠΑΟΚ. Σκόραρε τέσσερα γκολ κατά του Αγιαξ, αλλά εμείς θα αγωνιστούμε για τη νίκη και πιστεύω ότι οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν".

Σπόραρ: "Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε"

Στις τάξεις της Σλόβαν αντιλαμβάνονται ότι θα έχουν σήμερα απέναντί τους έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. "Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή, σκεφτόμαστε θετικά.

Θέλουμε να πετύχουμε, αλλά δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμά αυτού του αγώνα πρέπει να καθορίσει εάν η σεζόν θα είναι επιτυχημένη ή όχι", δήλωσε αρχικά ο πιο επικίνδυνος επιθετικός της Σλόβαν, Αντράζ Σπόραρ, στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

"Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ ως μεγάλο φαβορί, απλώς εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ναι, τους σεβόμαστε, αλλά εμπιστεύομαι την ομάδα μας. Δεν θα παίξουμε με φόβο".

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΣΟΧΗ....

« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 21, 2019, 08:43:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κανείς δεν μπορεί να με πιέσει περισσότερο απ΄όσο εγώ τον εαυτό μου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος:

Για το αν τέσσερα τέρματα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ, αποτελούν παρακαταθήκη για τη συνέχεια:

«Αυτή η δυάδα παιχνιδιών ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η ιστορία των παιχνιδιών με τον Άγιαξ έχει περάσει. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε σωστά για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ, των παικτών αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αύριο θα πρέπει όλοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις του αγώνα και πρέπει να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα σε αυτόν τον αγώνα».

Για το αν θα επηρεάσει την σκέψη του η σειρά των τριών αγώνων που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ:

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ο επόμενος αγώνας και παίζουμε ένα παιχνίδι την φορά, έτσι ετοιμάζουμε τα ματς κάθε ένα την φορά».

Για το αν διακρίνει απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ:

«Αυτά τα ματς ανήκουν στο παρελθόν. Ζούμε το παρόν, προσπαθώντας να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον και όσον αφορά του πόρους που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να τους εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το αν αισθάνεται την πίεση της επιτυχίας:

«Κανένας δεν μπορεί να μου ασκήσει μεγαλύτερη πίεση από ότι ασκώ εγώ στον εαυτό μου. Αυτό που απαιτώ από τους παίκτες το απαιτώ πρώτος εγώ από τον εαυτό μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε ημέρα και νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε τον σύλλογο».

Για τον αν διευκολύνει το έργο του το αήττητο της Σλόβαν:

«Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο ξέρει ότι πλέον δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια πουθενά. Είναι σίγουρο ότι εμείς θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχεται από εννιά συνεχόμενες νίκες και για αυτό είπα ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό γιατί ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε εμπόδια και δυσκολίες από το πρώτο λεπτό».

Για το αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να βελτιωθεί συγκριτικά με αυτά που είδε απέναντι στον Άγιαξ:

«Το επαναλαμβάνω για τρίτη φορά ότι αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν. Αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με διαφορετικές συνθήκες. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι έχουμε δουλέψει ώστε ο κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει τι θέλουμε από αυτόν σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Έτσι έχουμε προετοιμαστεί και για τον αυριανό αγώνα και ελπίζουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα:

«Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές αλλαγές στο χώρο του κέντρου, αλλά από την πρώτη στιγμή είπα ότι έχουμε μια καλή βάση ποδοσφαιριστών. Στο δικό μου μυαλό ξέρω ποιοι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν και αύριο θα το δείτε και εσείς. Η εικόνα στα ματς με τον Άγιαξ ήταν πολύ καλή, η ομάδα έδειξε ότι έχει μια βάση και δεν είναι αναγκαίο να προβούμε σε πολλές αλλαγές για τον αυριανό αγώνα».

Ιδια 11αδα θα δούμε, με κατοχή και κυκλοφορία από εμάς.
Θέλουμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια.
Αυτό θεωρώ θα δούμε.

« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 22, 2019, 03:12:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ....