Abel Ferreira (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira (Coach)  (Αναγνώστηκε 30000 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira (Coach)
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 13, 2019, 09:43:03 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν νομιζω να εχει αλλαγες η 11αδα, απλα ο τροπος προσεγγισης του αγωνα θα ειναι διαφορετικος.
Ειμαι αισιοδοξος. :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 14, 2019, 12:42:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα έδινε και τέταρτο πέναλτι αν χρειαζόταν»

«Θεωρώ πώς η αντίπαλη ομάδα δεν μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Την διαφορά την έκαναν τα τρία πέναλτι, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και τέσσερα... Θα πρέπει να κοιτάξουμε την φάση του τρίτου γκολ του Άγιαξ που γίνεται ξεκάθαρο τράβηγμα στον παίκτη μου. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι σήμερα αγωνίστηκαν δύο πολύ μεγάλες ομάδες».

Για τον αν βγήκε το πλάνο του ΠΑΟΚ:
«Υπολογίζαμε μόνο στις δυσκολίες που θα μας έβαζε η ομάδα του Άγιαξ. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα μετράει, κανείς δεν θα θυμάται τι έγινε σήμερα. Απλώς το θέμα είναι ότι χάσαμε όλοι μαζί, θα πονέσουμε όλοι μαζί, αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι η αρχή μια πολύ μεγάλης σεζόν που έχουμε».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Αν είχαμε περισσότερα λεπτά θα μπορούσαμε και να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς υπήρχαν κάποιοι άλλοι παράγοντες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Άγιαξ έχει ποιότητα από μόνος του να κερδίζει παιχνίδια, δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω».

Για τα τρία πέναλτι που κέρδισε ο Άγιαξ: «Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι σε αυτό, γιατί δεν θέλω να χάσω χρόνο να ασχολούμαι με τον διαιτητή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε στους αγώνες και τις προπονήσεις, αυτή είναι η μόνη μας υποχρέωση. Θα πρέπει να δίνει ο καθένας το 100% στις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια. Δεν θέλω να καταναλώνω χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθώ με αυτά που δεν είναι στο χέρι μου.

Είμαι σίγουρος ότι και οι οπαδοί μας θα νιώθουν περηφάνια για την ομάδα τους και αυτοί που ήρθαν εδώ και αυτοί που είδαν την ομάδα. Θα υπάρχει ποιότητα σε ότι κάνει αυτή η ομάδα, σε όλους τους αγώνες που θα δώσει φέτος».

Θετικό ότι δεν θέλει να αναλωθεί περαιτέρω.
Είδε τι έγινε, κατάλαβε πολλά.
Πιστεύω όμως πως Ζαμπά και Έσίτι άργησε να τους βγάλει.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 15, 2019, 02:33:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τα ειπε χυμα οπως τα ειδε και τα εζησε και τερμα.
Προχωραμε μπροστα και θα ανταμειφθει συντομα!

« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 23, 2019, 06:50:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Το γκολ της Σλόβαν... έπεσε από τον ουρανό, δεν τελείωσε τίποτα!

Για τους βασικούς λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ήττα και γιατί μετά το 70’ χάθηκε η ισορροπία των παικτών του:: «Για μένα ο λόγος είναι πολύ απλός, ο αντίπαλος με ένα μισό σουτ κατάφερε και έβαλε ένα γκολ. Εμείς γνωρίζαμε πως πρόκειται για μια ομάδα που κυρίως προσπαθεί με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη, θεωρώ πως στο πρώτο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου εμείς είχαμε την πρωτοβουλία. Στο 2ο μέρος η ομάδα μπήκε πολύ καλύτερα και είχε τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Τουλάχιστον μια από αυτές τις 3-4 καλές ευκαιρίες που κάνουμε, πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα το γκολ που δεχτήκαμε και ο τρόπος που το δεχτήκαμε μετά από ένα μακρινό βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, η ομάδα μας ανέβαινε προς το κέντρο του γηπέδου, δεν ξέρω αν υπήρχε οφσάιντ, μετά έγινε αυτή η σύγχυση που όλοι είδαμε, ήταν πάρα πολύ κρίμα. Απλός τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, χάσαμε αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Για το αν συνεχίζει να είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ μετά το σημερινό αποτέλεσμα: «Το θέμα του φαβορί το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι από έξω. Θεωρώ πως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας, ώστε να βάζουμε τα γκολ που πρέπει να βάζουμε, τουλάχιστον το ένα από αυτά.

Για τα νεύρα που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τα λάθη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο: «Θεωρώ πως αν συνέβη αυτό που λέτε, τότε συνέβη και για τις δυο ομάδες. Και αυτό γιατί μετά το 70’, όταν πλέον έχεις αρχίσει να καταπόνησε σωματικά, πλέον έρχονται και κάποια αβίαστα λάθη ή όπως θέλετε να τα πείτε. Αυτό που μου μένει εμένα πραγματικά ότι το γκολ που βάζει ο αντίπαλος προήλθε, είναι σαν να λέμε πως... έπεσε από τον ουρανό. Αν το είδατε, υπήρχαν τέσσερις παίκτες δικοί μας, δυο του αντιπάλου και όμως κατάφερε να μπει αυτό το γκολ».

Για την ενδεκάδα που παρέταξε και ήταν ίδια με τα τρία τελευταία ματς: «Νομίζω ότι όλοι θυμάστε τι συνέβη με την ομάδα πέρυσι αυτή, εγώ δεν είμαι εδώ για να ψάξω δικαιολογίες, γνωρίζουμε τις απώλειες που είχε η ομάδα και σε τραυματισμούς αλλά και σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, όποτε είναι λογικό να υπάρχει μια αναδιοργάνωση της ομάδας. Προσπαθούμε από τη δική μας πλευρά όσο γίνεται πιο γρήγορα να εντάξουμε και τους νέους παίκτες ή κάποιους άλλους που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, όπως έχουμε πει, έχουμε μια πολύ καλή βάση 11 παικτών, και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το αν τον αιφνιδίασε κάτι σήμερα από την εμφάνιση της ομάδας του, απάντησε πως: «Καταρχάς δεν παίζουμε μόνοι μας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας αντίπαλος που και αυτός θέλει να περάσει όπως και εμείς. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι όπως ακριβώς ξεκινήσαμε το 2ο ημίχρονο που είχαμε μια πολύ καλή περίοδο, να διατηρήσουμε την ένταση που δείξαμε και να πετύχουμε τα γκολ στις ευκαιρίες που μας δοθήκανε σε εκείνη την περίοδο».

Που ακριβώς έχει λάθος...?

« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 23, 2019, 11:22:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Στο ότι κάνει για τρίτη φορά τις ίδιες λάθος αλλαγές  >:(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 23, 2019, 03:14:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σε αυτο συμφωνω.
Στο οτι ομως η ομαδα δεν εχει 4-5 παικτες που ηταν του περσινου κορμου, εκτος δεν φταιει αυτος.
Νομιζω ομως οτι καποιοι εχουν παρασυρθει απο την περσινη χρονια και νομιζουν θα ριχνουμε 3αρες συνεχεια.
Υπαρχει και η ατυχια στο ποδοσφαιρο.
Το θεμα ειναι να δεις τι δεν πηγε καλα και να το διορθωσεις, ειτε αυτο ειναι οι αλλαγες π.χ.

« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 23, 2019, 08:04:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login

Ας του δωσουμε το δικαιωμα να κανει λαθος, και αυτος μαθαινει.
Στο κατω κατω, δεν κριθηκε κατι ακομα.
Τωρα ξεκιναει η χρονια.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 24, 2019, 11:25:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εδω ρε  μου ειπαν οτι δεν εχει κανει rotation οταν η ομαδα εχει παιξει τρια επισημα παιχνιδια!!!
Τι λεμε τωρα! facepalm

You are not allowed to view links. Register or Login

Αντε για την Σλοβαν να το δεχθω, στο Αμστερνταμ γιατι ηταν λαθος οι αλλαγες?
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 25, 2019, 11:04:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Το έχω πει πολλές φορές στους παίκτες, το αστέρι είναι η ομάδα, δεν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής, ούτε μεταλλάσουμε την στρατηγική μας ή την τακτική μας, σε σχέση με το αν θα παίξει ο Α ή ο Β παίκτης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές για εμάς είναι ίδιοι, προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες, έτσι ώστε να μπορέσουν να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για όσο χρονικό διάστημα θα παίξουν, να μπορέσουνε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να δώσουμε ευχαρίστηση και περηφάνια στους οπαδούς της ομάδας. Θεωρώ πως σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση, θα μπορούσαμε θεωρώ να βάλουμε περισσότερα γκολ, σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας».

Πρόσθεσε πως: «Γνωρίζετε και εσείς πως φτιάχνουμε μια νέα ομάδα, με πολλούς παίκτες που έφυγαν, κάποιους που ήρθαν, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γνωρίζουμε την κουλτούρα της νίκης που υπάρχει στην ομάδα, από την πλευρά μας εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε κάποιες νέες ιδέες, νέο στυλ παιχνιδιού, που θα έχει πολύ τον έλεγχο της μπάλας ως βάση του, για να κάνουμε πολλές επιθέσεις και ταυτόχρονα να είμαστε πολύ επιθετικοί χωρίς την μπάλα για να την κερδίζουμε και να ελέγχουμε τον αγώνα. Έχουμε μια ξεκάθαρη ταυτότητα στο επιθετικό μας κομμάτι, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανισορροπία στις γραμμές του αντιπάλου και όταν βρεθεί αυτή, να επιταχύνουμε το παιχνίδι μας και να βρεθούμε εκεί, για να τελειώσουμε την φάση, είτε με σέντρα είτε με σουτ. Θα πρέπει όταν χάνουμε την μπάλα να πηγαίνουμε στο 100% στη αμυντική μετάβαση, να… σκοτώνουμε το παιχνίδι εκεί που χάθηκε η μπάλα, είτε ξανακερδίζοντας την, είτε στην χειρότερη με κάποιο φάουλ. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αυτό να επιτευχθεί με την ένταση στα 90 λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο στόχος είναι να αφαιρέσουμε όσο περισσότερο χώρο και χρόνο από τον αντίπαλο».

Για τον Ροντρίγκο και τους Μίσιτς – Σφιντέρσκι: «Καταρχάς ο Ροντρίγκο θα παίξει στο παιχνίδι της Τούμπας και για τον συγκεκριμένο έχω μόνο θετικά σχόλια να κάνω και για την συμπεριφορά του στην προπόνηση, είναι καλός επαγγελματίας, έχει ανταποκριθεί καλά σε όποιον ρόλο του ζητήσαμε, ουσιαστικά ενσωματώνει αυτά που ζητάμε, μια συνεχόμενη διάθεση, μια συνεχόμενη θέληση να προσφέρει και να υπηρετήσει το αστέρι που είναι η ομάδα και να βάλει το εγώ κάτω από το εμείς. Όσον αφορά για τον Μίσιτς και Σφιντέρσκι, δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτά που δείχνουν στις προπονήσεις. Γιατί νομίζω ότι το είχα αναφέρει αυτό σε παλαιότερες δηλώσεις μου, ότι αυτό το οποίο θέλω εγώ, είναι να έχω δυο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Όταν το έχουμε αυτό, τότε θα είμαστε προετοιμασμένοι να αγωνιστούμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.  Γιατί για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επίσημα ματς, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί εσωτερικά, ώστε ο καθένας να τραβάει τον άλλον στις προπονήσεις, να τον κάνει καλύτερο και όσο γίνεται καλύτερος ο καθένας, γίνεται καλύτερη η ομάδα και παίζει καλύτερη στους αγώνες και γίνεται πιο ανταγωνιστικοί».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα σύμφωνα με τα δικά του «θέλω», είπε: «Είδα πριν λίγο καιρό μια συνέντευξη του Γκουαρδιόλα, σας την συστήνω να την δείτε. Εκεί πέρα αναφέρθηκε στο γεγονός πως το αμυντικό κομμάτι μιας ομάδας είναι το πιο εύκολο να δουλευτεί, είναι αρκετά να μπορέσεις να κάνεις μια ομάδα να αμύνεται σωστά, σε αυτό το κομμάτι είμαστε αρκετά καλά. Το επιθετικό κομμάτι είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία γιατί μιλάμε για μια δυναμική, για αυτοματισμούς, ουσιαστικά για να μπορέσουμε οι παίκτες να σκέφτονται το ίδιο, αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο και χρειάζεται χρόνος. Ο μοναδικός τρόπος είναι η σκληρή δουλειά και οι νίκες που λειτουργούν ως κόλα και ως εξτρά ώθηση και αυτοπεποίθηση. Εμένα αυτό που με ικανοποίησε σήμερα είναι ότι παρόλα που μπήκαν νέοι παίκτες που δεν έχουν τόσο χρόνο, το παιχνίδι της ομάδας μας δεν άλλαξε, θεωρώ ότι διατηρήθηκε το ίδιο, οι παίκτες ήξεραν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε στιγμή, ποιες ήταν οι κινήσεις που περίμεναν οι συμπαίκτες τους, πότε να ζητήσουνε την μπάλα. Βρισκόμαστε σε καλό σημείο, είναι δύσκολο να πεις το χρονικό σημείο γι’αυτό που ρωτήσατε, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και η επιθετική ροή ακόμα καλύτερη».

Για τις μεταγραφές και τα λάθη των παικτών του στο ματς: «Για να ξεκινήσουμε αντίθετα όσον αφορά το 2ο σκέλος της ερώτησης, δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε μεταγραφές, σε θέσεις, έχω γίνει ξεκάθαρος σε αυτό το ζήτημα. Αυτό που εγώ θέλω είναι να έχω 20 +3 παίκτες νέους παίκτες και δυο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά. Εγώ υπολογίζω και είμαι 100% συγκεντρωμένος στους παίκτες που έχω και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μου, από εκεί και πέρα, όποιον κόουτς και να ρωτούσατε αν θέλει να έρθουν καλύτεροι από όσους έχουν, όλοι οι προπονητές θα σας έλεγαν ότι θα θέλανε. Γιατί η αλήθεια είναι, πως μόνο η πίεση και η συνεχής ανταγωνιστικότητα, είναι που βελτιώνει τους πάντες, όχι μόνο τους παίκτες αλλά όλους. Σε όλους τους τομείς, η πίεση και η ανταγωνιστικότητα σε κάνει καλύτερο. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης, είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο να αποφύγεις τα λάθη, η αλήθεια είναι πως συνήθως κερδίζει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη, απλώς αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι υπάρχουν λάθη τα οποία είναι αβίαστα και κάποια λάθη που σε αναγκάζει να κάνεις ο αντίπαλος. Γι αυτό και χρειάζεται 100% συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού ώστε να αποφεύγονται λάθη που στοιχίζουν. Εγώ δεν είμαι εναντίον ότι μπορεί να γίνουν και λάθη, είναι φυσιολογικό, δεν νευριάζω όταν ένας παίκτης μου έχει εύκολο γκολ και το χάνει. Και αυτό μπορεί να γίνει ή αν δεν τελειώσει φάση που θα έπρεπε να πετύχει γκολ. Αυτό για το οποίο νευριάζω, είναι όταν δεν βλέπω ποδοσφαιριστές να τρέχουν στο 100% για να γυρίσουν πίσω και να βοηθήσουνε την ομάδα αμυντικά. Θα πρέπει όλοι να παίζουν για την ομάδα, σε οποιαδήποτε θέση και αν αγωνίζεται ο παίκτης, είτε αν αρχίσει ως βασικός είτε αν έρχεται από τον πάγκο. Αυτό το πνεύμα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Το αστέρι είναι η ομάδα, είναι ο ΠΑΟΚ».

Την ΑΒ μαθαινει σε καποιους μου φαινεται! :whistiling:

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 26, 2019, 10:16:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι αλλαγές που έκανε χθες βοήθησαν την ομάδα....
Και αυτός μαθαίνει.